Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.....

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα αν και σας διαβάζω πολυ καιρο...τώρα αποφάσισα να σας γράψω

μόλις μπήκα στην 22η εβδομαδα και όλα προς το παρόν πάνε καλά μετά από διάφορα μικροπροβληματάκια..

εγω ακόμα δεν έχω ακούσει το μωρό ή δεν το έχω καταλαβει ....

την προηγούμενη Τρίτη πήγα στον γιατρό και μου είπε όλα καλά και απόρρησε μάλιστα πως δεν το ακούω αφού ήταν και ζωηρό....

μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω για να το καταλάβω??????

:?::?::?:

Διαφημίσεις

και εγώ άργησα να καταλάβω πως αυτά τα μικρά γαργαλήματα στην κοιλιά μου που ένιωθα ήταν το μωρό...

όταν θα είσαι στον καναπέ σου ξαπλωμένη ανασκελα, παρατήρησε την κοιλίτσα σου... πήγαινε μια αριστερα μια δεξία...κάτσε μετά και πάλι ανασκελα... ηρέμησε ...και τότε θα δεις την κοιλίτσα να κουνιέται...εκεί θα καταλάβεις!...

φιλάκια, και να μην ανυσηχεις...

Συνήθως στην πρωτη εγκυμοσύνη ειναι δυσκολο να καταλάβεις ποτε κουνίεται το μωρό γιατι αισθάνεσαι κάποια γαργαλήματα μόνο. Τον πρωτο μου γιο τον ακουσα στους 22 μήνες ενω τον δεύτερο τον κατάλαβα απο την 16 εβδομάδα. Εφοσον ο γιατρος που σε παρακολουθει δεν βλεπει κανένα πρόβλημα, μην ανησυχεις. θα το καταλάβεις το μωρό σου σύντομα

Popi

Εγώ άμα καμιά φορά δεν το ακούω για πολλή ώρα και ανησυχώ, ξαπλώνω μπρούμυτα στο κρεβάτι κι αμέσως δυσανασχετεί και αρχίζει και βαράει :D οπότε ηρεμώ κι εγώ

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια τι μου λετε που εγω ακομα δεν το ακουω καλα καλα...λιγες φορες μεσα στη μερα και αυτες με το ζορι..ανησυχω συχνα και δεν ξερω τι νακανω..ξαπλωνω ,περιμενω,περιμενω και μετα απο ωρα θα νιωσω ενα απαλο και με το ζορι...δεν ξερω γιατι???αλλες στην εβδομαδα μου τρωνε γερες κλοτσιες!!!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

εγω ξαπλωνω ανασκελα και κανω μασαζ με baby oil........

η, εναλλακτικα, παιρνω αναποδες!!!! οταν νευριαζω, τσαμπουκαλευεται και η μπεμπα.... (δε στο προτεινω αυτο!!!!) :D

αχ κοριτσια τι μου λετε που εγω ακομα δεν το ακουω καλα καλα...λιγες φορες μεσα στη μερα και αυτες με το ζορι..ανησυχω συχνα και δεν ξερω τι νακανω..ξαπλωνω ,περιμενω,περιμενω και μετα απο ωρα θα νιωσω ενα απαλο και με το ζορι...δεν ξερω γιατι???αλλες στην εβδομαδα μου τρωνε γερες κλοτσιες!!!!!

Δεν είναι όλα τα μωράκια το ίδιο... Μια συνάδελφος μου έλεγε ότι μέχρι και που γέννησε, το μωρό έκανε πολύ απαλές κινήσεις, δεν ένιωθε κλωτσιές.

Το παιδάκι της γεννήθηκε μια χαρά και εξακολουθεί να "σκάει" από υγεία! :D

Όσον αφορά το πότε καταλάβαμε το μωρό εγώ πάαααρα πολύ αργά κατάλαβα ότι αυτό που ένιωθα είναι το μωρό. Νόμιζα ότι το έντερο μου κάνει τα συνηθισμένα του "κολπάκια" (έχω σπαστική κολίτιδα)

Μην στεναχωριέσαι dina27 και εγώ από την αρχή που την ένιωσα την μπέμπα μου δεν ήταν ποδοσφαιριστής απαλές γροθιες και κλωτσιές.Ενω΄σε αντίθεση με μένα , φίλη μου που είναι συγχρόνως έγκυος στην ίδια βδομάδα με μενα εκείνης το αγοράκι την έχει ταράξει και το βλέπω και εγω πως κουνιέται η κοιλιά της!! Μποξέρ θα γίνει το δικό της και το φωνάζω Σουγλάκο από τώρα :D:D Κάθε μωρό είναι διαφορετικό και αντιδρά και φέρεται το καθένα διαφορετικά, μην συγκρίνεις δεν χρειάζεται!