Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

έγκυος με περίοδο???

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα,

Έχω μια απορία που δεν μπορώ να την λύσω με τίποτα ....Η προτελευταία μου περίοδος ήταν 31/08 και η τελευταία 28/09.Συνήθως πάντα είχα πολύ σταθερό κύκλο,να προσθέσω στο ιστόρικό μου ότι πρίν από 2 μήνες έκανα υστεροσκόπηση και όλα πήγαν καλά.Τελείωνε η περίοδος μου λοιπόν την περασμένη Τετάρτη που είχα αυτά τα κλασσικά καφετιά όταν τελειώνει,τα οποία δεν σταματούσαν μέχρι την Κυριακή το πρωί που σηκώθηκα και είχα αίμα.Έκανα τεστ εγκυμοσύνης και μου έβγαλε ρόζ αχνή γραμμη,καλεσα τον γιατρο μου αμέσως και μου είπε να κάνω χοριακή.Δευτέρα πρωί λοιπόν έκανα την χωριακη και μεσημέρι είχα τα αποτελέσματα ,η οποία ήταν θετική με τιμή 292,55 4 εβδομάδων έγκυος.Το θέμα είναι ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν,πως είναι δυνατόν να είχα κανονικά περίοδο και να είμαι εγκυος??? και το αίμα που βλέπω τώρα τι είναι??Ο γιατρος μου φοβάται για αποβολή,αλλα καλου κακου μου έδωσε τα utrogestan για να το παλέψουμε όσο μπορούμε και το αίμα έχει αρχίσει να κόβεται σιγά σιγά.Άυριο το πρωι θα κάνω άλλη μια χωριακή για να δούμε που βρισκόμαστε...μπορεί κάποιος να βοήθησει?? υπάρχει αντιστοιχη εμπειρία? μπορώ να ελπίζω ότι θα γίνω μανούλα???

Διαφημίσεις

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα,

Έχω μια απορία που δεν μπορώ να την λύσω με τίποτα ....Η προτελευταία μου περίοδος ήταν 31/08 και η τελευταία 28/09.Συνήθως πάντα είχα πολύ σταθερό κύκλο,να προσθέσω στο ιστόρικό μου ότι πρίν από 2 μήνες έκανα υστεροσκόπηση και όλα πήγαν καλά.Τελείωνε η περίοδος μου λοιπόν την περασμένη Τετάρτη που είχα αυτά τα κλασσικά καφετιά όταν τελειώνει,τα οποία δεν σταματούσαν μέχρι την Κυριακή το πρωί που σηκώθηκα και είχα αίμα.Έκανα τεστ εγκυμοσύνης και μου έβγαλε ρόζ αχνή γραμμη,καλεσα τον γιατρο μου αμέσως και μου είπε να κάνω χοριακή.Δευτέρα πρωί λοιπόν έκανα την χωριακη και μεσημέρι είχα τα αποτελέσματα ,η οποία ήταν θετική με τιμή 292,55 4 εβδομάδων έγκυος.Το θέμα είναι ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν,πως είναι δυνατόν να είχα κανονικά περίοδο και να είμαι εγκυος??? και το αίμα που βλέπω τώρα τι είναι??Ο γιατρος μου φοβάται για αποβολή,αλλα καλου κακου μου έδωσε τα utrogestan για να το παλέψουμε όσο μπορούμε και το αίμα έχει αρχίσει να κόβεται σιγά σιγά.Άυριο το πρωι θα κάνω άλλη μια χωριακή για να δούμε που βρισκόμαστε...μπορεί κάποιος να βοήθησει?? υπάρχει αντιστοιχη εμπειρία? μπορώ να ελπίζω ότι θα γίνω μανούλα???

Ξέρω 2-3 περιπτώσεις που ήταν έγκυες και είχαν περίοδο κανονικά μέχρι τον 3ο μήνα. H χοριακή σου είναι καλή για 4 εβδομάδες κύησης. Πάρε τα utrogestan και μείνε ξαπλωμένη. Να σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα. Κάποιοι μικροβιολόγοι έρχονται και σου παίρνουν αίμα στο σπίτι, σε περίπτωση που πρέπει να παραμείνεις κλινήρης. Αν είναι ο μικροβιολόγος της γειτονιάς σου, ζήτησέ του να σε εξυπηρετήσει εξηγώντας του ποια είναι η κατάσταση. Αν η χοριακή σου αυξηθεί, είναι πολύ θετικό σημάδι. Ακετές εγκυμοσύνες ξεκινησαν με αποκόληση, αλλά εξελίχθηκαν κανονικά. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Υπάρχει περίπτωση να είναι αποβολή? το τέστ εγκυμοσύνης βγαίνει ακόμη θετικό και σήμερα παρόλο που το αίμα έχει μειωθεί αρκετά.

Αν μειώθηκε το αίμα, είναι καλό σημάδι. Μονο η χοριακή θα δείξει την εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Ελπίζουμε να διπλασιαστεί. Μην κάνεις άλλο τεστ. Πήγαινε να ξαπλώσεις.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Κ γω είμαι τέτοια περίπτωση στην εγκυμοσύνη που διανύω. Βάσει της τελευταίας περιόδου μου νόμιζα ότι ήμουν στο 2ο μήνα ενώ ήμουν στον 3ο μετά από επιβεβαίωση του γιατρού. Άρα γίνεται! Ό,τι καλύτερο εύχομαι!

KtMtp3.png

Συμφωνώ και εγω με τις κοπέλες...

Πηγαινε στο κρεββάτι και μεινε ξαπλωμενη...

Να μην σηκώνεσαι παρα μονο για τουαλέτα...

Για αποκοληση πλακούντα μου ακουγεται αυτο...

Τα utrogestan βοηθανε, ειναι προγεστερονη.

Μακρια απο τρανταγματα στο αυτοκινητο. Μετακινησεις μονο οι απαραιτητες...

Ολα καλα θα πάνε... Ο Θεος μαζι σου...

Παρόμοια κατάσταση και εγώ...πρώτο τεστ εγκυμοσύνης αρνητικό.Μέσα στις επόμενες 10 μέρες ξανακάνω το τεστ και μου βγαίνει θετικό και περίοδο ταυτόχρονα(?)Τελικά η β-χοριακή ήταν το μόνο που μας έλυσε τη απορία...τώρα είμαι στο έβδομο&όλα καλά!Απλά έχω μπερδέψει τους πάντες σχετικά με την ΠΗΤ..

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα

προαπαθούμε με τον σύζυγο για μωράκι διαβάστε την ιστορία μου κ πείτε μου την γνώμη σας γιατί μου φαίνεται λίγο κουλό για τα δικά μου δεδομένα αυτό που μου συμβαίνει ο κύκλος της περιόδου μου συνήθως είναι 31-35 μέρες ίσως κ λίγο παραπάνω πότε μέχρι ΄τωρα πιο νωρίς προσπαθούμε για μωρό είχα τελευταία περίοδο κανονικη περίδο 11 Σεπτέμβρη..οι επαφές όλο το μήνα ήταν πολλές κυριακή 9 Οκτώμβρη με πιάνουν πολύ δυνατοί πόνοι κ έρχονται τα καφετιά..να μην μπορώ να ηρεμήσω δύο μέρες σήμερα έχω μεν αίμα αλλά οχι κανονικό τόσο πολύ είναι σαν ροζ κ στο χαρτι περισσότερο παραξενεύομαι επειδή το στήθος μου είναι ακόμα πρισμένο ,επειδή δεν έχω ξανααδιαθετήσει ποτέ στη ζωή μου τόσο νωρίς κ ποτέ η ροη κ οι μέρες δεν ήταν τόσο λίγες (πάντα είχα 6 μέρες περίοδο κ πολύ αίμα) δεν λέω ότι απαραίτητα είμαι έγκυος αλλά τι συμβαίνει????????????????????????????

κορίτσια καλησπέρα

προαπαθούμε με τον σύζυγο για μωράκι διαβάστε την ιστορία μου κ πείτε μου την γνώμη σας γιατί μου φαίνεται λίγο κουλό για τα δικά μου δεδομένα αυτό που μου συμβαίνει ο κύκλος της περιόδου μου συνήθως είναι 31-35 μέρες ίσως κ λίγο παραπάνω πότε μέχρι ΄τωρα πιο νωρίς προσπαθούμε για μωρό είχα τελευταία περίοδο κανονικη περίδο 11 Σεπτέμβρη..οι επαφές όλο το μήνα ήταν πολλές κυριακή 9 Οκτώμβρη με πιάνουν πολύ δυνατοί πόνοι κ έρχονται τα καφετιά..να μην μπορώ να ηρεμήσω δύο μέρες σήμερα έχω μεν αίμα αλλά οχι κανονικό τόσο πολύ είναι σαν ροζ κ στο χαρτι περισσότερο παραξενεύομαι επειδή το στήθος μου είναι ακόμα πρισμένο ,επειδή δεν έχω ξανααδιαθετήσει ποτέ στη ζωή μου τόσο νωρίς κ ποτέ η ροη κ οι μέρες δεν ήταν τόσο λίγες (πάντα είχα 6 μέρες περίοδο κ πολύ αίμα) δεν λέω ότι απαραίτητα είμαι έγκυος αλλά τι συμβαίνει????????????????????????????

