Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΕΕ ΟΧΙ ΠΙΑ ....ΦΤΑΝΕΙ.....

ria22

Recommended Posts

Η πεθερα μου τα εχει χασει τελειως......χθες με πηρε τηλ το πρωι κ μου ζητησε να κρατησει τον μικρο να παμε καμια βολτα με τον καλο μ....μαγειρεψα φαγαμε ,ετοιμαστηκαμε κ της τον πηγαμε.......ηπιαμε τον καφε μας πηγαμε στον αφερφο τ αντρα μ...κ ηρθε η ωρα να παμε να παρουμε τον μικρουλι(σημ.δν θελω να τον αφηνω αρκετη ωρα μαζι της,γενικα δν θελω να τον αφηνω μονο μαζι της,δν θελω ομως κ να της στερω το δικαιωμα).....Μπαινουμε λοιπον στ σπιτι ο μικρος κοιμοταν,μας ρωτησε τι κανουμε κτλ....κ αρχισε αχ αχ αχ ειναι κοκκινο πολυ εκει κατω,ολο κατι παθαινει(καναμε μια επεμβαση,βουβωνωκηλη πριν 2 εβδομαδες κ απο τν αντιβιωση επαθε συγκαμα,τωρα ειναι καλυτερα βεβαια).......κ στο κεφαλακι τι ειναι αυτο που εχει??και που τον κανεις μπανιο,στην λεκανιτσα(τν μπανιερα για τα μωρακια)η τν πλενεις ετσι απο πανω στο μπανιο??(ετυχε μια φορα πριν 4 μερες να ερθρει κ εκεινη τν ωρα εκανε κακα κ τον επλενα στ μπανιο,να το δει...αφου μας ειπαν οτι μετα το χειρουργιο για ενα διαστημα να μν κανει μπανιο).....κ της λεω ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ???κ λεει εεε τωρα που μεγαλωσε μηπως ετσι απλα τον ξεπλενεις???.....ΑΧ ΑΧΑΧΑΑΧ....Τα νευρα μου ειναι κροσια...τι θελει να πει??ΟΤΙ ΔΝ ΤΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ.........??Οχι μου λεει δν ειναι απο την αντιβιωση να τον σκουπιζεις καλα οταν κανεις μπανιο,οχι λεω ειναι απο τν αντιβιωση....οχι τι λες....μου λεει......(κοντευω να τελειωσω ιατρικη με ολα αυτα που διαβαζω κ μαθαινω περι τ μωρου)........ΔΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ....Απο τοτε που ανακαλυψα οτι ψαχνει τα πραγματα μας(την αφησαμε μονη μια φορα στο σπιτι μας με το μωρο,βασικα οχι μια φορα....αλλα τν τελευταια το καταλαβα) δν μπορω με τιποτα να τν παρω στα σοβαρα κ καθε τι που λεει μου σπαει τα νευρα......ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΩ??ΝΑ ΜΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ??ΝΑ ΜΝ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ??ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.........ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...ΛΕΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΟΥΛΑ Κ ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΜΑΜΑ ΔΝ ΜΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ......Ε Λ Ε Ο Σ............:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

έλα βρε Ρια μου τώρα, είναι γνωστή η ξερολίαση των πεθερών! Πρέπει να αποδείξουν ότι εκείνες είναι καλύτερες μάνες από εμάς, όχι στο παιδί που γεννήσαμε, αλλά στο παιδί που παντρευτήκαμε!:-D

Φιλική συμβουλή λοιπόν, επειδή έχεις - και έχουμε - μέλλον μπροστά μας, απλά γράψ' την και κάνε αυτό που εσύ θεωρείς σωστό, με βάση τι σου λέει ο γιατρός σου και το ένστικτό σου..Και για να μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα, μπορεί μία στο εκατομμύριο να σου δώσει και μια συμβουλή που να είναι σωστή (μία στο εκατομμύριο λέμε :-))

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

μην ασχολεισαι καν και προσπαθησε να το διασκεδαζεις μεσα σου οταν ακους τετοια.Ακου τι σου λεει, αναγκαστηκα, και μετα...μπενακης-βγαινακης...

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Μα γιατι το σκέφτεσαι και γιατι απαντάς εγω της δικιάς μου της έχω ανεβάσει την πίεση στα ύψη ατελειώτες φορές μόνο και μόνο απο την απάθεια μου .

