Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

νεο καταστημα ρουχων

Recommended Posts

καλησπέρα.σκέφτομαι να ανοίξω κατάστημα παιδικών ρούχων.

θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να μου λέγατε γνώμες...εστω κ κατι που σας ακούγετε κακό η' παράλογο μπορεί να με βοηθήσει ότι πείτε μπορεί να με βοηθήσει.ευχαριστώ.

1. τι είναι αυτό που θέλετε συνήθως κ δεν το βρίσκετε?π.χ παντελόνια τζιν?κάλτσες? κλπ

2.τι θα σας τραβούσε σε ένα νέο μαγαζί παιδικών ενδυμάτων που θα σας κέντριζε το ενδιαφέρον?πχ θα σας τραβούσε το ενδιαφέρων εάν είχε ένα μικρο σταντ με βιβλια που αφορουν τη ψυχολογία των παιδιών?της μητερασ σε διαφορα σταδια του παιδιού? να είχε σαπούνια οικολογία η' αντίστοιχα πράγματα.

3.προτιμάτε ένα μαγαζί κλασικό η' να έχει χρώματα κ σχεδία στους τοίχους?

4.τι σας τραβα σε ένα μαγαζί παιδικών ρούχων κ τι σας απωθεί?

Διαφημίσεις

αυτο που μ'ενδιαφερει προσωπικα ειναι η ποιοτητα κ φυσικα να μεη με γδερνουν.δεν ξερω αν θεσ να κανει ανεξαρτητο η franchise (αν σκεφτεσαι το2 καλυτερα να το ξεχασεις εχω καει)

στο θεμα μας ομως εχω αγορασει αρκετες φορες ρουχα ελληνικων εταιρειων με τελεια ποιοτητα.επισης οταν ενα καταστημα με καλυπτη στα παντα για τα παιδια ετσι ωστε να μην τρεχω εδω κ κει.

βεβαια η περιοχη παιζει ρολο που θες να κανεις το καταστημα σε τι κοσμο απευθυνεσαι.δλδ σε ενα επαρχιακο καταστημα δεν νομιζω οτι θα τους ενδιεφεραν τα οικολογικα προιοντα θα ειχες περιορισμενο κοινο.

αν σκεφτω κατι ακομα θα επανελθω

Μπορεί να είναι και χαζό αυτό που θα σου πω, αλλά θα μου άρεσε αν είναι εφικτό να υπήρχε ένα σημείο με 2-3 παιχνιδάκια, όχι για αγορά αλλά για να απασχολήσει το μικρό μου λίγη ώρα και να μπορέσω να χαζέψω χωρίς να με τραβάει να φύγουμε. Εγώ το φαντάζομαι μακριά απο την έξοδο προστατευμένο και να έχω άμεση οπτική επαφή οπουδήποτε μέσα στο κατάστημα. Θα μου άρεσε να έχει χρώμα στους τοίχους, και αρκετό χώρο για να μη σκοντάφτει παντού το καροτσάκι.

όχι δε μιλάμε για αλυσίδα αλλα για ένα νέο κατάστημα με νέα ταυτότητα.

η περιοχή θα είναι δυτικά προάστια.θα εχει ρούχα καθημερινά οπού θα συνδυάζουν τιμή κ ποιότητα.τα παιδια παιζουν,τρεχουν,πεφτουν,μεγαλωνουν....αυτο 'αναγκαζει' τους γονεις να αγοράζουν συχνά ρούχα ένα κατάστημα που συνδυάζει ποιότητα κ τιμή θα βοηθούσε αρκετά σκεπτόμενος βεβαία κ τον εαυτό μου κ τι θα με εξυπηρετούσε σα γονιό(δεν ειμαι),καταναλωτή.

αυτο που μ'ενδιαφερει προσωπικα ειναι η ποιοτητα κ φυσικα να μεη με γδερνουν.δεν ξερω αν θεσ να κανει ανεξαρτητο η franchise (αν σκεφτεσαι το2 καλυτερα να το ξεχασεις εχω καει)

στο θεμα μας ομως εχω αγορασει αρκετες φορες ρουχα ελληνικων εταιρειων με τελεια ποιοτητα.επισης οταν ενα καταστημα με καλυπτη στα παντα για τα παιδια ετσι ωστε να μην τρεχω εδω κ κει.

