Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ Η/Υ

sissie

Recommended Posts

Καλησπέρα. Αν υπάρχει κάποιος/α που ξέρει καλά από Η/Υ ας με βοηθήσει σας παρακαλώ. Το πρόβλημα: μόλις ανοίγω το INTERNET στο laptop μου, παίζει μια μουσική (μια μονότονη μελωδία) και δεν ξέρω πώς έχει ενεργοποιηθεί και πώς μπορώ να την κάνω να σταματήσει. Είναι σπαστικό γιατί η μικρή θέλει να βλέπει ταινίες με τον Μίκυ και μαζί με τον Μίκυ ακούγεται και αυτή η μουσική. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ πολύ

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Διαφημίσεις

... μόλις ανοίγω το INTERNET στο laptop μου, παίζει μια μουσική (μια μονότονη μελωδία) και δεν ξέρω πώς έχει ενεργοποιηθεί και πώς μπορώ να την κάνω να σταματήσει.

Δηλαδή τι βλέπεις όταν ανοίγεις το πρόγραμμα πλοήγησης στο Internet;

Βλέπεις λευκή σελίδα; Σε πάει κάπου;

Υποψιάζομαι τα εξής προς το παρών:

1. Το πρόγραμμα πλοήγησης έχει ρυθμιστεί όταν ανοίγει να πάει αυτόματα σε μια συγκεκριμένη σελίδα (η οποία και έχει αυτόν τον ήχο)
  2. Υπάρχει κάποιο plug-in (toolbar, κλπ.) στο πρόγραμμα πλοήγησης που παίζει αυτόν τον ήχο

Δες τις ρυθμίσεις του πρόγραμματος πλοήγησης και παρατήρησε τι έχει για αρχική σελίδα, τι plug-ins και add-ons έχει.

Ότι βλέπεις περίεργο κάνε διαγραφή / disable.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Δηλαδή τι βλέπεις όταν ανοίγεις το πρόγραμμα πλοήγησης στο Internet;

Βλέπεις λευκή σελίδα; Σε πάει κάπου;

Υποψιάζομαι τα εξής προς το παρών:

1. Το πρόγραμμα πλοήγησης έχει ρυθμιστεί όταν ανοίγει να πάει αυτόματα σε μια συγκεκριμένη σελίδα (η οποία και έχει αυτόν τον ήχο)
  2. Υπάρχει κάποιο plug-in (toolbar, κλπ.) στο πρόγραμμα πλοήγησης που παίζει αυτόν τον ήχο

Δες τις ρυθμίσεις του πρόγραμματος πλοήγησης και παρατήρησε τι έχει για αρχική σελίδα, τι plug-ins και add-ons έχει.

Ότι βλέπεις περίεργο κάνε διαγραφή / disable.

Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Τελικά ήταν από μια συγκεκριμένη σελίδα που άνοιγε μαζί με τον Explorer και είχε αυτή τη μουσική. Την απενεργοποίησα και όλα καλά.:D:D:D

Qep5p3.pngrWtbp3.png

... Τελικά ήταν από μια συγκεκριμένη σελίδα που άνοιγε μαζί με τον Explorer και είχε αυτή τη μουσική. Την απενεργοποίησα και όλα καλά.:D:D:D

happy_user.png

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Διαφημίσεις

Να κανω κι εγω μια ασχετη ερωτηση για να μην ανοιγω αλλο θεμα?

Κατα καιρους μου ερχονται διαφορετικα ενημερωτικα e-mail σχετικα με την επιχειριση μου. Θα ηθελα να ενημερωσω κι εγω μια μεριδα επαγγελματιων σχετικα με μια προσφορα. Πως γινεται αυτο? Πως βρισκεις το mail ? Υπαρχει καποια εταιρεια που στα δινει επι πληρωμη? Φανταζομαι πως πρεπει να μην ειναι και πολυ νομιμο αλλα δεν μπορω να καταλαβω απο που εχουν βρει το δικο μου!

Ο δικός μου, γιατί όποτε βάζω ένα video κάνει επανεκκίνηση; :evil:

Για δώσε μας περισσότερες πληροφορίες...

Video από πού παίζεις;

Από το Internet ή από αρχείο στον υπολογιστή σου;

Πλάτωνας

chmod 777 world

Ότι έχει σχέση με U-tube.

Κανε τα εξής:

1. Πήγαινε στις επιλογές του προγράμματος πλοήγησης και διέγραψε / απενεργοποίησε ΟΛΑ τα add-ons και Plug-ins για το ADOBE FLASH
  2. Πήγαινε στα Windows, στο Control Panel και στο Add-Remove programs / Programs and Features. Κανε απεγκατάσταση σε όλα τα ADOBE FLASH players / plug-ins, klp.
  3. Κανε reboot
  4. Τρέξε το πρόγραμμα πλοήγησης και δες video απο το youtube. Θα σου ζητήσει να κατεβάσεις τα Flash plug-ins. Να το κάνεις.

Ενημέρωσε μας εάν λύθηκε το πρόβλημα.

Έχεις εγκαταστήσει κάποιο Anti-virus;

Πλάτωνας

chmod 777 world

Διαφημίσεις

Κανε τα εξής:

1. Πήγαινε στις επιλογές του προγράμματος πλοήγησης και διέγραψε / απενεργοποίησε ΟΛΑ τα add-ons και Plug-ins για το ADOBE FLASH
  2. Πήγαινε στα Windows, στο Control Panel και στο Add-Remove programs / Programs and Features. Κανε απεγκατάσταση σε όλα τα ADOBE FLASH players / plug-ins, klp.
  3. Κανε reboot
  4. Τρέξε το πρόγραμμα πλοήγησης και δες video απο το youtube. Θα σου ζητήσει να κατεβάσεις τα Flash plug-ins. Να το κάνεις.

Ενημέρωσε μας εάν λύθηκε το πρόβλημα.

Έχεις εγκαταστήσει κάποιο Anti-virus;

Rasta, ευχαριστώ που ασχολείσαι.

Έκανα αυτά που είπες, αλλά δυστυχώς πάλι δε θέλει να μου δείξει video. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιος συνδυασμός με ακόμα ένα πρόβλημα που έχει αυτός ο καημένος υπολογιστής; Ο κέρσορας κάνει σαν τρελός. Χωρίς να ακουμπώ καν το ποντίκι κάνει ό,τι θέλει. Ανοίγει κλείνει προγράμματα, πατάει κουμπιά, κάνει σαν τρελός. Προς ενημέρωση έχω απεγκαταστήσει κάθε πρόγραμμα όπως το teamviewer. Είναι πολύ ύ ακκουραστικό και δεν μπορώ να βρω λύση. Βέβαια δεν είμαι και η αρχιμάστορας των υπολογιστών, αλλά ό,τι μπορώ κάνω. Επίσης δεν μπορώ να κάνω κάτι που χρειάζεται να απεγκατασταθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα σχεδιαστικό, γιατί βγαίνει πολύ ακριβή διαδικασία.

Μου έχουν εγκαταστήσει το avast.

Ευχαριστώ πολύ Rasta!!:P

74Qtp3.png2SeRp3.png

.. Ο κέρσορας κάνει σαν τρελός. Χωρίς να ακουμπώ καν το ποντίκι κάνει ό,τι θέλει. Ανοίγει κλείνει προγράμματα, πατάει κουμπιά, κάνει σαν τρελός.

Βρε μπας και έχει κολλήσει / χαλάσει το πληκτρολόγιο / mouse / touchpad;

Αποσύνδεσε τα να δεις εάν το κάνει.

Ίσως πρέπει να το στήσεις το σύστημα (format) από την αρχή και να δεις πως συμπεριφέρεται.

