Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ

Recommended Posts

κοριτσια το αποφασισα...θα κανω διαιτα.τον τελευταιο καιρο εχω χασει της επαφες μου με τον αντρα μου.δεν ειναι και τοσο αισθησιακος απενεντι μου...δεν με αγκαλιαζει,δεν με φιλαει,δεν μου λεει ερωτολογα οπως οταν προτογνωριστικαμε,επαφη μεταξυ μας εχουμε στο ελαχιστο και αυτο επειδη κανω εγω κινηση.η αληθεια ειναι οτι μετα το γαμο,δεν προσεχω και πολυ τον εαυτο μου,εχω παρει πολλα παραπανω κιλα,δεν περιποιουμαι τον εαυτο μου,να χτενιστω,να βαφτω,να ντυθω ομορφα.στο σπιτι μεσα κυκλοφοραω ολλο με της παντοφλες και της πυτζαμες.με τα παιδια,τη δουλεια και το σπιτι εχω αφησει τον εαυτο μου και φοβαμαι οτι ο αντρας μου εχει αρχισει να με βαριετε.δεν μου εχει πει τιποτα,και καθε φορα που του λεω οτι εχω γινει σαν φαλαινα,μου λεει οτι λεω βλακειες,και οτι με αγαπαει ετσι οπως ειμαι.αλλα εγω τον αγαπαω πολυ και δεν θελω να τον χασω και θα κανω τα παντα για να ξαναδωσω ζωη στο γαμο μου...

ελπιζω να τα καταφερω...

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Διαφημίσεις

χμμμ, κοιτα αμα θελεις για τον εαυτο σου και μονο να χασεις βαρος να το κανεις και ειμαι μαζι σου , αμα θελεις να το κανεις τωρα για να μην τυχων δεν αρεσεις στον αντρα σου αλλα σορυ το θεωρω λιγο καπως . Εντα3ει δεν ειπαμε να κυκλοφορουμε με κουρελια και να βρωμαμε υδρωτιλα και απλησια αλλα για ονομα δεν τολμω να σκεφτω οτι υπαρχει περιπωση ποτε να μην αρεσω στον αντρα μου επειδη ας πουμε δεν βαφομαι και δεν παω κομμωτηριο . Τοτε δεν θα ειχα διπλα μου τον ανθρωπο μου θα ειχα καποιον που γουσταρε απλα μια γκομενα . Πανω απο λα θηλυκοτητα φυσικα ε3αλλου το λεει και το τραγουδι " first be a woman " ομως για τους εαυτους μας . Μετα την πρωτη γεννα μου ειχα φτασει να ζυγηζω 91 κιλα , γυρναει ο πανος και μου ειπε "σε γουσταρω οπως εισαι , αμα θελεις να αδυνατησεις καντο για σενα " και ετσι επραξα δηλαδη ,εχασα 26 κιλα για μενα και μονο . Τα μαλια μου δεν τα περιποιουμε , ουτε κομμωτηρια , ουτε τετοια πολυγουσταρω , για βαψιμο τρελαινομαι αλλα πλεον δεν παμε καπου για βραδυ ή για ποτο που να σηκωνει να ειμαι βαμενη , εντα3ει αμα καμια φορα παμε για φαγητο ή βγω με φιλες βαφομαι και εγω . Αυτο που γουσταρω εγω για να νοιωθω γυναικα ειναι να ειμαι καθαρη και να φοραω τα ωραια μου ρουχακια , και αυτο κανω . Θελω να πω οτι οτιδηποτε και αν κανεις καντο επειδη ευχαριστει εσενα . Εισαι σιγουρη οτι ο αντρας σου εχασε τη διαθεση του επειδη εσυ εβαλες λιγο βαρος ?

κοιτα αν βλεπεις τον αλλο συνεχεια απεριποιητο μεσα στα νευρα μεσα στην υστερια η αληθεια ειναι οτι καπου αρχιζεις να χανεις το ενδιαφερον σου.ο αντρας πρεπει να βλεπει μπροστα του μια γυναικα,κι εγω εχω καταντησει σαν αρκουδα :lol: . :lol::lol:

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

κοιτα αν βλεπεις τον αλλο συνεχεια απεριποιητο μεσα στα νευρα μεσα στην υστερια η αληθεια ειναι οτι καπου αρχιζεις να χανεις το ενδιαφερον σου.ο αντρας πρεπει να βλεπει μπροστα του μια γυναικα,κι εγω εχω καταντησει σαν αρκουδα :lol: . :lol::lol:

