Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΩΩΩΩ ΑΝΤΡΕΣ.......

ria22

Recommended Posts

Λοιποοον.....τι ειναι αυτο το πραγμα πια με τν πεθερα μου λες και πρεπει να στρωνουμε κοκκινα χαλια για τους αντρες...ελεος.....μεναμε σπιτι τους ηταν να ερθουν για τραπεζι καποιοι....<ωωω αντρες θα ερθουν πρεπει να εχουμε ποτο,κρεας κτλ...>(παγωτο εγω),τις προαλλες ελεγε για μιας φιλης της τον γιο που δν δουλευει(δουλευει η γυναικα του),εκανε η φιλη της παραπονα επειδη αυτος δν εφερε το παιδι,(καθε μερα το παει και φευγει)και της λεω και αυτος που παει??μου λεει-ΕΞΩ-της λεω πωπω η γυναικα του δουλευει και αυτος ολη μερα τριγυρναει??και μ λεει ''εεε Ρια αντρας ειναι τι θα καθετε σπιτι''??what?? και τι εγινε δλδ και εγω καθομαι σπιτι γιατι δν παραταω το παιδι μου να τριγυρναω....ΔΗΛΑΔΗ αντρας ειναι εχει το καθε δικαιωμα να βγαινει να ξενυχταει να γκομενιζει να βολταρει,,,,,,οκ.....και οι γυναικες τι κανουν δλδ,αν ειναι να φορεσουμε ενα ρασσο και να κατεβαζουμε το κεφαλι μας.......ΕΛΕΟΣ......ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου,το σπιτι ειναι πεντακαθαρο,το φαγητο ετοιμο,τα ρουχα, οσο μπορω και οποτε χρειαστει θα περιποιηθω τον αντρουλι μου, το μωρο ενταξει και εγω που προσπαθω να ειμαι μες στην τρελη χαρα......

Για πειτε κοριτσια πρεπει να κανω και αλλα??μηπως πρεπει να βουλωνω το στομα μου και να μν μιλαω??δν μπορω ομως καθε μα καθε φορα που λεει κατι τετοια μου αναβουν τα λαμπακια και μου'ρχετε να της πω''hello που ζεις''??........

Εσας πως ειναι οι πεθερες σας??το εχουν το '''ΩΩΩ ΑΝΤΡΕΣ''??

Διαφημίσεις

Η πεθερά μου έχει πει το εξής κουφό : " Οι άντρες έχουνε π..τσα και γι΄αυτό δεν κάνει να κάνουν δουλειές του σπιτιού":rolleyes:..Μία ζωή την δούλα τους έκανε γι' αυτό και δεν την σέβονται.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Λοιποοον.....τι ειναι αυτο το πραγμα πια με τν πεθερα μου λες και πρεπει να στρωνουμε κοκκινα χαλια για τους αντρες...ελεος.....μεναμε σπιτι τους ηταν να ερθουν για τραπεζι καποιοι....<ωωω αντρες θα ερθουν πρεπει να εχουμε ποτο,κρεας κτλ...>(παγωτο εγω),τις προαλλες ελεγε για μιας φιλης της τον γιο που δν δουλευει(δουλευει η γυναικα του),εκανε η φιλη της παραπονα επειδη αυτος δν εφερε το παιδι,(καθε μερα το παει και φευγει)και της λεω και αυτος που παει??μου λεει-ΕΞΩ-της λεω πωπω η γυναικα του δουλευει και αυτος ολη μερα τριγυρναει??και μ λεει ''εεε Ρια αντρας ειναι τι θα καθετε σπιτι''??what?? και τι εγινε δλδ και εγω καθομαι σπιτι γιατι δν παραταω το παιδι μου να τριγυρναω....ΔΗΛΑΔΗ αντρας ειναι εχει το καθε δικαιωμα να βγαινει να ξενυχταει να γκομενιζει να βολταρει,,,,,,οκ.....και οι γυναικες τι κανουν δλδ,αν ειναι να φορεσουμε ενα ρασσο και να κατεβαζουμε το κεφαλι μας.......ΕΛΕΟΣ......ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου,το σπιτι ειναι πεντακαθαρο,το φαγητο ετοιμο,τα ρουχα, οσο μπορω και οποτε χρειαστει θα περιποιηθω τον αντρουλι μου, το μωρο ενταξει και εγω που προσπαθω να ειμαι μες στην τρελη χαρα......

