Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ!

Recommended Posts

εχω μια απορια οι ορμονες μου τωρα δεν θα επρεπε να εχουν φτιαξει? γιατι ειμαι μεσα στα νευρα κ καμια μερα θα ακουσουν ασχημα λογακια!κ ναι ειναι του τυπου μου!!!!!!!!!!!!!

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 245
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφου παει κοντα στο παιδι κ αρχιζει να τσιριζει....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ?!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ? η μπεμπα σαστιζει κ μετα βαζει τα κλαματα κ μετα η πεθερα......... δεν μπορω να καταλαβω γιατι κλαιει!!

fSOwp2.png

ersTp3.png

Και εγω νομιζω οτι ειναι καλυτερα να την πατε αυριο μια βολτα στην παιδιατρο να τη δει και να της πεις αναλυτικα (πολυ αναλυτικα) τα καθεκαστα. Να σας δει και με τις ασκησουλες πώς τα πατε και αν της περασε της μπεμπας το πιασιμο. Περιμενουμε νεα σας

αυριο το απογευμα παλι εχουμε φυσιοθεραπευτη θα χρειαστει μερικες μου ειπε

επισης ειπε να συνεχισω τις ασκησεις στο σπιτι το θεμα ειναι οτι με τις διατασεις αρχισε να γερνει απο την αλλη τωρα μαλλον συνηθισε επειδη την βαζω συνεχεια αριστερα κ αυτο που μου την σπαει ειναι οτι το πλουσιο μαλλι μας μας αποχαιρετα φευγει τουφες τουφες καραφλη θα βαφτηστει κ ελεγα θα κανουμε κοτσιδακια γιατι γεννηθηκε με πολλα μαλλια

fSOwp2.png

ersTp3.png

εχω μια απορια οι ορμονες μου τωρα δεν θα επρεπε να εχουν φτιαξει? γιατι ειμαι μεσα στα νευρα κ καμια μερα θα ακουσουν ασχημα λογακια!κ ναι ειναι του τυπου μου!!!!!!!!!!!!!

οι ορμονες σου θα αργησουν ακομα να αποκατασταθουν. Νευρα εχεις απο πολλα πραγματα, απο τις ορμονες, την κοπωση, την ξερολιαση ολων, την αυπνια, τις αυξημενες αναγκες σε νοικοκυριο, την ελλειψη κατανοησης των γυρω σου, το αγχος για το μωρο κτλ. Τα νευρα ειναι φυσιολογικα και ολες ειχαμε και εξανκολουιθουμε να εχουμε νευρα. Ειδικα ομως τον πρωτο καιρο η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη για μια πρωτομανα. Εχει αναγκη απο ξεκουραση, κατανοηση, εχει αναγκη να μαθει το μωρο της και να μαθει να καλυπτει τις ανγκες του οι οποιες προηγουνται ολων. ΚΑι ολοι κοιτανε να ικανοποιει τις δικες τους αναγκες εις βαρος δικο της και εις βαρος του μωρου. Ε καποια στιγμη ολες λιγο πολυ μαλωσαμε, διφωνησαμε, ξεσπαθωσαμε, βαλαμε καπως τα πραγματα στη θεση τους κτλ.

Διαφημίσεις

αφου παει κοντα στο παιδι κ αρχιζει να τσιριζει....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ?!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ? η μπεμπα σαστιζει κ μετα βαζει τα κλαματα κ μετα η πεθερα......... δεν μπορω να καταλαβω γιατι κλαιει!!

Ελα μπου ντε; Γοιατι άραγε; εινια αποριας αξιον πραγματικα. Τελος παντων θα πατησεις λιγο παραπανω ποδι, οσο μπορεις

αυριο το απογευμα παλι εχουμε φυσιοθεραπευτη θα χρειαστει μερικες μου ειπε

επισης ειπε να συνεχισω τις ασκησεις στο σπιτι το θεμα ειναι οτι με τις διατασεις αρχισε να γερνει απο την αλλη τωρα μαλλον συνηθισε επειδη την βαζω συνεχεια αριστερα κ αυτο που μου την σπαει ειναι οτι το πλουσιο μαλλι μας μας αποχαιρετα φευγει τουφες τουφες καραφλη θα βαφτηστει κ ελεγα θα κανουμε κοτσιδακια γιατι γεννηθηκε με πολλα μαλλια

εννοειται πως το μαλλακι σας θα πεσει. Το παιδι αλλαζει μαλλι φυσιολογικα. Μαλιστα θα βγαλει μαλλακι αργοτερα και θα ειναι και στο χρωμα της. Μπορει δηλαδη το αρχικο χρωμα να αλλαξει. Καραφλη μια φορα δεν θα μεινει. αλλα εμενα για παραδειγμα εβγαλε μαλλι και μαλιστα ξανθο κοκκινο σαν εμενα αποτους 9 μηνες και μετα, ενω γεννηθηκε με μαυρο σαν τον μπαμπα μας.