Μου λεεί μαμακίες και εγω ρεμβάζω τον ουρανό και λεώ τι ώραιο καιρό θα κάνει σήμερα.;)

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου απλα δεν δινεις σημασια...ετσι ειναι δυστυχως η φυση μας και μεις ετσι θα γινουμε οταν γερασουμε....οποτε χαμογελαμε και παμε παρακατω....κοιτα να την "εκμεταλευτεις"οσο ειναι γερη η γυναικα και να σου κραταει το μωρο και για να βρεθεις και με τον αντρα σου αλλα και για σενα....χαλαρα....δεν υπαρχει λογος να λογομαχεις ουτε θα την βαλεις μυαλο τωρα.....που θα παει θα το βρεις και το ευαισθητο σημειο της.ολες ακουμε διαφορα κατα καιρους, το θεμα ειναι να μην ειμαστε προκατηλημενες μπορει να σε βοηθησε μια συμβουλη της απο εκει που δεν το περιμενεις.φιλακια και καλη αναρωση στο μπεμπε σου

Δεν γινετε ομως καθε φορα να μ τν λεει......ειναι τελειως κολλημενη.......Επισης δν μπορω να καταλαβω γιατι ασχολητε συνεχεια μαζι μ......στον γιο της τπτ δν απευθευνει καν τον λογο ...ολα σε μενα λες κ εγω ειμαι κορη της......εχω δικους μου γονεις να μ λενε τ ν κανω......ναι εχω να μν δινω σημασια,να κανω του κεφαλιου μου...ομως αυτη θα συνεχισει κ θα λεει ,θα λεει,θα λεει.....ολη τν ωρα..... τα δικα της....γι'αυτα που υποτιθετε δν κανω σωστα......ουφ...

εσύ τουλάχιστον έχεις μόνο την πεθερά, εγώ τι να πω που έχω και την μάνα μου η οποία τελευταία μου είπε ότι επειδή δεν δουλεύω και είμαι με το παιδι πολλές ώρες ( 9 μηνών και θηλάζει) αν αρρωστήσω τότε το παιδί θα έχει τάσεις αυτοκτονίας ( της το είπε μια γνωστή της ):shock::shock::shock: και επίσης μου λέει ότι θα τον κάνω μαμάκια ( και επαναλαμβάνω ότι το παιδί είναι 9 μηνών). Η δε πεθερά μου είπε μια μέρα που τάιζε το παιδί ότι δεν χορταίνει με το παιδικό κουτάλι και να του δώσω μεγάλο, της σούπας άρα συμπεραίνω εγώ σε λίγους μήνες θα πρέπει να το ταίζω με κουτάλα και στην εφηβεία με μπολντόζα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Οπότε έριξε ένα μπινελίκι ο άντρας μου στην μάνα του και εγώ στην δική μου και αυτές.................................................συνεχίζουν να λένε βλακείες απτόητες.

Ηθικό δίδαγμα : μη δίνεις καμία σημασία.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

εσυ εισαι η μανα βρε και ειναι στην φυση μας αυτο το πραγμα...εγω ετσι το βλεπω και δεν δινω σημασια.....και εμενα η πεθερα μου μην την λεει σε καποια θεματα και εχουμε τις καλυτερες σχεσεις και κανενα παραπονο αλλα στο θεμα των παιδιων μου την λεει λιγακι αλλα τι να κανω να κατσω να μαλωσω?

ναι?ετσι λες να κανω την λεω και ΤΕΛΟΣ.

ασε που μερικες φορες την ζηταω και την συμβουλη της εκει να δεις....χαλι να την πατησω...

μην τρελενεσαι εσυ κανε αυτο που πρεπει να κανεις και κοιτα να χαρεις το παιδακι σου και τον αντρα σου.

Διαφημίσεις

μην δινεις σημασια!!!!!!σου λεει κατι πες οκ και μην ακους καν τι θα σου πει γραψτην κανονικα!!!τσαμπα αναστατωνεσαι αυτες τα ξερουν ολα!!!!!!!!!!!

η δικια μου τρια παιδια μεγαλωσε και ΜΙΑ φορα που την αφησα γιατι ηταν τρομερη αναγκη επερνε τον αντρα μου τηλ.για κανα μισαωρο τι να κανει με το μωρο που ηταν ανυσυχη!!!!το χ.....μο το εφαγε μετα αλλα εγω ταραχτηκα!!!!!οχι αυτη!(ΑΝΥΣΥΧΗ ηταν επειδη ηταν στα χερια της μαλλον αλλα το λες δεν το λες!!!):P:p:p

