Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν θέλει τρίτο!

nastasia

Recommended Posts

Νιώθω λίγο άσχημα που ξεκινάω αυτό το θέμα διότι είμαι ήδη μάνα δύο παιδιών (4 κια 2,5 ετών) και θα έπρεπε να είμαι σίγουρη για το τί ακριβώς θέλω και για το πώς νιώθω. Σκεφτόμασταν να κάνουμε ένα τρίτο παιδάκι αλλά εκεί που λέμε να ξεκινήσουμε πάντα κάτι μας τραβάει πίσω κυρίως από την πλευρά του άντρα μου, ο οποίος λέει ότι είναι πολύ πιεσμένος και καλύτερα να το αφήσουμε για αργότερα κια ίσως να μην κάνουμε και καθόλου μια χαρά είμαστε έτσι και αν είναι αγόρι να έχουμε τρία αγόρια και άλλα τέτοια. Η αλήθεια είναι ότι προσφέρει πολλά γι' αυτό είναι κουρασμένος. Και εγώ είμαι αλλά έχω ακόμα αποθέματα για ένα παιδάκι ακόμα και δεν με νοιάζει το φύλλο. Όταν όμως κάνει έτσι, κάνω και εγώ πίσω! Θέλω αλλά καμιά φορά με βολεύει που δεν -θέλει! Τί να κάνω! Ούτε εγώ ξέρω!!!

Διαφημίσεις

Νιώθω λίγο άσχημα που ξεκινάω αυτό το θέμα διότι είμαι ήδη μάνα δύο παιδιών (4 κια 2,5 ετών) και θα έπρεπε να είμαι σίγουρη για το τί ακριβώς θέλω και για το πώς νιώθω. Σκεφτόμασταν να κάνουμε ένα τρίτο παιδάκι αλλά εκεί που λέμε να ξεκινήσουμε πάντα κάτι μας τραβάει πίσω κυρίως από την πλευρά του άντρα μου, ο οποίος λέει ότι είναι πολύ πιεσμένος και καλύτερα να το αφήσουμε για αργότερα κια ίσως να μην κάνουμε και καθόλου μια χαρά είμαστε έτσι και αν είναι αγόρι να έχουμε τρία αγόρια και άλλα τέτοια. Η αλήθεια είναι ότι προσφέρει πολλά γι' αυτό είναι κουρασμένος. Και εγώ είμαι αλλά έχω ακόμα αποθέματα για ένα παιδάκι ακόμα και δεν με νοιάζει το φύλλο. Όταν όμως κάνει έτσι, κάνω και εγώ πίσω! Θέλω αλλά καμιά φορά με βολεύει που δεν -θέλει! Τί να κάνω! Ούτε εγώ ξέρω!!!

Και εγω και θελω και δεν θελω αλλα μαλλον δεν θα κανουμε αλλο..

Νομιζω οτι εχει σημασια ποσο χρονων ειστε (για να δεις τα περιθορια)...

Οικονομικα πως ειστε?

Δουλευετε και οι 2? Οι δουλειες σας ειναι σταθερες?

Αυτα θα αναρωτιομουνα εγω αν πηγαινα για 3ο.

Δυστυχως η οικονομικη ανασφαλεια..... σου κοβει την φορα.

Γενικα ειμαι της αποψης οτι αυτα τα πραγματα δεν γινονται με το ζορι. Οποτε ισως αν κανεις λιγο υπομονη, νοιωσει πιο ετοιμος. :wink:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Αχ, κούκλα μου, πως σε καταλαβαίνω. Και εγω θέλω τουλάχιστον 3ο παιδάκι. Αλλά βλέπεις είπαμε να περιμένουμε λίγο να δούμε πως θα πάει η οικονομική κατάσταση. Ελπίζω σε 2 χρόνια να εχει ξεσκαρτάρει το πράγμα....Σου εύχομαι πάντως να κάνεις το παιδάκι που τόσο επιθυμείς.

Οτι αποφαση και αν παρετε, καλο ειναι να την παρετε ΜΑΖΙ. Με δυο παιδια και τριτο στην κοιλια χωρις βοηθεια ειναι δυσκολα. Εξαρταται απο πολλους παραγοντες...δουλειας, οικονομικης καταστασης και ηλικιας των δυο σας. Παντως αν εχετε τα περιθωρια και υπαρχει αγαπη στην σχεση, δεν παιζει ρολο το φυλο. Τι αγορι, τι κοριτσι; Εκει που ειναι τα δυο αγορια και αν ερθει και τριτο...τι δηλ.; Ισα ισα τωρα που τα μαθατε :wink: Και αν ειναι κοριτσακι; Και γεμιζουν ροζαλι ρουχαλακια τα δωματια;

Σου ευχομαι να βρειτε την ακρη με τον συντροφο σου και να πραγματοποιηθει συντομα αυτο που τοσο επιθυμεις

Διαφημίσεις

μαλλον δεν ειστε ετοιμοι για τριτο ΑΚΟΜΑ....ειναι ακομα και μικρουλια τα παιδακια σου! φανταζομαι και οι δυο σκεφτεστε και το οικονομικο και η κουραση υπαρχει ηδη. δεν ειναι κακο αυτο που νιωθετε.αν ηλικιακα σας περνει να περιμενετε,μη το κανεις θεμα και ισως σε λιγα χρονια στο προτεινει μονος του.κοιτα να ειστε ενωμενοι σαν ζευγαρι, ηδη εχετε δυο παιδακια και κοιτα να τα χαρειτε!

