Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

τα γνωστα και πανακριβα καταστηματα uccello "εκλεισαν" αρπαζοντας προκαταβολες για επιπλα και αλλα ειδη διακοσμησης.

δεν υπαρχει τροπος επικοινωνιας με κανενα απο τους κυριους Γιαννακοπουλο στο Μαρουσι που επαιρνε προκαταβολες και "πουλουσε" μεχρι τελευταια στιγμη και τον ιδιοκτητη χατζοπουλο.

το καταστημα στο μαρουσι ειναι κλειστο και πελατες τους εχουν πεταξει χαρτακια με "παραπονα" για μη παραδοση.

εχει δημιουργηθει email για ομαδικη καταγγελια (οχι δεν ειναι δικο μου και εγω δεν ειμαι χοντρα χαμενη αφου πηρα με τεραστια καθυστερηση μια πανακριβη ελλατωματικη στραβη συνθεση, που τωρα θα κρατησω).

οι δε εργαζομενοι βλακωδως καλυπταν τον καλο εργοδοτη τους μεχρι προτελευταια μερα, την τελευταια τους πεταξε στο δρομο χωρις καμια αποζημιωση.(ετσι λενε τουλαχιστον).

Διαφημίσεις

ε.. ενταξει μεχρι πριν ηταν καλοι...

για οσους προλαβαν και τα πηραν οκ.

οι αλλοι χτυπιουνται!

ως μονη συμβουλη εχω να πω να μην δινουμε μεγαλες προκαταβολες πουθενα διοτι δεν ξερεις αν αυριο θα υπαρχει η επιχειρηση. κανεις δεν προειδοποιει.

Ακόμα μια απόδειξη ότι στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν. Και αυτοί που συνήθιζαν να πουλούν σε τιμές υπέρογκες, ας ρίξουν το κασέ τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

καλα αν βαρανε κανονια και τετοιες εταιρειες... εν τω μεταξυ εκει ολες οι προκαταβολες θα ειναι φανταζομαι απο 1000ε και πανω. κριμα παντως γιατι τα θεωρω απο τα πιο ομορφα επιπλα. το εχω τιμησει κι εγω παλαιοτερα...

Το ίδιο δεν είχε κάνει πριν λίγα χρόνια μια εταιρεία με έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες ?

Διαφήμιζε ωραίες κουζίνες και ντουλάπες σε πολύ καλές τιμές, παρέδωσε καμιά 100αριά, πήρε προκαταβολές για άλλες 10000 (λέμε τώρα, τα νούμερα είναι ενδεικτικά). Ο τύπος μάζεψε όλο το χαρτί, άφησε απλήρωτους υπαλλήλους, ΙΚΑ, ΦΠΑ, ενοίκια κλπ. και την έκανε ............

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...