Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μας αφησαν χωρις πετρελαιο!!!

Recommended Posts

παραγγείλαμε πέμπτη αφού ξέραμε πως σαββατο σταματάει η διάθεση πετρελαίου.μας λένε σαββατο θα ερθουμε.πάει 5 η ώρα το απόγευμα τίποτα.περναμε απο εκει κ μας λέει σε 2 ώρες το πολύ θα έχουμε ερθει.σαββατο ειχαμε τα γεννεθλια της μικρης.πάει 9,30 τιποτα.ξεκινάμε πάλι τα τηλέφωνα.μας λένε κάτι φίλοι που καθόντουσαν στο μπαλκονι πως περασε ενα φορτηγο αλλα σταματησε λιγο κ εφυγε.με τα πολλα λενε τωρα περασε η ωρα θα ερθουμε δευτερα.παει 7,30 η ωρα περνω τηλ κ λεει τωρα σταματησαν την διανομη κ θα το φερουν σημερα.μας δουλευουν.τι μπορω να κανω κ που να απευθυνθω που μας αφησαν ετσι?(ειμαι σιγουρη πως ουτε σημερα θα ερθουν)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Από την στιγμή που λήγει η περίοδος προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τους αναγκάσεις. Είναι νόμος αυτό.

Το πετρέλαιο θέρμανσης διακινείται ορισμένους μήνες το χρόνο και αν πιάσουν κάποιο βυτίο να δίνει πετρέλαιο θέρμανσης θα έχει κυρώσεις.

Εμένα αυτός που μου φέρνει πετρέλαιο είναι φίλος και με πήρε το Σάββατο τηλ να μου πει ότι το πετρέλειο τελειώνει και να του πω πόσο θέλει να μου κρατήσει. Μου το έφερε χτες.

Επισήμως έληξε εχτές η ημερομηνία,αλλά μου είπε ότι το βράδυ που σχόλασε κατά τις 12 του είπε ο φύλακας ότι πήρε παράταση μέχρι τις 6 του μήνα.

Αν όντως υπάρχει παράταση ρώτα στο Υπουργείο και θα σου πούνε.

Και αν ναι, πάρε από αλλού πετρέλαιο αφού αυτοί δεν είναι αξιόπιστοι.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

βρε κοριτσακι συγνωμη αλλα το χρειαζεστε τοσο πολυ;εγω απο 01/04 εχω κλεισει το καλοριφερ και αν καποια στιγμη αισθανθω ψυχρα παταω το aircondition.

και φαντασου μενω και στον 6οροφο,αλλα το σπιτι ειναι οκ.

Διαφημίσεις

οκ τοτε εχεις δικιο γιατι απο οτι καταλαβα εχεις ιδιοκτητο σπιτι,εγω μενω σε πολυκατοικια και εχει πετρελαιο οποτε θελω μπορω να το χρησιμοποιησω και οτι καψω θα πληρωσω.

εχεις δικιο,αυτος δε σου εδωσε μια εξηγηση;απαραδεκτο οντως.

ασχετο δεν ηξερα καν οτι και το πετρελαιο διατιθεται βαση ημερομηνιας.

λιγο πολυ τα ιδια επαθε η αδερφη μου ..της ειπανε οτι θα φερουνε αλλα μετα της πηραν τηλ και της ειπανε τελειωσε το πετρελαιο δεν εφτασε για ολους!!!!!!!!!

και εμεις μενουμε χορτιατη θεσσαλονικης που εχει και πολυ κρυο....

βρε ξαναξεκιναμε παλι απο 15 οκτωβρη...μωρο παιδι εχω δεν θα χρειαστω?

Κάνει τόσο πολύ κρυο εκεί που μένεις?

Με A/C δεν την παλεύεις για λίγες μέρες?

Μάιο έχουμε θα ανέβει η θερμοκρασία.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Χρειάζεται πετρέλαιο και το καλοκαίρι αν χρησιμοποιεί μπόιλερ και όχι ηλεκτρ ή ηλιακό θερμοσίφωνα

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Κ Αυτο αλλα αν θυμαστε τα κρυα αρχιζουν κ πριν τον οκτωβριο κοριτσια. κ τι εκανε η αδελφη σου τελικα?

δεν εχετε κανενα γνωστο να δουλευει σε βενζιναδικο να μας πει ε?

βρε παιδια δικιο εχει η κοπελα!

κι εμεις ξεμειναμε και μας εβαλε ο βενζινοπωλης μας να το κουβαλαμε με μπετονια! δεν εχουμε ουτε ηλιακο ουτε θερμοσιφωνα,τον αυγουστο θα γεννησω,με τι θα εκανα μπανιο το μωρο με τα μπρικια?υπαρχουν περιπτωσεις που το πετρελαιο χρειαζεται ολο τον χρονο και ειδικα αν υπαρχει μωρακι στο σπιτι.κι οπως λεει και η βικυ,μπορει να εχει κρυο πριν τις 15 οκτωβρη που αρχιζει και παλι η διανομη...ενα αποθεματικο χρειαζεται παντα!τυχεροι οσοι μενουν σε πολυκατοικια!πολλοι παντως αντιμετωπισαν προβλημα με τη διανομη πετρελαιου τις τελευταιες μερες...

tt1108c2.aspx

καλα, πικρα το πετρελαιο με το μπιτονακι...το καναμε εμεις περυσι το καλοκαιρι και θα το ξανακανουμε κ φετος....πανακριβο βγαινει αλλα το σπιτι ειναι με ενοικιο και δεν εχει ηλιακο ουτε θερμοσιφωνα με ρευμα....τεραααστιο μειον που το διαπιστωνεις στη σοβαροτητα του με μωρακια....

Κ Αυτο αλλα αν θυμαστε τα κρυα αρχιζουν κ πριν τον οκτωβριο κοριτσια. κ τι εκανε η αδελφη σου τελικα?

δεν εχετε κανενα γνωστο να δουλευει σε βενζιναδικο να μας πει ε?

σου εστειλα πμ μακαρι να μπορεσω να βοηθησω.

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Όλα τα ενδεχόμενα ακόμα ανοιχτά αλλά παίζει δυνατά η προοπτική να μην ισχύσει η εξίσωση από του χρόνου.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...