Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η μαμά.... κουλάθηκε

Recommended Posts

Περιαρθρίτιδα στη κλείδωση του δεξιού ώμου. Το δεξί χέρι εν μέρη αχρηστεύθηκε. Το να κινώ το χέρι προς κάποιες γωνίες είναι ή αδύνατο ή πολύ επώδυνο.

Με τον θηλασμό καλά τα καταφερνω - μου βάζει το παιδί στην αγκαλιά ο άντρας μου. Όταν δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει αντλώ και ταίζω.

Δευτέρα ακτινογραφία για οριστική διαγνωση και βέβαια για χορήγηση φαρμακευτικης αγωγής (αν είναι συμβατή).

Το θέμα είναι ότι ήδη ένα φάρμακο επάλειψης απορρίφθηκε καθώς απελευθερώνει ισταμίνη στον οργανισμο και το μωρό μου έχει πρόβλημα αλλεργίας. Και βέβαια η φαρμακευτική το καταγράφει ως μη επιτρεπτό για εγκυμοσύνη κι θηλασμό. Αλλά αυτό το κάνουν και σε φάρμακα που τελικά είναι συμβατά με τον θηλασμό.

Τη Δευτέρα θα ξέρω για τα φάρμακα και θα επανέλθω για να με συμβουλέψει όποιος μπορεί για τη συμβατότητα (Αγλαία πληζ....)

Απλά θα ήθελα να ρωτήσω από τωρα τι παίζει γενικα με κορτιζόνη ή με αντιφλεγμονώδη. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι από αυτά, που μπορω να πάρω ή να τα απορρίψω με τη μία;

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Δεν είμαι σίγουρη αν είχα το ίδιο ακριβώς, αλλά η θεραπεία του ήταν κυρίως ξεκούραση. Και δέσιμο, έτσι ώστε να μην κινείται, όπως λες. Το πολύ κουλό ήταν ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ σε καμία νορμάλ στάση, και κοιμόμουν καθιστή. Η πρώτη-δεύτερη νύχτα κάπως βγήκε, αλλά από κει και πέρα ήμουν κομμάτια, γιατί η καθιστή στάση δεν είναι νορμάλ στάση ξεκούρασης και με πέθαινε το υπόλοιπο σώμα... Πακέτο που ήταν χειρότερο από την έλλειψη ύπνου με τα νεογέννητα. Κράτησε όμως μια εβδομάδα, μετά από την οποία μπορούσα πλέον να κοιμάμαι νορμάλ.

Και εγώ θήλαζα τότε και δεν θυμάμαι τι φάρμακα μου έδωσαν και αν τα πήρα καν. Η θεραπεία που κυρίως μου πρότειναν ήταν η ακινησία του χεριού.

περαστικα καταρχας..αν εχεις το βιβλιο της πατσουρου, στις τελευταιες σελιδες εχει λιστα φαρμακων (δραστικη ουσια, απ'ο,τι καταλαβα)κ σχολια για το αν ειναι συμβατα η οχι..μεχρι να σου απαντησει κ η αγλαια..

για την ηπια αντιμετωπιση της περιαρθριτιδας, το μονο που γνωριζω ειναι οτι η γιογκα βοηθησε πολυ μια κοπελα γνωστη μου...

περαστικα να ειναι κ κουραγιο με τον πονο..!

Διαφημίσεις

Το πολύ κουλό ήταν ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ σε καμία νορμάλ στάση, και κοιμόμουν καθιστή.

Ακριβώς έτσι έβγαλα τη νύχτα. :cool:

Κράτησε όμως μια εβδομάδα, μετά από την οποία μπορούσα πλέον να κοιμάμαι νορμάλ.

Το πιο καλό νέο! Μια εβδομάδα την αντέχω μια χαρά:rolleyes:

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Περιαρθρίτιδα στη κλείδωση του δεξιού ώμου. Το δεξί χέρι εν μέρη αχρηστεύθηκε. Το να κινώ το χέρι προς κάποιες γωνίες είναι ή αδύνατο ή πολύ επώδυνο.

Με τον θηλασμό καλά τα καταφερνω - μου βάζει το παιδί στην αγκαλιά ο άντρας μου. Όταν δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει αντλώ και ταίζω.

Δευτέρα ακτινογραφία για οριστική διαγνωση και βέβαια για χορήγηση φαρμακευτικης αγωγής (αν είναι συμβατή).

Το θέμα είναι ότι ήδη ένα φάρμακο επάλειψης απορρίφθηκε καθώς απελευθερώνει ισταμίνη στον οργανισμο και το μωρό μου έχει πρόβλημα αλλεργίας. Και βέβαια η φαρμακευτική το καταγράφει ως μη επιτρεπτό για εγκυμοσύνη κι θηλασμό. Αλλά αυτό το κάνουν και σε φάρμακα που τελικά είναι συμβατά με τον θηλασμό.

Τη Δευτέρα θα ξέρω για τα φάρμακα και θα επανέλθω για να με συμβουλέψει όποιος μπορεί για τη συμβατότητα (Αγλαία πληζ....)

Απλά θα ήθελα να ρωτήσω από τωρα τι παίζει γενικα με κορτιζόνη ή με αντιφλεγμονώδη. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι από αυτά, που μπορω να πάρω ή να τα απορρίψω με τη μία;

Περαστικά!!!

Η κορτιζόνη είναι συμβατή. Για τα άλλα δες εδώ http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Περαστικά!!!

Η κορτιζόνη είναι συμβατή. Για τα άλλα δες εδώ http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Εύα μου 1.000.000 ευχαριστώ!

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...