Mην τα βάζεις με τον εαυτό σου γιατί έτσι θα ξεκινήσεις μια ωραιότατη κατάθλιψη που θα σε σπρώξει ακόμα πιο βαθιά στην απελπισία. Προσπάθησε να διατηρήσεις μια ισορροπία καλύτερα παρά να αλλάξεις τη ζωή σου ριζικά. Η περιποίηση του εαυτού μας συχνά έρχεται σε σύγκρουση με το χρόνο που διεκδικούν όλα τα άλλα πράγματα στη ζωή μας, ένα βήμα τη φορά είναι προτιμότερο από μια ριζική ανακατάταξη που μπορεί να σας κλονίσει. Θα σου έλεγα να κάνεις ένα βήμα τη φορά, άλλαξε τα μαλλιά σου, μετά βρες λίγο χρόνο να περάσεις μόνο με τον άντρα σου, και λίγο λίγο θα πάρεις τα πάνω σου. Κι εγώ είχα πάρει πολύ βάρος πριν μείνω έγκυος γιατί περνούσα μια δύσκολη ψυχολογική φάση και μόλις γεννήσω θα χρειαστεί να αντιμετωπίσω το πρόβλημα κατάματα, παρ'όλα αυτά η υπομονή είναι χρυσός. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα θα αλλάξουν χωρίς πολλή προσπάθεια (τελικά)

Το 70% των γυναικών μετά το γάμο παραμελούν τον εαυτό τους. Δεν συμφωνώ να χάσεις κιλά για χάρη του άλλου αλλά όχι και να μην περνάς από την πόρτα. Στην εγκυμοσύνη πήρα 18 κιλά και φοβόμουνα να βγω στην παραλία. Λέω, άσε καλύτερα μην βρεθεί κανείς από τη WWF και αρχίσει να με σπρώχνει κατά τη θάλασσα...φάλαινα προς εξαφάνιση. :lol::lol::lol: Δυστυχώς είτε μας αρέσει είτε όχι η εξωτερική εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο. Όπως εμείς κοιτάζοντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη λέμε απαπα πρέπει να χάσω κιλά έτσι μας βλέπει και ο άλλος. Ναι δεν αμφιβάλλω ότι οι άντρες μας μας αγαπάνε αλλά άλλο η αγάπη και άλλο το κρεβάτι. Αν αρχίσει από την δικιά μας πλευρά να βουλιάζει το στρώμα ε κάτι δεν πάει καλά. :wink: Και δεν λέω κομμωτήρια και μακιγιάζ να γίνουν οι ζωή μας αλλά ένα ωραίο νυχτικό, λίγο προκλητικό, τα μαλλάκια πιασμένα και λίγο άρωμα, την κάνουν τη δουλειά τους. Και συμφωνώ απόλυτα με όσους λένε ότι η γυναίκα πρέπει να έχει καμπύλες..όχι εκτόπισμα. :wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

να πω και γω την γνωμη μου? :D

το παν ειναι να αισθανεσαι ΕΣΥ καλα με τον εαυτο σου.....

και αυτο δεν εχει να κανει με το αν εισαι 50 η 150 κιλα

βρες τις ισοροπιες σου βρες λιγο χρονο για σενα βρες στα ποσα κιλα νιωθεις εσυ καλα οσα κιαν ειναι αυτα.....

και ολα τα αλλα θα ερθουν .....

ετσι πιστευω :D

Συμφωνω στο οτι πρεπει γενικα οι ανθρωποι να ειναι περιποιημενοι και να χωρανε απο την πορτα :D ομως και παλι ο γαμος με τον ανθρωπο μας ειναι κατι ανωτερο απο 10 περιττα κιλα , ειναι η οικογενεια μας . Εγω ας πουμε απο παντα μου στον υπνο ειμαι με ενα φανελακι και το χειμωνα αμα εχει κρυο φοραω και ενα απο κατω πυζαμας . Ποτε μου δεν το αλλαξα αυτο και ποτε δεν σκεφτηκα να βαλω νυχτικακια για να ερεθισω ακομα και οταν ηταν γκομενος ο Πανος , εδει3ε οτι μια χαρα ανταποκρινεται και τοτε και τωρα και παρα πολυ .Οπως ειπα ξανα δεν ειπαμε να κυκλοφορουμε με κουρελια σκισμενα και να βρωμαμε υδρωτιλιας , να μενουμε α3υριστες και να ανοιγουμε τη μασχαλη και να πεταγεται η τριχα σαν να ειμαστε ταξιτζιδες ( προς Θεου δεν εχω κατι με τους ανθρωπους ) , γνωμη μου παντα ολα αυτα οκ ? η καθεμια γυναικα λειτουργει διαφορετικα με το συντροφο της , για μας ας πουμε μας αρκει να ειμαστε χωρις ρουχαλακια για να νοιωσουμε ερωτικα . Για μενα μεγαλη σημασια εχει να μυριζει ωραια η γυναικα και ο αντρας φυσικα , το να κανεις καθημερινο μπανακι ειναι δειγμα περιποιησης , μετα να βαζεις τα γαλακωματα και τις ιστοριες . Και ποτε ( περα απο την πρωτη εγκυμοσυνη που οντως ειχα γινει και εγω μια περιφερομενη αρκουδα με ανθρωποιδες σχημα ) δεν κυκλοφορω με πυζαμες η κατι αλλο σπιτι , παντα ειμαι με τα ρουχα μου απο το πρωι που θα ξυπνησω μετα που θα πιω τον καφε . Νοιθω σαν αρρωστη με πυζαμες . Αλλα οπως ειπα και πριν δεν ειμαι ο τυπος της γυναικας που θα τρεξει στα κομμωτηρια και για να φτια3ει νυχια και ιστοριες ( κομμωτηριο τα τελεαυταια 2 χρονια εχω παει 2 φορες :lol: ) απλως αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν υπαρχουνε συγκεκριμενα στανταρτς στην περιποιηση , η καθεμια εχει τα δικα της προτυπα και αυτα αγαπαει και ακολουθει .

