Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πολιτικό γραφείο Αντιπροέδρου της κυβέρνησης:

Rea_1971

Recommended Posts

Μου το έστειλαν στο email αλλά καθώς είμαι άπιστος Θωμάς μπήκα στο διαύγεια του Υπ.Εσωτερικών και το διασταύρωσα...

Ανοίξτε το PDF αρχείο. Αφορά την έγκριση του βασικού μισθού του κου Πάγκαλου, αντιπροέδρου της Κυβέρνησης... 162. 812,00 ευρώ βασικός μισθός

http://et.diavgeia.gov.gr/f/ggk/ada/4%CE%91%CE%9836%CE%94%CE%9B-%CE%9C

46.319,34 ευρώ για κινητή τηλεφωνία. Με τα έξοδα του κινητού του, πόσες οικογένειες ή συνταξιούχοι ηλικιωμένοι θα μπορούσαν να βολευτούν;

http://et.diavgeia.gov.gr/f/ggk/ada/4%CE%91%CE%9836%CE%94%CE%9B-%CE%91

:evil::evil::evil::evil::evil:

Και μετά σε μερικούς από εσάς να σας φταίει ο μισθός του Δημοσίου Υπαλλήλου.

"Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο, άιντε σύμβολο αιώνιο..."

Να γελάω ή να κλαίω με την ανοησία μας;;;;

Μαζί τα φάγαμε....

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ΝΤΡΟΠΗ τους, να φύγουν να πάνε αλλού!!!! και σήμερα είχε βγεί στην τηλεόραση ο Πάγκαλος και έλεγε ότι περιμένει να του έρθει εισφορά για τα ακίνητα 7.500 ευρώ επειδή έχει πολλά...Επειδή λοιπόν δεν έχει αυτά τα λεφτά να τα δώσει, αποφάσισε να πουλήσει κάποια σπίτια...και τον ρώτησαν αν τυχόν δεν καταφέρεις να πουλήσεις τι θα κάνεις? και είπε αφού για χρέος πάνω απο 5000 ευρώ πάς αυτόφωρο, ας με πάνε μέσα!!!!! Μιλάμε για θράσσος.

ΝΤΡΟΠΗ τους, να φύγουν να πάνε αλλού!!!! και σήμερα είχε βγεί στην τηλεόραση ο Πάγκαλος και έλεγε ότι περιμένει να του έρθει εισφορά για τα ακίνητα 7.500 ευρώ επειδή έχει πολλά...Επειδή λοιπόν δεν έχει αυτά τα λεφτά να τα δώσει, αποφάσισε να πουλήσει κάποια σπίτια...και τον ρώτησαν αν τυχόν δεν καταφέρεις να πουλήσεις τι θα κάνεις? και είπε αφού για χρέος πάνω απο 5000 ευρώ πάς αυτόφωρο, ας με πάνε μέσα!!!!! Μιλάμε για θράσσος.

πω πω ντροπη.. μεγαλο θρασσος..

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Διαφημίσεις

Η κατάσταση είναι εμετική.

Ο κόσμος στο τέλος θα τρώει τις σάρκες του για να επιβιώσει και οι κυβερνήσεις - όλες - ζούνε σε άλλο γαλαξία.

Οι άνθρωποι είναι τελικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Πρέπει να διωχθούν άμεσα έστω και δια της βίας.

Να μη μπει Έλληνας πολιτικός στη βουλή για 50 χρόνια, να μας κυβερνάει ειδικό κλιμάκιο της ΕΕ, να μας φέρουν στα ίσια μας και μετά να πάρουμε πάλι το δρόμο μας.

Υπερβολικό μεν, αλλά το προτιμώ από αυτό που ζούμε (ώρε και τι έχουμε να ζήσουμε ακόμα).

Ο κόσμος στο τέλος θα τρώει τις σάρκες του για να επιβιώσει και οι κυβερνήσεις - όλες - ζούνε σε άλλο γαλαξία.

Να μη μπει Έλληνας πολιτικός στη βουλή για 50 χρόνια, να μας κυβερνάει ειδικό κλιμάκιο της ΕΕ, να μας φέρουν στα ίσια μας και μετά να πάρουμε πάλι το δρόμο μας.

Υπερβολικό μεν, αλλά το προτιμώ από αυτό που ζούμε (ώρε και τι έχουμε να ζήσουμε ακόμα).

ΑΝΙΚΑΝΟΙ..

και το θεμα ειναι οτι εχουμε μέλλον ακόμα...εχει και χειρότερα και έρχονται...δυστυχώς..

Χα.......το αστείο αυτό ανθρωπάριο που έφαγε έφαγε και θα φάει και μας........

Ο κακός δράκος των παραμυθιών των παιδικών μας χρόνων απέκτησε και πρόσωπο και όνομα.........

Που να φαγωθεί από πιράνχας!!!!!!!!!!

Συγνώμη, αλλά όταν ακούω αυτό το όνομα με πιάνει ένα παραλήρημα όπως και όλο τον υγιή και πολύπαθο λαό μας.......(εξαιρούνται αυτοί που έτρωγαν μαζί του φυσικά).......

Μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτηση.......

Τα πολλά ακίνητα άρα σε ποιες πλάτες τα απέκτησε?

Πόσα από αυτά του ξοφλάμε με τα νέα μέτρα?

Μα δεν ντρέπονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πότε θα τιμωρηθούν βρε παιδιά οι γελοίοι?

Θέλω να αντέξω....να μην φαγωθώ να το ζήσω........

