Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποστηρωτης+ζυγαρια βρεφους

Recommended Posts

Επειδη θα θηλασω αποκλειστικα την μικρη,τοσο καιρο δεν ειχα σκεφτει να παρω αποστηρωτη και μουκαλια.Σημερα ομως διαβαζοντας καποια ποστ ειδα οτι χρειαζονται σε περιπτωση που θελεις να αποθηκευσεις η να βγαλεις γαλα.Ποια θα με συμβουλευατε να παρω; Επεισης μια φιλη μου ειπε οτι νοικιαζουν σε καποιο μιευτηριοζυγαρια για βρεφη; Εχετε υποψη σας ;

Διαφημίσεις

Προσωπικά θεωρώ τον αποστηρωτή περιττό στην περίπτωση αποκλειστικού θηλασμού. Εγώ χρησιμοποίησα χειροκίνητο θήλαστρο κάποιες φορές κ έτσι δεν πήγε τελείως χαμένος ο αποστηρωτής που δανείστηκα από την κουνιάδα μου [ευτυχώς]. Ο,τιδήποτε όμως μπορεί να αποστηρωθεί σε κατσαρόλα με βραστό νερό... Όσο για τη ζυγαριά, εμείς αγοράσαμε μια και ζυγίζαμε τη μπέμπα συνέχεια στην αρχή [το οποίο δεν έχει νόημα ειδικά όταν το παιδί θηλάζει αποκλειστικά -μόνο άγχος μπορεί να δημιουργήσει η ζυγαριά στο σπίτι]

Με το καλό το μωράκι :D

3ig4p2.png 

Τον αποστειρωτή δεν τον χρησιμοποίησα καθόλου θήλασα αποκλειστικά και τα εξαρτηματα απο το θήλαστρο όταν το χρησιμοποιούσα τα αποστείρωνα βράζοντας τα σε μια κατσαρόλα. Ζυγαρία μπορείς να νοικιάσεις και σε κάποια φαρμακεία. Εγώ την δανείστικα απο το φαρμακείο της γειτονιάς μου.

NVZ0p3.png 

Πάρε κάτι οικονομικό μόνο για να υπάρχει(το Jumbo έχει σε πολυ καλή τιμή-όχι επώνυμα αλλά την δουλειά τους την κάνουν)επείσεις και ζυγαριά από εκεί πήρα μια με 15 ευρώ και είναι πολύ καλή μιας και δεν έχει απόκλειση καθόλου με αυτή της παιδιάτρου.

jenny

καλημέρα!!

Θα ήθελα να σου πω ότι, όσο καιρό ήμουνα έγκυος, ονειρευόμουνα κι εγώ να θηλάσω το γιο μου αποκλειστικά. Τελικά, όμως, δεν είχα αρκετό γάλα και το μωρό για να χορτάσει αναγκαστικά έτρωγε και από μπιμπερό.

Μπορείς, ίσως, να πέριμένεις να γεννήσεις, να δεις αν το γάλα θα κατέβει. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι θα έπρεπε να προμηθευτείς έναν αποστείρωτή έστω από φίλη ή φθηνό καθώς και μερικά μπιμπερό γιατί... όταν το μωρό πεινάει... δεν το ησυχάζει τίποτα άλλο παρά το φαΐ του.

Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ, αν και θηλάζω αποκλειστικά, χρησιμοποιώ τον αποστειρωτή για το θήλαστρο αλλά και για μπιμπερό για να βάζω μητρικό γάλα. Μπορείς να επιλέξεις έναν αποστειρωτή που μετά να γίνεται ατμομάγειρας όπως αυτός της Nuk, και να τον χρησιμοποιείς για να ετοιμάζεις το φαγάκι του μωρού.

