Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!!!!!1

Recommended Posts

Θα ηθελα να ρωτησω εμεισ που παμε για εξωσωματικη και αυτεσ που το περασαν επειδη το διαστημα που θα πρεπει να ειμαι ξαπλα θα ειμαι στη μαμα μου και ειναι σε χωριο.Στη γειτονια τη λεμε και σε αυτουσ που ερχονται σπιτι!Γιατι ξερουμε στα χωρια δεν περνουν τηλ για επισκεψη ανοιγουν την πορτα και μπαινουν και ειδικα μια γειτονισσα ειναι πολυ κοτσομπολα.Την προηγουμενη φορα που πηγα ετυχε να ανεβω τρισ φορεσ χωρισ τον αντρα μου και το εκανε θεμα μπροστα μου οτι ταχα καποιεσ στο χωριο ειπαν οτι χωρισα και εγινα τουρμπο και οριομουν τψρα που θα ειναι και οι ορμονεσ στα υψη δεν ξερω πωσ θα αντιδρασω.Εσεισ πωσ το αντιμετωπησατε!

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Διαφημίσεις

Θα ηθελα να ρωτησω εμεισ που παμε για εξωσωματικη και αυτεσ που το περασαν επειδη το διαστημα που θα πρεπει να ειμαι ξαπλα θα ειμαι στη μαμα μου και ειναι σε χωριο.Στη γειτονια τη λεμε και σε αυτουσ που ερχονται σπιτι!Γιατι ξερουμε στα χωρια δεν περνουν τηλ για επισκεψη ανοιγουν την πορτα και μπαινουν και ειδικα μια γειτονισσα ειναι πολυ κοτσομπολα.Την προηγουμενη φορα που πηγα ετυχε να ανεβω τρισ φορεσ χωρισ τον αντρα μου και το εκανε θεμα μπροστα μου οτι ταχα καποιεσ στο χωριο ειπαν οτι χωρισα και εγινα τουρμπο και οριομουν τψρα που θα ειναι και οι ορμονεσ στα υψη δεν ξερω πωσ θα αντιδρασω.Εσεισ πωσ το αντιμετωπησατε!

Καταρχήν σου εύχομαι καλή επιτυχία και να έχεις ένα θετικότατο αποτέλεσμα.Όσον αφορά τον κόσμο, θα σου πρότεινα να μην δώσεις λογαριασμό σε κανένα για το τι κάνεις! Αν μπει κάποιος στο σπίτι και είσαι στο κρεββάτι, πες ότι περνάς ίωση και να κάτσει μακριά να μην τον κολλήσεις! Κάνε πως βήχεις και λίγο (πάντα προς τη μεριά του), ότι πρέπει να πας τουαλέτα γιατί δεν προλαβαίνεις, και δεν νομίζω να ξανάρθει σύντομα!!! Σε κάθε περίπτωση, χαλάρωσε και διασκέδασέ το! Good Luck!

Αχχχχχχχχχχχ η μεση μου.... Αχχχχχχχχχ δεν μπορω να κουνηθω ουτε για τουαλετα και ντρεπομαι να με παει ο αντρας μου...

Καλη επιτυχια

Η λυση για τον κοσμο ειναι μια ...τους αγνοεις...αλλος τροπος δεν υπαρχει.Εγω το θεμα "κοσμος" και κουτσομπολιο το αντιμετωπισα μετα την επιτυχια της 2ης εξωσωματικης γιατι εχω διδυμα και οχι κληρονομικοτητα.Αυτο σε συνδιασμο με το οτι ειμαστε αρκετα χρονια παντρεμενοι φτανει για να αρχισουν οι χαζες και αδιακριτες ερωτησεις...Υστερα απο πολλες συζητησεις και καναδυο καβγαδες ο αντρας μου με επεισε οτι δεν εχει νοημα να κρυβομαστε για το οτι καναμε εξωσωματικη και οτι τελικα οσο κρυβεσαι τοσο εγειρεις την περιεργεια των ηλιθιων και τοσο προσπαθουν να σε πληγωσουν ή να σε φερουν σε δυσκολη θεση οι κακοπροαιρετοι.Τωρα πια στην βλακωδη ερωτηση "πως και δυο"? απανταμε οτι ειναι εξωσωματικη ,αν οι βλακωδεις ερωτησεις συνεχιστουν αρχιζουμε το δουλεμα...Μια χαζη απο το χωριο του αντρα μου με ρωτησε "δηλαδη δεν ειναι δικα σας?"!!!!Την μπουνια τη γλυτωσε αλλα της απαντησα γελωντας και κοιτωντας την σαν να εβλεπα σ....α "το ενα ειναι μαυρακι και το αλλο κινεζακι!".Αυτο ηταν το πιο ακραιο που μου ετυχε!Να σου πω και κατι αλλο.Σιγα να μην εχουμε και τυψεις που παλεψαμε για κατι που οι αλλοι πετανε στα σκουπιδια,κακοποιουν,χτυπουν επειδη απλα δεν το εκτιμουν...Μην μασας...Με πολλη αγαπη σου ευχομαι να μην σε ενοχλησει κανεις αυτην την περιοδο που θα περιμενεις το πολυποθητο θετικο αποτελεσμα!

ysjfp2.png

Η άποψή μου είναι ότι:

1. Αναμένοντας το θετικότατο σου εύχομαι αποτέλεσμα..χρειάζεσαι ηρεμία και καλή ενέργεια. Τουτέστιν δεν χρειάζεται κανείς (και ειδικά κακοπροαίρετα άτομα) να γνωρίζουν τίποτε. Πες οτι έχεις το ακριβώς αντίθετο απο αυτό που σου συμβαίνει ...ίωση, μέση, ...ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι. Πες οτι έχεις Η1Ν1 να μην ξαναπατήσει κανείς ανεπιθύμητος!

