Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

νοσοκομειακο θηλαστρο

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα! Πηρα τηλ την Παρασκευη για να νοικιασω το symphony της medela και μου ειπαν οτι μαζι με το θηλαστρο πρεπει να αγορασω και καποια εξαρτηματα της διπλης αντλησης που θελω εγω!

Ποια ειναι αυτα τα εξαρτηματα; τα μπιμπερο και τα σωληνακια;

Αν ειναι τα μπιμπερο εγω μπορω να παρω μονο το ενα; Γιατι εχω ηδη αλλο ενα απο το χειροκινητο της medela και καπου διαβασα οτι κανει και στο νοσοκομειακο!

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα! Πηρα τηλ την Παρασκευη για να νοικιασω το symphony της medela και μου ειπαν οτι μαζι με το θηλαστρο πρεπει να αγορασω και καποια εξαρτηματα της διπλης αντλησης που θελω εγω!

Ποια ειναι αυτα τα εξαρτηματα; τα μπιμπερο και τα σωληνακια;

Αν ειναι τα μπιμπερο εγω μπορω να παρω μονο το ενα; Γιατι εχω ηδη αλλο ενα απο το χειροκινητο της medela και καπου διαβασα οτι κανει και στο νοσοκομειακο!

Νομιζω οτι κανει. Αν δεν κανω λαθος τα ανταλλακτικα της μεντελα ταιριαζουν σε ολα τα θηλαστρα. Μπορεις βεβαια να ρωτησεις κιολας.

h0MYp3.png

καλημερα!τα μπουκαλακια ειναι τα ιδια.χωνι και σωληνακι θα χρειαστεις.βεβαια αν δεν κανω λαθος η συσκευασια περιλαμβανει ενα χωνι,ενα σωληνακι και ενα μπουκαλακι.

tt1108c2.aspx

καλημερα!

Αντλουσα με το symphony 13 μηνες.

Για διπλη αντληση χρειαζεσαι 2 αντλιες και 2 σωληνακια.

Αν εχει ηδη μια αντλια,δηλαδη χωανη και μπουλακι που βιδωνει σε αυτην,αγορασε μονο μια και 2 σωληνακια.

Στις χωανες της Medela βιδωνουν και τα μπιμπερο τα Nuk,τα λεπτα.

Οτι απορια εχεις,πες!

Εγώ πάντως που τα πήρα ήταν πακέτο όλα μαζί σωληνάκια και μπουκάλι δεν ξέρω αν το πουλάν ξεχωριστά.Αν τα πουλάνε πάρε μόνο σωληνάκια όντως κουμπώνουν τα μπιμπερό της nuk.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

καλημερα!

Αντλουσα με το symphony 13 μηνες.

Για διπλη αντληση χρειαζεσαι 2 αντλιες και 2 σωληνακια.

Αν εχει ηδη μια αντλια,δηλαδη χωανη και μπουλακι που βιδωνει σε αυτην,αγορασε μονο μια και 2 σωληνακια.

Στις χωανες της Medela βιδωνουν και τα μπιμπερο τα Nuk,τα λεπτα.

Οτι απορια εχεις,πες!

Καλησπερα! Οποτε να παραγγειλω μονο μια χοανη και 2 σωληνακια!

Για τα μπιμπερο της nuk το ξερω οτι κουμπωνουν γιατι τα χρησιμοποιουσα και εγω στο χειροκινητο! Ευχαριστω πολυ παντως!:wink:

Πηρα τηλ και το εκλεισα το θηλαστρο και αυριο το πρωι θα το εχω!! Αγορασα και την μια χοανη που μου ελειπε μαζι με την βαλβιδα και τα 2 σωληνακια! Ο Θεος βοηθος τωρα! Μπορω να συνδεω τα μπουκαλακια ης nuk επανω εεεε;;;;

Πηρα τηλ και το εκλεισα το θηλαστρο και αυριο το πρωι θα το εχω!! Αγορασα και την μια χοανη που μου ελειπε μαζι με την βαλβιδα και τα 2 σωληνακια! Ο Θεος βοηθος τωρα! Μπορω να συνδεω τα μπουκαλακια ης nuk επανω εεεε;;;;

ναι!

Ο.τι χρειαστεις μας λες.

Αληθεια ποσο ειναι το μωρο;δε βλεπω το τικερ;γιατι αντλεις;

ναι!

Ο.τι χρειαστεις μας λες.

Αληθεια ποσο ειναι το μωρο;δε βλεπω το τικερ;γιατι αντλεις;

Καλησπερα! Το μωρακι μου ειναι 2μιση μηνων και οντως δεν ξερω τι γινεται με αυτα τα τικερ;; οποτε και να εχω προσπαθησει να βαλω παντα ετσι βγαινει! Τελος παντων...

Ξεκινησα να αντλω με ενα χειροκινητο (καταστροφικο οπως αποδειχτηκε) γιατι απο την αρχη δεν τα πηγαιναμε και πολυ καλα στο θεμα θηλασμου και προφανως επειδη δεν ειμαι και πολυ ενημερωμενη,το εβαζα μαλλον σε λαθος σταση με αποτελεσμα να μην πιανει καλα την θηλη και να μου τις πληγωσει απιστευτα! Και επειδη πονουσα αφανταστα ειπα να το εβγαζα με το θηλαστρο μεχρι να φτιαξουν παλι...ελα ομως τωρα που φτιαξανε η μικρη μου δεν το θελει πια το στηθος! Οποτε αναγκαστηκα θα της το δινω εστω και ετσι με στοχο τους 6 μηνες! Αν τα καταφερω και αντεξω θα συνεχισω και παραπανω!

Παντως αυτο που με παρηγορει ειναι οτι τα παμε καλα απο θεμα αναπτηξης γιατι γεννηθηκε 4 κιλα,βγηκαμε απο το μαιευτηριο 3880 και σημερα ημασταν 6100!:lol:

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Το μωρακι μου ειναι 2μιση μηνων και οντως δεν ξερω τι γινεται με αυτα τα τικερ;; οποτε και να εχω προσπαθησει να βαλω παντα ετσι βγαινει! Τελος παντων...

Ξεκινησα να αντλω με ενα χειροκινητο (καταστροφικο οπως αποδειχτηκε) γιατι απο την αρχη δεν τα πηγαιναμε και πολυ καλα στο θεμα θηλασμου και προφανως επειδη δεν ειμαι και πολυ ενημερωμενη,το εβαζα μαλλον σε λαθος σταση με αποτελεσμα να μην πιανει καλα την θηλη και να μου τις πληγωσει απιστευτα! Και επειδη πονουσα αφανταστα ειπα να το εβγαζα με το θηλαστρο μεχρι να φτιαξουν παλι...ελα ομως τωρα που φτιαξανε η μικρη μου δεν το θελει πια το στηθος! Οποτε αναγκαστηκα θα της το δινω εστω και ετσι με στοχο τους 6 μηνες! Αν τα καταφερω και αντεξω θα συνεχισω και παραπανω!

Παντως αυτο που με παρηγορει ειναι οτι τα παμε καλα απο θεμα αναπτηξης γιατι γεννηθηκε 4 κιλα,βγηκαμε απο το μαιευτηριο 3880 και σημερα ημασταν 6100!:lol:

Ποιο χειροκινητο;

Πόσες αντλησεις κανεις τωρα;Βγαζεις τοσο οσο χρειαζεται το μωρο;

Κι εγω στην πρωτη μου κορη,αντλουσα με το symphony 13 μηνες και σταματησα γιατι αυτη δεν ηθελε να πιει αλλο γαλα,στραβωσε με την πιπιλα του μπιμπερο που σκιστηκε και δεν ηθελε καμια αλλη:shock::)

Στην δευτερη προσπαθησα στην αρχη πολυ και ετσι καταφερα να θηλασει απευθειας!

Ποιο χειροκινητο;

Πόσες αντλησεις κανεις τωρα;Βγαζεις τοσο οσο χρειαζεται το μωρο;

Κι εγω στην πρωτη μου κορη,αντλουσα με το symphony 13 μηνες και σταματησα γιατι αυτη δεν ηθελε να πιει αλλο γαλα,στραβωσε με την πιπιλα του μπιμπερο που σκιστηκε και δεν ηθελε καμια αλλη:shock::)

Στην δευτερη προσπαθησα στην αρχη πολυ και ετσι καταφερα να θηλασει απευθειας!

εχω αυτο της medela που η λαβη του ειναι σαν τρομπα,δεν ξερω ακριβως το μοντελο! Στην αρχη εκανα αντληση πριν απο καθε γευμα της μικρης περιπου 8-9 και την καλυπτα πληρως μεχρι που ειχα και περισευμα, αλλα απο τοτε που αρχισε να μειωνετε αισθητα αντλουσα σχεδον καθε 1 ωρα(σχεδον 15 αντλησεις) πραγμα που εγω κουραστηκα αρκετα και δουλεια δεν εκανα αφου δεν σου κριβω οτι αναγκαστηκα να της δωσω 3 φορες ξενο απο 50ml γιατι το παιδι πλανταζε στο κλαμα απο την πεινα! Τωρα απο χθες που αντλω με το symphony συστηματικα 10 αντλησεις τα παω καλυτερα:roll:

Riki εγώ ταίζω την μικρή με δικό μου γάλα αποκλειστικά με αντλήσεις μέχρι πριν 10 μέρες τώρα άρχισα να την βάζω πάλι στο στήθος και πάμε καλά.Αυτό που έκανα και έπιασε ήταν αν κάνω άντληση αμέσως μετά το γεύμα της μικρής.Έτσι είχα πάντα έτοιμο το επόμενο και τα ξημερώματα επειδή έκανε και αρκετές ώρες να φάει έβγαζα διπλή ποσότητα οπότε σιγά σιγά υπερκάλυψα τις ανάγκες της και αποθηκεύω κιόλας.Δοκιμασέ το να δεις.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Riki εγώ ταίζω την μικρή με δικό μου γάλα αποκλειστικά με αντλήσεις μέχρι πριν 10 μέρες τώρα άρχισα να την βάζω πάλι στο στήθος και πάμε καλά.Αυτό που έκανα και έπιασε ήταν αν κάνω άντληση αμέσως μετά το γεύμα της μικρής.Έτσι είχα πάντα έτοιμο το επόμενο και τα ξημερώματα επειδή έκανε και αρκετές ώρες να φάει έβγαζα διπλή ποσότητα οπότε σιγά σιγά υπερκάλυψα τις ανάγκες της και αποθηκεύω κιόλας.Δοκιμασέ το να δεις.

Το θεμα μου εμενα ειναι οτι η μικρη μου δεν θελει πια το στηθος και την εχω δοκιμασει με ολους τους τροπους! Το ξερω οτι θα πεδευτω λιγο παραπανω για να κατεβασω το γαλα ωστε να καλυπτω πληρως τα γευματα της αλλα νομιζω πως αξιζει τον κοπο! :wink:

ρικι ετσι εκανε κι η Ελιζα,δεν επαιρνε με τπτ το στηθος.Σιγα σιγα θα αυξηθει η παραγωγη σουκαι θα χρειαζονται λιγοτερες αντλησεις.

Εγω,εχω βεβαια και υπερπαραγωγη,αλλα με 4-5 αντλησεις κρατησα το γαλα 10 μηνες.

Διαφημίσεις