ενταξει βρε grafistria δεν ειπα οτι δεν κανω μπανιο,δεν ξυριζωμαι και δεν βαζω αρωμα.προς θεου,δεν βρομαω,κανω μπανιο 2 φορες τη μερα.απλα η δουλεια μου ειναι τοσο δυσκολη,δουλευω 8 ωρες ορθια και στους 9 βαθμους κελσιου,που φοραω 2 πατελονια και 4 μπλουζες για να προσπαθησω να ζεσταθω,και το μονο που θελω ειναι οταν πηγαινω σπιτι να βαζω κατι ανετο.ειμαι πολυ πιεσμενη,εχω πολλα στο κεφαλι μου,δουλεια,σπιτι,παιδια,και να θελω να κοιταξω τον εαυτο μου δεν προλαβαινω.το μονο ελευθερο χρονο που εχω ειναι το βραδυ που κοιμουνται τα παιδια,και τι να προτοκανω.να απλωσω,να σιδερωσω,να μαγειρεψω.ασε που παει 1 ηωρα να κοιμηθω και ξυπναω 5 και 30 το πρωι,να ετοιμαστω για δουλεια.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

ενταξει βρε grafistria δεν ειπα οτι δεν κανω μπανιο,δεν ξυριζωμαι και δεν βαζω αρωμα.προς θεου,δεν βρομαω,κανω μπανιο 2 φορες τη μερα.απλα η δουλεια μου ειναι τοσο δυσκολη,δουλευω 8 ωρες ορθια και στους 9 βαθμους κελσιου,που φοραω 2 πατελονια και 4 μπλουζες για να προσπαθησω να ζεσταθω,και το μονο που θελω ειναι οταν πηγαινω σπιτι να βαζω κατι ανετο.ειμαι πολυ πιεσμενη,εχω πολλα στο κεφαλι μου,δουλεια,σπιτι,παιδια,και να θελω να κοιταξω τον εαυτο μου δεν προλαβαινω.το μονο ελευθερο χρονο που εχω ειναι το βραδυ που κοιμουνται τα παιδια,και τι να προτοκανω.να απλωσω,να σιδερωσω,να μαγειρεψω.ασε που παει 1 ηωρα να κοιμηθω και ξυπναω 5 και 30 το πρωι,να ετοιμαστω για δουλεια.

Καλημερα ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΑΑ ,

Αρα μια χαρα κοριτσακι εισαι , ουσιαστικα καταλαβαινω οτι σου λειπει να βρεις χρονο για σενα να κανεις τα δικα σου με ανεση . Απο την αλλη ομως σαν γυναικες πλεον εχουμε αναλαβει τοσους πολλους ρολους οπου ειναι σχεδον αδυνατη μια ωρα χαλαρωσης , αλλα θα ηταν πολυ ομορφο μετα που κοιμουνται τα παιδια σας να προσπαθειτε με τον αντρα σου να κανετε μαζι καποιες απο τις δουλειες , να τρωτε μαζι , να περνατε χρονο ουσιαστικα . Να βοηθαει ο ενας τον αλλο ωστε και να μπορεσεις να ξεκουραστεις και να εχεις χρονο με τον ανθρωπο σου . Και επιμενω οτι αμα εσυ αισθανεσαι ομορφα με το δικο σου σωμα και το ποσα κιλα εχεις παραπανω ή οχι τοτε να μην κανεις καθολου διαιτες και ιστοριες , το προγραμμα σου ε3αλλου ειναι ηδη πολυ πιεστικο για να πιεσεις και αλλο τον εαυτο σου , απο την αλλη αμα το θελεις πολυ καντο και εδω ειμαστε μαζι σου ολοι . Αλλα θεωρω οτι καλυτερα θα ητανε αμα περνουσατε περισοτερο ωρα με τον αντρα σου , δεν πιστευω δηλαδη οτι φταιει το σωμα σου ή το παρουσιαστικο σου αμα εχετε απομακρυνθει λιγακι .