προσπαθω δεν προσπαθω αλλα μαλλον δεν ακουγομαι!τεσπα δεν ειμαι η μονη κ αυτο ειναι παρηγορο!αλλα πολλες φορες μου την σπανε κ ιδιαιτερα η αγαπημενη πεθερα που μου κανει συνεχως υποδιξεις στο πως να την μεγαλωσω κ φυσικα κ να συμφωνω μαζι της δεν της το λεω ετσι για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!

fSOwp2.png

ersTp3.png

καλησπερα κοριτσια

σημερα πηγαμε παλι στην φυσιοθεραπευτρια κ καναμε τις ασκησουλες μας αλλα ριξαμε κ κατι κλαματα εμ... μας ματιασε ολη την ωρα τι υσηχο κ τι υσηχο βασικα εκλαιγε την ωρα που της τραβαγε το κεφαλι δεξια αριστερα κ την κραταγε ο αλος γιατρος απο τους ωμους

το καλο ειναι οτι σημερα μου εφαγε πολυ καλα το μικροτερο γευμα μας ηταν 130μλ κ το μεγαλητερο 180 ηταν καλο κοριτσακι σημερα

την γιατρο την πηρα τηλ κ μου ειπε οτι το πιο πιθανο ηταν να μην ηταν κατι κ να εκτιμησα λαθος αν το ξανακανει να την παω αμεσως εκει αλλα ειπε οτι αδικα πανικοβληθηκα μπορει απλα να τεντονοταν κ επειδη κοιμοταν κ την ξυπνησα να προσπαθουσε να ανοιξει τα ματια της κ απο την νυστα να μην μπορουσε τι να πω μπορει να χω γινει υπερβολικη ειμαι νεα μαμα κ μονη της ολημερις!αυτα τα νεακια μας α!πηραμε κ καθισμα αυτοκινητου τωρα θα πηγαινουμε πιο πολλες βολτες(αλλα οχι στην πεθερα χαχαχαχχαχα)

fSOwp2.png

ersTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

το πρωι πηγαμε παιδιατρο γιατι η μικρη εχει μπουκωμα κ λιγο βηχα κ φοβηθηκα για βροχιολιτιδα παλι.τελικα μου ειπε να τις κανω πλυσεις με ορους κ πρωι βραδι οτριβιν δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλο δεν μπορει να μου εγγυηθει οτι δεν θα εξελιχθει βεβαια σε βροχιολιτιδα θα το παρακολουθουμε

της ειπα αναλυτικα για το προχθεσινο κ μου ειπε οτι μπορει να ηταν κ βρεφικος σπασμος επειδη ομως δεν μπορουσα να εκτιμησω σωστα την κατασταση επειδη βρισκομουν σε πανικο μπορει απλα να αναγκλαδιζοταν μου ειπε να την παρακολουθω στενα κ αν το ξανακανει εννοειται να την παρω τηλ αμεσως οτι ωρα κ να ναι!(παντως εγω δεν πιστευω οτι αναγκλαδιζοταν) αλλα επειδη δεν μου το ξαναεκανε απο προχθες λεει αφηνει ενα ερωτιματικο κ βλεπουμε μου λεει αν την ξυπνησα κ αν μου χαμογελασε η ηταν χαμενη το θεμα ειναι οτι η μικρη ειχε πεσει σε λιθαργο κ οταν την ξυπνησα αυτη με κοιταγε περιεργα πραγματικα σαν να ηταν χαμενη μετα μου χαμογελασε κ επεσε ξερη

επισης ειπε οτι μετα απο ενα τετοιο επεισοδειο ακολουθει υπνηλια

δεν ξερω κοριτσια ειληκρινα εχω σαστισει

fSOwp2.png

ersTp3.png

Αμάν βρε κορίτσι μου! Τι πέρασες....

Γιατί δεν το βλέπει το μωρό μετά από αυτό το επεισόδιο; Αυτή ειναι η γιατρός όχι εσύ για να κάνεις διάγνωση...

