Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προσκλητηριο γαμου δειγμα???

Recommended Posts

καλησπερα!!!

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,επειδη ενδοιαφερομαι για προσκλητηρια γαμου,τα εκτυπωτηρια κανουν κ δειγματα??δηλαδη μπορει να μου φτιαξει ενα δειγμα για να το δειξω στους δικους μου σαν γνωμη???η οχι μονο σαν μαζικη παραγγελια δεχονται???κ αν ναι ποσο θα μου κοστισει αυτο το δειγμα???

ευχαριστω εκ των προτερων.:-P

Διαφημίσεις

Το πιο ασφαλές είναι να ρωτήσεις σε ένα τυπογραφείο αν γίνεται να σου φτιάξουν δείγμα και τι θα χρεωθείς για αυτό. Αλλά το θεωρώ κόπο χωρίς λόγο. Για ποιον λόγο ακριβώς να το δείξεις? Δικός σου γάμος δεν είναι? Και μάλιστα τόσος κόπος για κάτι που θα πεταχθεί πρώτο απο τους καλεσμένους σας...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Συνήθως όταν πας για προσκλητήρια σου δείχνουν έτοιμα δείγματα για να αποφασίσεις από αυτά. Τώρα αν θες να σου τυπώσουν κάτι καινούργιο μάλλον θα σε χρεώσουν γιατί θα φτιάξουν καινούργια μακέτα. Εγώ στον γάμο μου όταν είχα δική μου ιδέα μου την έφτιαξαν εικονικά στον υπολογιστή, συμφώνησα απ΄την εικόνα που είδα και απλά προχωρήσαμε στην πρόσκληση.

ο λογος που το θελω το δειγμα ειναι πως ο αντρας μου λειπει στη κοζανη κ θα ηθελα να παρω τη γνωμη του.για αυτο το θελω το δειγμα.κοζανη δεν υπαρχει περιπτωση να το φτιαξω επειδη ειναι πολυ πιο ακριβα απο την αθηνα.

Πω,πω..τη μου θυμηζεις?? Αυτο που πρεπει ολα να περασουν απο τους γονεις...Χριστε μου!!! Διαλαχτε τα βρε παιδια μονοι σας!!!

Και η αλλη γνωμη αν δεν μπορεις να κανεις αλλιως...παρτους μαζι!!! Δηλ.αν δεν τους αρεσει θα πληρωσεις να τυποσουν και αλλο δειγμα..???!!!

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Διαφημίσεις

Αν πας σε τυπογραφείο δηλαδή δεν σου δίνουν να πάρεις μαζί απ΄τα έτοιμα δείγματα να τα δει ο άντρας σου? Εμένα μου έδωσα ολόκληρο κιβώτιο να πάρω σπίτι να διαλέξω! Βέβαια δεν θα τα έκανα από άλλο τυπογραφείο και αυτό το ήξερε και ο τυπογράφος. Αν βρεις κάτι να σου αρέσει και είσαι σίγουρη για το τυπογραφείο ίσως με μια προκαταβολή να σου δώσουν και δείγματα. Αλλιώς αν βάλεις στο google ''προσκλητήρια γάμου'' θα δεις χιλιάδες επιλογές.

οταν κλεισεις τα προσκλητηρια καπου σου στελνουν σε ηλεκτρονικη μορφη τη μακετα και στη συνεχεια προχωρουν σε εκτυπωση......οποτε τη στελνεις στους δικους σου τη δειχνεις και αν δεν αρεσει συννενοησαι για κατι δαιφορετικο ή διορθωσεις.......αλλα αν αρεσει σε σενα μη τα ψειριζεις τοσο πολυ ολα.........προσκλητηρια ειναι.....συνηθως το λογο σε αυτα εχουν μονο οι γονεις και πιο πολυ οι μαμαδες ......οι μπαμπαδες δεν πολυασχολουνται σε αυτα.....