Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Για αγορομάνες [φύλο παιδιού]

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!Εδω μπορειτε να γραψετε για τους πριγκηπες σας!!Εγω δεν μπορω ακομα να γραψω για τον δικο μου πριγκηπα μιας και ειναι ακομα στην κοιλιτσα μου..!!Το μονο που μπορω να πω ειναι πως παρολο που ειχα μια μικρη προτιμηση στα κοριτσακια(για χαζους λογους,δηλ φορεματακια,κοτσιδακια,κουκλες,ροζ χρωματα κλπ)απ οτι φαινεται μεχρι στιγμης(μεχρι να κανω τον β επιπεδου για να ειμαστε σιγουροι 100%)εχω αγορακι,και ειμαι παρα πολυ ενθουσιασμενη,πολυ περισσοτερο απ οσο περιμενα και ειμαι σιγουρη πως θα με ξετρελανει!!!Περιμενω πως και πως να το κρατησω στην αγκαλια μου!! :):):)

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Στην 1η εγκυμοσύνη ήμουν σίγουρη πως θα είναι αγόρι & είχα ξετρελαθεί! Ενθουσιασμός, χαρά, περιέργεια, όλα μαζί! Μεγάλωσα σε οικογένεια τέζα στα κορίτσια (αδελφές, θείες, ξαδέλφες, κλπ) οπότε από αγόρι δεν ήξερα τίποτε!

Όταν γεννήθηκε ο μπόμπιρας το λάτρεψα!!!

Στη 2η εγκυμοσύνη, πραγματικά ήλπιζα να κάνω κορίτσι. Αλλά & πάλι περιμένω αγοράκι! Σε ποιον θα φοράω κορδελίτσες & φορεματάκια?? Σε ποιον θα κάνω γαλλική κοτσίδα & τοστιέρα??

Τέλος πάντων, κάθε φύλλο έχει τη χάρη του! Έχουν & τ'αγοράκια έναν τρόπο που σε κάνουν να τα ερωτεύεσαι!!!!

Και εγω εχω ενα αγορακι , τον Κωνσταντινουλη , η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ειχα σκεφτει τι θα ηθελα αν και γενικα ειμαι πιο "αντρου" , παντα ειχα παρεες με αγορια , φιλους κτλ κτλ . Τωρα περιμενω και κοριτσακι (ισως βαθια μεσα μου να περιμενα παλι αγορακι ) αλλα εν παση περιπτωση πιανω τον εαυτο μου ενθουσιασμενο που θα εχουμε και κοριτσακι . Τα αγορακι απλως πιστευα οτι μου πανε πιο πολυ , βλακειες βεβαια , τα παιδακια ειναι παιδακια . Παντως μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα και τρελα ερωτευμενη με το γιο μου , τον αντρα της ζωης μου οπως τον λεω , και πολυ γουσταρω οταν θα μεγαλωσουμε με το καλο και τα 2 παιδια μου εννοειτε να ερχονται να μου λενε τα μυστικα τους , με την κορη απο την αλλη θα ειναι διαφορετικα σαν να ειναι φιλη μου που συζηταμε για γκομενους χαχααχαα :lol: , αλλα και με το γιο μου θελω παρα πολυ να εχουμε μια τοσο τελεια σχεση ωστε να μου μιλαει για τις γκομενες του .

... Σε ποιον θα φοράω κορδελίτσες & φορεματάκια?? Σε ποιον θα κάνω γαλλική κοτσίδα & τοστιέρα??

αντε και το τριτο θα ειναι κοριτσακι max!!

η αληθεια ειναι οτι ηθελα κοριτσακι.. πιο τσαχπινικα, πιο αγαπησιαρικα.. πιο της αγκαλιας τελος παντων, οταν μεγαλωσουν ειδικα.. το ιδιο και ο συζηγος.. μολις μαθαμε οτι ειναι αγορακι η αληθεια ειναι οτι "μουτσουνιασαμε" λιγακι και η επομενη αντιδραση ηταν.. ελα μωρε, γερο να ναι το νινι!! τωρα και μετα απο 5 μηνες "συμβιωσης" δεν τον αλλαζω με τιποτα.. ενας πραγματικος πριγκηπας με ολες του τις χαρες ηρθε στην αγκαλια μας και μας ανταμειψε με το παραπανω!!

Διαφημίσεις

Σε ποιον θα φοράω κορδελίτσες & φορεματάκια?? Σε ποιον θα κάνω γαλλική κοτσίδα & τοστιέρα??

Τα ιδια λεω κι εγω. Η μαμα μου στο πρωτο παιδι ηθελε κοριτσακι και απεκτησε αγορακι. Εχω φωτογραφια του αδερφου μου με φτιογκακια :lol::lol: . Ευτυχως βγηκα εγω και σώθηκε ο μικρος χεχε.

Τα 2 αγορια θα κανουν παρεα μεταξυ τους. θα παιζουν και θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφέροντα.

Γενικα πιστευω οτι το ιδιο φυλλο ειναι καλυτερο για το παιδι (πειθομαι :lol::lol::D )

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Πλέον που έχω συνηθίσει την ιδέα οτι θα κάνω γιο κοιτάω τα αγοράκια γύρω μου με άλλο μάτι. Ήδη δεν τον αλλάζω τον μπομπιράκο μου!

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι όπως και η Max το 2ο θα το θέλω κοριτσάκι και θα έχω ένα παραπάνω άγχος. Βέβαια αν δεν μου κάτσει με βλέπω να πηγαίνω για τρίτο!!!

Να είναι γερό, πράγματι!! Όλα τα υπόλοιπα είναι τόόόόσο δευτερεύοντα που χάνουν την ουσία τους!!! rania 5 σου εύχομαι με μία κόρη στη συνέχεια!! Δεν το συζητάω για 3ο ούτε ως σενάριο θρίλερ!!!

Βέβαια και εγώ που το λέω σε θεωρητικό επίπεδο το λέω, ακόμα δεν έχω δει τη γλύκα όπως εσύ (και τόσο σύντομα!)!. Μπορεί και εμένα μετά θρίλερ να μου φαίνεται!

:lol::lol::lol:

Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά φαντάζεσαι να πας για την κόρη & να κάνεις 3ο αγόρι??? :lol: Δεν το γλιτώνεις το ΨΝΑ!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν, η πλάκα είναι οτι αυτό ακριβώς που λες το σκεφτόμουν εχθές. Καθώς έχω πιθανότητα για δίδυμα (έχω και παππού και γιαγιά οι οποίοι ήταν δίδυμοι - άσε που είναι και ο άντρας μου!), σκεφτόμουν την πιθανότητα στην επόμενη εγκυμοσύνη να μου σκάσουν 2 και αγόρια!

Θα πάρεις το αυτοκινητάκι σου μόλις βγεις από το μαιευτήριο, θα βγεις στην Εθνική Αθηνών-Κορίνθου, θα βγάλεις φλας δεξιά στο Δαφνί & θα τους πεις "Μη με ψάχνετε άλλο, ήρθα μόνη μου να με κλείσετε μέσα!" Να ξέρεις πως το εκτιμούν πολύ όταν τους βγάζεις από τη διαδικασία να σε κυνηγάνε αυτοί!!!!

Εγώ κορίτσια το είχα σκεφτεί πολύ πριν μείνω έγκυος τι θα ήθελα και είχα αποφασίσει ότι ήθελα αγοράκι για πολλούς λόγους. Από την πολλή σκέψη μου είχε καρφωθεί στο κεφάλι ότι έχω αγόρι, κι έτσι στην αυχενική διαφάνεια πήγα σχεδόν σίγουρη περιμένοντας απλώς επιβεβαίωση. Μέχρι και στον άντρα μου έλεγα συνέχεια, ο μπέμπης και ο μπέμπης κι όταν μου έλεγε κάτσε να δούμε τι είναι, έλεγα, βάλτο καλά στο μυαλό σου, αγόρι είναι.