Διαφημίσεις

Εγώ λέω να κάνουμε έρανο...ή να βγάλουμε δίσκο,όπως στην εκκλησία, να τα μαζέψουμε,να μην πουλήσει τίποτα ο δύστυχος...:twisted::twisted::twisted:

Χα.......το αστείο αυτό ανθρωπάριο που έφαγε έφαγε και θα φάει και μας........

Ο κακός δράκος των παραμυθιών των παιδικών μας χρόνων απέκτησε και πρόσωπο και όνομα.........

Που να φαγωθεί από πιράνχας!!!!!!!!!!

QUOTE]

΄

Καλά...θα τους πάρει πολλή ώρα να τον φάνε ολόκληρο!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

το σοκαριστικό θα ήταν να έλεγε έχω μόνο ένα δυάρι στην Κυψέλη και δεν έχω λεφτά να το πληρώσω....

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Καλά...θα τους πάρει πολλή ώρα να τον φάνε ολόκληρο!!:lol::lol::lol:

Μέρες μπορώ να σου πω οπότε θα προσφέρει κάτι χρήσιμο στην τροφική αλυσίδα του πλανήτη. Από το να περιφέρει την ανοησία του από δω κι από εκεί που είναι παντελώς άχρηστη και οικονομικά ασύμφορη...

στα πιράνχας αδερφές μου! στα πιράνχας!

Α και για να μην ξεχνιόμαστε....

Μαζί με τον Βενιζέλο μπορούν να προσφέρουν περισσότερα στην τροφική αλυσίδα!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

στα πιράνχας αδερφές μου! στα πιράνχας!

Α και για να μην ξεχνιόμαστε....

Μαζί με τον Βενιζέλο μπορούν να προσφέρουν περισσότερα στην τροφική αλυσίδα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: (εμπνεει ο ατιμος παντως!)

πας αυτοφωρο για χρεη στο δημοσιο απο 5000???

αυτο μου ειχε ξεφυγει!

παντως για οσα εχουν συμβει σε αυτην τη χωρα ολα αυτα τα χρονια και κυριως τωρα πολυ ανετικοι ειμαστε,,,πολλη ανοχη τι περιμενουμε δεν ξερω

Αυτό είναι ενδεικτικό για το πως μας κατάντησαν οι έλληνες πολιτικοί ...

να σκεφτόμαστε ότι ίσως να είναι καλύτεροι οι ξένοι δυνάστες από τους έλληνες εκλεγμένους ....

Ηθελα να ήξερα: αυτά η τρόϊκα τα ξέρει?? Οτι δηλαδή ενώ μας ζητάνε περικοπές, γίνονται τόσες άσκοπες σπατάλες από τα "κεφάλια" της χώρας και τους φίλους τους... Ή αυτό που ενδιαφέρει την τροϊκα είναι τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν να είναι μόνο τα λεφτά των φτωχών και όχι των πλούσιων?? Δεν νομίζω ....

και πιστεύω ότι ενώ τους τα χώνει η τρόικα, αυτοί προσπαθούν όσο μπορούν να βρουν πώς θα πάρουν περισσότερα λεφτά από το λαό για να κρατάνε οι ίδιοι και οι φίλοι τους τα προνόμιά τους και όχι για να καλύψουν τα χρέη που οι ίδιοι δημιούργησαν....

Αχ, γιατί νιώθω μια ακαταμάχητη λαχτάρα να ρουφιανέψω στην τρόικα όλους αυτούς τους ασυνείδητους προνομιούχους ????

(εγώ δεν ήμουν έτσι....)

ακριβως, "εμετικο" ειναι αυτο που ειπε (και οσα λεει καθημερινα) αυτος ο εγκληματιας.

Σε ενα μηνα μονο βγαζει τα 7500 και του περισσευουν κιολας. 10000 το μηνα παιρνουν...

"Το 2010 οι 300 της Βουλής θα μοιραστούν το ποσό των 42,5 εκατ. ευρώ. Συνεπώς ο μέσος όρος των μηνιαίων αποδοχών τους ανέρχεται σε 10.000 ευρώ. "

http://www.mousiko-cafe.com/forum/index.php?topic=22734.0

τι να πω, μονο 'υπάρχει θεία δικη' που λενε...

Αυτό είναι ενδεικτικό για το πως μας κατάντησαν οι έλληνες πολιτικοί ...

να σκεφτόμαστε ότι ίσως να είναι καλύτεροι οι ξένοι δυνάστες από τους έλληνες εκλεγμένους ....

Γιατί ντε και καλά ο ξένος να είναι δυνάστης και χειρότερος από τον Έλληνα που έχω(-ουμε) εκλέξει βασιζόμενοι σε ικανοποίηση προσωπικών ρουσφετιών;

Από τη στιγμή που οι δικοί μας πολιτικοί είναι ανίκανοι να διαχειριστούν τα του οίκου μας, τότε ας τα δώσουμε για διαχείριση σε κάποιον άλλο ο οποίος γνωρίζει καλύτερα, δεν έχει (τόσο μεγάλα ρουσφετολογικά) συμφέροντα και στο τέλος θα μας αποδώσει μεγαλύτερα κέρδη και υποδομές, τα οποία θα μας μείνουν κιόλας.

Εάν κάποιος έχει αποκτήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μία περιουσία, π.χ. ένα χωράφι, δεν σημαίνει ότι είναι και ο πλέον κατάλληλος για να το δουλεψει σωστά και κερδοφόρα.

Δώστο σε κάποιον που ξέρει έτσι ώστε να το αξιοποιήσει σωστά και εσύ να έχεις κέρδος.