Εγώ έχω τρία αγόρια. Θέλαμε τρία παιδιά κι εγώ κι ο άντρας μου κι όταν το αποφασίσαμε ότι πάμε για τρίτο είχαμε πολύ καλύτερες συνθήκες. Στην πορεία μας έτυχαν διάφορες αναποδιές και φορτωθήκαμε στεναχώριες και πίεση. Ευτυχώς ο άντρας μου το ήθελε όσο κι εγώ και μπορώ να πω ότι στο τρίτο ήταν πιο συνειδητοποιημένος και ασχολήθηκε περισσότερο μαζί του από μωρό, απ' ότι με τα άλλα δύο. Δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς βέβαια, γιατί με τρία παιδιά δεν σου φτάνουν πλέον τα δύο χέρια, ειδικά αν είναι κοντινά σε ηλικία. Συν του ότι εγώ έχω κουραστεί και τον αφήνω ν' ασχολείται περισσότερο (όσο μπορεί). Ευτυχώς λοιπόν που το ήθελε, γιατί διαφορετικά θα είχαμε πολύ μεγάλες εντάσεις και πιθανόν να τα είχαμε βροντήξει. Βλέπω πάρα πολλά ζευγάρια με τρία παιδιά που χωρίζουν. Είναι σαν να προσθέτεις ένα ακόμα τουβλάκι σε μια κατασκευή, το αντέχει ή θα πέσει;

Παρ'όλα αυτά που μπορεί ν' ακούγονται αρνητικά, νιώθω πλήρης, χαίρομαι που έχουμε και το μικρό μας.

Είναι πολύ προσωπικές αποφάσεις, μόνο οι δυο σας ξέρετε τι είναι καλύτερο.

Εγώ είμαι 32 και εκελινος 36. Δεν είμαστε και μεγάλοι! Εγώ δημόσιος υπάλληλος εκείνος ελ. επαγγελματίας, εντάξει μέχρι τώρα ήταν πολύ καλά τα οικονομικά, τώρα πέσαμε λίγο (θα πέσουμε κι άλλο όπως φαίνεται) αλλά δε νομίζω να είναι αυτό το θέμα! Βοήθειες έχουμε αλλά είμαστε εμείς που ασχολούμαστε κυρίως, τις γιαγιάδες τις έχουμε μόνο όταν υπάρχει ουσιαστικός λόγος και αυτό ήταν επιλογή μας από την αρχή! Ανάσες χρειαζόμαστε και οι δύο! Πρέπει να κάνω λίγη υπομονή και να το ξαναθίξω σε ένα χρόνο ίσως! Απλά, φοβάμαι μήπως αργότερα παραχαλαρώσουμε και δεν το κάνουμε! Αλλά όπως και να' χει, πρέπει να το νιώσουμε και να το κάνουμε....

γεια σασ κοριτσια ειμαι μια μανουλα τριων παιδιων κ ηθελα να πω κ εγω την γνομη μου μηποσ βοηθησω....

εμενα το τριτο ηρθε μονο του παρολ αυτα παντα στο πισω μεροσ του μυαλου μου υπηρχε κ να τελικα που ηρθε κ ειμαι πολυ χαρουμενη γι αυτο.

ασ τα παρω απ την αρχη....ο Γιωργακησ μου ειναι 5 κ κατι η Δαναη 3,5 κ ο ιασονακοσ μου σε δεκα μερεσ κλεινει χρονο.

οι ισοροποιεσ μασ ειναι καλυτερεσ τα παιδια τα μεγαλα ειναι σαν ενα παιδι μιασ κ ειναι κοντα στισ ηλικιεσ ετσι ειναι σαν να μεγαλωνω 2 .....παιζουν καλυτερα κ ποτε κανενα δεν εδιξε πωσ δεν τον ηθελαν μαζι τουσ καλα καποιεσ φορεσ τσατιζοντε οταν τουσ πιραζει τα πραγματα αλλα γενικα ειναι αγαπημενα αδερφακια κ αυτο βοηθαει πολυ την κατασταση.

στην δαναη ειχα παθει μια καταθληψη κ επερνα ενα χαπακι που επρεπε για ενα χρονο να το περνω ...πραγματι εκανε δουλεια κ για 10 μηνεσ δεν μπορουσα ουτε να κλαψω με το ζορι χιχι αλλα τσουπ να κ ο ιασονασ ....το κοβο μαχερι ηταν ενα σοκ για μενα δεν ηξερα αν θα ημουν καλα χωρισ το χαπι μου αλλα ευτυχωσ ολα πηγαν καλα κ ακομα κ τωρα ειμα ακομα καλυτερα το κενο που ενιωθα καλιυθηκε ......οσον αφορα τον αντρα μου ειναι καλοσ κ με βοηθαει ποτε δεν σκεφτικε να το ριξουμε αλλα ποτε δεν ηθελε κ τριτο ειναι δυσκολη αποφαση αλλα οταν ερθει πιστευω δυσκολα να μην το κρατησεισ.

οικονομικα δεν ειμαστε τελεια αλλα οκ εγω δεν δουλευω τωρα αλλα ο αντρασ μου σαν ξυλουργοσ κατι κανει βοηθαει κ το επιδομα λιγο.

τεσπα εγω θα σου ελεγα αν το κανεισ καντο τωρα που ειναι κ τα αλλα μικρα μετα θα βαριεσε κ ειναι κ λιγο κριμα για το μωρο να μην χαρει αδερφακια;).αυτα κ δεν σασ κριβω για πολυ πισω στο μυαλο κ για μια μπεμπα:shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αλλα δεννν για οικονομικουσ λογουσ;)

2jRPp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...