Σ'εμας, η παιδίατρός μας, όταν την ρώτησα πως είναι οι σπασμοί και μου εξήγησε, έπαθα σοκ!!! Και μου είπε πως σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, να μην χάσω χρόνο τηλεφωνόντας της αλλά να πάμε την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο!

Εύχομαι να μην ήταν κατι.... Περαστικά!

AtKRp3.png

Αμάν βρε κορίτσι μου! Τι πέρασες....

Γιατί δεν το βλέπει το μωρό μετά από αυτό το επεισόδιο; Αυτή ειναι η γιατρός όχι εσύ για να κάνεις διάγνωση...

Σ'εμας, η παιδίατρός μας, όταν την ρώτησα πως είναι οι σπασμοί και μου εξήγησε, έπαθα σοκ!!! Και μου είπε πως σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, να μην χάσω χρόνο τηλεφωνόντας της αλλά να πάμε την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο!

Εύχομαι να μην ήταν κατι.... Περαστικά!

ο αντρας μου πιστευει οτι ειμαι υπερβολικη κ η παιδιατρος οτι ισως να μην εκτιμησα σωστα κ οτι αφηνει ενα ερωτιματικο

ο αντρας μου ομως επαιρνε τον πεμπτο(υπνο εννοω;))κ η παιδιατρος ηταν σπιτι της η αληθεια ειναι οτι με ανησυχησε φοβηθηκα πολυ το παιδι συνεχεια αναγκλαδιζεται δεν κανει ομως οπως προχθες το βραδι τελος παντως ευχομαι μεσα μου να ειμαι εγω η υπερβολικη

κ να πω οτι ηρθε στο μαιευτηριο ο μητσοτακης να μου ευχηθει!τι να πεις!

fSOwp2.png

ersTp3.png

δεν ξερω τι να κανω εχει ηδη ταλαιπωρηθει με πολλους γιατρους μην αρχισω να την τρεχω παλι προς το παρον λεω να την αφησω να ηρεμησει κ αν μου το ξανακανει τοτε να ψαχτω περισσοτερο οχι για μενα αλλα για το μικρουλι μου να μην ταλαιπρωρειται

fSOwp2.png

ersTp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια

ελπιζω ολες καλα

εμεις παλι δεν θα πω το ιδιο σημερα γυρισαμε απο το καραμανδανειο που ειμασταν 2 μερες για παρακολουθηση η μικρη εκανε αλλα δυο επισοδεια που οπως τα περιεγραψα στους νευρολογους εμοιαζαν με βρεφικους σπασμους χωρις αυτο να ειναι βεβαιο καναμε εγκεφαλογραφημα υπερυχο εγκεφαλου κ υπερυχο για παλινδρομιση κ ολα ηταν καλα

κανενας δεν μου εγγυαται οτι δεν θα ξανασυμβει σε 15 μερες ξανα εγκεφαλογραφημα κ ισως μαγνητικη

δεν νομιζω οτι υπαρχουν λογια να περιγραψω την ψυχολογια μου ειμαι μονιμος σε τρομο φοβαμαι για την μικρουλα μου πολυ

δεν εχω αλλα δακρυα αυτη την στιγμη

αυτο που διαπιστωνω ειναι οτι ολα αυτα που με απασχολουσαν τοσο καιρο ειναι ενα τιποτα μπροστα σε αυτο δεν μπορω να γραψω αλλα νιωθω πολυ κουρασμενη ψυχολογικα!παρακαλαω τον θεουλη να μας εχει καλα!αυριο που θα μαι πιο ηρεμη θα σας τα πω αναλυτικα

φιλια!!!

fSOwp2.png

ersTp3.png

Ελα βρε κοριτσι. τι παθατε; τι σας ειπαν οι γιατροι; το καημενοι το μπεμπακιι σου ταλαιπωρηθηκε παλι. Πανω πουηθελα να σε ρωτησω ανα τελειωσατε τις φυσικοθεραπειες, βγηκαν τα νοσοκομεια. Κανε κουραγιο. Σε καταλαβαινω απολυτα.

δεν αντεχω αλο.φοβαμαι κ να την ακουμπησω μηπως κ το ξανακανει

οι γιατροι δεν ειπαν τιποτα αφου δεν βρηκαν τιποτα

το μονο που μου ειπαν ειναι οτι μπορει να το ξανακανει σε μια μερα σε δεκα η κ ποτε ξανα. δεν διαγνωσθηκε επιληψια απο το εγκεφαλογραφημα αλλα δεν αποκλειστηκε κιολας, ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα πολλες περιπτωσεις που ολες οι εξετασεις ηταν καθαρες αλλα τα επισοδεια συνεχιζονταν εμενα μου φαινεται οτι η μικρη μου εχει αλλαξει οτι ειναι πιο υποτονικη αλλα ολοι με λενε τρελη η πεθερα μου δε κ ο αντρας μου ακομα δεν εχουν δεχτει αυτο που συνεβει κ πιστευουν οτι παιδεψα το παιδι τζαπα

συγκεκριμενα ηρθε στο νοσοκομειο να μας δει κ μου λεει δεν εχει τπτ το παιδι μια χαρα ειναι ολο βλακιες λενε οι γιατροι ετσι κανουν τα παιδακια

εκεινη την στιγμη με επιασε κ μενα μια κριση η αληθεια ειναι δεν με πειραζει τι σκεφτεται αλλα επηρρεαζει κ τον συζηγο καθησυχαζοντας τον οτι δεν εχει τπτ το μωρο κ οτι να μην το τρεχουμε στους γιατρους

δεν εμεινε στα δικα τους χερια ομως στα δικα μου εμεινε

στο τριτο επισοδειο το μωρακι μου ηταν ξυπνιο γυριζει το σωματακι του τρομαρα μου με κοιτουσε στα ματια κ εκλαιγε με λιγμους σαν να μου ζητουσε βοηθεια κ δεν μπορουσα να κανω τιποτα παρα μονο να την χαιδευω να ηρεμησει

ειναι στιγμες που θελώ να πηδηξω απο το μπαλκονι κρατιεμαι ομως για το μωρακι μου που αυτη την στιγμη με εχει τοσο αναγκη!

fSOwp2.png

ersTp3.png

να μη φοβασαι και να εισαι δυνατη για το μπεμπακι σου. Ολα θα πανε καλα. Ειναι ταλαιπωρημενο το νινι σου. Θελιε ξεκουραση. Ολα καλα θα πανε. Ιατρικα δεν μπορω να σε συμβουλευσω. Μακαρι να μπορουσα. Αλλα σα μανα θα σου πω να ακους το ενστικτο σου και να μην ακους κανενα. Καλυτερα να σε λενε παραλογη και υπερβολικη παρα να μην προλαβεις κατι.

Υπαρχει περιπτωση να σχετιζεται αυτο με τις φυσικοθεραπειες; Λογικα οχι, αλλα ετσι ρωταω. Επισης, θυμηθηκα οτι ο γιατρος στην κλινικη μας ειχε πει να βαζουμε αρωματα και γενικα να μην υπαρχουν εντονες μυρωδιες στο σπιτι, ουτε να λιβανιζουμε κτλ γιατι μπορει να πειραξει τα μωρακια.

Τη μικρη την εχεις στο ιδιο δωματιο με σενα ή σε άλλο; Μηπως για λιγο καιρο να την κρατησεις μαζι σου στο δωματιο για να την παρακολουθεις;

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Και εγω προσευχομαι για το νινι σου

Σώπα κοπέλα μου:::::::::

Όλα καλά θα πάνε...μην τρελαθούμε κι όλας........... να τους πεις να πάνε να........

Άντε μην πω κανένα πιο χοντρό...

Να τρέξεις με το παραμικρό...ασε τους να κουρεύονται.

Κατέβασε ρολά...

Άλλωστε δικό σου παιδί είναι, όχι δικό τους...

Τρέξτο ψάξτο............μην το αφήνεις καθόλου, αν το ξανακάνει...

Και ναι κατά τη γνώμη μου πρέπει να είσαι πολύ παρατηρητική, ας είσαι και υπερβολική ρε αδερφέ.......για το καλό του μωρού.

Η γνώμη μου είναι να της κάνεις τακτικές εξετάσεις....με την αιτιολογία αυτή. Να λες δηλαδή ότι το ψάχνεις γιατί το και το ....

αυτά κοπέλα μου και να δεις που όοοοοοολα θα φτιάξουν.

Έχει πίστη.

Θα σε σκέφτομαι...

