Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εξωσωματική στην Κύπρο

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας, είμαι από Κύπρο και είμαι καινούργια στο φόρουμ.

Μετά από 2 αποτυχημένες εξωσωματικές, είμαι σε αναζήτηση άλλου γιατρού. Μήπως γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποιο εξειδικευμένο στην εξωσωματική γιατρό ή κέντρο;

Διαφημίσεις

Εμένα ο Κος Φασουλιώτης στην κλινική ΙΣΙΣ στην Λευκωσία με βοήθησε και έγω δύο αντράκια 2 χρονών τώρα. :P Εχει ειδίκευση πάνω στο θέμα και είναι υπέροχος άνθρωπος. Κοίτα για άλλους γιατρούς σε τόπικ εδώ ¨" Γυναικολόγος στην Κύπρο"

Εμένα ο Κος Φασουλιώτης στην κλινική ΙΣΙΣ στην Λευκωσία με βοήθησε και έγω δύο αντράκια 2 χρονών τώρα. :P Εχει ειδίκευση πάνω στο θέμα και είναι υπέροχος άνθρωπος. Κοίτα για άλλους γιατρούς σε τόπικ εδώ ¨" Γυναικολόγος στην Κύπρο"

Καταρχήν, να χαίρεσαι τα αντράκια σου, νάναι πάντα καλά!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τελικά θα πάω να τον δω και αυτόν. Καλά σχόλια άκουσα τον Δρ. Φασουλιώτη αλλά δεν ήξερα κανέναν να μου πει ότι πέτυχε κάτι μαζί του. Και πάλι σε ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες μετά...

Που πήγαινες μέχρι τώρα;

Έχω πάει κι εγώ στο Φασουλιώτη, πολύ καλός γιατρός και άνθρωπος. Εγώ έχω πάει μετά από αποβολές φυσικά όχι για εξωσωματική αλλά κι εγώ ακούω πολλά γι αυτόν. Μέχρι τώρα πήγαινα αλλού, αλλά δυστυχώς δεν είχα και την καλύτερη εμπειρία. Σαν να ήμουν ζώο για σφαγή ένα πράμα.

Εδώ είμαι να με ρωτήσεις ότι θέλεις. Καλή επιτυχία...

Κορίτσια γεια σας, είμαι από Κύπρο και είμαι καινούργια στο φόρουμ.

Μετά από 2 αποτυχημένες εξωσωματικές, είμαι σε αναζήτηση άλλου γιατρού. Μήπως γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποιο εξειδικευμένο στην εξωσωματική γιατρό ή κέντρο;

Έκανες καθόλου εξετάσεις για να δεις το λόγο αποτυχίας της εξωσωματικής; Σε ρωτώ γιατί κάηκα από γιατρούς και τα διάφορα που λένε και τα ρίχνουν όλα στο τυχαίο γεγονός...

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια καλημέρα και απο μένα!! καμένη καμένη ...καμένη και εγώ απο γιατρό!! πήγα και εγώ στον Φασουλιώτη επίσκεψη..μου άρεσε γενικά..είμαι στο ψάξιμο για καινούργιο γιατρό για την επόμενη μου εξωσωματική....βοήθήστε!! :) εγώ είμαι απο λεμεσό..εσείς;; σε ποιούς πήγατε να ανταλλάξουμε γνώμες και εμπειρίες!! (αφού είμαστε απο εμπειρίες φούλ!!)

πω πω παω να σκασω :oops: που ειναι αυτο το τοπικ και δεν το βρισκω πια???σταβη ειμαι? :shock:

εαν καμια κοπελα το τσιμπισει καπου στειλτε μου το απευθειας λινκ πλιιιιζ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...