Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ζαλη Ζαλη Ζαλη

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,

θα ηθελα να ρωτησω αν ειχε καμια τα ιδια συμπτωματα με μενα.

Εδω και δυο βδομαδες εχω υπερβολικη ζαλη ανακατεμα και κοπωση πολλη κοπωση..!

Πηγα γιατρο και μου ειπε οτι μαλλον ειναι απο την αιμοσφαιρινη μου που πεφτει μου διπλασιασε σιδιρους φυλικο.

Αυριο κανονικα επιστρεφω στη δουλεια...

Κι αν παω κι ειμαι ετσι παλι θα φυγω?????

ΔΕΝ ξερω τι θα κανω. Οτι δεν επαθα τους πρωτους μηνες το παθαινω τωρα.Μεχρι και ταση για εμετο εχω..

NDMNp3.png5oZhp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ το παθαινω αυτό...εχω χαμηλο αιματοκριτη και αιμοσφαιρινη...Μου διπλασιασε και μενα το σίδηρο και είμαι λιγο καλύτερα...πινω και αρκετους φυσικους χυμους πορτοκάλι.

Ισως σε βοηθήσει και σενα.Τώρα για τη δουλειά αναλογα πως θα είσαι...προσεχε μονο μη ζαλιστεις και πέσεις και χτυπήσεις.Εγώ μονο αυτό φοβάμαι και όποτε με πιάνει τη βγάζω ξάπλα...

xceZp3.png

Μην ζοριστεις και πας στην δουλεια γιατι αν εχει πεσει η αιμοσφαιρινη σου κινδυνευεις να πεσεις πουθενα η να σε πιασει δυσπνοια. Τσεκαρε αιματοκριτη και μετα δες αν θα πας.

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι

:Pηρθα δουλεια σε λιγο σχολανω νιωθω χρησιμη μετα απο ενα μηνα σπιτι - ημουν με αδεια γιατρου.

την πιεση την τσεκαρα αντικο μου εφθασε μεχρι 8-4 και 120παλμουσ με εστειλαν καρδιολογο τελικα μαλλον αιμοσφερινη και σιδηρο..

υπομονη υπομονη υπομονη

σας ευχαριστω

NDMNp3.png5oZhp3.png

Κι εγώ μια απ'τα ίδια έχω...Με το τίποτα ταχυπαλμλιες, ιλίγγους, δύσπνοια...Την πρώτη φορά που μου συνέβη τα παιξα τελείως και νόμιζα ότι αυτό ήταν...Τώρα καταλαβαίνω πότε θα με πιάσει και ξαπλώνω τελείως στο πλάι οπότε ηρεμώ..Είναι κλασική περίπτωση αναιμίας. Αν είναι καλά και ο θυροειδής σου, απλά πιο πολύ σίδηρο και μοσχάρι...Υπομονή και θα ανέβει ο αιματοκρίτης...Ξέρω το συναίσθημα, νιώθεις ανήμπορη και ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...Υπομονή, οι θυσίες είναι για τα μπεμπάκια μας...

Κι εγώ μια απ'τα ίδια έχω...Με το τίποτα ταχυπαλμλιες, ιλίγγους, δύσπνοια...Την πρώτη φορά που μου συνέβη τα παιξα τελείως και νόμιζα ότι αυτό ήταν...Τώρα καταλαβαίνω πότε θα με πιάσει και ξαπλώνω τελείως στο πλάι οπότε ηρεμώ..Είναι κλασική περίπτωση αναιμίας. Αν είναι καλά και ο θυροειδής σου, απλά πιο πολύ σίδηρο και μοσχάρι...Υπομονή και θα ανέβει ο αιματοκρίτης...Ξέρω το συναίσθημα, νιώθεις ανήμπορη και ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...Υπομονή, οι θυσίες είναι για τα μπεμπάκια μας...

Σ ερυχαριστω για την απαντηση ναι οντως οπως τα λες.

Μου διπλασιασε το σιδηρο ... το στομαχι μου τα εχει παιξει αλλα τι να κανουμε.

τουλαχιστον ηρθα δουλεια βλεπω κοσμο και ανεβηκε καπως η ψυχολογια μου. Κατι που δεν ηξερα και μου ειπε ο γιατρος ειναι να μην πινω νεσ και οντως με βοηθησε ειναι διουριτικο και ριχνει κι αλλο την πιεση απ την αλλη ο ελληνικος με βοηθα...!:(

NDMNp3.png5oZhp3.png

• 1 χρόνο μετά...

Είμαι στην 28η και νιώθω κι εγώ τρομερή κόπωση, ή μάλλον εξάντληση τις τελευταίες ημέρες.

Μου έχει διπλασιάσει το σίδηρο εδώ και 2 εβδομάδες, τι άλλο μπορεί να φταίει;; Την περασμένη εβδομάδα ανακαλύψαμε διαβήτη, και ξεκίνησα διατροφή. Εχω και υπόταση έως 5-9, όχι πολύ. Αιματοκρίτη είχα 32,2 - δε νομίζω πως είναι τόσο χαμηλός, έ;

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...