2. Μετά το θετικό αποτέλεσμα...ο καθένας φυσικά πράττει όπως νομίζει,αλλα για μένα η εξωσωματική δεν ειναι ντροπή! Πέρασα ένα μεγάλο σοκ όταν αντιλήφθηκα οτι θα έπρεπε να πάω σε εξωσωματική...και τότε κατάλαβα οτι η αντιμετώπισή μου απέναντι σ'αυτό ήταν για χρόνια λάθος. Οι γυναίκες σαν εμάς...έχουν αποδείξει διπλά και τρίδιπλα πόσο ικανές ειναι για μανάδες πολύ περισσότερο και νωρίτερα απο τις κοπέλες που τα κατάφεραν με άνεση και φυσικό κύκλο. Αυτό δεν με κάνει να ντρέπομαι (οτι αγωνίζομαι για να μείνω έγκυος). Με κάνει περήφανη. Και μακάρι να έρθει το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα...και θα το βάλω και σε πλακατ στο Σύνταγμα μαζί με τους αγανακτισμένους ΝΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ!

74kwp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα παλμονα εισαι θεα!! μπραβο σου κι εσυ ψυχη, ονομα και πραγμα!!!

αυτο ελειπε, να ντρεπομαστε που θελουμε να γινουμε μανες..τι σημασια εχει ο τροπος? Ολα αυτα ειναι προκαταληψεις και το χειροτερο αμαθεια! Καλο ειναι να τα αγνοουμε...

Εγω παλι, ειμαι στην πρωτη προσπαθεια. επαθα το αλλο. Καποια στιγμη, μετα απο 2 χρονια περιπου ακαρπων προσπαθειων, εξετασεων κλπ κλπ αρχισα να λεω στις φιλες μου για το θεμα μας και να το συζηταω περισσοτερο, μαλλον το ειχα αναγκη! Δεν αντεχα να με ρωτανε απο ενδιαφερον και να κανω τη χαζη, ειμαστε και 4 χρονια παντρεμενοι... Τωρα με την εξωσωματικη που πρεπει να λειψω κιολας απο γραφειο και γενικοτερα, ειπα κατι σε μερικες αλλα γενικα οχι πολλα.. Ελα ομως που ολο καποιο παρτυ γινεται, καποιο γεγονος και μου τηλεφωνουν και τι να κανω? Μια δεν το σηκωνω, μια λεω οτι ειμαι αρρωστη.. σε καποιες ειπα οτι εχω ξεκινησει και παιρνω τα φαρμακα κλπ , απ΄εξω απ' εξω δηλαδη... Ο αντρας μου ομως εχει ψιλοθυμωσει. λεει οτι δεν θελει να το λεμε πολυ..

ΑΧ δυσκολες καταστασεις, τι να πεις..μηπως δεν το διαχειριζομαι σωστα? δεν ξερω

σας φιλω, καλη δυναμη!

cf7op3.png

wQtYp3.png

Καταρχήν δεν χρειάζεται να είσαι ξάπλα. Απορώ που ο γιατρός σου είπε κάτι τέτοιο. Ξεκούραση χρειάζεσαι, αλλά μπορείς να σηκώνεσαι και να κινείσαι κανονικά. Όσες κάναμε εξωσωματική, το ξέρουμε πολύ καλά. Και στη δουλειά μπορείς να πηγαίνεις μετά την 3η μέρα, αν δεν είναι πολύ κουραστική. Κακώς θα πας στη μαμά σου, εφόσον θέλεις ν΄αποφύγεις και τα σχόλια. Αν δεν θες να σε σχολιάζουν στο χωριό μην πας. Γιατί και άρρωστη να ήσουν, λογικά θα έμενες σπίτι σου με τον άντρα σου. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Κακώς σε απασχολεί και το τι θα πει ο κόσμος. Τιμή μας και καμάρι μας που κάνουμε εξωσωματική, δεν θα δώσουμε λογαριασμο σε κανέναν.

Κι εγώ είμαι της άποψης ότι η εξωσωματική δεν είναι ντροπή. Οι φίλοι μας το ξέρουν ότι κάναμε και στη δουλειά το είχα πει, δε βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να το κρύβουμε. Το αποτέλεσμα μετράει και μακάρι σύντομα να μας αποζημιώσει όλες μας. Σου εύχομαι μια θετική χοριακή.