Σε καταλαβαινω απολυτα.. Εγω παντα προσεχα τον εαυτο μου, προσεχα το σωμα μου, περιποιουμουν, σκεψου δεν πηγαινα ουτε για τσιγαρα απεναντι αβαφη κ αχτενιστη. Κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου ομως ενιωθα κ ψυχολογικα ασχημα, ειχα παρει κ 23 κιλα περιπου κ κυκλοφορουσα σαν αρκουδα με φορμες κ μακρυα νυχτικα, απεριποιητη σχετικα κ ενιωθα πανω απολα χαλια εγω για εμενα. Μετα την εγκυμοσυνη με τα κιλα που ειχα παρει κ δεν μπορουσα με τιποτα να χασω, συν η κουραση με το μωρο κ τα νευρα που ειχα συνεχεια ημουν απλησιαστη.. Σκεψου οτι ουτε καν αλλαζα ρουχα μπροστα στον αντρα μου..Μεχρι που κ εγω ειπα δεν παει πια ετσι, πρεπει να αλλαξω, ερχοταν κ το καλοκαιρι.. Με κοπο πολυ εχασα κιλα κ αισθανομαι τωρα πολυ καλυτερα. Αν κ εχω ακομα δρομο παντως σαφως αισθανομαι εγω καλα να κοιταχτω στον καθρεφτη κ να παω για ψωνια. Κ αυτο βγαινει κ στη σχεση μου με τον αντρα μου κ τους αλλους ανθρωπους. Σκεψου οτι για ποσο καιρο απεφευγα τους φιλους μας για να μη με βλεπουν ετσι που ημουν.. Οχι, τα κιλα δεν τα χανεις γιατι στο λενε οι αλλοι, τα κιλα θα τα χασεις εσυ γιατι το θες για να νιωσεις καλυτερα εσυ πρωτα κ μετα για να αισθανθεις εσυ πιο ανετα με τους αλλους. Γιατι να σου πω την αληθεια τωρα που το σκεφτομαι δεν πιστευω οτι ειχε κανενας αλλος προβλημα με τα κιλα μου, οπως εγω νομιζα. Ολα ηταν στο μυαλο μου κυριως.. Παντως κ εγω πιστευω οτι κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να βλεπει ολη μερα ενα ατημελητο πλασμα να γυρναει γυρω του. Οπως κ εμενα δεν μου αρεσει να βλεπω τον αντρα μου να φερεται κ να ειναι ντυμενος χαλια μεσα στο σπιτι κ του το λεω, ετσι κ εκεινος φανταζομαι νιωθει για μενα.. Εξαλλου η μερα ξεκιναει καλυτερα οταν φευγεις απο το σπιτι κ αισθανεσαι ομορφη, ετσι δεν ειναι? :wink:

Διαφημίσεις

αγκαλιτσα ενα θα σου πω!! κιλα πολλα δεν εχω βαλει 2-3, τον εαυτο μου ποτε δεν τον περιποιουμουν ιδιαιτερα. προ γαμου ο αντρας μου και γλυκολογα μου ελεγε και πως με αγαπαει και διαφορα αλλα. μετα γαμου αν δε του κανω εγω γλυκες ποτε δε κανει αυτος. γενικα νομιζω οτι ο γαμος οντως σκοτωνει τον ερωτα. γιατι? γιατι παιρνουμε καποια πραγματα δεδομενα. αυτος θεωρει οτι εγω ξερω οτι με αγαπαει και δε βρισκει το λογο να μου το λεει συνεχεια...μη περιμενεις οτι θα εισαστε οπως πριν. λυπαμαι που το λεω αλλα αυτο πιστευω. ομως ερχονται αλλα πραγματα που μας γεμιζουν...

οσον αφορα στην εμφανιση πιστευω πως οτι κανουμε πρεπει να το κανουμε για να νοιωθουμε πρωτα εμεις, ωραιες, ερωτικες...μετα θα το νοιωσει και ο αντρας μας. οσο για τα κιλα ναι δεν πρεπει να ξεφευγουμε. ομως το να αγχωθουμε ειναι λαθος! εχεις 10 κιλα παραπανω. ε και? σιγα σιγα θα τα χασεις. μπορει να χασεις τα 5 και παλι να σε βλεπει ο αντρας σου ερωτικα..δεν ειναι μονο θεμα κιλων! ειναι θεμα αυρας... :wink:

Αγκαλίτσα,

είμαι μαζί σου. Θεωρώ ότι είναι καλή αφορμή να χάσεις τα κιλά σου. Θα ανανεωθείς.

Μου αρέσει να βλέπω τον καλό ντυμένο όμορφα και περιποιημένο και όταν ντύνομαι και βάφομαι βλέπω ότι ρίχνει κανένα βλέφαρο και κανένα .......... τσιμπηματάκι παραπάνω.

Κακά τα ψέματα, ένα όμορφο θέαμα πάντα σε προκαλεί.

Και να σου πω και κάτι άλλο?

Η μικρή είναι ενός έτους. Εδώ και δύο μήνες έχω ξαναγυρίσει στον παλιό μου εαυτό και φεύγω κάθε πρωί από το σπίτι πιο περιποιημένη (βαμένη κτλ). ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τον βλέπω ότι είναι έτοιμος να με αρπάξει............

Εμ παιδια εν μερη ετσι ειναι , δεν 3ερω αμα ο ερωτας ειναι τα γλυκολογα και οι ιστοριες , εμενα και ενα "μπουμου μου ή ζουζουνι " να πει μου αρκει , ή να μου κανει τα μυρμιγκακια και τα προβατακια για να μου φτιαξει τη διαθεση . Μεταξυ μας αυτα δεν θα τα αλλαζα με τιποτα στον κοσμο για κανενα τρελο και παθιασμενο ερωτα . Αλλα τι λεμε τωρα , στο γαμο ξεγυμνονομαστε ρε κοριτσια , λετε να εχει σημασια τα 5 κιλα παραπανω ? εδω βλεπουμε τον αλλο στην τουαλετα να κανει την αναγκη του , τον βλεπουμε να ξυνει τη μυτη του , να ρευεται , να αλλαζει βρακι , να ζει την καθημερινοτητα του . Δεν ειναι λογικα ολα αυτα ? Οποια ή οποιος ξενερωνει απο αυτα , τα καθημερινα ισως ηθελε εναν γκομενο ή μια γκομενα διπλα του , ο αντρας ειναι αλλο πραγμα ανωτερο , ειναι οικογενεια , εστω και αν μεσα περικλυει και την ιδιοτητα του γκομενου , δεν ειναι ομως μονο γκομενος . Οποιος και οποια μπορει να το δεχτει ειναι μια χαρα μεσα στο γαμο , οποιος δεν μπορει δυστηχως φτανει σε σημεια να ενοχλειτε απο 5-10 κιλα ή απο το οτι δεν αρεσουνε τα μαλλια και τα ρουχα , και αυτο δεν λεγεται οικογενεια .

Εμ παιδια εν μερη ετσι ειναι , δεν 3ερω αμα ο ερωτας ειναι τα γλυκολογα και οι ιστοριες , εμενα και ενα "μπουμου μου ή ζουζουνι " να πει μου αρκει , ή να μου κανει τα μυρμιγκακια και τα προβατακια για να μου φτιαξει τη διαθεση . Μεταξυ μας αυτα δεν θα τα αλλαζα με τιποτα στον κοσμο για κανενα τρελο και παθιασμενο ερωτα . Αλλα τι λεμε τωρα , στο γαμο ξεγυμνονομαστε ρε κοριτσια , λετε να εχει σημασια τα 5 κιλα παραπανω ? εδω βλεπουμε τον αλλο στην τουαλετα να κανει την αναγκη του , τον βλεπουμε να ξυνει τη μυτη του , να ρευεται , να αλλαζει βρακι , να ζει την καθημερινοτητα του . Δεν ειναι λογικα ολα αυτα ? Οποια ή οποιος ξενερωνει απο αυτα , τα καθημερινα ισως ηθελε εναν γκομενο ή μια γκομενα διπλα του , ο αντρας ειναι αλλο πραγμα ανωτερο , ειναι οικογενεια , εστω και αν μεσα περικλυει και την ιδιοτητα του γκομενου , δεν ειναι ομως μονο γκομενος . Οποιος και οποια μπορει να το δεχτει ειναι μια χαρα μεσα στο γαμο , οποιος δεν μπορει δυστηχως φτανει σε σημεια να ενοχλειτε απο 5-10 κιλα ή απο το οτι δεν αρεσουνε τα μαλλια και τα ρουχα , και αυτο δεν λεγεται οικογενεια .

συμφωνω....

εδω βλεπουμε τον αλλο στην τουαλετα να κανει την αναγκη του , τον βλεπουμε να ξυνει τη μυτη του , να ρευεται , να αλλαζει βρακι , να ζει την καθημερινοτητα του . Δεν ειναι λογικα ολα αυτα ? .

Διαφωνώ. Νομίζω ότι είναι πλήρης απομυθοποίηση αυτά. Δεν τα κάνω και δε δέχομαι να τα κάνει ούτε ο καλός μου.

Οποια ή οποιος ξενερωνει απο αυτα , τα καθημερινα ισως ηθελε εναν γκομενο ή μια γκομενα διπλα του , ο αντρας ειναι αλλο πραγμα ανωτερο , ειναι οικογενεια , εστω και αν μεσα περικλυει και την ιδιοτητα του γκομενου , δεν ειναι ομως μονο γκομενος . Οποιος και οποια μπορει να το δεχτει ειναι μια χαρα μεσα στο γαμο , οποιος δεν μπορει δυστηχως φτανει σε σημεια να ενοχλειτε απο 5-10 κιλα ή απο το οτι δεν αρεσουνε τα μαλλια και τα ρουχα , και αυτο δεν λεγεται οικογενεια .

