Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

γειά σαϛ ,

έχω τελειώσει τα μεγάλα ψονια για την μπεμπουλα μου, και τώρα ψάχνω σεντονια.. μηποϛ ξέρει καμία σαϛ να μου πει που να πάω και τι ακριβοϛ να παρω! το μωρό θα έρθει τον Σεπτέμβριο.. αν γνωρίζετε οποιαδήποτε καταστήματα ή ακόμα και ηλεκτρονικά καταστήματα...

Σας ευχαριστώ πολύ

PF2hp3.png

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• 11 months later...

καμία ιδέα κορίτσια..?επειδή η μικρή μου μπήκε πλέον σε κρεβάτι ημίδιπλο, χρειάζομαι για το χειμώνα...τουλάχιστον μία κουβέρτα..πάπλωμα-και 2-3 σετ σεντόνια.έχει ψωνίσει καμία Online να μας πει?βρίσκω όλο με disney σχέδια..μεγάλα..θέλω κάτι πιο ρομαντικό..πιο λεπτεπίλεπτο..ξέρει καμία που μπορώ να βρω?

καμία ιδέα κορίτσια..?επειδή η μικρή μου μπήκε πλέον σε κρεβάτι ημίδιπλο, χρειάζομαι για το χειμώνα...τουλάχιστον μία κουβέρτα..πάπλωμα-και 2-3 σετ σεντόνια.έχει ψωνίσει καμία Online να μας πει?βρίσκω όλο με disney σχέδια..μεγάλα..θέλω κάτι πιο ρομαντικό..πιο λεπτεπίλεπτο..ξέρει καμία που μπορώ να βρω?

Μην το πάρεις στραβά, αλλά έχεις κοιτάξει στα παζάρια? Ειδικά στα μεγάλα πανηγύρια των ενοριών στήνουν πάγκο πολλές βιοτεχνίες. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!

σίγα μην το πάρω στραβά!!!!έχεις απόλυτο δίκιο...! όταν σκέφτομαι για το κοριτσάκι μου..σχεδόν ποτέ δεν μου έρχεται στο μυαλό το παζάρι..η λαική κτλ!όταν σκέφτομαι για το σπίτι ή για μένα...είναι η πρώτη μου σκέψη!!πάντως πραγματικά..δεν μου αρέσουν αυτά τα χοντροκομμένα σχέδια που επικρατούν!στα παιδιά θα αρέσουν όμως.....μακάρι να βρω ...γιατί βλέπω την μικρή μου να βολεύεται με δικά μας λευκά είδη..!!σευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

και κάτι άλλο..βλέπω ότι οι ποιότητες έχουν χαλάσει εντελώς!τα περισσότερα σεντόνια μου...και της μικρής για κούνια...γράφουν πλύσιμο στους 40!!!...μετά από μερικές πλύσεις..αγριεύουν...

έχω μερικά βρεφικοπαιδικά δικά μου σεντόνια..και είναι απαλότατα..λεία..και δροσερά..πρέπει δηλαδή να δώσεις 100 ευρώ για να είναι όπως πρέπει ένα σεντόνι?

και κάτι άλλο..βλέπω ότι οι ποιότητες έχουν χαλάσει εντελώς!τα περισσότερα σεντόνια μου...και της μικρής για κούνια...γράφουν πλύσιμο στους 40!!!...μετά από μερικές πλύσεις..αγριεύουν...

έχω μερικά βρεφικοπαιδικά δικά μου σεντόνια..και είναι απαλότατα..λεία..και δροσερά..πρέπει δηλαδή να δώσεις 100 ευρώ για να είναι όπως πρέπει ένα σεντόνι?

Συμφωνώ! Έχω δώσει λεφτά για λευκά είδη και τα κλαίω!!!!!!!!!!!!Κι έχω πάρει κι από λαική κι έχω βρει την υγειά μου! Καλά ψώνια!

Εχεις πάρει ποτέ με το μέτρο? Επειδή το κάνω συχνά, βρίσκω πολύ ωραία σχέδια παιδικά, καλή ποιότητα βαμβακερού και αν θέλω παίρνω μόνο κατωσέντονα για να τα κάνω με λάστιχο (μπορεί δηλ. να μην θέλω και 10 πανωσέντονα). Εχεις δυνατότητα να ελιχθείς. Στο κέντρο Αθήνας βέβαια μόνο που έχει 10άδες μαγαζιά, στην Καλαμιώτου.

Εχεις πάρει ποτέ με το μέτρο? Επειδή το κάνω συχνά, βρίσκω πολύ ωραία σχέδια παιδικά, καλή ποιότητα βαμβακερού και αν θέλω παίρνω μόνο κατωσέντονα για να τα κάνω με λάστιχο (μπορεί δηλ. να μην θέλω και 10 πανωσέντονα). Εχεις δυνατότητα να ελιχθείς. Στο κέντρο Αθήνας βέβαια μόνο που έχει 10άδες μαγαζιά, στην Καλαμιώτου.

στην αθηνα στο κεντρο τα βρισκεις αυτα??επειδη με ενδιαφερει πολυ μπορεις να μου πεις σε ποιο μαγαζι ακριβως??αν θεωρειται διαφημιση στειλε μου πμ...ευχαριστω;)

Xc60p3.png ghL0p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...