σου απαντησα και στο αλλο σαιτ και σου ειπα καποια πραγματα.πιστευω οτι πρεπει να παρεις τηλ.τον γιατρο σου και νομιζω οτι θα σε στειλει για χοριακη.αυτο πρεπει να το κανεις αμεσα γιατι αν εισαι εγκυος(που εγω ετσι νομιζω με βαση τις δικες μου εμπειριες)μαλλον θα χρειαστεις ορμονικη υποστηριξη.μακαρι να βγω αληθινη και να εισαι κοριτσακι μου και να ειναι ολα καλα!περιμενω νεα σου.φιλακιαααα

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

σου απαντησα και στο αλλο σαιτ και σου ειπα καποια πραγματα.πιστευω οτι πρεπει να παρεις τηλ.τον γιατρο σου και νομιζω οτι θα σε στειλει για χοριακη.αυτο πρεπει να το κανεις αμεσα γιατι αν εισαι εγκυος(που εγω ετσι νομιζω με βαση τις δικες μου εμπειριες)μαλλον θα χρειαστεις ορμονικη υποστηριξη.μακαρι να βγω αληθινη και να εισαι κοριτσακι μου και να ειναι ολα καλα!περιμενω νεα σου.φιλακιαααα

Χίλια ευχαριστώ κοπέλα μου..θα σας ενημερώσω.Πολλά φιλια!

Καλημέρα κορίτσια,

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Σήμερα το πρωί έκανα την χορίακη και έχω μεγάλη αγωνία μέχρι το μεσημέρι που θα βγούν τα αποτελέσματα.Τα σημάδια μέχρι τώρα δείχνουν τουλάχιστον να πηγάινω καλά.Το στήθος μου είναι ασφυκτικά πρησμένο και το αίμα πλέον είναι καφέ κηλίδες...υποθέτω είναι καλό αυτό,πάντως μαγική η προγεστερόνη.Το μόνο που με φοβίζει μη τυχόν μιλάμε για αποβολή γιατί δεν σώζεται,αν είχα εξωμήτριο δεν θα ήταν άλλα τα συμπτώματα? ούτε πόνο είχα,ούτε κράμπες...μόνο αυτό το κοκκινο ανοιχτό αίμα και αυτό διηρκησε 2 μέρες...Αν ήταν αποβολή δεν θα μου έβγαινε αρνητικό το τεστ εγκυμοσύνης χτες βράδυ?Με έχει φάει η αγωνία...έτσι μου έρχεται να πάω να κάνω μόνη μου υπέρηχο!!!

Διαφημίσεις

Πάντως εμένα μια φίλη μου είχε κανονικότατα περίοδο, καμία διαφορά, και δεν προσπαθούσε καν με το τότε αγόρι της, και το έμαθε επειδή μια άλλη φίλη ήταν έγκυος κι έκανε κι αυτή τεστ για πλάκα!!!!Εκεί να δεις σοκ!

Καλά αποτελέσματα εύχομαι για τη χοριακή, που είναι πολύ πιθανό αφού το τεστ συνεχίζει να βγαίνει θετικό!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Μακάρι κορίτσια μου να πάνε όλα καλά!!!! Η αγωνία μου έχει χτυπήσει κόκκινο....ευχομαι να ακουστουν οι προσευχές μου και να έχει διπλασιαστεί η χοριακη!!!

η ξαδερφη μου ηταν εγκυος και μεχρι 6 μηνων ειχε περιοδο κανονικοτατα.....αρχισε να φουσκωνει και το καταλαβε....;)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!! ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!!:D:D:D πήγα 400,65 απο 292,55!!!!!Θα δω τον γιατρό μου την Παρασκευή το μεσημέρι που θα κάνουμε και υπέρηχο και θα βγάλουμε χοριακή εκ΄νεου!!!!!Δεν το πιστευω!!!!Πίστευα ότι όλα είχαν τελειώσει,όσο είχα αίμα!να που τελικα όσο έχεις πίστη σε θέλει η τύχη!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Συγχαρητήρια κοπέλα μου να προσέχεις πολύ τώρα και όλα θα πάνε καλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι!

:-D geomi...

Mπραβο! Πολυ χαιρομαι για σενα!!!

Μην ξεχνας ομως, να μενεις ξαπλωμένη...

Εφ'οσων ειχες αποκοληση, πρεπει να προσεξεις...

Θα παρει χρονο να ξανακολλησει ο πλακουντας...

Καλη τυχη και ο Θεος μαζι σου κορίτσι μου...