Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρόβλημα με τον ύπνο

τσιτσία

Recommended Posts

Κορίτσια HELPPPPP μάλλον έχω κακομάθει την Τζωρτζίνα μου (11μηνών) και έχει μάθει να κοιμάται αγκαλιά.

Αυτό έγινε επειδή είχε παλινδρόμηση και ο γιατρός μας είπε να την κρατάμε μετά το φαγητό για μισή ώρα αγκαλιά σε ημη-όρθια στάση. Οπότε το παιδί αναγκαστικά μετά το γάλα ναρκόνοταν και κοιμόταν στην αγκαλιά μου.

Τώρα έχει συνηθήση έτσι και δεν κόβετε με τίποτα.

Σας παρακαλώ όποια κοπέλα έχει το ίδιο περίπου πρόβλημα και το έχει λύσει απαντήστε μου, γιατι τώρα η μικρή εκτός το ότι είναι 11 κιλά, είναι καλοκαίρι έχει πάθει κάτι και δεν κοιμάται μπορεί να κάθεται με τα μάτια ανοιχτά στην αγκαλιάμου για καμιά ώρα και βάλε.

Φανταστείτε χτές απο τις 10 το βράδι κοιμήθηκε εντέλι στις 12:00.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!

Ευχαριστώ

Αλεξία

.png

Διαφημίσεις

αν την ταΐζεις με μπουκάλι κι όχι θηλασμό, δοκίμασε να την βάλεις στο καροτσάκι της με κλίση και δώστης να φάει εκεί προσεκτικά όμως

μετά θα την αφήσεις εκεί, στο καρότσι της

σιγά σιγά θα μάθει στο καρότσι κι έτσι θα είσαι καλύτερα και θα είναι και πιο εύκολη η μετάβαση από το καρότσι στην κούνια

Κορίτσια HELPPPPP μάλλον έχω κακομάθει την Τζωρτζίνα μου (11μηνών) και έχει μάθει να κοιμάται αγκαλιά.

Αυτό έγινε επειδή είχε παλινδρόμηση και ο γιατρός μας είπε να την κρατάμε μετά το φαγητό για μισή ώρα αγκαλιά σε ημη-όρθια στάση. Οπότε το παιδί αναγκαστικά μετά το γάλα ναρκόνοταν και κοιμόταν στην αγκαλιά μου.

Τώρα έχει συνηθήση έτσι και δεν κόβετε με τίποτα.

Σας παρακαλώ όποια κοπέλα έχει το ίδιο περίπου πρόβλημα και το έχει λύσει απαντήστε μου, γιατι τώρα η μικρή εκτός το ότι είναι 11 κιλά, είναι καλοκαίρι έχει πάθει κάτι και δεν κοιμάται μπορεί να κάθεται με τα μάτια ανοιχτά στην αγκαλιάμου για καμιά ώρα και βάλε.

Φανταστείτε χτές απο τις 10 το βράδι κοιμήθηκε εντέλι στις 12:00.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!

Ευχαριστώ

Αλεξία

Μια κολλητή μου είχε το ίδιο πρόβλημα, και το έλυσε ως εξής: έβαζε τη μικρή στην κούνια της και τη χάιδευε για λίγο μέχρι να κοιμηθεί. Το μωρό δεν ίδρωνε και κοιμόταν πιο εύκολα. Βέβαια και το χάιδεμα δεν είναι η καλύτερη συνήθεια, αλλά από την αγκαλιά είναι προτιμότερο, απλά για να μη νιώθει παραμελημένη. Με λίγη εξάσκηση θα φτάσετε κι εσείς εκεί.

αν την ταΐζεις με μπουκάλι κι όχι θηλασμό, δοκίμασε να την βάλεις στο καροτσάκι της με κλίση και δώστης να φάει εκεί προσεκτικά όμως

μετά θα την αφήσεις εκεί, στο καρότσι της

σιγά σιγά θα μάθει στο καρότσι κι έτσι θα είσαι καλύτερα και θα είναι και πιο εύκολη η μετάβαση από το καρότσι στην κούνια

:D αυτο θα σου ελεγα και εγω

"Μαμα του Ωριων" για αλλη μια φορα μες στο μυαλο μου εισαι :lol:

(και ο γιος σου ιδιος εσυ :wink: κουκλος.....)

ο γιος μου ειχε παλινδρομηση και τον κραταγα κα εγω αγκαλια 1ωρα .....

οταν βαρυνε και λογο προβλημα μεσης που εχω ειχε περασει φυσικα και η παλυνδρομηση ...... ο μικρος ομως ειχε μαθει αγκαλια......

ετσι τον εβαζα στο καροτσι με κλιση γιατι η παλιδρομηση ναι μεν περασε αλλα ποτε δεν ξερεις ...... (εκανε κανα εμετουλι που και που) καμια φορα επινε εκει το γαλα του, και μετα καναμε ολο το σπιτι βολτες μεχρι να κοιμηθει...... ετσι του περασαν οι αγκαλιες.

μετα απο αυτο το σταδιο περασαμε στο σταδιο κραβατι μαμας που ημαστε τωρα :lol:

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές σας αλλά τις έχω δοκομάσει όλες.

1ον Η μικρή μου δεν έχει τώρα πρόβλημα παλινδρόμισης.

2ον Μόλις με δεί πάνω απο το κρεβάτι τις σηκώνετε όρθια και θέλει αγκαλιά.

Οπότε το μ'ονο που μου έχει μείνει να κάνω (και το σκέφομαι καιρό τώρα για το λόγο που θα φύγουμε διακοπές τον Ιούλιο) είναι να προσπαθήσω να της δώσω το γάλα της στο κρεβάτι μήπως και κοιμηθεί. Αλλά νομίζω οτι μόλις το πιεί θα σηκωθεί αμέσος για αγκαλιά.

Τι να κάνωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!

.png

Εγώ δεν το βλέπω πρόβλημα.... Μικρούλα είναι ακόμα (νομίζω, είναι το πως το βλέπει κι ο καθένας). Εμένα και τώρα μερικές φορές θέλει αγκαλιά για να κοιμηθεί. Ειδικά την τελευταία εβδομάδα (δεν ξέρω γιατί μάλλον περνάει κάποια φάση) κοιμάτα στην αγκαλιά μου. Μπορεί να με κουράζει αλλά προτιμώ να της δώσω αυτό που θέλει για να νιώθει ασφάλεια.

Πιστεύω πως με τον καιρό και όταν θα είναι έτοιμα τα μωρά μας θα πάψουν από μόνα τους να θέλουν πολλές αγκαλιές. Επίσης έχει να κάνει και με το παιδί. Άλλα θέλουν περισσότερη αγκαλιά και άλλα λιγότερη.

Υπομονή και γνώμη μου έιναι να μην της το στερείς αφού το θέλει. Θα έρθει η ώρα που θα θες εσύ αγκαλιές και αυτή θα φεύγει.... :lol::lol:

sL7ap2.png

Εγώ δεν το βλέπω πρόβλημα.... Μικρούλα είναι ακόμα (νομίζω, είναι το πως το βλέπει κι ο καθένας). Εμένα και τώρα μερικές φορές θέλει αγκαλιά για να κοιμηθεί. Ειδικά την τελευταία εβδομάδα (δεν ξέρω γιατί μάλλον περνάει κάποια φάση) κοιμάτα στην αγκαλιά μου. Μπορεί να με κουράζει αλλά προτιμώ να της δώσω αυτό που θέλει για να νιώθει ασφάλεια.

Πιστεύω πως με τον καιρό και όταν θα είναι έτοιμα τα μωρά μας θα πάψουν από μόνα τους να θέλουν πολλές αγκαλιές. Επίσης έχει να κάνει και με το παιδί. Άλλα θέλουν περισσότερη αγκαλιά και άλλα λιγότερη.

Υπομονή και γνώμη μου έιναι να μην της το στερείς αφού το θέλει. Θα έρθει η ώρα που θα θες εσύ αγκαλιές και αυτή θα φεύγει.... :lol::lol:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Θα συμφωνήσω με τη Λία!

Για να μην σου είναι τόσο κουραστικό μπορείς να κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου, ημιξαπλωτή ώστε το βάρος της μικρούλας να πέφτει στο σώμα και όχι στα χέρια σου :wink:

Ευχαριστήσου τις αγκαλιές τώρα που τις έχεις (χωρίς να παρακουράζεσαι όμως) σε λίγο καιρό δεν θα σου κάθεται :D:wink:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Εμας οταν η μεγαλη μας ηταν 11 μηνων, εγω ημουν εγκυος. Οποτε οπως καταλαβαινεις, ουτε αγκαλια αλλα ουτε και σκυφτη πανω απο την κουνια της μπορουσα να καθομαι. Ετσι αποφασισαμε σιγα-σιγα, οτι επρεπε να πινει το γαλα στην κουνια της, παιρναμε το μπουκαλι, την φιλαγαμε, της λεγαμε καληνυχτα και φευγαμε. Εκεινη σηκωνοταν ορθια και εκλαιγε, την αφηναμε για λιγο κανα 2-3λεπτο και αν δεν σταματαγε, πηγαιναμε ξανα και καναμε παλι το ιδιο, την φιλαγαμε, καληνυχτα, παει και η μαμα-μπαμπας για υπνο κτλ. (οχι πολλα λογια βεβαια). Θελει καποιες μερες βεβαια αυτο για να πιασει, αλλα τουλαχιστον για εμας, ηταν μια ενδιαμεση λυση, ουτε αγκαλια αλλα ουτε να την αφηνουμε να κλαιει με τις ωρες. Καθε μερα που περναγε εκλαιγε και λιγοτερο. Πλεον της εχει γινει συνηθεια και κοιμαται ετσι ακομα και τωρα. :D

Διαφημίσεις