Τελικά όντως έχουμε αγοράκι και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Μόλις βάψαμε το δωμάτιο του και πήραμε και μπορντούρες και τώρα είναι παραμυθένιο. Καμιά φορά ανησυχώ γιατί δεν ξέρω πώς είναι να μεγαλώνεις ένα αγόρι που δεν έχει τα νάζια του κοριτσιού (όλο γυναίκες είμαστε σε όοοολη την οικογένεια) και πώς πρέπει να φέρεται μια μαμά απέναντι στο γιο της, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα έρθουν όλα. Καμιά φορά επίσης με πιάνει ανασφάλεια για το τι κοινά σημεία θα έχουμε (θα παίζουμε πόλεμο και ποδόσφαιρο?) αλλά είμαι έτοιμη να κάνω τα πάντα για να είναι ευτυχισμένος ο πρίγκηπάς μου, και το ίδιο και ο μπαμπάς του.

Θα πάρεις το αυτοκινητάκι σου μόλις βγεις από το μαιευτήριο, θα βγεις στην Εθνική Αθηνών-Κορίνθου, θα βγάλεις φλας δεξιά στο Δαφνί & θα τους πεις "Μη με ψάχνετε άλλο, ήρθα μόνη μου να με κλείσετε μέσα!" Να ξέρεις πως το εκτιμούν πολύ όταν τους βγάζεις από τη διαδικασία να σε κυνηγάνε αυτοί!!!!

Αυτο ακριβως λεω οταν λενε "Δεν πειραζει στο 3ο" :shock::shock:

Γερα να ναι Παναγια μου και δεν με νοιαζει τιποτα αλλο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Πάντως εγω ενω έχω συμβιβαστεί με την ιδέα του αγοριού εξακολουθώ να νιώθω πολύ περίεργα :roll: δεν μπορώ να με φανταστώ αγορομάνα...εχω μεγάλη κόντρα με το αντρικό φύλο και τις συνήθειες του που όλοι μου λένε ότι θα το κάνω gay και ο άντρας μου έχει ηδη πανικοβληθεί!!!!!

Φυσικά και δεν έχω κανένα τέτοιο σκοπό αλλά οτι σιχαίνομαι μπάλες, ποδόσφαιρα κτλ ειναι γεγονός.

Ακόμα έχω μια κρυφή ελπίδα μέσα μου ότι αυτό που μας έδειξε το μωρό ήταν ο λώρος του!!!!

Αν ειναι αγόρι πάντως ελπίζω να ειναι ο μικρός μου Βούδας και όχι ο μικρός μου αναρχικός :))))

Διαφημίσεις

Πάντως εγω ενω έχω συμβιβαστεί με την ιδέα του αγοριού εξακολουθώ να νιώθω πολύ περίεργα :roll: δεν μπορώ να με φανταστώ αγορομάνα...εχω μεγάλη κόντρα με το αντρικό φύλο και τις συνήθειες του που όλοι μου λένε ότι θα το κάνω gay και ο άντρας μου έχει ηδη πανικοβληθεί!!!!!

Φυσικά και δεν έχω κανένα τέτοιο σκοπό αλλά οτι σιχαίνομαι μπάλες, ποδόσφαιρα κτλ ειναι γεγονός.

Ακόμα έχω μια κρυφή ελπίδα μέσα μου ότι αυτό που μας έδειξε το μωρό ήταν ο λώρος του!!!!