Επίσης, για ζυγαριά εγώ νοίκιασα από μια εταιρεία, αρχικά για 1 μήνα και αφού έμεινα ευχαριστημένη το ανανέωσα για άλλους τρεις. Στη φέρνουν στο σπίτι μάλιστα. Α, κορίτσια, αν γεννήσετε στο Ιασώ, μην νοικιάσετε ζυγαριά από την κυρία που παιρνάει από τα δωμάτια. Προτιμήστε την κυρία που στέκεται έξω από το πάρκιν και μοιράζει φυλλάδια, είναι πιο οικονομική η προσφορά τους.

kr3fp2.png

Κι εγώ θηλάζω την κόρη μου αλλά ο αποστειρωτής μου χρειάστηκε πάρα πολύ για να αποστειρώνω θήλαστρο και δοχεία αποθήκευσης...αν έχεις σκοπό να αντλείς για να μπορείς να λείψεις, να γυρίσεις στη δουλειά σου κ.λ.π, σου συνιστώ να πάρεις ή αν μπορείς να δανειστείς....Όσο για τη ζυγαριά...δεν σου χρειάζεται ιδιαίτερα...κατά τη γνώμη μου, μπορεί να σου προκαλέσει πρόσθετο αγχος....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Κι εγώ θηλάζω την κόρη μου αλλά ο αποστειρωτής μου χρειάστηκε πάρα πολύ για να αποστειρώνω θήλαστρο και δοχεία αποθήκευσης...αν έχεις σκοπό να αντλείς για να μπορείς να λείψεις, να γυρίσεις στη δουλειά σου κ.λ.π, σου συνιστώ να πάρεις ή αν μπορείς να δανειστείς....Όσο για τη ζυγαριά...δεν σου χρειάζεται ιδιαίτερα...κατά τη γνώμη μου, μπορεί να σου προκαλέσει πρόσθετο αγχος....

συμφωνω απολυτα!!!

ακριβως το ιδιο!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

εγω ζυγαρια αρχικα δανειστηκα απο το φαρμακειο αλλα επειδη δεν ηταν ιδιαιτερα σταθερη νοικιασα μια απο το μητερα ηλεκτρονικη η οποια μαλλον εχανε λιγο..

για τον αποστειρωτη δεν ξερω.. οντως και με την κατσαρολα την ιδια δουλεια κανεις αλλα μπιμπερο παρε..

Μια γνωστη μου ετρεχε να βρει εφημερευον φαρμακειο στις 3 τα ξημερωματα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 1 year later...

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...
καμια προταση για ζυγαρια???

σκεφτομαστε να αγορασουμε...

Καλημέρα

Ζυγαριά έχω πάρει απο το jumbo.35 Ε .Μια χάρα κάνει την δουλεία της.

:-D

tnDpp3.png

77l3p3.png

Αν είσαι νέα μαμά, φυσικά θα έχεις ένα σωρό απορίες και άγχη, γι'αυτό και μόνο θα σου πρότεινα να πάρεις έναν αποστειρωτή (π.χ. της Chicco ή της Avent, με τα αντίστοιχα μπουκάλια) και μια ζυγαριά από κάποιο μαγαζί με βρεφικά. Δεν θα ήθελα να βρεθώ στην θέση, να πρέπει να δώσω στο παιδί μου ξένο γάλα, γιατί πεινάει και δεν μπορώ να το θηλάσω μια μέρα (εμένα με πονούσαν οι θηλές μου, και άργησα να κατεβάσω αρκετό γάλα, μου πήρε καμιά βδομάδα) και να μην έχω στη διάθεσή μου αποστειρωμένα μπουκάλια και γάλα σε σκόνη! Εμένα τουλάχιστον μου χρειάστηκε κανά δυό φορές, μετά πήρα το κολάει και το θήλασα αποκλειστικά για 4 μήνες. Στον αποστειρωτή έβαζα και τις πιπίλες βέβαια και μερικές φορές και τα παιχνιδάκια που κρατούσε από τον 3ο μήνα. Μετά τον θηλασμό για 2,5 περίπου μήνες είμασταν αναγκασμένοι να αποστειρώνουμε ούτως η άλλως τα μπουκάλια, οπότε μου χρησίμευσε μια χαρά...

καλη ιδεα να αποστειρωνουμε καποια παιχνιδια...

ερωτηση....

αποστειρωτης ΜΟΝΟ για πιπιλες υπαρχει?

θελω κατι που να πιανει λιγο χωρο...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις