Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Αν και εχουν περασει 6 μηνες απο την γεννηση της κορης μου. ειναι πολλες η φορες που μου ανεβαινει η πιεση με το ΙΑΣΩ.

Ευτυχως ο αντρας μου φροντησε και εφτιαξε ενα blog οποτε μπορειτε να το δειτε με την ησυχια σας και τα 3 επεισοδια.

Καινουργια στην παρεα σας. Μολις σημερα εγινα μελος και χαιρομαι πολυ για την αλληλοενημερωση και βοηθεια που υπαρχει.

καλως σας βρηκα!

http://oinias.blogspot.com/2008/02/1.html

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vouraikos, μόλις διάβασα τα 3 σας επεισόδια....Τί να πω?

Καταρχήν να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!

Κατα 2ον, μπράβο και σε σένα και στον άντρα σου που αν και τέλος καλό "όλα καλά" τα γράψατε, τα κοινοποιήσατε και έτσι να ξέρουν και οι επόμενοι τί μπορεί να συμβεί ακόμη και σε όποιον έχει τη δυνατότητα και πάρει την απόφαση να σκάσει τα μαλλιά της κεφαλής του για να φέρει στον κόσμο ένα παιδί!!!

Κατά 3ον, σας παρακαλώ σαν πολίτης αυτής της σκ@τοχώρας που το σύστημα υγείας είναι σε απαξιωτικά επίπεδα, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!!

Και πάλι να σας ζήσουν!! :D

Ομοιοπαθης. Η ταλαιπωρια του Ιασω στο επακρον και απο εδω αλλα και παλι εκει θα παω λογω γιατρου (αν ηταν σε δημοσιο αυτος ο ανθρωπος θα πηγαινα)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Χαράς στο κουράγιο σας και στην υπομονή σας.

Εγώ θα τον είχα πιάσει από το λαιμό τον προϊστάμενο.

Όπως επίσης και όλες τις νοσοκόμες.

Γιατί καλά να σε χρεώσουν παραπάνω λεφτά και να σου πουν ότι μετά έκαναν λάθος(βέβαια καλύτερα να μην το έκαναν καθόλου αυτό) αλλά όταν διακινδυνεύουν τη ζωή ενός ανθρώπου,πόσο μάλλον μιας λεχώνας που έχει ήδη χάσει αρκετό αίμα,ε εκεί τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.

Και πολύ λίγα τους κανάτε λέω εγώ!!!!!

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΤΟ SERVICE ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΤΑΝ..... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑς ΠΩ : ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ - ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ. ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΩΡΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ Ή ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΓΩ ΧΤΥΠΑΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΣΧΙΣΩ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΜΟΥΛΑΡΕΣ" ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.... ΗΡΘΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΩΡΑ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΑΔΕΙΩΝ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ!!!!!

Διαφημίσεις

Σε αναλογη περιπτωση στο Γενεσις θεσ-νικης ενω ειχα πει μονοκλινο λουξ με βαλανε σε σουιτα!!!ονειρο σας λεω...η χαρα μου κρατησε 1 μερα διοτι με μετεφεραν αλλα στο λογαριασμο χρεωσαν αυτο που ζητησα και ας ειχαν φαει οι επισκεπτες τα φρουτα και ανοιξαν την σαμπανια που ειχε η σουιτα..

απιστευτο ομως ν ακανουν τετοια απαραδεκτα πραγματα..καλυτερα στο δημοσιο νοσοκομειο να γεννουσες δηλ..ασε που εκει σιγουρα θ ασου καναν εξετασεις αιματος για να τσεκαρουν αιματοκριτη...

Αχχχχ, λετε να μην ηθελα να τις πιασω απο το λαιμο????

Και που να δειτε το υφος τις κοπελας που ερχοταν να με αλλαξει. Να την ρωταω "τι γινεται , γιατι τοσο αιμα" και να μου απανταει ξυνισμενη "εμενα τι με ρωτατε....που να ξερω εγω!"

Αν και ειναι στον χαρακτηρα μου ο καβγας.....να μην σας πω, πως ψαχνομαι κιολας, εκεινη την στιγμη δεν αντεχα ουτε "ρε" να τις πω.