Εμενα κανει οτι τα ξερει ολα.......για ενα μηνα μετα τη γεννα πηγαμε σε αυτους,υπηρχαν κ 3 μερες να το κανει μπανιο(στην αρχη δν ηξερα κ τον εκανε αυτη,μετα οταν της ζητησα να τον κανω εγω,παρεξηγηθηκε...)το μωρακι μ εβγαλε κτ σπυρακια στο προσωπο,ειχε γινει κατακοκκινος,απο τη βρωμια της,αφου κατουρησε πανω στην κουβερτα κ παω μετα να βγαλω την κουβερτα κ με λεει τι κανεις??της λεω ''δν θα το πλενουμε''?-οχι μωρο ειναι τι πειραζει μ λεει.........ΕΛΕΟΣ......μετα απο αυτα πως μπορω να την εμπιστευτω κ να την ακουσω.....Ολο κατι τν πειραζει,ολο κτ κανω λαθος......

παρε βαθειες ανασες και κοιτα να επιβληθεις οσο πιο ηρεμα μπορεις...

δυστυχως οι πεθερες υπαρχουν για να μας υποδεικνυουν τα λαθη μας(λαθη κατα τη γνωμη τους παντα).δεν ξερω τι προβλημα εχει και η δικια σου..ακομα και ιδια μ'αυτην να τα εκανες παλι θα εβρισκε να πει οποτε μην ασχολεισαι!

tt1108c2.aspx

Ρε κοριτσια εμενα η δικη μου εχει δει το μεγαλο μου παιδι που ειναι 2 1/2 χρονων καμια δεκαρια φορες- και οχι δεν μενουμε σε αλλη πολη- 300μ. μακρια μενουμε. Και ναι εχει αποψη πως τα μεγαλωνω και καθε φορα βρισκει πως ολα τα κανω λαθος! Δεν τα ντυνω σωστα, δεν τα ταϊζω, πως τα κοιμιζω κ οτι αλλο της ερθει στο κεφαλι.Τι να της πεις? Κανω κι εγω πως δεν ακουσα και συνεχιζω απτοητη!

Διαφημίσεις

Γενικά, κάποιοι μεγαλύτεροι μεγάλωσαν με άλλα μυαλά και δεν χρειάστηκε να τους τα αλλάξει κάποιος. Μεγάλωσαν σε εποχές που το μεγάλωμα των παιδιών είχε μια πιο αυταρχική μορφή. Λόγω ηλικίας, έπρεπε να λένε τα δικά τους και δεν πείραζε αν από αυτά που έλεγαν τις 9 στις 10 φορές ήταν νουθεσίες και "πρέπει".

Δεν συνειδητοποιούν κιόλας καμιά φορά ότι στην ηλικία τους μπορεί να έχουν αρχίσει να "χάνουν λάδια" και σε σχέση με τα παιδιά τους να μην έχουν και πολλά να πουν. Αλλά συνεχιζουν το στυλ του κηρύγματος.

Εντάξει, είναι ενοχλητικό, αλλά προσωπικά έχει πάψει να μου ανεβάζει την πίεση.

Αν η εναλλακτική είναι να απομακρυνθεί κανείς από τις παππουδογιαγιάδες που ενδιαφέρονται, για να κάνει τι;

Ακούγεται ότι μένετε κοντά και έχετε ακόμα μπροστά σας πολλάααααα χρόνια που η ύπαρξη των παππουδογιαγιάδων μπορεί να λύσει πολύ περισσότερα προβλήματα σε σχέση με αυτά που δημιουργεί. Ένα σωρό παιδιά τα παίρνουν από το σχολείο παππουδογιαγιάδες.

Με όλο το θάρρος, από τον τίτλο σου, περίμενα να ανοίξω το τόπικ και να διαβάσω τίποτα τέρατα, αλλά τα περισσότερα είναι ψιλονορμάλ... Και δεν είναι ανάγκη να τσακώνεσαι ή να απομακρύνεσαι για να δείξεις σε κάποιον ότι διαφωνείς με κάτι. Βέβαια χρειάζεται και από τις δυο πλευρές κάποια προσπάθεια...

Eπειδη ο καθε ανθρωπος εχει τα ορια του,ο καθενας μας ειναι διαφορετικος εγω απλα νομιζω οτι της εχω δωσει πολυ αερα.......συμφωνω οτι καποια στιγμη μπορει να τους εχω μεγαλη αναγκη οκ...ομως δν το θελω.....ο,τι κανει το κανει για τον κοσμο,να δουν οι αλλοι.....κ μετα ολοι θα μαθουν οτι το κρατησε κ μας''βοηθησε'' εκεινη τη μερα......pampers θα παρε θα το μαθουν ολοι,θα ερθει να τον δει θα το μαθουν ολοι.....θα του παρει κτ θα τ μαθουν ολοι.......δν τν μπορω τν ψευτια κ τν υποκρισια.....

εσύ τουλάχιστον έχεις μόνο την πεθερά, εγώ τι να πω που έχω και την μάνα μου η οποία τελευταία μου είπε ότι επειδή δεν δουλεύω και είμαι με το παιδι πολλές ώρες ( 9 μηνών και θηλάζει) αν αρρωστήσω τότε το παιδί θα έχει τάσεις αυτοκτονίας ( της το είπε μια γνωστή της ):shock::shock::shock: και επίσης μου λέει ότι θα τον κάνω μαμάκια ( και επαναλαμβάνω ότι το παιδί είναι 9 μηνών). Η δε πεθερά μου είπε μια μέρα που τάιζε το παιδί ότι δεν χορταίνει με το παιδικό κουτάλι και να του δώσω μεγάλο, της σούπας άρα συμπεραίνω εγώ σε λίγους μήνες θα πρέπει να το ταίζω με κουτάλα και στην εφηβεία με μπολντόζα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Οπότε έριξε ένα μπινελίκι ο άντρας μου στην μάνα του και εγώ στην δική μου και αυτές.................................................συνεχίζουν να λένε βλακείες απτόητες.

Ηθικό δίδαγμα : μη δίνεις καμία σημασία.

Αχ αυτό με το κουτάλι δεν το είχα σκεφτεί:lol:...Πολύ καλό:lol::lol::lol:!Βρε κορίτσια τι να λέμε;Οι μεγάλοι είτε πεθερικά είτε γονείς θα έχουν παντα άποψη και γνώμη για τα πάντα:shock:.Εγώ έχω θέματα με τους δικούς μου.Βγήκαμε εχθές το βράδυ και πήγαμε για παιδάκια μαζί με τους γονείς μου.Ο μικρός ήθελε να στέκεται όρθιος στην καρέκλα.Τον είχαμε ανάμεσα μας.Ο πατέρας μου καθότανε απέναντι στο τραπέζι.''Πρόσεχε το παιδί σκύβει...πρόσεχε το παιδί θα πέσει...να σου γυρίσω την καρέκλα;...πρόσεχε...πρόσεχε...:mad:''Πόσες φορές το άκουσα.Μια δύο τον στραβοκοίταξα , τρεις τέσσερις του την είπα:oops:.Ε μα πια μας μούρλανε.Άστε που επειδή βοηθάνε δεν θέλω και να τους κακοκαρδίζω και κάποιες φορές νιώθω και τύψεις:oops:Μάλλον και εμείς όταν μεγαλώσουμε τα ίδια θα κάνουμε:oops:.Τι να πω;Υπομονή:wink:.

Εμενα κανει οτι τα ξερει ολα.......για ενα μηνα μετα τη γεννα πηγαμε σε αυτους,υπηρχαν κ 3 μερες να το κανει μπανιο(στην αρχη δν ηξερα κ τον εκανε αυτη,μετα οταν της ζητησα να τον κανω εγω,παρεξηγηθηκε...)το μωρακι μ εβγαλε κτ σπυρακια στο προσωπο,ειχε γινει κατακοκκινος,απο τη βρωμια της,αφου κατουρησε πανω στην κουβερτα κ παω μετα να βγαλω την κουβερτα κ με λεει τι κανεις??της λεω ''δν θα το πλενουμε''?-οχι μωρο ειναι τι πειραζει μ λεει.........ΕΛΕΟΣ......μετα απο αυτα πως μπορω να την εμπιστευτω κ να την ακουσω.....Ολο κατι τν πειραζει,ολο κτ κανω λαθος......

Μην τρελαίνεσαι.Όλο κάτι τέτοια καλά κάνουν:rolleyes:.Εμένα η δικά μου πεθερά δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα:D.Κάνα δυο φορές κάτι είπε της απάντησα κατάλληλα και τελείωσε το θέμα.Ο άντρας σου δεν την λέει τίποτα;

Eπειδη ο καθε ανθρωπος εχει τα ορια του,ο καθενας μας ειναι διαφορετικος εγω απλα νομιζω οτι της εχω δωσει πολυ αερα.......συμφωνω οτι καποια στιγμη μπορει να τους εχω μεγαλη αναγκη οκ...ομως δν το θελω.....ο,τι κανει το κανει για τον κοσμο,να δουν οι αλλοι.....κ μετα ολοι θα μαθουν οτι το κρατησε κ μας''βοηθησε'' εκεινη τη μερα......pampers θα παρε θα το μαθουν ολοι,θα ερθει να τον δει θα το μαθουν ολοι.....θα του παρει κτ θα τ μαθουν ολοι.......δν τν μπορω τν ψευτια κ τν υποκρισια.....

Καλά δεν είναι απαραίτητα ψευτιά όλο αυτό:rolleyes:.Γενικά οι παππουδογιαγιάδες τα συζητάνε.Να δεις ο πατέρας μου κουβέντες που κάνει με άλλους παππούδες και γιαγιάδες:rolleyes:.Λες και το μεγαλώνει εκείνος και ξέρει όλες τις λεπτομέρειες:lol:.Τις προάλλες κάποια γειτόνισσα τον ρώτησε πως τον λένε τον μικρό(έχουμε δώσει το όνομα του πεθερού:rolleyes:) ,και του λέει η κυρία "αχ δεν πήρε το δικό σου;"Απάντηση του πατέρα μου "όχι ,εγώ δεν ήθελα ,το σωστό ήταν να πάρει το όνομα του άλλου παππού".Μου ήρθε εκείνη την ώρα να του πολλά αλλά τέλος πάντων ,λες και εκείνος αποφασίζει:mad:.Είδες εσύ έχεις την πεθερά να λέει και εγώ τους δικούς μου.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάνουμε παιδιά δυσκολεύουν τα πράγματα με τους παππούδες και τις γιαγιάδες:rolleyes:...

καλό ρε Nefelirene αλλά πως τα καταφέρνεις?? Να μου μιλάει και εγώ να λέω για τον καιρό θέλει τέχνη!!

Μετά απο 16χρόνια εκπαιδεύεσαι βέβαια δεν αντιδρώ ετσι πάντα αλλά τις περισότερες φορές και ξέρεις τι είναι ακόμα χειροτερο να κάνεις ζουζουνιές με τον άντρα σου μπροστά τους ,τους τρελλάινει.:lol::lol::lol:

Μην τρελαίνεσαι.Όλο κάτι τέτοια καλά κάνουν:rolleyes:.Εμένα η δικά μου πεθερά δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα:D.Κάνα δυο φορές κάτι είπε της απάντησα κατάλληλα και τελείωσε το θέμα.Ο άντρας σου δεν την λέει τίποτα;

Ο αντρας μου συμφωνει μαζι μου αλλα στη μαμα τ δν θα πει ποτε τπτ........Εγω πρεπει να βγαινω η κακια,λες κ μονο δικο μ ειναι το παιδι.......:?:???:

καλα τι καθεσαι και σκας??? οτι θες μπορεις να ακουσεις απο μια πεθερα που τα ξερει ολα! η δικη μου οποτε ερχοταν ελεγε να του βγαλω την ποδιτσα γιατι πνιγεται , οτι πειναει το παιδι και δεν το ταιζω , οτι ειναι αρρωστο , να μην το πιανω απο τις μασχαλες γιατι βγαινουν , να μην το περνω αγκαλια γιατι κακομαθαινει , να μην κανουμε ησυχια για να μαθαινει....και διαφορα που τα εχω ξεχασει....

λυσσα εχουν νομιζω ολες! και εννοειται τα ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Μα γιατι κανουν ετσι τελος παντων??λετε κ εμεις να ειμαστε ετσι/??απα πα δν θελω....ειδη προετοιμαζομαι......Το θεμα ειναι οτι η δικια μου δν ασχολειτε μονο με το μωρο αλλα κ με εμενα,μονο εμενα οχι τον αντρα μου,λες κ δν υπαρχει.......Τις προαλλες στραβωσε γιατι ειδε τα λουλουδια που μου πηρε ο καλος μ στην γιορτη της μητερας.....ΑΑΑΑΑΑ ΡΙΑ ΕΧΕΙς ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ??? ξινιστικε κ εφυγε........οκ ισως σε λιγο καιρο απλα θα την εχω συνηθισει,γιατι πριν το μωρο δν ειχα κ πολλα πολλα μαζι τους,ειμασταν απο μακρυα κ αγαπημενοι που λενε.....τωρα εχουμε παραγνωριστει..........

Τα ειπαν ολα τα κοριτσια.. Χαμογελας με απαθεια, κανεις πως ακους αλλα απ το ενα μπαινει κ απ το αλλο βγαινει.. Οταν μπορεις να απαντησεις απαντας αλλα παντα με τροπο οχι τιποτα αλλο αλλα να μη σταναχωρησεις κ τον αντρα σου, οσο να ναι μητερα του ειναι.. Join the club..

KtMtp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...