Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

χτες ειχα ενα ατυχηματακι, επεσα απ τη σκαλα, αλλα δε χτυπησα καπου στην κοιλια, μονο στο ποδι, αλλα απο την ωρα που επεσα για υπνο μεχρι τωρα ακουω ελαχιστα το μωρο σε σχεση με πριν αν και μετα το πεσιμο ηταν πολυ δραστηριο. ειμαι 36 εβδ. υπαρχει περιπτωση να επαθε τιποτα? παιρνω το γιατρο κ δεν απανταει κ εχω αγχωθει πολυ!

εκτος απ αυτο αυτες τις μερες περασα κ μια ωτιτιδα κ χρειαστηκε να παρω φαρμακα.

Διαφημίσεις

Λοιπόν και στις 2 μου εγκυμοσύνες είχα πτώση. την πρώτη φορά στον ένατο. επειδή ήμουν πρωτάρα αγχώθηκα και έπειδή νόμιζα ότι δεν αισθανόμουν το παιδί, πήρα το γιατρό αμέσως τηλ και πήγα και με είδε.και στη δεύτερη στον 7, με αγκαλιά το γιο μου, στις 2 τη νύχτα. εκεί είχαμε πολλά αίματα γιατί χτύπησα στη βιβλιοθήκη και άνοιξαν χείλη και ένα τεράστιο καρούμπαλο στο κεφάλι. για το έμβρυο όμως δεν άγχώθηκα. όλα πήγαν καλά. η σημασία είναι ότιι δεν έπεσες με την κοιλιά. ηρέμησε, ξάπλωσε και φάε λίγη σοκολάτα για να δραστηριοποιηθεί το μωρό. αν όμως αγχώνεσαι κάτι που δεν είναι καλό στην κατάστασή σου, πήγαινε αμέσως στο γιατρό. πιστεύω πάντως πως όλα θα είναι καλα. με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!

Τα ζουζούνια μου είναι γλύκα, είναι τρέλα!

dimi μην ανησυχείς καθόλου τα μωράκια μας είναι πολύ καλά προστατευμένα μέσα στις κοιλίτσες μας. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να επιμείνεις να καλείς στο κινητό τον ιατρό σου για να καθυσηχαστείς.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!!:lol:

SVjLp2.pngiZAzp3.png

καταρχην τα φαρμακα της ωτιτιδας φανταζονμαι τα πηρες με την εγκριση του γιατρου ετσι?τωρα για την τουμπα κ εγω εφαγα μια στον 7 με τον κ@λο εσκασα δεν χτυπησα κ νομιζα πως τον ενιωθα λιγοτερο αλλα μεχρι το μεσημερακι ηταν ολα οπως πρωτα.εαν βεβαια αγχωνεσαι τοσο πολυ μπορει γιαυτο να μην τον νιωθεις.ξαναπαρε τον γιατρο σου ή πηγιανε να σε δει.

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Λοιπόν και στις 2 μου εγκυμοσύνες είχα πτώση. την πρώτη φορά στον ένατο. επειδή ήμουν πρωτάρα αγχώθηκα και έπειδή νόμιζα ότι δεν αισθανόμουν το παιδί, πήρα το γιατρό αμέσως τηλ και πήγα και με είδε.και στη δεύτερη στον 7, με αγκαλιά το γιο μου, στις 2 τη νύχτα. εκεί είχαμε πολλά αίματα γιατί χτύπησα στη βιβλιοθήκη και άνοιξαν χείλη και ένα τεράστιο καρούμπαλο στο κεφάλι. για το έμβρυο όμως δεν άγχώθηκα. όλα πήγαν καλά. η σημασία είναι ότιι δεν έπεσες με την κοιλιά. ηρέμησε, ξάπλωσε και φάε λίγη σοκολάτα για να δραστηριοποιηθεί το μωρό. αν όμως αγχώνεσαι κάτι που δεν είναι καλό στην κατάστασή σου, πήγαινε αμέσως στο γιατρό. πιστεύω πάντως πως όλα θα είναι καλα. με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!

ευχαριστω για τις απαντησεις

κι εγω εχω πεσει πολλες φορες και σ αυτη την εγκυμοσυνη κ στην πρωτη, εχουμε πλακακι στη σκαλα κ την αυλη κ γλιστραει παρα πολυ, αλλα τωρα στη σκαλα γλιστρησα κι εφυγα 5 σκαλια κατω χωρις να παρω χαμπαρι, δεν καταλαβα να χτυπησα στην κοιλια ομως. εφαγα κ σοκολατα και παγωτο, τιποτα, νοιωθω ελαχιστες κινησεις και κυριως κατι να μου πιεζει τον τραχηλο,και κατι πονακια. μολις γυρισει ο αντρας μου απ τη δουλεια θα του πω να με παει στο νοσοκομειο να δουνε κ το παιδι κ το ποδι γιατι με ποναει πολυ. βεβαια ειναι ηδη 2,5 κιλα αλλα μεχρι χτες μου δινε γερα κλωτσιδια

Διαφημίσεις

Εγώ θα σε συμβούλευα να το έλεγες στο γιατρό σου... Κι εγώ 38 εβδομάδων έπεσα στο πεζοδρόμιο αλλά ευτυχώς έβαλα το πόδι μου μπροστά κ η κοιλιά δεν ακουμπήσε κΑθολου... Όμως κι εγώ αισθανόμουν το μωρό να με κλωτσαει πιο απαλά κ δεν έδωσα σημασία νόμιζα ότι απλά με κλωτσαγε με άλλο σημείο.. Το βράδυ ευτυχώς είχα ραντεβού με το γυναικολογο μου κ έκανα τοκογραφημα... Με ρώτησε " μήπως νιώθεις διαφορετικά το μωρό;;" . Εγώ τα χάσα!!! Δεν θα το ανέφερα καν γιατί δεν το θεώρησα τόσο σημαντικό αφού με κλωτσαγε αρκετά συχνά...Μου είπε πως θα πρέπει να γέννησω την επόμενη μέρα.. Κι έτσι κι έγινε!!! ( να σημειώσω ότι ο γιατρός μου είναι πολύ στενός μου συγγενής κ του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη )

Yugup3.png

αν δεν οδηγείς πάρε ραδιοταξι βρε.να σε δει νωρίς ο γιατρός ή ένας γιατρός του νοσοκομείου (αν δεν τον βρίσκεις) να σου φύγει κ η ιδέα.

περιμένουμε νέα σου αφού γυρίσεις!:)

s0g0p2.png

5wRrp2.png

αν δεν οδηγείς πάρε ραδιοταξι βρε.να σε δει νωρίς ο γιατρός ή ένας γιατρός του νοσοκομείου (αν δεν τον βρίσκεις) να σου φύγει κ η ιδέα.

περιμένουμε νέα σου αφού γυρίσεις!:)

μενω σε χωριο κ με το ποδι κουλο δε μπορω να παρω τ αμαξι, οσο για το ταξι πιο γρηγορα μπορει να ερθει ο αντρας μου απ τη δουλεια παρα να βρω ταξι, εν τω μεταξυ πριν λιγο ξεκινησαν κ καποιες συσπασεις πηρα ενα γιοτοιπαρ κ περιμενω να το σηκωσει ο γιατρος, μαλλον εχει γεννες το καλο ειναι οτι οταν βλεπει κλησεις μου με παιρνει αυτος οποτε πιστευω μεχρι το μεσημερι θα με παρει.

ευχαριστω για το ενδιαφερον κοριτσια ηρθε κ η πεθερα μου κ πηρε τη μικρη κ ξαπλωσα λιγο στον καναπε

μενω σε χωριο κ με το ποδι κουλο δε μπορω να παρω τ αμαξι, οσο για το ταξι πιο γρηγορα μπορει να ερθει ο αντρας μου απ τη δουλεια παρα να βρω ταξι, εν τω μεταξυ πριν λιγο ξεκινησαν κ καποιες συσπασεις πηρα ενα γιοτοιπαρ κ περιμενω να το σηκωσει ο γιατρος, μαλλον εχει γεννες το καλο ειναι οτι οταν βλεπει κλησεις μου με παιρνει αυτος οποτε πιστευω μεχρι το μεσημερι θα με παρει.

ευχαριστω για το ενδιαφερον κοριτσια ηρθε κ η πεθερα μου κ πηρε τη μικρη κ ξαπλωσα λιγο στον καναπε

σπάσιμο όμως όταν τους θέλεις να μην τους βρίσκεις!!!αχχχ

καλή σκέψη λογικά τα yutopar.

αντε όλα καλά θα έρθουν! :lol::lol:έχεις τη θετική μας σκέψη!:-P:-P

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Εγώ γλίτρησα στο χιόνι τη 12η εβδομάδα, γερό πέσιμο, το μωρό δεν κατάλαβε τίποτα, ήταν πολύ καλά προστατευμένο. Η μαμά μου στον 9ο σε μένα έγκυος, καθάριζε τη μπανιέρα και γλίστρησε και χτύπησε την κοιλιά της στην κόχη της μπανιέρας, όλα καλά, απλά μετά από μερικές μέρες γεννήθηκα. Επίσης, στην αδερφή μου στον 8ο, έπεσε πάνω σε τζάμι που είχε καθαρίσει, το είχε κάνει λαμπίκο, το έκλεισε η αδερφή της, δεν το ήξερε και νόμιζε ότι είναι ανοιχτό και το έσπασε με την κοιλιά! Υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα;; Εκεί όντως υπήρξε πρόβλημα, έπαθε προεκλαμψία, ίσως επειδή αγχώθηκε πολύ, και κάτι στον πλακούντα, το μωρό σταμάτησε να τρέφεται και γεννήθηκε λίγο νωρίτερα 2 κιλά! Όλα καλά όμως, η αδερφή μου υγιέστατη, επιστήμονας μικροβιολόγος σήμερα! Θα μπορουσε να βγει πιο τσουπωτη και να μην περάσει η μαμά μου όλο αυτό το άγχος! Πες μας νέα σου και πήγαινε να σε δουνε για καλό και για κακό! Είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη οπότε όλα καλά! Κατερινούλα23 γιατί επρεπε να γεννησεις την επόμενη μέρα; Είχε συμβεί κάτι από το πεσιμο;

Διαφημίσεις

βρε κορίτσι δεν παιρνεις τηλέφωνο τον άντρα σου να ερθει να σε παρει να πατε να κανεις εναν υπέρηχο? δε θελω να σε φοβίσω, αλλά αν νιωθεις και συσπάσεις μηπως πρεπει να πας να δεις το μωρό. έχω θεια μου που έχασε το μωρό της στον 6ο μήνα, επεσε με την κοιλιά βεβαια και το μωρο της ειπε ο γιατρός ότι ειχε κακώσεις... συγνώμη κιολας...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

κλωτσαει κ παλι!!!!!!!! το γιατρο δν τον βρηκα ακομα αλλα θα παμε το απογευμα στο νοσοκομειο

αχ θα σε παρακαλεσω ομως να μην το αφισεις καθολου....να πας να σε δει ο γιατρος σου για να εισαι σιγουρη...

οταν ημουν στον 6 μηνα μας τρακαραν με το αυτοκινητο....οχι πολλα πραγματα,ενας επεσε απο πισω μας...μικρη ζημια,ελαχιστο τρανταγμα,πηγα στο νοσοκομειο μονο και μονο για να παρω ενα χαρτι για την ασφαλιστικη μας.....ευτυχως που πηγα γιατι αν και δεν χτυπησα καθολου απο την τρομαρα μου αρχισαν συσπασεις που ευτυχως μετα απο διαφορα που μου εδωσαν(ορους,χαπι κ.α.)σταματησαν.....

συγνωμη αν σε ανχωσα αλλα με το που διαβασα την ιστορια σου μου θυμησες τα δικα μου...

περιμενουμε τα καλα σου νεα το απογευμα!!!

apHGp3.png

εμείς όταν ήμουν στον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης μου είχαμε πάει στη θάλασσα για ψάρεμα παρέα κ - πως τα κατάφερα η ατσούμπαλη - σκόνταψα κ έπεσα με την κοιλιά στην άμμο! δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος κ έτσι μόνο η περηφάνεια μου πληγώθηκε χαχα αλλά όταν μάθαμε ότι ήμουν έγκυος κ μετά πάθαμε πλάκα, το μωρό μας όμως ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα! :D παρόλα αυτά είναι καλό να πας να το κοιτάξεις μόνο κ μόνο για να σου φύγει το άγχος αν κ σίγουρα θα είναι όλα καλά, η φύση έχει προνοήσει για να προστατεύονται τα παιδάκια μας από τις ατσούμπαλες μαμάδες τους :D :D

vs2up3.png

ολα καλα με το μωρο! με το ποδι παλι οχι κ τοσο αλλα δε θελω να κανω ακτινογραφιες ή να παρω κι αλλα φαρμακα αρκετα το εχω επιβαρυνει το ζουζουνακι

Διαφημίσεις

29 εβδομάδων φορώντας σαγιονάρες (να τις αποφεύγετε)

κατέβαινα τις σκάλες αγκαλιά με τον μεγάλο μου γιο (1 έτους)

έπεσα, χτύπησα στη μέση μου

φοβήθηκα πολύ, αλλά τελικά όλα καλά

ο μικρός γεννήθηκε στις 36+2 κανονικά

29 εβδομάδων φορώντας σαγιονάρες (να τις αποφεύγετε)

κατέβαινα τις σκάλες αγκαλιά με τον μεγάλο μου γιο (1 έτους)

έπεσα, χτύπησα στη μέση μου

φοβήθηκα πολύ, αλλά τελικά όλα καλά

ο μικρός γεννήθηκε στις 36+2 κανονικά

ki εγω απ τη σαγιοναρα γλιστρησα. συνηθως πλενω το μπαλκονι και τη σκαλα ξυπολυτη, πως μου ηρθε κ φορεσα τις σαγιοναρες!

και τη μερα τα χριστουγεννα επεσα μπροστα στο σπιτι της πεθερας κρατωντας κ τη μικρη στα χερια, αλλα τοτε φορουσα αθλητικα και επειδη ηταν βρεγμενο το πλακακι γλιστρισα, και ημουν 2 μηνων, ειχα χτυπησει τη μεση κ το χερι μου κ το ποδι ευτυχως ουτε τοτε επαθα κατι ουτε η μικρη χτυπησε.