Διαφορα σκεφτηκαμε να κανουμε μετα. αλλα με οσους και να το συζητησαμε καταληξαμε πως ειναι ματαιο. Και φυσικα εκει πατανε και αυθερετουν . Στο οτι οικονομικα, δεν μπορεις να τα βαλεις μαζι τους. Τι θα εκανε μια μηνυση απο μας στο ιασω??

Ετσι, θεωρουμε πως το μονο πουειναι στο χερι μας, ειναι να κοινοποιουμε τετοια θεματα για να γνωριζει ο κοσμος. Και να αλληλοενημερωνομαστε.

Αν καταφερουμε να οργανωθουμε τοτε πρεπει να ξεκινησουμε απο τα βασικα. Την διεκδικηση της δημοσιας, δωρεαν υγειας. Αλλα εδω ανοιγει αααααλλο μεγαλο θεμα.

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Ετσι, θεωρουμε πως το μονο πουειναι στο χερι μας, ειναι να κοινοποιουμε τετοια θεματα για να γνωριζει ο κοσμος. Και να αλληλοενημερωνομαστε.

Αν καταφερουμε να οργανωθουμε τοτε πρεπει να ξεκινησουμε απο τα βασικα. Την διεκδικηση της δημοσιας, δωρεαν υγειας. Αλλα εδω ανοιγει αααααλλο μεγαλο θεμα.

Εγώ ήδη το κοινοποίησα το θέμα σε μια κοπέλα που ρωτούσε

αν έπρεπε να πάει στο Ιασώ ή στο Λητώ λόγω οικονομικού.

Συμφωνώ ότι δεν είναι εύκολο να αποδείξεις ότι έτσι λειτουργούν

τα ιδιωτικά μαιευτήρια ξενοδοχεία γιατί αυτοί είναι Γολιάθ και εσύ

ο Δαυίδ.

Και σιγά μην καταφέρουμε ποτέ την διεκδίκηση της δημόσιας δωρεάν υγείας.Την είδα και τη δημόσια υγεία όταν γέννησα την πρώτη μου κόρη.

Δεν μπορούμε να προφυλαχθούμε από πουθενά.

Έλα όμως που τους έχουμε ανάγκη!!!!

στις κλινικες την ευθυνη σου την εχει αποκλειστικα ο γιατρος σου...

στο δημοσιο νοσοκομειο περνανε διαφοροι γιατροι και σαφως ειναι στον τομεα της προληψης και διαγνωσης καλυτερα τα πραγματα..

εγω που στον 7 μηνα ειχα κολικο νεφρου(θεε μου φρικτος πονος καλυτερα 3 παιδια να γεννουσα)και μου ειπε οτι εχω το συνδρομο της ασπρης ποδιας?(δηλ οτι φοβηθηκα επειδη πλησιαζε ο καιρος να γεννησω.. :wink::wink: )

παντως αν καλυτερεψουν και οι συνθηκες δεν υπαρχει καλυτερη γεννα απο το νοσοκομειο...

αλλα τι να πεις τωρα που δεν σου κανουν επισκληριδιο και σε αφηνουν μονη να σφαδαζεις και μετα σε πανε σε δωματιο με αλλες 8 γυναικες????

Πιστευω πως τα παντα ξεκινανε απο τον γιατρο. Γιατρο δεν αλλαζα με τιποτα. οποτε θα πηγαινα οπου ηταν αυτος. Αλλα και απο την αλλη 4 μερες με ενα νεογεννητο μωρο , δεν μου αρεσε η ιδεα να ειμαι σε τρογλη. Θυμαμαι στην ξαδερφη μου στο ελενα, εφυγα κλαιγοντας. Απο πεσμενοι σοφαδες, μεχρι κατσαριδες....ελεος.....

Ακουσα οτι θα ανοιξει καπου στην συγγρου καινουργιο μαιευτηριο και θα ειναι γερός ανταγωνιστης του ιασω.

Τι το ψαχνουμε ομως. απο την στιγμη που στο τελος τις επωνυμιας θα εχει το Α.Ε. ο σκοπος του θα ειναι το κερδος.