Αν ειναι αγόρι πάντως ελπίζω να ειναι ο μικρός μου Βούδας και όχι ο μικρός μου αναρχικός :))))

Αχ κουκλα μου τι κακος κοσμος ρε συ , ακου εκει θα κανεις το παιδι gay γιατι ? επειδη δεν σου αρεσει το ποδοσφαιρο ?? ε ουτε σε μενα αρεσει , και δεν νομιζω οτι αυτο ειναι το χαρακτηριστικο των αντρων , αυτο θελουνε να περνανε μερικοι ,ας μην δει ποτε του ποδοσφαιρο ουτε που με νοιαζει , απο την αλλη μπορει να ασχολειτε με αλλα σπορ , και δεν νομιζω να ειναι λιγοτερο αντρικο αν παιζει τενις ας πουμε ή αμα παρακολουθει κολυμβηση . Αυτο που θελω να πω ειναι να μην δινεις σημασια σε αυτα που λενε . Ειμαι σιγουρη οτι αμα εχεις αγορακι τελικα θα εισαι μια υπεροχη αγορομανα , ο χαρακτηρας των παιδιων δεν εξαρταται απο το αν θα παι3ει με barbie ή με μπαλες , αλλα με το αν θα ειναι σωστοι ανθρωποι επειτα . Το οτι θα ειναι αγορακι δεν σημαινει οτι και καλα πρεπει να ειναι ενας "αλητακος" οπου οπωσδηποτε θα κανει φασαρια ή δεν θα ακουει τη μαμα του ή θα ειναι "κακο παιδι" , ισα ισα , ξερω πολλα αγορακια οπου υπηρξαν πολυ καλυτερα και υπακουα παιδια απο μενα που ημουνα κοριτσακι και ημουνα καπεταν φασαριας . Ας μην καταδικαζουμε ολα τα αγορακια επειδη αυτο μας μαθανε , οτι δηλαδη τα κοριτσακια ειναι παντα καλα και υπακουα και τα αγορακια ειναι σκανταλιαρικα κτλ κτλ , παντα ειναι θεμα χαρακτηρα και διαπαιδαγωγησης .

Συμφωνώ απόλυτα με τη γραφίστρια. Έχω γνωρίσει κοριτσάκια σε διάφορες ηλικίες τα οποία ήταν πολύ πιο δύσκολα και "άτακτα" και αγοράκια πολύ πιο ήρεμα και ευαίσθητα. Είναι καθαρά θέμα διαπαιδαγώγησης και χαρακτήρα του παιδιού και όχι θέμα φύλου!

Συμφωνώ απόλυτα με τη γραφίστρια. Έχω γνωρίσει κοριτσάκια σε διάφορες ηλικίες τα οποία ήταν πολύ πιο δύσκολα και "άτακτα" και αγοράκια πολύ πιο ήρεμα και ευαίσθητα. Είναι καθαρά θέμα διαπαιδαγώγησης και χαρακτήρα του παιδιού και όχι θέμα φύλου!

Συμφωνώ απολύτως!!!!!Αγορομάνα και γω...

an1cCvIoSf-1220MjcyYmR8NTYyNTg3OGRhfHRvIG1vcm8gbW91IGVyeGV0YWkgc2U.gif

γερό παιδάκι και ότι να είναι!...τα γεννητικά όργανα του παιδιού είναι δικιά του υπόθεση!...

στην πρώτη εγκυμοσύνη μου που τελικά το έχασα ήθελα κοριτσάκι... ήθελα κορη, να της φτιαχνω κοτσιδάκια και να βλέπω μια μικρή Μαρία....

όταν το έχασα γύρισα και είπα στην Παναγία ότι άμα ήταν αγόράκι , θέλω να μου το δώσεις πίσω!...

περιμένω αγοράκι και ως στιγμής όλα πάνε καλά... δεν το κρύβω πως με πιάνει λιγάκι το παράπονο, αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει!

του έχω φτιάξει ενα παραμυθένιο δωματιάκι και τον περιμένω τον πρίγκιπά μου!... το πολυαγαπημένο μου παραμυθάκι!...

ξέρω ότι θα είναι ο πρώτος άντρας στην ζωή μου για του οποιου την αγάπη δεν θα έχω αμφιβολία καμία και με ικανοποιεί!..

συμφωνώ με τα κοριτσια παραπάνω...είναι θέμα διαπαιδαγωγησης πως θα βγει το παιδάκι και όχι θέμα φύλου...εύχομαι και εγώ να είναι ένα παιδάκι μαλαμα και να μην μπλεξουμε με αλητείεες....πραγμα που και σε κοριτσια συμβαίνει...

τέλος, κάθομαι και διερωτώμαι.... απο τα ανηψάκια μου, σε ποιο έχω μεγαλύτερη αδυναμία;;;; και τελικώς καταλήγω στα αγοράκια ...εκεί που αδειάζει το πορτοφόλι μου σε χρόνο ρεκόρ...όλα αυτά τα αγοράκια που λατρεύω έχουν αδελφουλα...τις οποίες δεν τις πάω ουτε με σφαίρες!!!!!

άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Μαρία

Εγώ στο πρώτο ήθελα κορίτσι και το έλεγα σε όλους. Όταν έμαθα ότι είναι αγόρι, είπα ότι δεν πειράζει και ότι θα κάνω σίγουρα και δεύτερο. Στο δεύτερο ήθελα κορίτσι για την ισορροπία της οικογένειας και καλά. Όλοι μου έλεγαν, άντε και με την κόρη, σίγουρα θα κάνεις κόρη, είσαι έτσι, είσαι αλλιώς, το είχα πιστέψει. Και μάλιστα θύμωνα, γιατί έλεγα ότι εμένα το τελευταίο που με νοιάζει είναι το φύλο του μωρού και δεν με πίστευαν. Όταν έμαθα ότι και το δεύτερο είναι αγόρι το μόνο μου πρόβλημα ήταν πώς θα αγαπήσω άλλο αγοράκι τόσο όσο το αγοράκι μου. Πώς θα τα καταφέρει ο μικρός να σταθεί δίπλα στο τέλειο παιδάκι μου? Νομίζω όμως ότι θα τα κάταφέρει ο μπόμπιρας, θα δείξει.

Ας τους έχουμε λοιπόν εμπιστοσύνη, τί λές? Ο άντρας μου που ήταν δύο αδέρφια, μου λέει ότι περνούσαν τέλεια, είχε πάντα παρέα, κάποιον να πει τα μυστικά του κλπ. Θα τα καταφέρουν, είμαι βέβαιη!

Τωρα να σας πω και εγω το πιο προσβλητικο και απαισιο πραγμα που εχω ακουσει για μενα το γιο μου και την κορη μου ? ενας γνωστος οταν εμαθε οτι θα κανουμε κορη το δευτερο ειπε : αντε μπραβο , θα εχεις καποια να σε γηροκομησει στα γεραματα !!!!!!!!!!!!! Τα συμπερασματα δικα σας για το τι μυαλλα κυκλοφορουνε σε αυτη την ηλιθια χωρα .

Νομίζω πως για τα αδελφάκια είναι απείρως καλύτερα να είναι του ίδιου φύλλου. Όταν ήμουν έγκυος στο "μεγάλο" αναρωτιόμουν "Πώς θα το αγαπήσω? Αγαπάω τους γονείς μου, τον άντρα μου, την κολλητή μου. Πώς θα χωρέσει στην καρδιά μου κάποιο άλλο άτομο?" Τώρα κλαίω όταν κλαίει & το μωρό!!! Παράνοια, αλλά είμαι τόσο δεμένη μαζί του!

Την ίδια απορία έχω τώρα "Αγαπάω το μωρό μου & τον άντρα μου..Πού θα βρω άλλη αγάπη να δώσω στο μικρούλη που έρχεται?" Ελπίζω πως θα γίνουν όλα όπως την πρώτη φορά: χωρίς να το καταλάβω, απλά θα συνειδητοποιήσω πως το λατρεύω εξόσοί