Δε θέλω γκόμενο, αλλά θέλω λίγο σεβασμό από τον καλό μου. Και η αποφυγή των παραπάνω για μένα είναι δείγμα σεβασμού στο πρόσωπο του συντρόφου μας. Αλλά ακόμα και όπως το γράφεις αν είναι, αναφέρεις ότι είναι ΚΑΙ γκόμενος, αρά αναμένονται όλα όσα θα έκανες για το ... γκόμενο.

Δε σου κάνω επίθεση αγαπητή γραφίστρια, αλλά τσαντίζομαι με όλες εμάς που μόλις παντρευτούμε νομίζουμε ότι τελειώνει η ζωή μας. Δεν είναι έτσι. Όταν ακούω κάποιο κομπλιμέντο στο δρόμο, ή όταν με κοιτάνε (δε μιλάω για κομπλιμέντα του τύπου γκομέναρα ή να με γδύνει κάποιος με τα μάτια), νιώθω όμορφα. Σας έχει τύχει να σας γλυκοκοιτάει κάποιος 10 χρόνια μικρότερος και να γυρνάει να λέει στο φίλο του : κοίτα ρε μ------, αυτή με το μωρό είναι πιπίνι?

Διαφημίσεις

Συμφωνω απολυτα με τη Μαρια. Δε θελω να τα ισοπεδωσω ολα με το γαμο κ ουτε το θεωρω απαραιτητο. Προσεχω πολυ πως φερομαι μεσα στο σπιτγι, πως κυκλοφορω κ τι αφηνω τον αντρα μου να δει κ το ιδιο θελω κ εκεινος να κανει. Σαφως κ καποια πραγματα με τη συγκατοικηση (οχι μονο με το γαμο) ειναι αναποφευκτα, αλλα ας προσπαθησουμε να κρατησουμε εστω κ ελαχιστη μαγεια.. Δεν ειναι κακο. Κ το οτι αγαπαω καποιον σαφως δε σημαινει οτι εκεινος θα πρεπει να γινει αλλος ανθρωπος κ εγω να το δεχτω. Ειμαστε νεοι ανθρωποι κ εχουμε πολυ δρομο ακομα μπροστα μας. Αν απο τωρα ολα τα ισοπεδωσουμε...

... , ή να μου κανει τα μυρμιγκακια και τα προβατακια για να μου φτιαξει τη διαθεση ..

καλα ολα αυτα που λες αλλα τα "προβατακια" πως τα κανετε??? ε??? :wink::wink::wink:

συμφωνω απολυτα με τις προλαλλησες.. και σε τελικη αγκαλιτσα μου στο σπιτι σιγουρα θα φορεσεις κατι ανετο.. (στο συγκεκριμενο κομματι συμπληρωνω) το ανετο μπορει να ειναι και ενα σεξυ νυχτικακι ή ενα ομορφο baby doll που σιγουρα θα σε κοιταξει με αλλο ματι και θα το ξυπνησεις διαφορα αισθηματα.. για να προσεξει κανεις τον εαυτο μου δεν σημαινει οτι πρωτη να εχει το προτυπο της μοντελας που του πεταγονται τα κοκκαλα απ εξω για να αρεσεις! οι λεπτομεριες ειναι που κανουν την διαφορα..μια μικρη αλλαγη στο μαλλι (μια κοτσιδα πχ), λιγο κραγιονακι στα χειλακια και να η περιποιηση.. μιλαμε για χρονο δευτερολεπτων!

ο αντρας σ αγαπαει και ισως νιωθει κι αυτος παραμελημενος και σου κανει "καψονια"!

κατανοητο με την δουλεια, τα παιδια αλλα.. αν παραμερησεις λιιιγο τα οχι και τοσο απαραιτητα (βλεπε δουλειες στα αγρια μεσανυχτα) και του δωσεις την προσοχη σου μηπως βοηθησει κι αλλαξουν καποια πραγματακια??