Για πειτε κοριτσια πρεπει να κανω και αλλα??μηπως πρεπει να βουλωνω το στομα μου και να μν μιλαω??δν μπορω ομως καθε μα καθε φορα που λεει κατι τετοια μου αναβουν τα λαμπακια και μου'ρχετε να της πω''hello που ζεις''??........

Εσας πως ειναι οι πεθερες σας??το εχουν το '''ΩΩΩ ΑΝΤΡΕΣ''??

πριν απο τον αντρα μου ειχα μια σχεση 2 χρονια κ υποτιθεται πηγαιναμε γ

αρραβωνα....λοιπον καθε φορα που πηγαινα σπιτι της μανας του πηγαιναμε μαζι δηλαδη καθομασταν ολοι μαζι στο τραπεζι να φαμε και μολις τελειωναμε το φαγητο μας επρεπε να σηκωθουμε εμεις οι γυναικες απο το τραπεζι και να φυγουμε γιατι μετα οι αντρες θα ηθελαν να πιουν και να συζητησουν και πηγαιναμε και καθομασταν στην κρεβατοκαμαρα κ μας φωναζαν μονο για να τους γεμισουμε τα ποτηρια....χαχαχαχαχ τι σου λεει τραγικοτατοοοοοοοοο???εννοειτε πως χωρισα μαζι του αφου περιμενε τετοια κ χειροτερη συμπεριφορα απο μενα ελεγε κ αυτος κ η μανα του ο αντρας ειναι στα 2 μετρα και η γυναικα 2 μισι μετρα χαμιλοτερα τοθ χαχαχαχχαχα οχι ρε φιλεεεεε δεν θα κανω τιν real housiwife χαχαχαχαχ

μην λες τιποτα τζαμπα θα βρεις τον μπελα σου και θα την εχεις να μουρμουραει.....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Καλά υπάρχουν ακόμα τέτοιες αντιλήψεις? Μου φαίνεται απίστευτο. Εμένα πάλι η πεθερά μου είναι το αντίθετο. Του λεει να με βοηθάει και όντως το κάνει. Μέχρι και πιάτα πλένει και για ψώνια πάει. Δε κατάλαβα..θα τους πέσει η μέση?

αρραβωνα....λοιπον καθε φορα που πηγαινα σπιτι της μανας του πηγαιναμε μαζι δηλαδη καθομασταν ολοι μαζι στο τραπεζι να φαμε και μολις τελειωναμε το φαγητο μας επρεπε να σηκωθουμε εμεις οι γυναικες απο το τραπεζι και να φυγουμε γιατι μετα οι αντρες θα ηθελαν να πιουν και να συζητησουν και πηγαιναμε και καθομασταν στην κρεβατοκαμαρα κ μας φωναζαν μονο για να τους γεμισουμε τα ποτηρια....χαχαχαχαχ τι σου λεει τραγικοτατοοοοοοοοο???..

Πως κρατήθηκες και δεν τους έβαλες μπουρλότο στο σπίτι??

