Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κοιλίτσες και μεγέθη

Recommended Posts

Πότε άρχισαν να φαίνονται οι κοιλίτσες σας?Τις αισθάνεστε μικρές ή μεγάλες?Ο κόσμος συνήθως πως αντιδράει?

Είναι φοβερό πως το κάθε σώμα είναι τόσο διαφορετικό!

Διαφημίσεις

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

η δικη μου κοιλιτσα τωρα αρχισε να ξεχωριζει.παντα ειχα 3-4 κιλακια παραπανω και μου ειπε ο γιατρος οτι εχω και ανοιχτη λεκανη, οποτε η μπεμπα εχει αρκετο χωρο. :D:D

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Αφού στην πρώτη μου εγκυμοσύνη όλοι με ρωτούσαν αν είχα δίδυμα!Γνωρίζω κοπέλες που ενώ είχαν δίδυμα,οι κοιλίτσες τους ήταν εμφανώς μικρότερες από την δική μου. :roll::roll::roll:

Είμαι μόλις στην 4-5 εβδομάδα κύησης (μόλις το έμαθα).

Παρ' όλα αυτά βλέπω την κοιλίτσα μου ελαφρώς πρησμένη, ειδικά στο χαμηλότερο σημείο και το παντελόνι μου με στενεύει. Τους προηγούμενους δύο μήνες βέβαια είχα πάρει σεπαρφάρ για την πρόκληση ωορρηξίας, τα οποία που προκάλεσαν έντονη διάταση στην κοιλιά και κατακράτηση υγρών, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν το μικρό πρήξιμο που βλέπω είναι φυσιολογικό για μόλις διαπιστωθείσα εγκυμοσύνη, ή οφείλεται στη λήψη της αγωγής, ή απλά είναι λίπος! :?::?::?:

Διαφημίσεις

Είμαι μόλις στην 4-5 εβδομάδα κύησης (μόλις το έμαθα).

Παρ' όλα αυτά βλέπω την κοιλίτσα μου ελαφρώς πρησμένη, ειδικά στο χαμηλότερο σημείο και το παντελόνι μου με στενεύει. Τους προηγούμενους δύο μήνες βέβαια είχα πάρει σεπαρφάρ για την πρόκληση ωορρηξίας, τα οποία που προκάλεσαν έντονη διάταση στην κοιλιά και κατακράτηση υγρών, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν το μικρό πρήξιμο που βλέπω είναι φυσιολογικό για μόλις διαπιστωθείσα εγκυμοσύνη, ή οφείλεται στη λήψη της αγωγής, ή απλά είναι λίπος! :?::?::?:

Γρηγορα για ρουχα εγκυμοσυνης...δεν κανει να σε στενευει το παντελονι...με το καλο το μωρακι σου!!! :wink::D:D

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Απο την 6η εβδομάδα κιόλας δεν έμπαινα στα τζήν μου και γενικώς όλη μου λένε ότι έχω μεγάλη κοιλίτσα για το μήνα που είμαι....που να δειτε χαρά ο μπαμπάς!!!! Ακόμα και η μητέρα μου δεν το πιστεύει...ελπίζω να ειναι μεγάλο το μωράκι μου για να μην φοβάμαι να το πιάνω :)

Πάντως τα 3+ κιλά που έχω πάρει ειναι προφανώς όλα στην κοιλιά

Ένα πρήξιμο στην κοιλιά άρχισε από πολύ νωρίς, ήδη δηλ. στην 7η βδομάδα σταμάτησα να φορώ τα παντελόνια μου. Τώρα είμαι 18η (τέλος) ενώ από 15η βδομάδα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος :roll: Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει 6 κιλάκια, τα οποία όλα έχουν μεζευτεί στην κοιλιά... Για να δούμε, σημαίνει ότι η μικρή ετοιμάζεται να βγει μεγάλη?? :lol:

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Κι εμένα άρχισαν πολύ νωρίς να με στενεύουν τα ρούχα μου...βέβαια είχα παχύνει πολύ τα τελευταία 2-3 χρόνια και αυτό ήταν περισσότερο εμφανές στην κοιλιά. Γι' αυτό πριν μάθω για την εγκυμοσύνη θεώρησα οτι είχα πάρει και πάλι βάρος...:) Στις 7,5 εβδομάδες το έμαθα και μέχρι τις 10 άρχισα να φοράω ρούχα εγκυμοσύνης. Τώρα (στην 16η) όλοι μου λένε οτι φούσκωσα, κι όταν απαντάω πως "είχα ήδη κοιλιά" μου λένε οτι δεν έχει καμία σχέση κι οτι τώρα φαίνεται πως είναι εγκυμοσύνη...

Όταν γύρισα στη δουλειά την Παρασκευή άλλοι μου είπαν πως αν δεν το ήξεραν δεν θα το καταλάβαιναν, κι άλλοι πού θα φτάσει η κοιλιά μου στο τέλος (διότι τη θεώρησαν μεγάλη ήδη). 'Άντε βγάλε άκρη...:) Ενώ το αμέσως προηγούμενο βράδυ που ήμουν με μια παρέα με ρωτούσαν αν ο γιατρός μετράει σωστά τις βδομάδες και μήπως είμαι περισσότερο :)

Μάλλον τελικά έχω μεγάλη κοιλιά...δεν εκπλήσσομαι...στον Ραφαήλ ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ τόσο που δεν έμαθα ποτέ πώς θα ήταν στον 9ο...γέννησα άρον άρον στις 34 αφού κλάταρε η κοιλιά και σπάσαν τα νερά...:)

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

εμενα στις 5 εβδομάδες ήταν ήδη εμφανής η κοιλίτσα μου, μάλιστα τα ρούχα δεν εμπαιναν με τίποτα και όλοι καταλάβαιναν ότι είμαι έγκυος! μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ήτνα η δεύτερη εγκυμοσύνη ( το πρώτο το έχασα στην 21η εβδομάδα) σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα 7 μήνες!τώρα πλέον είμαι σαν φάλαινα δεν το περίμενα πόσο θα μεγάλωνε τους 2 τελευταίους μήνες! λέτε να έχω 2 και να μην το έχω πάρει χαμπάρι;;;

EPLX.jpg.png

.png

Διαφημίσεις

Εγω σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου πρισμέεεεεενηηηηη......

Γεννάω αυτή την εβδομάδα....

Έχει γίνει όμως σαν καρπούζι τον Αύγουστο με ορμονοενέσεις... :D:D:D

Όταν κάθομαι σε καρέκλα την έχω πάνω στα πόδια μου....και όταν σηκώνομαι κέμεται προς τα κάτω.

an1cCvIoSf-1220MjcyYmR8NTYyNTg3OGRhfHRvIG1vcm8gbW91IGVyeGV0YWkgc2U.gif

( Sorry gia ta agglika grammata alla allaksa computer kai den exo egatastisei akoma ta Ellinika )

Tora pia fainomai full eguos. Nomizo oti ta perissotera kila ( 3 ) ta exo parei stin koilia mias kai deixno san na exo katapiei ena peponi....tsoup - mia bala apo to puthena arketa myteri. Niotho oti einai polu megali kai akoma den boro na to sunithiso.

Ama eimai etsi tora, sto telos pou tha einai i koilia mu ??? :shock::D

Tha tin metriso na sas po.

Διαφημίσεις

Σε πέρασα!112 εγώ!Αλλά είμαι και γεματούλα! :roll:

Γιατί εγώ τι νομίζεις ότι είμαι? σιλφίδα??? :D:D:D:D:D

Πολύ χαίρομαι που συμπίπτουμε! Αγοράκι ή κοριτσάκι? εγώ αγοράκι :D

Κατά 99% κοριτσάκι.Θα το δούμε πάλι στις 23 του μήνα και θα ξέρω σίγουρα.Μέχρι τότε ελπίζουμε να "βγάλει" κάτι γιατί καιγόμαστε! :lol::lol::lol:

Η κόρη σου θα κάνει τούμπες άμα είναι κοριτσάκι! Εμείς έχουμε 100% αγόρι. Αγοράσαμε και τις μπορντούρες για το δωμάτιο, δεν κάνουμε πίσω πλέον! :D

naina πού είναι η Νατάσα ο-ε-ο??? Σας την έκανε το μικρό ζουζούνι & δε γεννήθηκε ακόμη!!!!

Νατάσσα είναι η μαμά του :D Αλλά μιας και έπιασε πολύ χώρο ο μικρός στην υπογραφή, η μαμά είπε να μπει στο παρασκήνιο

Εγώ δυστυχώς είχα πάρει 5 κιλά πριν μείνω έγκυος κι έτσι τα ρούχα μου σταμάτησαν να μου κάνουν από την 8η εβδομάδα.!!!! :(:(:( Όσο για την κοιλιά άρχισε να φαίνεται σαν κοιλιά εγκύου μετά την 16η εβδομάδα. :roll:

και η δική μου κοιλιά έκανε την εμφάνιση της μετά την 16η εβδομάδα!

τώρα μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και μου φαίνεται περίεργο αλλά πολύ χαίρομαι :D

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΗΣ 14,5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΝΩΡΗΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΗ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ!!! :D:D:D

7uEBp2.png M3GSp2.png

Ονειράκι και εγω Π.Η.Τ ίδια έχω και με τις δύο. Όπως είπα και στην naina αν γεννάς και εσυ στο Ιασω να βρούμε άλλες τρεις να κλείσουμε εξάκλινο να κάνουμε πάρτυ. :lol::lol::lol:

Αλήθεια πού γεννάς? Και εγω αγοράκι έχω αλλά σας ζηλεύω για τις κοιλίτσες σας. Νόμιζα πως είχα πολύ μεγάλη για τον μήνα μου αλλά μετά απο αγωνιώδη προσπάθεια να βρω μεζούρα η κοιλιά μου είναι 88cm. :cry:

Φαινόταν βέβαια απο πάρα πολύ νωρίς αφου στην αρχή γύρω στον τρίτο με ρώταγανε αν είμαι έγκυος και τους έλεγα όχι απο τις μπύρες είναι :wink: .

Χτες κάναμε και το πρώτο μας μπάνιο στην Θάλασσα. Τέλεια!!!

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png