Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

κορίτσια προσοχή απο κοπέλες που υποτίθεται φτιάχνουν χειροποίητα <<δερμάτινα>> παπούτσια.

την πάτησα εγώ λοιπόν και πήρα ενα ζευγάρι πλατφόρμες δερμάτινες με λουλουδάκια πολύ ωραίες στο μάτι.60 ευρώ παρακαλώ ε λέω εντάξει όμορφες είναι δερμάτινες είναι οκ.την τρίτη φορά λοιπόν που την φόρεσα διαπίστωσα πως είχε ξεκολλήσει ο πάτος απο τον φελό σε όλο το μήκος και των δύο.τα πάω στον τσαγκαρη και γελώντας μου λέει ελπίζω να μην τα πλήρωσες για δερμάτινα.....

Διαφημίσεις

Eπειδη και εμενα πιανουν τα χερια μου και φτιαχνω διαφορα και φτιαχνω και μπαλαρινες για εμενα και τις φιλες μου( ως χομπιγιατι εχωαλλο επαγγελμα) αυτο που θελω να πω ειναι οτι απο εκει που τις παιρνω εχει και δερματινες και απομιμησεις δερματος . Οι περισσοτερες κοπελες διαλεγουν τις απομιμησεις για να εχουν περισσοτερο κερδος. υπαρχουν και καποιες ομως που αγοραζουν δερματινες και τα υλικα τους ειναι πολυ ακριβα. Το πιο σωστο νομιζω ειναι να τις επιστρεψεις να στις ξαναφτιαξει.

ειναι λαθος της που γραφει δερματινες οποτε δυστυχως εχεις δικιο που δεν την εμπιστευεσαι. Εχει πολλες πελατισσες γενικα? Ειναι ευχαριστημενες? Της εστειλες μηνυμα?

ΤΙ να σου πω δεν ξερω αν εχει.της εστειλα κ μου ειπε στειλτα μου πισω να τα δειξω στον προμηθευτη αλλα με δικα σου εξοδα και στα επιστρεφω μαζι με τα παπουτσια.δηλαδη περιμενε βικυ ποση ωρα στο ταχυδρομειο και πληρωσε αλλα 5-7 ευρω και αν μου πει μετα δεν τα ελαβα η οτιδηποτε εγω δεν θα ειμαι καλυμενη.αγορες λοιπον μονο απο εταιρειες με τιμολογια η συναντηση απο κοντα.

Διαφημίσεις

μηπως θελεις να μου στειλεις π.μ. τη σελιδα της γιανα δω μηπως τη ξερω? Αν θελεις φυσικα. Μηπως αναγνωριζω απο που ειναι τα παπουτσια.

Eπειδη και εμενα πιανουν τα χερια μου και φτιαχνω διαφορα και φτιαχνω και μπαλαρινες για εμενα και τις φιλες μου( ως χομπιγιατι εχωαλλο επαγγελμα) αυτο που θελω να πω ειναι οτι απο εκει που τις παιρνω εχει και δερματινες και απομιμησεις δερματος . Οι περισσοτερες κοπελες διαλεγουν τις απομιμησεις για να εχουν περισσοτερο κερδος. υπαρχουν και καποιες ομως που αγοραζουν δερματινες και τα υλικα τους ειναι πολυ ακριβα. Το πιο σωστο νομιζω ειναι να τις επιστρεψεις να στις ξαναφτιαξει.

φτιαχνεις μπαλαρινες ε???:lol::lol::lol:

θελω να γινω φιλη σου τωρα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και ας τις πληρωσω δεν με πειραζει!!εχεις καμια φωτο.να δουμε???

φιλακια!!

apHGp3.png