Καλα, ειμαι και λιγακι φεμινίστρια, αλλά αν μου συνεβαινε κάτι τέτοιο ισως να με έπιανε υστερία επι τοπου και να ηρεμουσα μονο με ενδοφλεβια λεξοτανιλ !:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγω δεν λεω μεγαλη κουβεντα γιατι εχω και αγορια. Η γιαγια μου θυμαμαι οτι ελεγε πως οταν γυρισει ο αντρας το τραπεζι πρεπει να ειναι στρωμενο.. Η μαμα μου σχολαγε πιο αργα απο τον μπαμπα μου αλλα εκεινος την περιμενε και γυρναγαν μαζι.. Βεβαια και τωρα μου λεει οταν ερχεται ο αντρας μου οτι πρεπει να σηκωθω να του βαλω να φαει... Αν ειμαι στο σπιτι φυσικα

εγω κανω τα παντα στο σπιτι αλλα ο αντρας μου βοηθαει οταν χρειαζεται αλλα σε καθημερινη βαση κανει τα βασικα μαζευει τα ρουχα του το πιατο του κανενα παιχνιδι των παιδιων αλλα εχει πιασει και σφουγγαριστρα οταν χρειαστηκε.ολες οι πεθερες νομιζω τα ιδια λενε για τους αντρες τους.εμενα ο αντρας μου δεν βγαινει καθολου αντε να παει μια φορα το μηνα σε κανενα φιλο του να δει καμια μπαλα.αλλα δεν βγαινω ουτε και εγω οπου παμε παμε μαζι εχουμε κοινες παρεες οποτε..δεν υπαρχει λογος.οχι οτι του το απαγορευω εχουμε ελευθερια αλλα οπως δεν το βλεπω εγω σωστο να του αφησω τα παιδια και να φυγω το ιδιο θεωρει δεν το θεωρει και αυτος σωστο.σημασια δεν εχει τι λεει η πεθερα η η καθε πεθερα αλλα ο αντρας σου τι λεει.αν τα βρισκεται τελειωσε...

Twh6p3.png

WWMCp3.png

Και εγω αγορακι εχω,αλλα δν θα ηθελα με τπτ η γυναικα του να ειναι υπηρετρια του......Δοξα τω Θεο ο αντρας μου δν ειναι ''ωω αντρες''θα με βοηθησει και θα κανει οτι χρειαστει......Τις προαλλες πηγαμε στους γονεις του και ειχε βαλει στο τραπεζι τυροπιτακια εγω εφαγα ενα και ο αντρας μου δυο τρια και λεει αυτη φαε ντε αντρας και να τρωει δυο τρια και αρχισε να γελαει αυτος.......δν τα μπορω καθολου αυτα,αυτα μπορει να ηταν παλια που οι γυναικες ηταν ανυπερασπιστες οι αντρες δουλευαν εφερναν καλα λεφτα στο σπιτι και δν ελειπε σε κανεναν τπτ και ολοι ηταν ευτυχισμενοι....πριν κανουμε μωρακι και δουλευα σχολουσα πιο αργα απο τον αντρα μου,αυτος και μαγειρευε αν δν ειχαμε φαγητο και συμμαζευε και γιατι οχι......Κατα τα λεγομενα τις πεθερας μου πρεπει να ειμαστε σπιτι σεμνες χωρις να λεμε πολλα πολλα...οι γυναικες με τις γυναικες και οι αντρες με τους αντρες...ελεος...που ζουμε....θα τρελαθω.........

Δεν ξέρω.. αλλά νομίζω ότι όλα αυτά είναι αντιλήψεις που ξεμείναν στην γενιά εκείνη που οι άντρες είχαν σκοτωθεί στον πόλεμο και είχαν μείνει λίγοι που τους πρόσεχαν πως και πως ( βλέπε ο άντρας μπροστά πάνω στο γαϊδούρι και η γυναίκα από πίσω με τα πόδια και φορτωμένη με τα ξύλα)