διαβασα ολα τα ποστς σου και εχω παθει πλακα.δεν μπορω να καταλαβω πως ενα τοσο μικρο μωρο αρρωστησε τοσες φορες?θα σου πω οτι εισαι λιγο υπερβολικη με την πεθερα σου χωρις βεβαια να εχεις αδικο αλλα και μονη σου εγραψες οτι προσπαθουσες 4 χρονια για μωρο.ειμαι σιγουρη οτι ολα τα κανει απο αγαπη ΑΛΛΑ ο,τι δε σου αρεσει κοψτο απο την αρχη για να μην εχεις μετα σουξου μουξου!για τους σπασμους που λες δεν εχω ιδεα κοιτα ομως εσυ να μην ψαχνεις και ψαχνεις στο ιντερνετ γιατι στο τελος θα τρελαθεις.αφου οι γιατροι λενε ολα καλα τοτε απλα εχε το νου σου και μη βαζεις ασχημα πραγματα στο μυαλο σου.αυτο με το πιασιμο στον σβερκο μου το ειχε πει και η δικη μας παιδιατρος να προσεχω και καθε 2 ωρες που ετρωγε ο γιος μου τον αλλαζα πλευρα.ευτυχως εμεις δεν ειχαμε τετοιο θεμα.ελππιζω ολα να πανε καλα με το παιδακι σου και παν ωαπο ολα ηρεμησε γιατι ολη την ενταση που εχεις την καταλαβαινει απολυτα το μωρο και μονο καλο δεν της κανει!!!

καλημερα κοριτσια σας ευχαριστω ολες!

κουρκουμπινι το μωρακι κοιμαται στο δωματιο μου εξαρχης ετσι κ αλλιως

αναστασια μου εννοειται οτι δεν με νοιζει τι λενε αλλα δεν φτανει που χω την πικρα μου εχω να με ζαλιζουνε κ με τις βλακιες τους

φουσκιτσα μπορει να μαι υπερβολικη αλλα οχι παντα πιστεψε με μπορει να το κανει απο αγαπη δεν λεω αλλα με λαθος τροπο

τεσπα λιγο με νοιαζει τωρα!

το κακο ειναι οτι ειμαι μονομος σε τρομο μην ξανασυμβει χθες βραδι στα καλα καθουμενα αρχισε να τσιριζει απο το κλαμα λες κ την ειχαμε μαλωσει κ δεν μπορουσα να την υσηχασω κ ημουν μονη μου γυρνουσα ωρες στο σπιτι εχοντας την αγκαλια κ ετσι ηρεμησε

λετε να καταλαβαινει το πως αισθανομαι κ να φοβαται κ αυτη?

fSOwp2.png

ersTp3.png

καλημερα κοριτσια σας ευχαριστω ολες!

κουρκουμπινι το μωρακι κοιμαται στο δωματιο μου εξαρχης ετσι κ αλλιως

αναστασια μου εννοειται οτι δεν με νοιζει τι λενε αλλα δεν φτανει που χω την πικρα μου εχω να με ζαλιζουνε κ με τις βλακιες τους

φουσκιτσα μπορει να μαι υπερβολικη αλλα οχι παντα πιστεψε με μπορει να το κανει απο αγαπη δεν λεω αλλα με λαθος τροπο

τεσπα λιγο με νοιαζει τωρα!

το κακο ειναι οτι ειμαι μονομος σε τρομο μην ξανασυμβει χθες βραδι στα καλα καθουμενα αρχισε να τσιριζει απο το κλαμα λες κ την ειχαμε μαλωσει κ δεν μπορουσα να την υσηχασω κ ημουν μονη μου γυρνουσα ωρες στο σπιτι εχοντας την αγκαλια κ ετσι ηρεμησε

λετε να καταλαβαινει το πως αισθανομαι κ να φοβαται κ αυτη?

Εννοειεται οτι καταλαβαιενι πώς ακριβως αισθανεσαι και φοβαται κι αυτην. Το κλαμα μπορει να οφειλεται σε πολλα. Μαλλον, εν προκειμενω, ειναι απο την κουραση. Το μικρο σου ταλαιπωρηθηκε πολυ. Ηρεμηστε και ξεκουραστειτε και οι δυο.

Να την πηγαινεις βολτα με το καροτσι αν μπορεις, τωρα που ανοιξε και ο καιρος, να της μιλας πολυ, να την χαιδευεις και να της λες οτι εινια μια χαρα ολα. Γενικα να την παιζεις (θα μου πεις δν κανεις και τιποτε αλλο ολη μερα) γενικα ασε τις δουλειες τις πολλες στο σπιτι και φροντισε οχι πολλα ατομα στο μωρο να το κουραζουν, μειωση των επισκεψεων και ασε να λενε. Το παιδι ειναι δικο σου και εσυ ξερεις καλυτερα. Με το ιντερνετ θα συμφωνησω. Μην το ψαχνεις τοσο γιατι θα πανικοβαλεσαι χειροτερα. Λιγοτερα πραγματα να βλεπεις. Ολα θα πανε καλα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...