Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα.Είπα να γράψω κι εγω εδω γιατί αυτη τη φορά εχω εκνευριστεί:mad:Κέρδισα σε διαγωνισμό σε περιοδικό μόδας ενα δωράκι,τον Ιανουάριο.Οταν είδα το όνομά μου στα ονόματα των νικητών τηλεφώνησα για να μάθω πως θα το παραλάβω.Μου είπαν οτι αυτα αργούν τουλάχιστον 3 μήνες κ πως θα μου έστελναν αυτοί μειλ.Περιμενα περίμενα και ξαναπήρα τηλέφωνο 3-4 φορές και πάλι τα ίδια.Τον Ιούνιο μετά απο τηλεφώνημά μου,μου έστειλαν μειλ ρωτώντας τη διευθυνσή μου κ κάποια άλλα στοιχεία και απο τότε πάλι τίποτα!Τους τηλ τους έστειλα κ μειλ αλλά στο μειλ δεν απάντησαν και στο τηλ μου είπαν θα επικοινωνήσουν πάλι εκείνοι!

Και έχω εκνευριστεί γιατί στο συγκεκριμένο περιοδικό εχω ξανακερδίσει 4 φορές στέλνοντας sms και μόνο τις 2 παρέλαβα το δώρο κι αυτό γιατί έμενα επαρχία κ μου το στείλαν ταχυδρομικώς.Τις υπόλοιπες μου είπαν πως δεν επικοινώνησα κ το πήρε ο δεύτερος νικητής:evil::evil:μα αφου τους παίρνω κ μου λενε περίμενε.και στο κάτω κατω αφού δεν έχουν σκοπό να τα δώσουν τι με ταλαιπωρούν.Σημειώνω οτι το sms κάνει 2 και ευρω!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

Επειδή δουλεύω σε περιοδικό, γνωρίζω ότι ακόμη και σε επαρχία να μένεις, τα δώρα στα στέλνουν. Μπορεί ίσως να επιβαρυνθείς την αποστολή αν το θέλεις συστημένο. Το να το πάρει ο δεύτερος, μου φαίνεται περίεργο από τη στιγμή που επικοινωνείς. Μάλλον κάποιος κρατάει τα δώρα θα έλεγα. Πάρε πάλι την και ζήτα να μιλήσεις με την υπέυθυνη του διαφημιστικού και όχι με τη γραμματεία. Εξάλλου αν δεν θέλουν να αναλάβουν την αποστολή ή αν δεν στέλνουν επαρχία, θα έπρεπε να αναφέρεται στους όρους του διαγωνισμού.

Τώρα μένω Αθήνα!Οταν έμενα επαρχία μου τα έστειλαν κανονικότατα.Τώρα που πρέπει να τα παραλάβω εγω απο εδω με έχουν όλο στο περίμενε...εχω μιλήσει πια με τους πάντες εκει,βαρέθηκα για το δωράκι να περιμένω με τις ώρες σαν το ζητιάνο στο τηλέφωνο.Χαρισμά τους απλά το αναφέρω κι αν κάπιοα θέλει σε πμ της λεω κ ποιο περιοδικό είναι

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Εγώ μια φορά κέρδισα σε πολύ γνωστό περιοδικό και μου είπαν να πάω να τα πάρω εγώ από τον εκδοτικό όμιλο,μου είπαν εκείνοι τι μέρα να πάω.Πήγα λοιπόν,περίμενα 1 ώρα κυριολεκτικά μέχρι να έρθει κάποιος να μου πει τι γίνεται,και αυτό που είπε ήταν ότι το άτομο που έχει το κλειδί της αποθήκης λείπει με άδεια.

Σηκώθηκα και έφυγα και από τότε δεν ξανασχολήθηκα με διαγωνισμούς.

Διαφημίσεις

το glamour ειναι.Δεν ξερω για σας,παντως εγω χαίρομαι με τετοια μικρά,οταν πχ κερδίζω κάτι...και μου την έδωσε που απο τον Ιανουάριο επικοινώνησαν Ιούνιο και ακόμη δώρο δεν έλαβα...για δεύτερη φορά.Ντροπή τους γιατί νομίζω οι εταιρείες που προσφέρουν τα δώρα τους τα έχουν ήδη δώσει,τωρα ποιος τα παίρνει είναι άλλο θέμα:(

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Το ποιος μπορεί να παίρνει αυτά τα δώρα,που όντως δίνουν οι εταιρείες με σκοπό τη διαφήμιση βέβαια,είναι μια απορία που μπορεί να την λύσει μόνο εργαζόμενος σε τέτοιο περιοδικό.Δεν καταλαβαίνετε ρε κορίτσια,κόλπα για να προσελκύουν το αναγνωστικό κοινό και να στέλνουν τα πανάκριβα αυτά μηνύματα. Είμαστε σε μια εποχή που έστω και αυτή η μικρή αίσθηση τύχης μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην ψυχολογία μας.Σε αυτό βασίζονται κι αυτοί,και τελικά δεν στέλνουν τα μισά δώρα :?

Edit:Ρεβυθάκι να τους ζαλίσεις μέχρι να στο στείλουν!Μην το αφήσεις.Δεν είναι τόσο η αξία του δώρου όσο η κοροιδία

[/url]

λοιπον με το συγκεκριμένο περιοδικό έχω και εγω ανάλογη εμπειρία.Είχα κερδίσει μια σειρά καλλυντικών γνωστής εταιρείας,με γάνιασαν μέχρι να το πάρω,πέρασαν 8 μήνες,όμως είχα θυμώσει και έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνα,μέχρι που κατάλαβαν οτι δεν θα ξε,πέρδευαν και τα έστειλαν,πολλά πράγματα κραγιόν, σκιές,μανο,αλλά άκυρα χρώματα,δεν τα χρησιμοποίησα και σε καμμια φίλη δεν άρεσαν,ειδικά τα μαυρομώβ κραγιόν.Τζάμπα κόπος

Διαφημίσεις

Τι να πω προφανώς τα καλα δωράκια τα μοιράζονται μεταξύ τους...ντροπή πια.Εγώ πάντως βαρέθηκα να χρεώνω το κινητό μου παιρνοντας τους τηλέφωνο.Παει σχεδόν χρόνος...

10Ddp3.png

OaR2p3.png

σε καμμια φίλη δεν άρεσαν,ειδικά τα μαυρομώβ κραγιόν.Τζάμπα κόπος

δεν το εστελνες σε μενα που φοραω μονο τετοια??? :cool::cool: χαχαχχα

Και εγω εχω κερδισει μια σειρα καλλυντικων (πολυ γνωστού και ακριβού οικου) το 2003 (αξιας τότε 300 ευρω ΟΛΟ το σετ) απο πολυ γνωστο κοριτσο περιοδικο και μου τα εστειλαν σε 2 εβδομάδες με κουριερ στην εργασια μου, αφου ειχαμε μιλησει καμια δεκαρια φορες πρωτα. :D

Βρε κορίτσια, sorry κι όλας, αλλά με τα λεφτα που ξοδεύετε για όλα αυτά τα sms και "άμα κάτσει", θα μπορουσατε να αγοράσετε αυτό ακριβως που θελετε, όταν το θέλετε... Είναι σκετη κοροιδία όλα αυτα... Δεν το ξανασκεφτεστε καλύτερα??? Λέω, εγω τώρα...:roll:

Διαφημίσεις