Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Αγόρασα σημερα με την κορη μου ενα ζευγαρι πεδιλακια απο μαγαζι της περιοχης μου μετα απο ψαξιμο ημερων μιας και φετος υπαρχει το αμιμητο φαινομενο να μην βρισκουμε τιποτα της προκοπης σε 28-29 νουμερο και αφου εχουμε γυρισει ενα σωρο μαγαζια..

Εν πασει περιπτωσει βρηκαμε ενα ζευγαρακι το οποιο της αρεσε και τα ηθελε...

Οταν επεστρεψε σπιτι και τα ξαναδοκιμασε αλλαξε γνωμη οτι δεν την βολευουν και δεν τα θελει :evil:... Το ξερω οτι ειναι πολυ ιδιοτροπη και τελικα δε θα τα βαλει και θα πανε χαμενα και τα παπουτσακια και τα λεφτα... :(

Μεσα σε διαστημα 2 το πολυ ωρων τα πηρε η μαμα μου και τα πηγε πισω το μαγαζι (αφορετα φυσικα) μπας και τα δεχτει πισω η καταστηματαρχης... Παρεπιμπτοντως οταν τα πηραμε μας τα αφησε σε καλυτερη τιμη και δεν εκοψε αποδειξη... Τελικα η κυρια δεν δεχεται ουτε τα χρηματα να επιστρεψει, ουτε και να μας δωσει μια καρτα αντιστοιχου ποσου για να παρουμε κατι απο φθινοπωρο... Στο νουμερο της μικρης σε πεδιλα δεν ειχε τιποτε αλλο :rolleyes:

Εφοσον δεν εκοψε αποδειξη να φαινεται καπου η αγορα δεν θα μπορουσε να κανει μια παραχωρηση πια?? Εσεις τι θα κανατε?? Τωρα θα πρεπει να αγορασω κατι που δεν θα ηθελα μονο και μονο για να καλυψω το ποσο :confused:

Διαφημίσεις

Αν δεν έχετε καλές σχέσεις μπορείς και καλά να της πεις (ακόμα και αν δεν έχεις σκοπό να το κάνεις) ότι θα την καταγγείλεις στην εφορία ότι δεν σου έκοψε απόδειξη. Αν έχετε καλές καλές σχεσεις και δεν θέλεις να χαλάσουν κλάψου λίγο. Αν δεν βρίσκεις πέδιλα ίσως να κοίταγες για αθλητικά μεγαλύτερο νούμερο που φοριούνται χειμώνα καλοκαίρι.

Μπα δεν εχουμε καμια σχεση, πρωτη φορα ψωνιζω απο εκει.. Κι εγω για αθλητικα σκεφτομαι, αλλα μου τη δινει και η συμπεριφορα τους, λες και φαινεται στην ταμειακη οτι εκανε καμια συναλλαγη :rolleyes:...

Από τη στιγμή που δεν έκοψε απόδειξη ( κακώς το δέχτηκες ) δεν μπορείς να της κάνεις τίποτα.

Νομίζω ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν έπερνες κάτι τώρα.Αυτό που ζητάς είναι σαν να τα επέστρεφες Σεπτέμβριο που έτσι και αλλιώς δεν θα τα έπερνε...

χωρις αποδειξη ή καρτα αλλαγης δεν μπορεις να αποδειξεις και τιποτα.

οσο για καταγγελια, μπορεις μονο ισως να της στειλεις την εφορια σε αλλη φαση. τωρα μετα την απομακρυνση απο το ταμειο....

Διαφημίσεις

χωρις αποδειξη ή καρτα αλλαγης δεν μπορεις να αποδειξεις και τιποτα.

οσο για καταγγελια, μπορεις μονο ισως να της στειλεις την εφορια σε αλλη φαση. τωρα μετα την απομακρυνση απο το ταμειο....

Και με την εφορία μην νομίζεις ότι γίνεται τπτ :( Είχα μιλήσει (μετά από πολύ κόπο) με μια εφοριακό σχετικά με ενα μαγαζί που δεν μου έκοψε απόδειξη και μου ειπε πως αν δεν αποδεικνύεται η παράβαση μπορεί να βρω και τον μπελά μου, αφού πρέπει να κάνω επώνυμη καταγγελια...

Στην περίπτωση με τα παπούτσια πώς μπορείς να αποδείξει κανείς ότι δεν κόπηκε απόδειξη??? Να πει πήγα στις τάδε του μηνός και πήρα τα παπουτσια που έκαναν τόσο? Η ιδιοκτήτρια θα ισχυριστεί ότι δεν θυμάται καλά κλπ κλπ

Πολύ δύσκολο....

εμένα μου έχει τύχει σε μαγαζί με αντρικά ρούχα...είχα πάρει δώρο πουκάμισο και όταν πλήρωνα μου είπε ότι αλλαγές το κατάστημα δεν κάνει σε κανένα είδος, ούτε λεφτά δίνει πίσω....όταν πήγα το δώρο στον κουμπάρο μου δεν του έκανε και φυσικά δεν ήξερα τι να κάνω..πήγα στο μαγαζί και του είπα αλλαγή, αλλά μου είπε ότι δεν μπορεί να το αλλάξει και να πάρω κάτι άλλο....ευτυχώς το πουκάμισο έκανε στον άντρα μου και το κράτησε και τελικά εγώ πήγα σε άλλο μαγαζί και πήρα άλλο δώρο...φυσικά στο μαγαζί αυτό δεν ξαναπάτησα!!!! μερικοί είναι απίστευτοι...όλα τα μαγαζιά κάνουν αλλαγές δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι είναι στενόμυαλοι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...