βεβαια η περιοχη παιζει ρολο που θες να κανεις το καταστημα σε τι κοσμο απευθυνεσαι.δλδ σε ενα επαρχιακο καταστημα δεν νομιζω οτι θα τους ενδιεφεραν τα οικολογικα προιοντα θα ειχες περιορισμενο κοινο.

αν σκεφτω κατι ακομα θα επανελθω

τίποτα δεν είναι χαζό.ειναι πρακτικο.

τι είναι αυτό που σε απωθεί κ τι σε τραβαει?

τι είναι αυτό που σε δυσκολεύει να βρεις?

Μπορεί να είναι και χαζό αυτό που θα σου πω, αλλά θα μου άρεσε αν είναι εφικτό να υπήρχε ένα σημείο με 2-3 παιχνιδάκια, όχι για αγορά αλλά για να απασχολήσει το μικρό μου λίγη ώρα και να μπορέσω να χαζέψω χωρίς να με τραβάει να φύγουμε. Εγώ το φαντάζομαι μακριά απο την έξοδο προστατευμένο και να έχω άμεση οπτική επαφή οπουδήποτε μέσα στο κατάστημα. Θα μου άρεσε να έχει χρώμα στους τοίχους, και αρκετό χώρο για να μη σκοντάφτει παντού το καροτσάκι.

Διαφημίσεις

εμενα θα με τραβουσε μια καλη βιτρινα που δεν εχει αμπιγε ρουχα (οπως τα ΗΡΑ για παραδεογμα) αλλα που εχει πρακτικα και ποιοτικα ρουχα οπως τα mayoral για παραδειγμα!! Θα με τραβουσε μια βιτρινα στολισμενη ανα εποχη και διαφορετικα! Επισης θα μου αρεσε μεσα να εχει ενα τραπεζακι με ζωγραφιες για να απασχολειται η κορη μου οταν εγω κοιταω τα ρουχα ..... ακομα θα μου αρεσε να δινουν στο παιδι ενα μικρο δωρακι οταν φευγει π.χ ενα μπαλονακι.....και φυσικα δεν το συζητω θα μου αρεσε να συνδυαζει ποιοτητα και τιμες!

Δεν θα με πειραζε να εχει ρουχα ελληνικης ραφης αρκει να ηταν ποιοτικως καλα..αλλωστε εχω βρει πολλα ρουχα κατασκευασμενα στην Ελλαδα πολυ καλυτερα απο αλλα ιταλικα κλπ.....και ακομα θα μου αρεσε να καταλαβω οτι αυτος που εχει το μαγαζι ψαχνεται για να φερει καλο εμπορευμα στο μαγαζι του.....εχω φυγει απο πελατισσα απο μαγαζι γιατι ξαφνικα σκαρτεψε το εμπορευμα του και δε εφερνε πλεον τα ποιοτικα πραγματα που εγω επερνα!!

ελπιζω να σε βοηθησα λιγο

βοήθησες αρκετά ευχαριστώ...

εμενα θα με τραβουσε μια καλη βιτρινα που δεν εχει αμπιγε ρουχα (οπως τα ΗΡΑ για παραδεογμα) αλλα που εχει πρακτικα και ποιοτικα ρουχα οπως τα mayoral για παραδειγμα!! Θα με τραβουσε μια βιτρινα στολισμενη ανα εποχη και διαφορετικα! Επισης θα μου αρεσε μεσα να εχει ενα τραπεζακι με ζωγραφιες για να απασχολειται η κορη μου οταν εγω κοιταω τα ρουχα ..... ακομα θα μου αρεσε να δινουν στο παιδι ενα μικρο δωρακι οταν φευγει π.χ ενα μπαλονακι.....και φυσικα δεν το συζητω θα μου αρεσε να συνδυαζει ποιοτητα και τιμες!

Δεν θα με πειραζε να εχει ρουχα ελληνικης ραφης αρκει να ηταν ποιοτικως καλα..αλλωστε εχω βρει πολλα ρουχα κατασκευασμενα στην Ελλαδα πολυ καλυτερα απο αλλα ιταλικα κλπ.....και ακομα θα μου αρεσε να καταλαβω οτι αυτος που εχει το μαγαζι ψαχνεται για να φερει καλο εμπορευμα στο μαγαζι του.....εχω φυγει απο πελατισσα απο μαγαζι γιατι ξαφνικα σκαρτεψε το εμπορευμα του και δε εφερνε πλεον τα ποιοτικα πραγματα που εγω επερνα!!

ελπιζω να σε βοηθησα λιγο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...