Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΓΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ??

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εχει ψωνίσει κάποια απο αυτό το σάι? Εχει ωραία ρούχα και καλές τιμές αλλά κάνουν αλλαγές? Και πόσο αξιόπιστο είναι?

Ότι είπε η ΖΟΥΖΟΥΝΕΛ, καλή ποιότητα, πολλά σχέδια και καλές τιμές !!! Αν δεις στο τόπικ με τα eshops, σχεδόν όλες οι αφρατούλες αφήσαμε τον οβολό μας εκεί !!!! Ίσως η πρώτη φορά που κοιτάζω σε σάιτ, το μικρότερο μέγεθος ........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Αντιγόνη, μεγάλο μέγεθος θα βρείς στα ulla popken.

Επίσης, δεν ξέρω που μένεις, αλλά στη γειτονιά μου (Νίκαια-Πειραιάς) έχει ένα στοκατζίδικο που το καλοκαίρι έχει μόνο μαγιώ και έχει μεγάλα μεγέθη. Αν θες σου στελνω με πμ την διεύθυνση!

μανουλινα μαι 3εκτρα λαρτζ φοραω ειναι το νουμερο μου κ σε κανονικο ειναι ειναι περιπου 64..κατερινα σε παρακαλω στειλε μου με πμ τη διευθυνση.ζουζουνελ θα ριξω κ εκει μια ματια απλα με φοβιζει πως απλα μετα αν δεν μου παει στην εφαρμογησαν σχεδιο....αυτο...ευχαριοστω πολυ κοριτσια μου!!!!

μανουλινα μαι 3εκτρα λαρτζ φοραω ειναι το νουμερο μου κ σε κανονικο ειναι ειναι περιπου 64..κατερινα σε παρακαλω στειλε μου με πμ τη διευθυνση.ζουζουνελ θα ριξω κ εκει μια ματια απλα με φοβιζει πως απλα μετα αν δεν μου παει στην εφαρμογησαν σχεδιο....αυτο...ευχαριοστω πολυ κοριτσια μου!!!!

Έχει μεγεθολόγιο ανάλογα με το τι θα ψωνίσεις. Αν μετρηθείς προσεκτικά, δεν θα έχεις θέμα νομίζω. Πάρε κάτι διερευνητικά στην αρχή και δες.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Μία από τις φίλες μου, που φοράει παρόμοιο μέγεθος, βρήκε 2 πανέμορφα μαγιό στα Marks n' Spencer. Από τιμές δεν ξέρω καθόλου να σου πω, αλλά δείχνανε αρκετά ωραία!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Φοράω μέγεθος 50-52 γερμανικό (υποθέτω είναι αντίστοιχο με 3XL) και έχω βρεί βολικά μαγιώ στην Aldipa http://www.aldipa.gr/catalog/index.php?cPath=1&sort=3a

Πηγαίνω στο κατάστημα της 3ης Σεπτεμβρίου, αλλά ξέρω οτι έχει και στην Γλυφάδα και στην Κηφισιά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι είναι αθάνατα. Έχω ένα μπικίνι και ένα ολόσωμο και έχουν αντέξει 2 εγκυμοσύνες και ανεβοκατέβασμα 30 κιλών χωρίς φθορά... Αν θυμάμαι καλά (τα έχω σίγουρα 6-7 χρόνια) μου είχαν φανεί ακριβούτσικα όταν τα πήρα, αλλά τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους με το παραπάνω!

Καλή επιτυχία

Αν μιλάς για το 52 το ελληνικό που κυκλοφορεί και σε ρούχα, (το ΧL) έχει και η Crool και η La Meduse. & οι δύο πολύ καλές μάρκες και αντέχουν στον χρόνο. Ειδικά το 2ο το έχω απ' το 2005. Σκυλί. Ακριβά αλλά χαλάλι τους...