Αλλα τουλαχιστον ας μην υπαρχουν μονοπολεια.....

Διαφημίσεις

Πάντως τα δημόσια μαιευτήρια έχουν κάνει πολύ μεγάλες προόδους. Στο ΕΛΕΝΑ που πήγα σε δίκλινο πρόσθατα σε μια επίσκεψη ήταν όλα μια χαρά και φτιάχνουν και πτέρυγα λούξ.

Καλύτερα λοιπον να δώσω 500€ σε λουξ στο ΕΛΕΝΑ παρά 3500 σε 3κλινο στο ΙΑΣΩ.

Επίσης το ΑΤΤΙΚΟ ειναι πολύ καινούργιο νοσοκομείο και λένε τα καλύτερα.

Τώρα αυτό που λέτε για το γιατρό προσωπικά δεν το συμμερίζομαι γιατι θεωρώ ότι καλοί γιατροι που μπορούν να ξεγεννήσουν μια γυναίκα υπάρχουν παντού αλλά το πιστεύει πολύ κόσμος και ειναι σεβαστή ή αποψη τους.

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. αν εισαι με εναν γιατρο απο τα 14 σου. Τον ξερεις και σε ξερει. Δεν νομιζω οτι σε μια κατασταση οπως αυτη της εγκυμοσυνης θα νιωθεις ομορφα να τον αλλαξεις. Ειναι θεμα εμπιστοσυνης.

Εγώ πάλι αν συνέβενε κάτι τέτοιο (αργότερα δηλαδή αμα παντρευτώ μια καλή κοπελιά και κάνουμε κοπέλι:P) ξύλο θα παιζα!!!

Το πάσχα αρώστησε ενας σημαθητής μου, και δυστηχώς για εκείνον πήγε στο ΠΑΓΝΗ!!! Δεν βρήσκανε τι έχει (εγώ πιστέβω πως δεν θελανε να βρούνε τι έχει) τον είχαν με τον ορό για μια δυο βδομάδες χωρίς φαγητό, και στο τελως ο πατέρας του νευρίασε και παραλίγο να δήρει το γιατρό!!! Και να ναι 17 χρονών και να τον έχουν στο ίδιο δομάτιο με έναν που ήταν 80-90!!! Δεν νομίζω να θέλετε να περάσετε τα ίδια!!!

Όταν ξαράρθε στο σχολείο, ήταν που ήταν λεπτός, ήταν λές και μπήκε στο στίψιμο!!!

ευχομαι καλε μου "staaronis3", να μπορεις παντα να το κανεις αυτο που λες, να ριχνεις ξυλο σε οσους σε ενοχλουν. Αλλα πιστεψε με δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. οταν εχεις μολις γεννησει, αλλο ενα παιδι σε περιμενει σπιτι και εισαι κουρελι, σωματικα και ψυχικα το μονο που δεν θες να σου συμβει ειναι να αρχισεις μια διαδικασια μηνυσεων μεταξυ εσου και του οποιοδηποτε εχεις χτυπησει!

Επειδη αν καταλαβα καλα εισαι και απο την Κρητη......εσεις μπορει να τα κρατατε τα "εθιμα" αυτα της αυτοδικιας, αλλα γενικοτερα οι αλλοι σε αρχιζουν σε κατι τρεχαματα με τα δικαστηρια....αλλο πραγμα!

ετσι μας την γλυτωσαν οι "μοσχαρες" εκει μεσα!

ευχομαι καλε μου "staaronis3", να μπορεις παντα να το κανεις αυτο που λες, να ριχνεις ξυλο σε οσους σε ενοχλουν. Αλλα πιστεψε με δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. οταν εχεις μολις γεννησει, αλλο ενα παιδι σε περιμενει σπιτι και εισαι κουρελι, σωματικα και ψυχικα το μονο που δεν θες να σου συμβει ειναι να αρχισεις μια διαδικασια μηνυσεων μεταξυ εσου και του οποιοδηποτε εχεις χτυπησει!

Επειδη αν καταλαβα καλα εισαι και απο την Κρητη......εσεις μπορει να τα κρατατε τα "εθιμα" αυτα της αυτοδικιας, αλλα γενικοτερα οι αλλοι σε αρχιζουν σε κατι τρεχαματα με τα δικαστηρια....αλλο πραγμα!

ετσι μας την γλυτωσαν οι "μοσχαρες" εκει μεσα!

Δεν είναι απαρέτητο το ξύλο πάντα (υπάρχει και το kalasnikov:P:P:P-πλακα κάνω). Αλλά αν ξέρεις ότι ένας άνθρωπος σου, και στην περίπτοση αυτή ένα κομάτι απ τη ζωή σου, υποφέρει και μπορεί να πεθάνει τι θα κάνεις;;; Κι αυτό βέβαια στην χειρότερη περίπτοση, όταν φένετε πως σε δουλέβουν, ή σε έχουν αφήσει έτσι.

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι να ζήσουν τα παιδάκια σου και όλα τελικά τα ξεχνάμε. Αυτή η προκατάληψη ύπάρχει για τα δημόσια νοσοκομεία, γι αυτό τα αποφεύγουν οι γυναίκες. Εγώ πήγα στο Έλενα από ... υποχρεώση σε συγγενή, και τελικά έμεινα όχι απλώς ευχαριστημένη αλλά ... άφωνη. Εκτός από το ότι οι νοσοκόμες ήταν άψογες και... έμπειρες, εκτός από το ότι την επόμενη μέρα πήγα σε μονόκλινο, είχα και ένα 'επιτελείο' γιατρών πάνω από το κεφάλι μου. Να φανταστείς ρώτησα το γιατρό μου, αν πρέπει να παίρνω το Τ4 όταν θηλάζω και τί θα κάνω με τη δόση και σε μία ώρα χτύπησε την πόρτα .. η ενδοκρινολόγος που με παρακολουθούσε να μου εξηγήσει τί να κάνω. Αισθάνομαι απόλυτη σιγουριά, γιατί λειτουργούν σε ομάδα. Άσχετο, αύτά τα λέω για την προκατάληψη μόνο. Να χαρείς τα παιδάκια σου, λοιπόν και να είσαστε όλοι καλά!

Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω γιατι εξακολουθειτε και πατε στι Ιασω και στα αλλα ιδιωτικα να γεννησετε?

Για μενα το "εκει ειναι ο γιατρος μου" δεν ισχυει..

Και γω ειχα γιατρο που ξεγεννουσε στο Ιασω αλλα ο ιδιος μου προτεινε να προτιμήσω δημοσιο (γιατι ηταν οντως Γιατρος και οχι επιχειρηματιας).

Και μου το προτεινε οχι γιατι ο ανθρωπος δεν ηθελε πελατες.. και απο μενα θα τα επερνε οπως απ ολες αλλα επειδη ειμαστε συναδελφοι και το θεωρεισαι κοροιδια..

Δεν δυσκολευτηκα λοιπον καθολου να βρω εναν πολυ καλο γιατρο σε δημοσιο και μαλιστα κοντα στην περιοχη που μενω..

Εμεινα απολυτα ευχαριστημενη και απο τη φιλοξενια και απο τις ιατρικες παροχες και φανταστειτε οτι επειδη ηδη δουλευω σε νοσοκομειο και ξερω εκ των εσω τι γινεται και τι μπορει να γινει οι απαιτησεις μου ηταν αυξημενες..

Το ολο κοστος ηταν ενα χαρτακι απο το βιβλιαριο υγειας μου και 700 ευρω που εδωσα στο γιατρο και με κυνηγαγε για να τα επιστρεψει..

Ισως αν το Ιασω και το καθε Ιασω μεινει ξαφνικα απο πελατες θα ανεβασει λιγο τον πηχη των υπηρεσιων του συγκριτικα με τις τιμες του..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

εμεις τον κινδυνο που περασα εγω , τον καταλαβαμε αφου ειχαμε βγει απο το νοσοκομειο. Στο μωρο το μονο που εγινε, ηταν οτι λογο αιματοκριτη δεν το θηλασα. Οπως και να εχει, αν και μπορω να καταλαβω τον τροπο που το λες, η βια δεν θα βοηθουσε πουθενα και ετσι.......

Δεν εχω λογο να αντικρουσω αυτα που λετε για τα δημοσια , ομως οι θετικες γνωμες και εμπειριες απο δημοσιο νοσοκομειο , που εχω ακουσει, ειναι ελαχιστες.

Τωρα το αν ισχυει το "εκει ειναι ο γιατρος μου" ειναι κατι υποκειμενικο καθαρα.

Μπορει να εισαι ηρεμος σαν ανθρωπος. προφανως εχεις και γνωσεις ιατρικες απο οτι καταλαβα, αρα σε βοηθαει να ξερεις καλυτερα ποτε πρεπει και ποτε δεν πρεπει να αγχωθεις.

Εγω δεν νιωθω ετσι. Ηθελα και στις δυο γεννες να ειμαι με τον συγκεκριμενο γιατρο. Ειδικα στην πρωτη που δεν ειχα ιδεα για το τι θα γινει, το μονο που με χαλαρωνε ηταν οτι θα ειναι μαζι μου ο αντρας μου και φυσικα ο γιατρος.

Μπορει να ειναι υπερβολικο, αλλα τα παντα ειναι θεμα ψυχολογιας.

Παντως ο προσωπικα, οσες φορες εχω ερθει σε επαφη με την δημοσια υγεια, για οποιον λογο και να ηταν, νομιζα οτι καποιος μου κανει πλακα....μιλαμε για απιστευτα γεγονοτα!!!!

Ιατρικες γνωσεις δεν εχω αλλα γενικα ειμαι αναισθητη και δεν αγχωνομαι ιδιαιτερα.. (απο τη μια)

Απο την αλλη δε ειμαι γενικα οξυθημη και το ιδιο ισχυει για ολη μου την οικογενεια (πχ την ωρα που μπηκα να γεννησω πηγε ο μπαμπας μου στο γιατρο με ενα σουγια και του λεει ..φροντισε η κορη μου να βγει οπως μπηκε.. :lol: και μαλλον το εννοουσε γιατι αν εξαιρεσεις οτι πονουσα λιγο μια χαρα βγηκα και ειχα και ιδιαιτερη περιποιηση απο το προσωπικο..)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

κοριτσια εγω ενα εχω να σας πω ο γιατρος μου που ειμαστε και φιλοι πλεον ,οταν φτασαμε στην τελικη ευθεια και τον ρωτησα σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησουμε, βλεπετε συνεργαζεται με ΙΑΣΩ και ΛΗΤΩ μου απαντησε χωρις δευτερη σκεψη ΛΗΤΩ γιατι στο ΙΑΣΩ δυστυχως μονο τα δημοσια προσωπα προσεχουν και αυτο για ευνοητους λογους.Γεννησα και τα δυο παιδια μου στο ΛΗΤΩ και δεν το αλλαζω με τιποτα.

an1cvfp-Q800010MzAwNjA2M2R8MjUzMTg1MTBkbGF8bXkgbGl0dGxlIGdpcmwgTWFyaWFuaWtpIGlz.gif.png

καλως όρισες vouraikos χαίρομαι που εχουμε και άλλο μέλος απο πάτρα εγώ είμαι απο θεσσαλονίκη και ζω στην πάτρα τα τελευταία 4 χρόνια η δική μου εμπειρια έχει να κάνει με το γένεσις στην θεσ/νικη γέννησα πολύ προωρα είχα επαπειλούμενη εγκυμοσύνη 14 μέρες νοσηλεύτηκα στο γένεσις δεν συζητάω για το τι πλήρωσα και όταν ήρθε η ώρα να γεννήσω τρέχαν πανικόβλητοι δεν ξέραν τι να κάνουν ο δε γυναικολογος που ήταν μέσα είχε πάθει τέτοια φρικη μέχρι να ρθει ο γιατρος μου φοβόταν να μου απαντήσει αν γεννάω η μαια όταν ξεκίνησε η διαδικασία άρχισε να κλαίει και την έβγαλε κλωτσιδών ο γιατρος μου έξω πληρωσα μια περιουσια να μεταφέρουν το παιδι στο ιπποκρατειο και στο τέλος για να με ράψουν δεν είχαν ξυλοκαινη και με ράψαν ζωντανη μετά απο αυτα στο δωματιο δίκλινο η κοπελιες βγαζανε το κόσμο έξω για να φέρουν το μωρο φάντασμα αφου ο γιος μου προωρος ήταν στο ιπποκρατειο και φέρνανε και μπύρα να κατεβάσω γάλα για να θήλάσω το μωρο φάντασμα στο τέλος μέσα στο μανίκη που πλήρωσα μου ζήτησαν να πληρώσω και αναισθησιολόγο για την ξυλοκαινη και το ράψιμο που ποτέ δεν έγινε αυτα περι γένεσις και μη χειρότερα

Koίτα, κι εγώ δεν έχω την καλύτερη γνώμη για την δημόσια υγεία. Όπως όλοι νομίζω. Μιλάω μόνο από την δική μου προσωπική εμπειρία, γι αυτό και αναφέρομαι μόνο στο Έλενα. Όπως σου είπα είχα φοβερή προακτάληψη. ΄Και οι γνωστοί μου που έμαθαν ότι θα γεννήσω εκεί, είχαν φρικάρει. Μέχρι και δανεικά μας πρότειναν :lol: . Μετά που ήρθαν και με είδαν, παραδέχτηκαν ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, όπως νομίζαμε. Εγώ καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος πάει στα ιδιωτικά. Άλλωστε και τα χρήματα δεν είναι απαγορευτικά. Όμως δεν είναι κακό να απαιτούμε καλύτερη αντιμετώπιση, όμως πολύ σωστά κάνατε εσείς!

Η αλήθεια είναι οτι και εγώ έχω ακούσει τα χειρότερα και απο ιατρούς και απο νοσηλευμένους για το Ιασώ.

Η πραγματικότητα είναι οτι εκτός απο ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις ( και αυτές μόνο στα 2κλινα , μονόκλινα, lux και οχι τα 6κλινα κτλ που είναι ΑΘΛΙΑ) δεν παρέχει τίποτα αλλο. Το προσωπικό είναι πάρα πολύ λίγο για να μπορεί να εξυπηρετήσει επαρκώς τις λεχώνες αλλά και το πλέον απαράδεκτο είναι οτι δεν τηρούν κάποιο ωράριο επισκέψεων ώστε να προστατεύουν τα βρέφη απο το συνωστισμό καθημερινά. Την τελευταία φορά που πήγα τρελάθηκα όταν μια φίλη μου γέννησε σε 6 κλινο και είχαν φέρει τα μωρά ενω μέσα στον θάλαμο πρέπει να υπήρχαν 15 συγγενείς και 6 γυναίκες!!!! :shock::shock: Μα αυτό δείχνει οτι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στη λεχώνα αλλά και κυρίως στα μωρά που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα τις πρώτες ημέρες της ζωής τους. Και για όλο αυτό το "service" ζητάνε και τα μαλλιοκέφαλά τους!!! Ελεος πια... :twisted::twisted:

Και εγω εχω ακουσει τα καλυτερα για το ΛΗΤΩ. Ειναι βεβαιο πως στο Ιασω δεν θα με ξαναδουνε ουτε ζωγραφιστη....θα μου πεις, "ναι και κατι θα παθουνε". Μια φορα αν κανω 3ο παιδι παω καρφι για ΛΗΤΩ.

Οπως και να εχει παντως , πειτε με περιεργη, αλλα οταν εχω γεννησει μετα το ιατρικο προσωπικο που παιζει τον βασικοτερα ρολο, με νοιαζει και το κομματι διαμονη. Δεν μπορω να σκεφτω να γεννησω και να ειμαι σε ασχημο περιβαλλον. Τουλαχιστον και στις δυο γεννες, το ξενοδοχειακο κομματι , ηταν καθαρο και περιποιημενο. Δυστυχως μονο αυτο ηταν καλο βεβαια.