Κουκλα μου καλη , δεν ειναι επιθεση και το 3ερω και ουτε παρεξηγω , συζηταω οπως θα το εκανα με μια φιλη . Ειπα εγω ομως οτι παρατησα τον εαυτο μου ? 26 κιλα εχασα σε 10 μηνες , απλως το εκανα για μενα και μονο για μενα , τοσο απλα . Το οτι δεν παω κομμωτηριο δεν το εκανα ουτε πριν παντρευτω , ειμαι ροκου δεν γουσταρω να με πασπατευουνε , οσο για το βαψιμο ? ε δεν βγαινοθμε βραδυ το θεωρω καπως για μενα να βγω 5 το απογευμα με το μωρο και τσουπ να βαφομαι καθε φορα , με λιγα λογια λεω οτι το παν στο γαμο δεν ειναι να εισαι στιν πενα ανα πασα στιγμη , εμεις προσωπικα και στυην τουαλετα ειδαμε ο ενας τον αλλο ( κατα λαθος λεω δεν ειπα οτι περνουμε ματι ο ενας τον αλλο ) και δεν εχω κανενα προβλημα να ρευεται μπροστα μου ουτε με ξενερωνουνε τετοια . Εμενα θα με ξενερωνε αμα ντρεποτανε να ειναι ο εαυτος του μπροστα μου . Και αμα τυχει και κυκλοφορει και καμια γκομενα πιο νεα και πιο ομορφη απο μενα και με πιο ωραιο κορμι , μονη μου λεω ¨τι ωραια κοπελα ¨τι να φοβηθω δηλαδη οτι επειδη εχασα μεν τα κιλα αλλα μου εμεινε λιγη χαλαρωση οτι θα παει με την γκομεναρα ο αντρας μου ? μα τοτε τον προσβαλω και μονο που θα τολμησω να το σκεφτω . Αμα διαβασεις ποιο πανω αυτο που λεω ειναι να ειναι περιποιημενοι οι ανθρωποι αλλα συναμα και αληθινοι , με λιγα λογια να λειτουργουνε λιγο πολυ οπως και πριν το γαμο .

Σας έχει τύχει να σας γλυκοκοιτάει κάποιος 10 χρόνια μικρότερος και να γυρνάει να λέει στο φίλο του : κοίτα ρε μ------, αυτή με το μωρό είναι πιπίνι?

Εχει τυχει φοιτητης να με περασει για συνομιλικη του και να μου ρωταει σε ποια στεκια συχναζω και αν θελω να βρεθουμε ή ακομα και ταξιτζης να με ρωτησει αμα εχω παιδια και οικογενεια γιατι ειμαι πολθυ πολυ μικρη ακομα . Πραγματικα με το πρωτο ειχα σκασει στα γελια , το λεγαμε και γελουσαμε μετα . Τεσπα , δεν εχει σημασια αμα θα κανουνε κοπλιμεντα στο δρομο , εδω ακομα και στη μανα μου κανανε λιγα χρονια πριν . Το θεμα ειναι πως βρισκεις τις ισοροπιες το καθε ζευγαρι , ξερω και εγω κοριτσια που παραιτηθηκαν μετα το γαμο και βλεπω οτι ο γαμος εχει απιστευτα προβληματα απο τα νευρα των ιδιων τον κοριτσιων . Η ομορφια παντα βρισκεται στην ψυχη μας , απλως ειναι ομορφο να το δειχνουμε και στο εξω μας.

Συμφωνω απολυτα με τη Μαρια. Δε θελω να τα ισοπεδωσω ολα με το γαμο κ ουτε το θεωρω απαραιτητο. Προσεχω πολυ πως φερομαι μεσα στο σπιτγι, πως κυκλοφορω κ τι αφηνω τον αντρα μου να δει κ το ιδιο θελω κ εκεινος να κανει. Σαφως κ καποια πραγματα με τη συγκατοικηση (οχι μονο με το γαμο) ειναι αναποφευκτα, αλλα ας προσπαθησουμε να κρατησουμε εστω κ ελαχιστη μαγεια.. Δεν ειναι κακο. Κ το οτι αγαπαω καποιον σαφως δε σημαινει οτι εκεινος θα πρεπει να γινει αλλος ανθρωπος κ εγω να το δεχτω. Ειμαστε νεοι ανθρωποι κ εχουμε πολυ δρομο ακομα μπροστα μας. Αν απο τωρα ολα τα ισοπεδωσουμε...

να ρωτησω κατι βρε κοριτσια γιατι σιγουρα αυτο ειναι καλο που λετε αλλα πως το καταφερνετε? εμεις για να προλαβουμε αν γινοταν να υπαρχουν δυο τουαλετες στο μπανιο θα καναμε παρτυ!! :lol::lol:

και στη τελικη εκει ειναι η ουσια?

δε λεω μια στο τοσο να φορεσουμε τα σεξυ μαυρα τα εσωρουχα και να κανουμε τρελιτσες αλλα στη καθημερινοτητα δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να ειμαστε στη τσιτα!

χμμ προβατακια και μυρμηγκακια εεε?? τρελλαινομαι να ακουω τετοια!!!

Αυτό που πιστεύω είναι ότι υπάρχουν "ιδιαίτερες στιγμές" για τον καθένα (πχ τουαλέτα=μόνος του).

Τα κομπλιμέντα απλώς μας ανεβάζουν, δε ζούμε από αυτά και λέω ότι είναι τονωτική ένεση.

Όσο για το πως προλαβαίνουμε?

Ξυπνάω το πρωί στις 6:30, ετοιμάζω την τσάντα της μικρής, τα ρούχα της και της δίνω γάλα, της αλλάζω πάνα και την πλένω, ξυπνάει ο μπαμπάς της και τη ντύνει, εν τω μεταξύ κάνω ντουζ και ντύνομαι-ετοιμάζομαι, παίρνω τη μικρή και φεύγω στις 7:30 και μετά ετοιμάζεται και φεύγει ο καλός μου, φεύγει στις 8:00. Αν τύχει να φεύγουμε την ίδια ώρα, ξυπνάμε μαζί της δίνει το γάλα ο μπαμπάς της, εν τω μεταξύ ετοιμάζομαι εγώ και ετοιμάζω τα πράγματα της μικρής, και μετά την αναλαμβάνω και ετοιμάζεται εκείνος.

Πάντως δεν είμαστε στη τσίτα.

Αλλά δε μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να κ-----ν, να σκάβουν τη μύτη, να ξύνουν τα α------α τους μπροστά στους άλλους. Το θεωρώ έλλειψη σεβασμού.

Ο γάμος δεν καταργεί την προσωπικότητα του καθενός, γιατί αν ήταν έτσι θα είχε προβλεφθεί να μας κολάνε κατά το μυστήριο.

Επίσης, δεν κάνετε πράγματα ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο, δε λέω συνέχεια, ούτε αναφέρομαι σε υπερβολές, πχ ένα καφέ με φίλες?

Βρε κορίτσια καλά όλα αυτά και συμφωνώ απόλύτως με αυτά που λέτε, αλλά πολλές φορές στην πράξη έιναι ανεφάρμοστα...

Κι εγώ περιποιούμαι όσο μπορώ, δουλευω εξάλλου και δεν μπορώ να είμαι και σαν τον λέτσο, αλλά κομμωτήρια και μανικιούρ στη χάση και στη φέξη... Αλλά το ωραίο μου αρέσει και από κιλά και εμφάνιση είμαι μια χαρά...

Όταν γυρίζω σπίτι συνήθως τρέχω πανικόβλητη να προλάβω δίαφορες δουλειες και μέχρι τις 10:30 το νωρίτερο που θα κοιμήσω επιτέλους το παιδι έιμαι κι εγώ ήδη πτώμα... Μέχρι να κάνω ένα ντουζάκι πήγε πια 11:00... Σας πληροφορώ ότι τον σύζυγο τον έχει πάρει ο ύπνος πο πολλού, ειδικά τώρα που λόγω σεζόν γυρναει αργα από την δουλεια... Οπότε και το σεξι νυχτικό μου να βάλω άχρηστο θα πάει.... :cry:

Θέλω να πω ότι το μεν σώμα πρόθυμο η δε σαρξ αδύνατη.... ΚΙ εμένα μου λειπει η προσωπική μας επαφή πολύ και σίγουρα δεν έιναι όπως πρώτα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρεπει να τελματώσουμε.... Προσδοκώ σε καμια απόδραση χωρίς το παιδί για να ανανεωθούμε λιγάκι :wink:

εγω τον αγαπαω πολυ και δεν θελω να τον χασω και θα κανω τα παντα για να ξαναδωσω ζωη στο γαμο μου...

ελπιζω να τα καταφερω...

Συγχαρητήρια για την απόφασή σου να κάνεις δίαιτα.

Οποια κι άν είναι τα κίνητρα, είναι μια γενναία απόφαση.

Απλά πιστεύω πως κάνοντας δίαιτα για να αρέσεις στον άντρα σου, μπορεί να απογοητευτείς σε κάποια φάση της προσπάθειας. Θέλω να πω, η αναβίωση του πάθους δεν είναι μόνο θέμα εμφανισης ...

Το να κάνεις δίαιτα για να αρέσεις στον καθρέφτη σου, ίσως είναι καλύτερο κίνητρο :wink:

Συγχαρητήρια και πάλι και καλή δύναμη :cool:

Εγώ στεναχωριέμαι που δεν είχαμε παντρευτεί νωρίτερα. Ζούμε τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας και το απολαμβάνουμε. Τον βλέπω σαν γκόμενο και με βλέπει σαν γκόμενα. Δεν λέω στα 12 χρόνια κάναμε και εμείς τις κοιλιές μας στη σχέση αλλά βρίσκαμε παιχνίδια και πάντα το σώζαμε. Τώρα καθημερινά παίζουμε και ας γυρνάει από τη δουλειά 4-5 ώρες αργότερα και ας έχω πελαγώσει με τη μπέμπα όλη μέρα. Απλά η νύχτα είναι δικιά μας, θα μιλήσουμε, θα αστειευτούμε, θα βάλουμε καμμιά ταινία να δούμε, που ποτέ δεν την βλέπουμε :lol::lol::lol: και θα ασχοληθούμε ο ένας με τον άλλον. Δεν είναι δύσκολο να αφιερώνεις λίγο χρόνο και στον άντρα σου ή στη γυναίκα σου. Δηλαδή όλοι αυτοί που πιάνουν γκόμενες πως αντέχουν; Δεν δουλεύουν όλη μέρα; Ή μήπως σταματάνε τα συζυγικά τους καθήκοντα; :wink: Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται, λέω εγώ. :wink: