Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νιπτήρας γούρνα πάνω σε ξύλινο έπιπλο. Όμορφο αλλά βολικό ?

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου κάποιες από εσάς σίγουρα θα έχουν νιπτήρα γούρνα που κάθεται επάνω σε ξύλινο έπιπλο. Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ :rolleyes:. Ο νιπτήρας που είναι σαν σκάφη και δεν καλύπτει όλο το έπιπλο, απλά ακουμπάει επάνω. Μου άρεσε πολύ όταν το είδα. Αλλά είναι βολικό όταν γίνεται συνεχής χρήση του νιπτήρα ? Ή είναι καλύτερα τα κλασικά έπιπλα με τον μεγάλο νιπτήρα που καλύπτει όλο το έπιπλο ?

Σκέφτομαι ότι κάθε φορά που θα πλενόμαστε θα πιτσιλιέται το έπιπλο και θα πρέπει να καθαρίζω συνέχεια τα νερά. Επίσης ότι τα νερά θα πέφτουν στην πίσω πλευρά του νιπτήρα. Δεν ξέρω τι να διαλέξω :confused: :confused:. Θέλω κάτι να είναι όμορφο μεν, αλλά πολύ περισσότερο, πρακτικό. Καμμιά συμβουλή ?

Διαφημίσεις

εγω εχω νιπτηρα γουρνα που καθεται πανω σε γυαλινο επιπλο. κοιτα να δεις δεν μπορω να πω οτι εχω προβλημα αλλα θα σου τονισω οτι η δικη μου γουρνα εχει μεγαλη διαμετρο. ειναι στρογγυλη. νερα απο πισω δεν μου πεταγονται καποια στο γυαλι παιταγονται αλλα οχι κατι τραγικο. για την ακριβεια προσφατα αλλαξα και το νιπτηρα στο κατω μπανιο γιατι ο αλλος δεν με βολευε και παλι γουρνα εβαλα. βεβαια δεν μπορω να σου πω αν βολευει καλυτερα απο το να πιανει ολο το επιπλο αλλα εμενα μου αρεσαν πολυ και δεν με εχουν δυκολεψει ιδιαιτερα. εσενα τωρα επειδη θα εχεις ξυλο γυρω-γυρω νομιζω οτι ισως σου χαλασει απο το λιγο νερο που θα πεταγεται οποτε εκει δεν ξερω να σου πω.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Κορίτσια, δεν έχετε άντρα στο σπίτι; Τι πιτσιλιέται, εδώ σφουγγαρίζουμε κάθε φορά λες και έκανε μπάνιο κανείς. Μόνο με κολώνα και όσο πιο τεράστιος γίνεται να γλυτώνουμε λίγο σφουγγάρισμα. Οϋτε έπιπλα, ούτε τίποτα. Τα πιο πολλά που έχω δει είναι φουσκωμένα από το νερό.

εγω εχω νιπτηρα γουρνα που καθεται πανω σε γυαλινο επιπλο. κοιτα να δεις δεν μπορω να πω οτι εχω προβλημα αλλα θα σου τονισω οτι η δικη μου γουρνα εχει μεγαλη διαμετρο. ειναι στρογγυλη. νερα απο πισω δεν μου πεταγονται καποια στο γυαλι παιταγονται αλλα οχι κατι τραγικο. για την ακριβεια προσφατα αλλαξα και το νιπτηρα στο κατω μπανιο γιατι ο αλλος δεν με βολευε και παλι γουρνα εβαλα. βεβαια δεν μπορω να σου πω αν βολευει καλυτερα απο το να πιανει ολο το επιπλο αλλα εμενα μου αρεσαν πολυ και δεν με εχουν δυκολεψει ιδιαιτερα. εσενα τωρα επειδη θα εχεις ξυλο γυρω-γυρω νομιζω οτι ισως σου χαλασει απο το λιγο νερο που θα πεταγεται οποτε εκει δεν ξερω να σου πω.

Ο νιπτήρας που είδαμε εμείς είχε διαστάσεις 60 * 46 και το έπιπλο ήταν 1,10 * 0,46. Γι' αυτό προβληματίζομαι. Είχε επίσης ένα έπιπλο 1,06 * 0,45 με το νιπτήρα όμως να καλύπτει το έπιπλο. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε κι αυτός. Γι' αυτό δεν ξέρω τι να διαλέξω.

Κορίτσια, δεν έχετε άντρα στο σπίτι; Τι πιτσιλιέται, εδώ σφουγγαρίζουμε κάθε φορά λες και έκανε μπάνιο κανείς. Μόνο με κολώνα και όσο πιο τεράστιος γίνεται να γλυτώνουμε λίγο σφουγγάρισμα. Οϋτε έπιπλα, ούτε τίποτα. Τα πιο πολλά που έχω δει είναι φουσκωμένα από το νερό.

Άσε, αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Το πως κάνει το νιπτήρα κάθε πρωί που πλένεται, δεν μπορώ να σου περιγράψω. Αφού ρίχνει και κάτω στα πλακάκια νερό.

Αν ήταν να τον χρησιμοποιώ μόνο εγώ, δεν θα το σκεφτόμουνα καθόλου.:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:εχω λιωσει!!!!

εχω εχω τζαμι οποτε δεν εχουμε φουσκωματα..

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Εγώ νιπτήρα γούρνα δεν έχω αλλά σε άλλα σπίτια και μαγαζιά που έχω δει δεν μου άρεσαν. Όσο και να προσέξεις γεμίζει η επιφάνεια του επίπλου νερά και μετά πρέπει να τα μαζέψεις:(

Ακόμα και με την κίνηση που κάνεις να κλείσεις την βρύση τα νερά τρέχουν από τα χέρια στο ξύλο...δεν νομίζω ότι είναι καθόλου πρακτικό.

Από εμφάνιση όμορφο είναι αλλά αξίζει τον κόπο?

Εννοεις τους επικαθημενους νιπτηρες. Εχω 4 σε δυο επιπλα μπανιου( 2+2) .

Εξαρταται και το ξυλο απο το οποιο ειναι κατασκευασμενα τα επιπλα. Το καταλληλοτερο ειναι κοντρα πλακε θαλασσης δεν φουσκωνει και δεν παθαινει τιποτα με το νερο. Κοστιζει περισσοτερο απο τα αλλα.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Ναι το κόντρα πλακέ θαλάσσης είναι το πιο ανθεκτικό στην υγρασία (το γνωρίζω και λόγω επαγγέλματος) αλλά και εκεί ακόμα πρέπει να σκουπίζεις τα νερά κάθε φορά που χρησιμοποιείς την βρύση γιατί τα λιμνάζοντα νερά είναι εστία μικροβίων και επίσης το υλικό αυτό αντέχει αλλά δεν είναι και για πάντα σιγά σιγά έχει και αυτό φθορά από την υγρασία. Επίσης απαιτεί συντήρηση ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Διαφημίσεις

Νιπτήρας γούρνα πάνω σε χτιστό μπάνιο πως θα σου φαινόταν; Και τον ντιζαινάτο νιπτήρα θα έχεις και δε θα έχεις φουσκώματα.

Aυτό το έχω δει σε ξενώνα με όλη τη μία πλευρά χτιστό πάγκο. τι ωραίο, τεράστια επιφάνεια. Αλλά και πάλι θέλει σκούπισμα κάθε φορά. Στέλνετέ τον στο 2ο WC. Εξορία. Έχουν και μεγάλα χέρια και παίρνουν διπλάσια ποσότητα νερού, λες και πλένονται σε υπαίθριους νιπτήρες στο στρατό :lol:. Τώρα έχει μάθει και στο γιο μου πως να πλένεται. Μϊα από τα ίδια.

Eγω εχω τετοιο νιπτηρα σε επιπλο με ξυλο θαλασσης εδω και 7 χρονια, ευτυχως δεν εχει παθει τιποτα.Μου αρεσε τοσο πολυ που δεν θα με πειραζε να σκουπιζω και λιγο τα νερα,ο αντρας μου ομως ειναι πολυ προσεκτικος μονο τα παιδια οταν πλενονται κανουν τον τοπο χαλια!

z1QBp3.png UKB8p3.png

Αχ κορίτσια μου, εκτός από μένα, οι δυο άντρες μου κάνουν το μπάνιο λίμνη, όταν πλένονται :(. Στο σπίτι που μένουμε τώρα, έχουμε έπιπλο, λευκό λάκα με νιπτήρα από την μια άκρη στην άλλη. Το έχουμε από το 1994 και δεν έχει πάθει τίποτα απολύτως. Όμως το ξύλο είναι προστατευμένο και δεν βρέχεται.

Στην καθαριότητα δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, αφού ουσιαστικά μόνο ο νιπτήρας και ο καθρέφτης θέλουν καθάρισμα.

Θέλω κάτι όμορφο, όμως προτιμώ να είναι και λειτουργικό, αφού χρησιμοποιείται 100 φορές τη μέρα. Να μην κάνουμε την ζωή μας πιο δύσκολη :rolleyes:.

Νιπτήρας γούρνα πάνω σε χτιστό μπάνιο πως θα σου φαινόταν; Και τον ντιζαινάτο νιπτήρα θα έχεις και δε θα έχεις φουσκώματα.

Ωραίο ακούγεται. Όμως χρειάζομαι αποθηκευτικό χώρο με ντουλάπια στο μπάνιο.

Ωραίο ακούγεται. Όμως χρειάζομαι αποθηκευτικό χώρο με ντουλάπια στο μπάνιο.

Δεν έχεις πρόβλημα. Χτίζει κανονικά ο μάστορας το έπιπλο και ο μαραγκός σου ντύνει αν θές γύρω γύρω, μέσα εννοώ και βάζει μεντεσέδες και πορτάκια.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

εγω εχω νιπτηρα πανω σε ξυλινο επιπλο,ειναι πολυ ωραιο αλλα καθολου πρακτικο:?

εμενα ειναι και καπως τετραγωνος ο νιπτηρας και το επιπλο ειναι σε χρωμα βεγκε.εεε ποτε δεν ειναι ενταξει ολο σταγονιτσες βλεπεις και σταμπες που κανει και η παραμικρη σταγονα νερο.

αφου να σας πω την αληθεια το προσωπο μου και απειρες φορες τα δοντια μου τα χερια μου σκυβω στη μπανιερα και πλενομαι δε μπορω αλλο σταγονες κλπ και μαζεματα.

(νομιζω ηταν το πρωτο πραγμα που καταλαβα στο σπιτι οτι δε με βολευε οταν ειχα γυρισει απο το μητερα με το μικρο και φυσικα δε μπορουσα να το πλυνω το μωρακι δε χωραγε,πεταγοντουσαν παντου νερα κλπ κλπ)

παρολα αυτα ειναι πολυ ομορφος :P και οσο και να με ταλαιπωρει νομιζω παλι το ιδιο θα διαλεγα;)

Και εγώ ντουλαπάκι έχω κάτω από τον χτιστό πάγκο και είναι απίστευτα βολικό!

Το είπα στον άντρα μου και του σηκώθηκαν τα μαλλιά. Έχουμε βάλει πλακάκια στο μπάνιο κι εσύ θες να χτίσεις ; Τρελάθηκε. Άκυρο λοιπόν. Χτιστός δεν γίνεται δυστυχώς.:cry::cry:

εγω εχω νιπτηρα πανω σε ξυλινο επιπλο,ειναι πολυ ωραιο αλλα καθολου πρακτικο:?

εμενα ειναι και καπως τετραγωνος ο νιπτηρας και το επιπλο ειναι σε χρωμα βεγκε.εεε ποτε δεν ειναι ενταξει ολο σταγονιτσες βλεπεις και σταμπες που κανει και η παραμικρη σταγονα νερο.

αφου να σας πω την αληθεια το προσωπο μου και απειρες φορες τα δοντια μου τα χερια μου σκυβω στη μπανιερα και πλενομαι δε μπορω αλλο σταγονες κλπ και μαζεματα.

(νομιζω ηταν το πρωτο πραγμα που καταλαβα στο σπιτι οτι δε με βολευε οταν ειχα γυρισει απο το μητερα με το μικρο και φυσικα δε μπορουσα να το πλυνω το μωρακι δε χωραγε,πεταγοντουσαν παντου νερα κλπ κλπ)

παρολα αυτα ειναι πολυ ομορφος :P και οσο και να με ταλαιπωρει νομιζω παλι το ιδιο θα διαλεγα;)

Για το wc δεν με πολυπειράζει. Δεν θα κάνουμε συχνή χρήση. Στο μεγάλο μπάνιο όμως ; Να μην τολμάς να πλύνεις τα χέρια σου ;

Το είπα στον άντρα μου και του σηκώθηκαν τα μαλλιά. Έχουμε βάλει πλακάκια στο μπάνιο κι εσύ θες να χτίσεις ; Τρελάθηκε. Άκυρο λοιπόν. Χτιστός δεν γίνεται δυστυχώς.:cry::cry:

Από έξω ντύνεται με το ίδιο πλακάκι ή μάρμαρο. Εχω δει και είναι υπέροχο το αποτέλεσμα.

Για το wc δεν με πολυπειράζει. Δεν θα κάνουμε συχνή χρήση. Στο μεγάλο μπάνιο όμως ; Να μην τολμάς να πλύνεις τα χέρια σου ;

ισως φταιει η αποχρωση του βεγκε ή το ξυλο που εχω εγω τι να σου πω γινεται χαλια συνεχεια πρεπει ολοι στην οικογενεια να ειναι προσεκτικοι.

Από έξω ντύνεται με το ίδιο πλακάκι ή μάρμαρο. Εχω δει και είναι υπέροχο το αποτέλεσμα.

το εχω δει και εγω σε μια εκθεση και ειναι πολυ ωραια δε νομιζω οτι θα σου χαλασει κατι στο ηδη χτισμενο μπανιο σου,αν και ο αντρας σου εχει ενα δικιο και ο δικος μου θα φρικαρε.:rolleyes:

αλλα μπορεις να βαλεις επιπλο μπανιου νιπτηρα εξισου μοντερνο και πιο λειτουργικο;)

Δεν είναι θέμα μόνο από το πιτσίλισμα. Δεν θα κάνεις μπάνιο; Δεν θα έχει υδρατμούς; Ακόμη και να μην πιτσιλιέται, κάπου να έχει αστοχήσει η βαφή θα αρχίσει να το τρώει το ξύλο. Είμαι κάθετα αντίθετος του επικαθήμενου νιπτήρα είδικά στο λουτρό γιατί δεν τρέχουν μέσα τα νερά. Καλυτερο είναι εννιαίος νιπτήρας με την οριζόντια επιφάνεια (είτε πορσελάνη είτε με corian) και φυσικά όπου υπάρχει ξύλο ΜΟΝΟ κόντρα πλακέ θαλάσσης και αν είναι δυνατό λακαρισμένο

Δεν είναι θέμα μόνο από το πιτσίλισμα. Δεν θα κάνεις μπάνιο; Δεν θα έχει υδρατμούς; Ακόμη και να μην πιτσιλιέται, κάπου να έχει αστοχήσει η βαφή θα αρχίσει να το τρώει το ξύλο. Είμαι κάθετα αντίθετος του επικαθήμενου νιπτήρα είδικά στο λουτρό γιατί δεν τρέχουν μέσα τα νερά. Καλυτερο είναι εννιαίος νιπτήρας με την οριζόντια επιφάνεια (είτε πορσελάνη είτε με corian) και φυσικά όπου υπάρχει ξύλο ΜΟΝΟ κόντρα πλακέ θαλάσσης και αν είναι δυνατό λακαρισμένο

Ένα έπιπλο που είδα με ενιαίο νιπτήρα πορσελάνη, ήταν βέγγε. Αυτό σημαίνει ότι είναι περασμένο με βερνίκι ; Όταν λες λακαριστό μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει ; Είναι λευκό χρώμα ; Επειδή εγώ θέλω να έχει το χρώμα του ξύλου το βέγγε.

Εμείς θα βάλουμε επικαθήμενο νιπτήρα στο κάτω μπάνιο μας. Η αλήθεια είναι ότι το θέμα της καθαριότητας το σκέφτομαι συχνά, αλλά μου αρέσει πολύ σαν εμφάνιση. Άλλωστε ο σύζυγος μου είναι γενικά πολύ προσεκτικός ( περισσότερο από μένα :oops: ). Πάντως αν θες κάτι πρωτότυπο αλλά σε προβληματίζει η ιδέα του επικαθήμενου, τι θα έλεγες για τους υποκαθήμενους νιπτήρες; Έχει αρκετά σχέδια στο internet. Εμένα μου άρεσαν αρκετά σαν ιδέα, αλλά ο άντρας μου ούτε να το ακούσει.. Πάντως σε καμία περίπτωση νιπτήρα με κολώνα! Έχουμε στο σπίτι που μένουμε τώρα και ΄δεν είναι καθόλου πρακτικός! Ένα ντουλάπι χρειάζεται σαν αποθηκευτικός χώρος! Εγώ τώρα έχω τα πάντα πάνω στο πλυντήριο... Α! Ξέχασα, σε επικαθήμενους νιπτήρες, προσοχή στην επιλογή μπαταρίας! Μία χαμηλή μπαταρία δε θα βολέψει καθόλου!

NUPfp3.png

nzGVp3.png