Πλάτωνας

chmod 777 world

Θα ηθελα να ενημερωσω κι εγω μια μεριδα επαγγελματιων σχετικα με μια προσφορα. Πως γινεται αυτο? Πως βρισκεις το mail ? Υπαρχει καποια εταιρεια που στα δινει επι πληρωμη? Φανταζομαι πως πρεπει να μην ειναι και πολυ νομιμο αλλα δεν μπορω να καταλαβω απο που εχουν βρει το δικο μου!

Δεν είναι νόμιμο.

Όλες οι επιχειρήσεις που έχουνε παρουσία στο Internet, έχουν δημοσιευμένες e-mail διευθύνσεις, όπου μπορείς να στείλεις τα μηνύματα σου.

Κάνε έρευνα μόνη σου στο Internet και μάζεψε αυτά τα e-mails, δεν είναι και πολύ δύσκολο.

Το καλύτερο και νόμιμο είναι να κάνεις το εξής:

Με λίγα χρήματα, φτιάχνεις το επαγκελματικό σου site και βάζεις και newsletter.

Όταν είσαι έτοιμη και έχεις και τα επίσημα e-mails, στέλνεις (όχι εσύ, το σύστημα) e-mail με πρόσκληση στο επαγγελματικό σου newsletter / site.

Ο παραλήπτης δεν έχει πάρα να αποδεχθεί ή να αρνηθεί / αγνοήσει για πάντα.

:wink:

Σε περίπτωση άρνησης / αγνόησης τότε εννοείται ότι δεν ξαναστέλνεις ποτέ e-mail σε αυτή τη διεύθυνση.

Πλάτωνας

chmod 777 world

Βρε μπας και έχει κολλήσει / χαλάσει το πληκτρολόγιο / mouse / touchpad;

Αποσύνδεσε τα να δεις εάν το κάνει.

Ίσως πρέπει να το στήσεις το σύστημα (format) από την αρχή και να δεις πως συμπεριφέρεται.

Δυστυχώς, το έκανα το πρώτο, έβαλα και ενσύρματο ποντίκι, αλλά πάλι το κάνει. Όσο για το format, πρέπει να απεγκαταστήσω το σχεδιαστικό καιείναι πολύ ακριβη διαδικασία. :(

74Qtp3.png2SeRp3.png

Δυστυχώς, το έκανα το πρώτο, έβαλα και ενσύρματο ποντίκι, αλλά πάλι το κάνει. Όσο για το format, πρέπει να απεγκαταστήσω το σχεδιαστικό καιείναι πολύ ακριβη διαδικασία. :(

Έχεις ψάξεις για ιούς, spyware adware κλπ???

Αυτό με το ποντίκι που κάνει σαν τρελο μου θυμίζει ιό!!!;)

Γιατί είναι ακριβή διαδικασία;;;

Διαφημίσεις

Kοριτσακι, φωναξε καποιον τεχνικο, δεν θα σου σβησει το σχεδιαστικο,(ακομα κι αν ειναι σπασμενο, ασε που οι περισσοτεροι τεχνικοι το εχουν) απλα θα το μεταφερει παλι στον υπολογιστη, οταν τελειωσει με το format.

Το επαθα προσφατα, με ιο, ξαφνικα μαυρισαν ολα.

Ηρθε ο τεχνικος και τα διορθωσε ολα!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Λύθηκε το πρόβλημα με το "τρελό ποντίκι". Ενώ είχα κάνει απεγκατάσταση το teamviewer, υπήρχαν κάποια υπολείμματα, μπλοκαρίστηκαν/σβήστηκαν και τώρα ησύχασα. Τώρα το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να δω τίποτα στο utube. Κολλάει και κάνει μόνο του επανεκίνηση. Έκανα ότ,ι μου είπε ο Rasta, αλλά δυστυχώς δε λύθηκε το πρόβλημα. Κάθε συμβουλή δεκτή. :D

74Qtp3.png2SeRp3.png