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

εμενα η πεθερα μου τους εχει κακομαθει τοσο (τον ανδρα της κ τους 3 γιους της) που ακομα κ το νερο στα χερια τους το παει. μου εχει βγει η πιστη να "συμμορφωσω" τον ανδρα μου κ να κουνηθει λιγακι. επισης τους βαζει 3πλη μεριδα φαγητο γιατι ειναι ανδρες κ δουλευουν λεει. (σημαντικη σημειωση: δεν ειναι αδυνατοι, ουτε κανονικοι.. ενταξει ουτε κ παχυσαρκοι βεβαια). ο πεθερος μου χειροτερος ολων δεν τον αφηνει τον ανδρα μου να κουνηθει μεσα στο σπιτι γιατι λεει πως ο ανδρας πρεπει να ειναι ανατολιτης κ να τα κανει ολα η γυναικα κ συμπληρωνοντας μου τονιζει πως αυτο θα πει σεβασμος προς τον συζυγο. βεβαια εγω επειδη δεν σηκωνω κ πολλα πολλα του απανταω πως αν θελει να ειναι ανατολιτης τοτε να μην με στελνει να δουλευω εξω παρα μονο να κανω δουλιτσες σπιτι κ να μου φερνει ΧΡΗΜΑ!

Κι εμένα η πεθερά μου μια από τα ίδια, και μάλιστα είναι νέα, μορφωμένη και ζει και στο εξωτερικό εδώ και χρόνια. Όλο μπηχτές είναι γι αυτό το θέμα, τον άντρα της τον έχει πασά , τα βλέπω και δεν τα πιστέυω, αλλά εγώ της έχω ξεκαθαρίσει με όσους τρόπους υπάρχουν ότι δεν είμαι αυτής της άποψης και ότι μεγάλωσα σε σπίτι όπου ο μπαμπάς μου έκανε ένα σωρό δουλειές, και σκούπα έβαζε και τα ρούχα του σιδέρωνε, και μιλάμε για ιδιωτικό υπάλληλο που δούλευε (και δουλεύει) 10ωρα. Όταν οι γονείς μου κρατάνε την ανηψιά μου ο μπαμπάς μου και την αλλάζει και την ταίζει και την κοιμίζει, τα πάντα. Όταν τα πεθερικά μου κρατάνε τα παιδιά μου, ο πεθερός μου είναι ξαπλωμένος σε έναν καναπέ και δεν σηκώνεται ο κόσμος να χαλάει.... Παρόλο που τον εκτιμώ γενικώς πολύ και είναι πολύ καλός άνθρωπος, έχει πέσει πολύ στην εκτίμησή μου τελευταία εξ αιτίας αυτής της συμπεριφοράς....

Σκέτη καταστροφή ήταν αυτή η γενιά σε αυτό το ζήτημα (τουλάχιστον), εγώ προσωπικά δεν θα τη συνεχίσω αυτή την παράδοση, από τώρα (2,5 χρονών) τους γιους μου τους βάζω και τακτοποιούν τα πράγματά τους, σηκώνει ο καθένας το πιάτο του από το τραπέζι γενικώς προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν ότι συμμετέχουν ενεργά στο σπίτι όπως όλοι μας. Θεωρώ απαράδεκτη αυτή τη γενιά που μεγάλωσε τα αγόρα έτσι και τώρα τα λουζόμαστε εμείς.... Κάντε βρε κορίτσια κι εσείς το ίδιο, να αλλάξουν λίγο τα πράγματα.....

Κι εμένα η πεθερά μου μια από τα ίδια, και μάλιστα είναι νέα, μορφωμένη και ζει και στο εξωτερικό εδώ και χρόνια. Όλο μπηχτές είναι γι αυτό το θέμα, τον άντρα της τον έχει πασά , τα βλέπω και δεν τα πιστέυω, αλλά εγώ της έχω ξεκαθαρίσει με όσους τρόπους υπάρχουν ότι δεν είμαι αυτής της άποψης και ότι μεγάλωσα σε σπίτι όπου ο μπαμπάς μου έκανε ένα σωρό δουλειές, και σκούπα έβαζε και τα ρούχα του σιδέρωνε, και μιλάμε για ιδιωτικό υπάλληλο που δούλευε (και δουλεύει) 10ωρα. Όταν οι γονείς μου κρατάνε την ανηψιά μου ο μπαμπάς μου και την αλλάζει και την ταίζει και την κοιμίζει, τα πάντα. Όταν τα πεθερικά μου κρατάνε τα παιδιά μου, ο πεθερός μου είναι ξαπλωμένος σε έναν καναπέ και δεν σηκώνεται ο κόσμος να χαλάει.... Παρόλο που τον εκτιμώ γενικώς πολύ και είναι πολύ καλός άνθρωπος, έχει πέσει πολύ στην εκτίμησή μου τελευταία εξ αιτίας αυτής της συμπεριφοράς....

Σκέτη καταστροφή ήταν αυτή η γενιά σε αυτό το ζήτημα (τουλάχιστον), εγώ προσωπικά δεν θα τη συνεχίσω αυτή την παράδοση, από τώρα (2,5 χρονών) τους γιους μου τους βάζω και τακτοποιούν τα πράγματά τους, σηκώνει ο καθένας το πιάτο του από το τραπέζι γενικώς προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν ότι συμμετέχουν ενεργά στο σπίτι όπως όλοι μας. Θεωρώ απαράδεκτη αυτή τη γενιά που μεγάλωσε τα αγόρα έτσι και τώρα τα λουζόμαστε εμείς.... Κάντε βρε κορίτσια κι εσείς το ίδιο, να αλλάξουν λίγο τα πράγματα.....

Ααα.. εγω ειμαι δικια σου να ξερεις!! ο γιοκας μου ειναι 9 μηνων κ τον μαθαινω πως να πεταει να παιχνιδια του ολα μεσα σε ενα τεραστιο δοχειο που εχει.. ετσι για να ειναι συμμαζεμενα!!!:lol: που θα παει θα μαθει!:lol:

Η πεθερά μου έχει πει το εξής κουφό : " Οι άντρες έχουνε π..τσα και γι΄αυτό δεν κάνει να κάνουν δουλειές του σπιτιού":rolleyes:..Μία ζωή την δούλα τους έκανε γι' αυτό και δεν την σέβονται.

Γιατί άμα σηκώσουν βάρη θα τους πέσει;;;;:rolleyes:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Μεσσήνια η πεθερά έτσι;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Η πεθερά σου νομίζω έχει βρει την δικαιολογία ώστε να καλύψει την υποταγή της στο αντρικό φύλο. Ούτε και εκείνη μπορεί να το πίστευε στην αρχή αλλά με το πέρασμα των χρόνων το δέχτηκε ως εχει και μάλιστα το δικαιολόγησε με απόψεις του στυλ "'αντρας είναι κτλ".

Όμως το κακό δεν βρίσκεται τόσο στο τι πιστεύει εκείνη ή η κάθε πεθερα αλλά το τι περνάει στο παιδι της.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

συμφωνω αν δεν κανουμε κατι εμεις οι μαναδες και η επομενη γενια των αντρων ετσι θα ειναι.εχετε παρατηρησει οτι εμεις οι γυναικες εξελισσομαστε και αλλαζουμε (η νοοτροπια εννοω) ενω οι αντρες οχι? ενω θελουμε σαν γυναικες να μας αντιμετωπιζουν ισοτιμα, μετα στους γιους μας αλλιως τα μαθαινουμε τα πραγματα. ημουν σε κατι γενεθλια τις προαλλες και ακουω μια συνομιλικη (στα 30) που εχει 2 γιους να λεει οταν βγαιναν τα παιδακια φωτογραφιες "τα αγορια προηγουνται"! α αληθεια γυρναω και της λεω εγω ηξερα μεχρι τωρα οτι οι γυναικες προηγουνται αλλαξαν τα πραγματα? σημειωτεον και εγω γιο εχω.

Γιατί άμα σηκώσουν βάρη θα τους πέσει;;;;:rolleyes:

:P:p:p:p:p

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Έτσ... έτσι... Όπως τα λέει η πεθερά. Τί νομίζεις? Εύκολο είναι να κουβαλάς π..τσα ?

Εχμμμμ όσο εύκολο είναι να κουβαλάς β*ζιά :P

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

σημερα εχει γενεθλια ο αντρουλης μου. ερχεται το πρωι η πεθερα μου λεει "να τον χαιρεσαι" λεω ευχαριστω, κ εσυ να τον χαιρεσαι. λεει "ναι, γιορταζω κ εγω σημερα" :?:σκεφτομαι τι λεει τωρα αυτη?? γιορτη δεν εχει, γενεθλια δεν εχει τι εννοει τελος παντων?? κ αφου εχει ζωγραφιστει η απορια στο προσωπο μου γυριζει κ μου λεει "αφου γιορταζει ο γιος μου γιορταζω κ εγω, γιορταζει το παιδι γιορταζει κ η μαμα". βρε δεν με παρατας με τα σαχλα σου πρωι πρωι...σκεφτηκα! χθες τσουκου τσουκου ερχεται κ μου λεει "θα φτιαξεις καλε γλυκο στον ανδρα σου αυριο που γιορταζει" λεω οχι! λεει "γιατι? χωρις γλυκο θα το αφησεις το παιδι"?? λεω θα του αγορασω μια τουρτα ετοιμη.. λεει ασε εχω μια στην καταψυξη θα την βγαλω! μεχρι κ για το αν θα κανω γλυκο στον γιοκα της. ολα να τα μαθει.

σημερα εχει γενεθλια ο αντρουλης μου. ερχεται το πρωι η πεθερα μου λεει "να τον χαιρεσαι" λεω ευχαριστω, κ εσυ να τον χαιρεσαι. λεει "ναι, γιορταζω κ εγω σημερα" :?:σκεφτομαι τι λεει τωρα αυτη?? γιορτη δεν εχει, γενεθλια δεν εχει τι εννοει τελος παντων?? κ αφου εχει ζωγραφιστει η απορια στο προσωπο μου γυριζει κ μου λεει "αφου γιορταζει ο γιος μου γιορταζω κ εγω, γιορταζει το παιδι γιορταζει κ η μαμα". βρε δεν με παρατας με τα σαχλα σου πρωι πρωι...σκεφτηκα!

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ έτσι αισθάνομαι περίπου. Η ημερα των γενεθλίων της κορης μου είναι ημέρα γιορτής και για μένα. Ηταν οι πρώτες στιγμές που ζήσαμε μαζί που δεν θα ξεναερθουν και που θα μείνουν ανεξιτηλες στον χρόνο και για μενα αυτές είναι γιορτη!

Ισως ετσι να το εννοει η πεθερά σου.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

χαχα απο τν καταψυξη κιολας....ελπιζω ποτε να μν γινω καταπιεστικη πεθερα ηδη προετοιμαζω τν εαυτο μου.....η δικια μου εχει ξεχασει τα τρια αγορια της και απευθυνετε σε εμας''τα κοριτσια'' μονο....ελεος...νομιζει οτι θα ερθουμε πιο κοντα της............ουφφφφφφφ

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ έτσι αισθάνομαι περίπου. Η ημερα των γενεθλίων της κορης μου είναι ημέρα γιορτής και για μένα. Ηταν οι πρώτες στιγμές που ζήσαμε μαζί που δεν θα ξεναερθουν και που θα μείνουν ανεξιτηλες στον χρόνο και για μενα αυτές είναι γιορτη!

Ισως ετσι να το εννοει η πεθερά σου.

Θα συμφωνήσω.:cool:

Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα -

η γιαγιά μιας φίλης μου έλεγε : οι άντρες είναι για μια ώρα ανάγκης...:rolleyes: (και φυσικά δεν εννοούσε για να σου αλλάξουν την λάμπα):oops: