Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παρκοκρέβατο... πως ανοίγει?

Recommended Posts

:confused:το ξέρω πως ακούγεται χαζή η ερώτηση μου αλλά πραγματικά έχω κολλήσει..έχω ένα παρκοκρέβατο μεταχειρισμένο και δεν έχω καταφέρει εδλω και μέρες να το ανοίξω...ανοίγουν οι δύο πλευρές και οι άλλες δυο δεν στέκονται..μου είπαν ότι έχουν όλα το ίδιο κόλπο αλλά δεν ξέρουν πιο είναι αυτό..αν γνωρίζει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ..ευχαριστώ...

Διαφημίσεις

αχ πως να στο εξηγησω γραπτως!

σηκωνεις τη μια πλευρα αποτομα και απο κατω εχει ενα κλιψακι.καθως τη σηκωνεις λοιπον πατας και το κλιψακι προς τα μεσα.το ιδιο κανεις κ με την αλλη πλευρα

Το θυμάμαι το πρόβλημα που λες. 'Οντως υπάρχει ένα κόλπο αλλά δεν το θυμάμαι καλά ένεκα τα χρόνια που πέρασαν. Το παρκοκρέβατο είναι σαν ομπρέλα οπότε πριν πατήσεις τον πάτο τελείως κάτω σηκώνεις και τις 4 πλευρές να ανοίξουν και μετά πατάς τελείως κάτω τον πάτο να ανοίξει. Αν πατήσεις τον πάτο πρώτα να ανοίξει οι 2 πλευρές δεν σκαλώνουν και πέφτουν. Νομίζω....

ΥΓ Σου βρήκα και ένα βίντεο http://thefamilytravelguide.blogspot.com/2010/07/blog-post.html αν και έχει διαφορετικό κούμπωμα το κόλπο είναι το ίδιο, πρώτα οι πλευρές και τελευταίος ο πάτος. Να σου πω ότι το είχα χρησιμοποιήσει και με τις 2 πλευρές πεσμένες γιατί δεν το θυμόμουνα και νόμιζα ότι είχε χαλάσει :rolleyes: οπότε καταλαβαίνω που έχεις σκάσει.

ευχαριστώ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ! δεν ξέρετε πόσο καιρό παιδεύομαι...και γενικά τα χέρια μου πιάνουν αλλά κόλλησα με αυτό το πράγμα και εγώ και ο άντρας μου ...να είστε όλες καλά!

Διαφημίσεις

Πρωτα κανεις ολα τα πλαινα,και μετα πατας τον πατο...θελει ο πατος να μην ειναι σχεδον καθολου ανοιχτος

αυτο είναι και εγω την είχα πατησει!

YiMXp3.png

• 4 years later...

πολύ χρήσιμες και καταποπιστικές οι οδηγίες σας! Δεν θυμόμουν πώς ανοίγει το παρκοκρέβατο έχοντας περάσει 3,5 χρόνια από τότε που το είχα ξαναχρησιμοποιήσει.. Τα κατάφερα χάρη σε εσάς! Σας ευχαριστώ!