Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδικα επιπλα FLEXA

Recommended Posts

Καλημέρα σας , μένουμε στην Γλυφάδα και επισκεφτηκαμε το κατάστημα με τα παιδικα έπιπλα FLEXA. Η μικρη και εμεις έχουμε ενθουσιαστει με μια κατασκευη με υπερυψωμενο κρεβατι με σκαλιτσα και τσουληθρα. Και επειδη ειμαστε στην περιοδο που ψαχνουμε να αγορασουμε το παιδικο της κρεβατι, έχουμε ψιλοπροσανατολιστει οτι θα θέλαμε να ειναι απο το εν λόγω μαγαζι.

Εχει αγορασει καμια μανουλα....εχετε εντυπωσεις ??????

U80ep3?r=1271337460

Διαφημίσεις

μια χαρά είναι πολύ γερά

Εχετε πάρει κατι απο εκει ????

και εμενα γερα μου φαινονται και απο τιμες.....μαλλον νορμαλ μια που οτιδηποτε παρόμοιο το βρηκα ακριβοτερο.

U80ep3?r=1271337460

πήραμε μία μεταχειρισμένη κουκέτα από φίλους και προσθέσαμε 2-3 πράγματα. Παρόλο που είναι μεταχειρισμένη, δεν έχει κάποιο σημάδι κόπωσης στα ξύλα.

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

εχω παρει το υπερηψωμενο κρεβατι για κοριτσι καιειναι τελειο.φαινεται η ποιοτητα του.η κορη μου εχει ξετρελαθει.αυτο που θελω να πω ειναι οτι το συγκεκριμενο κρεβατι στο καταστημα στην θεσσαλονικη μασ το δινανε 1550 ευρω και το πηρα ακριβωσ το ιδιο απο τη γερμανια στα 870 ευρω.απιστευτη διαφορα.

εχω παρει το υπερηψωμενο κρεβατι για κοριτσι καιειναι τελειο.φαινεται η ποιοτητα του.η κορη μου εχει ξετρελαθει.αυτο που θελω να πω ειναι οτι το συγκεκριμενο κρεβατι στο καταστημα στην θεσσαλονικη μασ το δινανε 1550 ευρω και το πηρα ακριβωσ το ιδιο απο τη γερμανια στα 870 ευρω.απιστευτη διαφορα.

Πες μας πως ?????? σαφως και μας ενδιαφερει κατι τετοιο !!!!!!!!!!!!

U80ep3?r=1271337460

Κοριτσια εχουμε μαντρα μεταχειρισμενων αυτοκινητων(να μη θεωρηθει διαφημιση προσ Θεου)τα οποια φερνουμε απο Γερμανια.συχνα πηγαινω και εγω με τον αντρα μου μαζι.Πηγα στη γερμανια σε μεγαλο πολυκαταστημα που ειχε την συγκεκριμενη εταιρεια.οταν μασ ειπε την τιμη το κλεισαμε κατευθειαν(και ο ιδιοσ ο γερμανοσ υπαλληλοσ απορησε οταν του ειπαμε ποσο κοστιζει στην Ελλαδα).Το κρεβατι ηταν ετοιμο μετα απο 6 εβδομαδες,μασ ειδοποιησαν και πηγαμε γερμανια αγορασα αυτοκινητα για το μαγαζι και το φορτωσαμε,ηταν ολα σε κομματια και οταν ηρθαμε Ελλαδα με τισ οδηγιεσ που ειχε μεσα ο αντρασ μου το εφτιαξε σχετικα γρηγορα και ευκολα.Το τι ψωνιζω απο γερμανια οταν πηγαινω δεν φανταζεστε γεμιζω ολο το πορτ παγκαζ διοτι οι τιμεσ εκει ειναι στα μισα σε σχεση με εδω ακομα και σε ιδια προιοντα.φιλικα...

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Τωρα το ειδα...Εχω αγορασει και στα δυο κοριτσια τα κρεβατια με τις τσουληθρες και τους πυργους. Ειναι πανεμορφα,παραμυθενια...και τα παιδια το γλεντανε καθημερινα.Οταν δε ερχονται φιλες τους λενε οτι ειναι σαν παιδικη χαρα το σπιτι μας.

Σκεφτομουν κι εγω να τα φερω απο την Ιταλια που πωλουνται στη μιση τιμη αλλα δεν αναλαμβανουν μεταφορα ουτε καν αποστολη στην Ελλαδα,γιατι θα εχουν προβλημα με τον Έλληνα αντιπροσωπο....επρεπε να βρω λοιπον μονη μου μεταφορικη,και φοβομουν πως αν χτυπηθουν κατα τη μεταφορα δεν θα εχω δικαιωμα επιστροφης...οπότε εσκασα τα 1350 εκαστο στην Ελλαδα.

Πρεπει να εχεις ομως τεραστιο δωματιο γιατι η τσουληθρα πιανει παρα πολυ χωρο και ειναι ενα μονιμο εμποδιο μεσα στο δωματιο.Επισης παρα πολυ αβολο ειναι το στρωσιμο του κρεβατιου και το να ανεβαζεις κοιμισμενο παιδι εκει πανω ή να εχει πυρετο και να πρεπει να κρατας το θερμομετρο ορθιος ή να θες να πεις παραμυθι στα ορθια...ασε που αν το παιδι εχει κυλισει προς τον τοιχο θελεις απόχη για να το φερεις προς τα εξω....Ωστοσο δεν το μετανοιωσα απλα σας προειδοποιω για τις πρακτικες δυσκολιες....

Διαφημίσεις

κι εμεις λεμε να παμε να δουμε ... τα ειδα σ ενα περιοδικο βεβαια η τιμη που ελεγε εκει ηταν 655 αλλα μαλλο θα ελεγε μονο το κρεβατι... (χωρις στρωμα κτλ) παντως ολοκληρο το εδειχνε... οντως ειναι τελεια....

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

AFRODITAKI ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ.

τα εχουμε παρει κι εμεις και ειναι τελεια!

Το μονο αρνητικο που εχω δει, ειναι οτι η ασπρη μπογια που ειναι βαμμενα τα ξυλα, ειναι αρκετα ευαισθητη και σε μερικα σημεια εχει ξεφλουδισει (μεσα σε 5 μηνες).

Συμβαινει και στα δικα σας Flexo-κρεβατια?

• 6 years later...

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν τα στρώματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία είναι κατάλληλα για την ανατομία των παιδιών  καθώς έχουν πάχος μονάχα 15 εκατοστά