Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Είδη κολυμβητηρίου για 3χρ.;

Recommended Posts

Βρε κορίτσια ρίξτε τα φώτα σας!χρειάζομαι για την 4χρονη κόρη μου για το κολυμβητήριο σκουφάκι-γυαλάκια -μπουρνούζι και επειδή το απόγευμα θα έχω κατεύθυνση προς Μαρούσι αλλά τα μαγαζιά είναι κλειστά στα MALL-AVENUUE-GOLDEN θα βρω τίποτα;αν ναι που;

Διαφημίσεις

εμεις παμε ενα χρονο θα πρεπει να εχεις μαγιο,πετσετα, παντοφλακια εμεις εχουμε βατραχοπεδηλα δεν ξερω αν πρεπει να παρεις και εσυ;)

:DΝΙΚΟΛΑΣ 22/01/09 ΜΠΕΜΠΗΣ 05/01/2011 ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ:D

Στο Mall (Intersport) θα βρεις σίγουρα σκουφάκι + γυαλάκια + παντοφλάκια ειδικά αντιολισθητικά, έχουν ειδικά μεγέθη για τις ηλικές αυτές. Για μπουρνουζάκι δεν ξέρω, αλλά μπορείς να ψάξεις πάλι στο Mall στο "Du pareil au meme" ή στο Zara Home στο παιδικό τμήμα.

Καλές βουτιές!!

Βρε κορίτσια ρίξτε τα φώτα σας!χρειάζομαι για την 4χρονη κόρη μου για το κολυμβητήριο σκουφάκι-γυαλάκια -μπουρνούζι και επειδή το απόγευμα θα έχω κατεύθυνση προς Μαρούσι αλλά τα μαγαζιά είναι κλειστά στα MALL-AVENUUE-GOLDEN θα βρω τίποτα;αν ναι που;

Νομίζω οτι μπαίνεις σε περιττά έξοδα χωρίς λόγο, δεν ξέρω αν υπάρχει ειδικός λόγος για σκουφάκι, αν όχι μην παρεις, είνια καταπίεση για το μωρό.... και τα γυαλάκια μου φαίνονται υπερβολή, 2 χρόνια κάνουμε babyswimming (από 5,5 μηνών) ζήτημα να έχω δει 1-2 παιδάκια να φοράνε γυαλάκια..

Εμάς προσωπικά το μπουρνούζι δεν βόλεψε ιδιαίτερα (εκτός να το θες για πριν τη βουτία), γιατί όταν το παιδί είναι βρεγμένο είναι λίγο φασαρία το να μπουν τα μανίκια... ίσως βολέψει καλύτερα μια μεγάλη πετσέτα. Σίγουρα θα χρειαστείς παντοφλάκια κροκς και βατραχοπέδιλα...

• 3 weeks later...

Διαφορετικές ειναι οι ανάγκες για ενα παιδάκι 4 χρονών απο ενα πιο μικρό. Και το λέω γιατι εμείς έχουμε περάσει τα στάδια αυτά. Σωστά χρειάζεται γυαλάκια σκουφάκι και μπουρνούζι απαραιτήτως. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία αρχίζουν εκμάθηση και χρειάζονται γυαλάκια γιατι εχουν το κεφάλι πολύ συχνά μέσα στο νερό (τσούζουν τα ματια χωρίς γυαλιά) και σαφώς το σκουφάκι ειναι απαραίτητο ακόμα και στο βρεφάκι καθώς περιορίζεται σημαντικά η ποσότητα νερού που μπαίνει στο αυτί και φυσικά για τα μαλλιά να μην το εμποδίζουν στα μεγαλύτερα παιδάκια. Ειναι αρκετά μεγάλα τα παιδιά απο 3 και πάνω για πετσέτα, δεν ειναι βολική. Σαφώς στα μικρότερα δεν ειναι απαραίτητα τα γυαλάκια αλλά όλα τα υπόλοιπα.

Επίσης, όλα τα κολυμβητικά υπάρχουν στο sportistas.com. Εκει θα βρείς οτι δεν βρίσκεις στα μαγαζιά.

Διαφημίσεις