Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είμαι έξαλλη....

mpoumpoula

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπερα,

Είμαι έξαλλη! Έξαλλη με τους γονείς μου και τον άντρα μου εν μερει! Έχω τρία παιδιά 9χ. 21 μηνών και 8 μηνων. Την Τρίτη θα παμε για Πασχα στο χωριό μου όλοι μαζί. Σημερα το πρωι λοιπον, ήρθαν από εδω οι γονείς μου για να φάνε και μετά να φύγουν για το χωριο για να κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασιες. Κι εκεί που καθόμασταν... αρχίζει ο πατερας μου... να λέέι στη μικρή (21 μηνών). Θα έρθεις μαζί μας στο χωριό;; Όχι. απαντώ εγώ! Συνεχίζει εκείνος το ίδιο τροπάριο, ακολουθει και μάνα μου, και τέλος πετάγεται κ ο αντρούλης μου! Έλα μωρέ βάλτης δυο ρουχαλάκια κ σε δυο μέρες θα πάμε κι εμείς! Εγώ εξακολουθώ κ λέω όχι αλλά με αγνοούν. Τους εξηγώ ότι είναι πολύ μεγάλη ευθύνη ένα παιδί 21 μηνών αλλά αρχίζει η μάνα μου ... και τί είμαι εγώ χαζή; εσάς πώς σας μεγάλωσα;; κ άλλα τέτοια... Κ τελικά... το παιδί έφυγε μαζί τους αφού έβαλε ο άντρας μου το καθισματάκι στο αυτοκίνητό τους κ ενεργοποίησε τις παιδικές ασφάλειες στις πόρτες τις οποίες οι γονείς μου δε θεωρούσαν απαραίτητες! Και θα μου πειτε, πού είναι το προβλημα;;; Στη μάνα μου είναι που επιμένει να αφήνει τα απορρυπαντικά χύμα στο μπάνιο, που αφήνει τηγάνια κ κατσαρόλες με τα χερούλια προς τα έξω, που παρατάει μαχαίρια στο τραπέζι της κουζίνας κ που ειναι βέβαιη ότι θα το βλέπει πάντα το παιδί κ θα το προλαβαίνει! Που πριν χρόνια επνιξε το μεγάλο μυ γιο κάνοντας τον μπάνιο κ το παιδί εκανε 4 χρονια να ξεπεράσει τη φοβια που έπαθε με το νερό! Που πριν 4 μήνες στο χωριό πήρε τη μικρή στην αυλή κ σε πεντε λεπτα την έφερε μέσα καταγρατσουνισμένη στο προσωπο γιατί της επεσε στις τριανταφυλλιες! Προφανώς έκανε κάποια δουλεια κ δεν την πρόσεχε! Πού τάιζε με το μπιμπερό το 2 μηνών τότε μωρό, της πνίγηκε κ το σήκωσε ορθιο κ το κοιτούσε κ βγήκα από το μπάνιο κ της το άρπαξα κ το γύρισα τελειως ανάποδα γιατί είχε γινει μπλε κ σχεδόν είχε χάσει τις αισθήσεις του! Και πολλά πολλά άλλα! Από την ώρα που έφυγαν κλαιω κ ευχομαι μην πάθει κάτι το παιδί μου... με τον άντρα μου δε μιλάω γιατί ξέρει οτι δε θέλω να αφήνω τα παιδια κ δε με υποστήριξε...

Διαφημίσεις

Καταλαβαίνω τους φόβους σου και αν ήμουν στη θέση σου δεν θα το αφηνα να πάει μόνο του. Εμένα πέρσι το καλοκαίρι που ο μικρός είχε κλείσει τα τέσσερα πήραν οι δικοί μου τον μεγάλο μου και τον ανηψιό μου στο χωριό.Όμως επειδή ο μικρός έκλαιγε και ήθελε να παει τελικά πήγε μαζί τους. Βέβαια πήγε και ο άντρας μου μαζί που είχε άδεια από την δουλειά του, αλλιώς δε θα τον άφηνα. Η μαμά μου με τρία ηλικίας 8,7 και 4 δε θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα, ο μπαμπάς μου έχει και τα προβλήματα υγείας του. Και φυσικά ολη τη μέρα εκεί τσακωνόντουσαν και μαλώναν. Η μαμά μου τρελάθηκε, ευτυχώς που ήταν και ο άντρας μου. Και σκέψου ότι το σπίτι εκεί είναι πάνω στο κύριο δρόμο, με μια εξωτερική πόρτα που δεν κλείνει. Τώρα για τον άντρα σου που είσαι θυμωμένη μαζί του, νομίζω ότι δε θα έπρεπε γιατί πρόκειται για τους δικούς σου γονείς και οχι για τους δικούς του. Αν αρνιόταν θα έβγαινε αυτός ο κακός της υπόθεσης. Εσύ θα έπρεπε να επιμείνεις κι να πεις οτι θα έρθουμε όλοι μαζί την Μ.Τρίτη.

s-age.pngs-age.png

Ηρέμησε, δεν θα πάθει τίποτα το παιδί δύο μέρες. Και οι γιαγιάδες, όταν έχουν όλη την ευθύνη, είναι πιο προσεκτικές. Άσε που τα παθήματα γίνονται μαθήματα, όχι μόνο για μας, αλλά και για τις μαμάδες μας. Κι εμένα με πήρε ο γιος μου από το χωριό να μου πει ενθουσιασμένος ότι κλάδεψαν με τον παππού τις ... τριανταφυλλιές. Σίγουρα ο πατέρας μου δεν θα είχε στο νου του το παιδί, όπως θα το είχα εγώ, όλα πήγαν καλά όμως.

Το μήνυμα που πέρασες ήταν βέβαια λάθος -ότι μπορούν να σου πάρουν το παιδί χωρίς να το θέλεις-. και αυτό μπορείς να συζητήσεις με τον άντρα σου. Κατά τα άλλα απόλαυσε τη σχετική ησυχία και εμπιστεύσου την κατάσταση.

Εννοείται την άλλη φορά να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ...

Με τον εαυτό σου πρέπει να είσαι έξαλλη που άφησες το παιδί να φύγει από τη στιγμή που δεν ήθελες... Με κανέναν άλλον...

αυτο ακριβως

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Διαφημίσεις

Πολύ εύκολα τα λετε όλα ρε κορίτσια πραγματικά! Μονο που πάντα εγώ γίνομαι κακιά, μόνο που πάντα εγώ είμαι η στριμμένη και αν συνέχιζα να αρνούμαι και τελικά δεν αφηνα το παιδί, θα γινόμασταν για αλλη μια φορα μαλλιοκούβαρα και δε θα πηγαίναμε το Πασχα στο χωριό και όλοι θα τα έβαζαν για άλλη μια φορα μαζί μου που είμαι ιδιόρρυθμη, αποτομη, κλπ κλπ... και τους χάλασα τις γιορτές και τις διακοπές... Όσο για τον άντρα μου, μπορούσε τουλάχιστον να το βουλώσει αν δεν ήθελε να πα΄ρει το μέρος μου...

και τι εγινε βρε συ αν θα εισαι παντα η κακια και η στριμμενη???Φοβασαι μην σου μεινει το ονομα??;)

Αφου δεν ηθελες να αφησεις το παιδι σου να παει...τελειωσε δεν επρεπε να το αφησεις!και να σου πω και κατι αλλο???

Μιας και ηταν οι γονεις σου...που ενα θαρρος παραπανω το εχεις...ας τους εριχνες και μια φωνη και τερμα!!

Καταλαβαινω ποσο πιεστικοι μπορει να εγιναν...αλλα αν αυτοι δεν ντραπηκαν να σε φερουν στα ορια σου...εσυ γιατι να ντραπεις να επιβαλλεις τα θελω σου??

Καλα σου λενε βρε κουκλα μου τα κοριτσια!

Εισαι η μανα του παιδιου και σκεφτεσαι αν θα γινεις κακια?Ας γινεις.Αν συμβει κατι στο παιδι σου ομως θα σου πουνε ολοι ας μην το αφηνες!

Τελοσπαντων,τιποτα δεν θα γινει.Μια χαρα θα'ναι το μικρο!

Εσυ ομως,πρεπει να απαιτεις σεβασμο.Οταν λες οχι και σε γραφουν επιμενοντας να κανουν αυτο που θελουν,δεν σε υπολογιζουν.

Και'συ μαθε να απαιτεις σεβασμο,στα θελω σου!Ειδικα σε οτι αφορα στα παιδια σου.

Και πες το και στον αντρα σου αυτο!

Καλο Πασχα να'χετε.

Πόσο σε καταλαβαίνω ,το είχα περάσει και εγω αυτο που μου πηρε τον γιο μου ο [πεθερος με το ετσι θελω στη Καβάλα.Δε το ξανακάνω ποτε,δε θα μου επιβάλλει ξανα κανείς τίποτα με το ζόρι.Ευτυχως εκανε και η κορη του παιδια και παιρνει τωρα της κορης και εμας μας αφήνει ησυχους ο πεθερός μου

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Διαφημίσεις

Ευθύνη για το τι θα κάνει το παιδί θεωρώ ότι έχουν οι γονείς του και δεδομένου ότι οι άντρες είναι πολύ χαλαροί σ'αυτά τα θέματα η ευθύνη πέφτει κυρίως επάνω σου. Τώρα έγινε και δεν αλλάζει απλά για το μέλλον μη διστάσεις ποτέ να γίνεις κακιά για τα παιδιά σου. Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται.

παιδια μη ριχνουμε ολο το βαρος στην κοπελα

καθε φορα "πελεκυς" πεφτει!

κι εγω το επαθα αυτο

ηρθαν τα πεθερικα μου και ο αντρας μου εδωσε το γιο μου 3 χρονω στην Ασπροβαλτα εγω δεν ημουν παρουσα και μου το ειπε οταν γυρισα και καλα "τι θα παθει, το προσεχουν, εχεις και το μωρο, ξεκουρασου, τριχες!!!!!!!!!" αυτοι δηλαδη τι δεν εχουν ευθυνη??? παντα ολα μια μανα τα διευθετει????

εκεινο το βραδυ αφου εφαγε το βρισιμο της ζωης του κοιμηθηκε, κε το τονιζω.....την αλλη μερα το πρωι αφου επεμενε να μην παμε, πηρα το αυτοκινητο μου, εβαλα μεσα και τον μικρο και πηγα μονη μου....με τα πεθερικα ΣΚ γιατι ο αντραςμου δουλευε αλλα πηγα!!

και βρηκα ενα παιδι

1. μες τα κουνουποτσιμπηματα (με γριπη κουνουπιων να σερνεται) γιατι ξεχασαν να του βαλουν αντικουνουπικο

2. καμενο απ τον ηλιο - γιατι δεν εβαλαν αντιηλιακο

3. συγκαμενο ως τα μπουτια χαμηλα - γιατι αποφασισαν να του βγαλουν την πανα και δεν τον επλεναν οταν εκανε κακα τον εβαζαν στην πισινα ποιυ επαιζε και του εριχναν 2 χουφτεςνερο και μετα τον εβαζαν να ξαναπαιζει μεσα

4. ολα τα σπυραλ για τα κουνουπια και τα ΤΕΖΑ και τα χαπια αραδιασμενα εδω κι εκει

5. με δυο φετες la vache qui rit ολη μερα και καλα εεεεφαγεεεεεε

6. μπροστα στο αυτοκινητο σε ολες τις διαδρομες

7 οοοολη μερα στον ηλιο

8 και το πηγαιναν στη θαλασσα μονοι τους ενω ειχαμε πει ΠΟΤΕ

δηλαδη γιατι να φταιει παντα η μανα μοιρασμενο δεν ειναι το βαρος? εγω του ειπα να το δωσει το παιδι? η η κοπελα επειδη ντραπηκε να μιλησει? το ΟΧΙ πιο ευκολα το λεει ο αλλος στους γονεις σου απο σενα.....για να μην ειναι διαπραγματευσιμο

τι να πω ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα και να δεις ειναι αγιες μερες ολα καλα θα πανε

εμενα προχτες που εβαλε ο πεθερος το παιδι στο αυτοκινητο στον κεντρικο και το αφησε μονο του μεσα για να φερει κατι λαμπαδες να τις δωσει στη μαμα μου? τι τον κανω τωρα που θα τον ξαναδω? για πειτε......ουτε να το σκεφτομαι να εβγαινε το παιδι στο δρομο ..........

ισως αυτο να εννοουν και τα κοριτσια οτι αν γινει κατι κακο μετα δε θα λεμε ο παππους εφταιγε.....αλλα εμεις......με καλα δε σκεφτονται αυτοι οι ανθρωποι??????

Μα αν είναι δυνατόν! Δηλαδή θες ντε και καλά να σου πούμε ότι φταίνε οι άλλοι? Μα αφού φταις εσύ! Εγώ δεν θέλω να αφήνω το παιδί μου σε κανέναν και δεν το κάνω. Πολύ απλά! Τι παει να πει θα σε πουν στριμμένη? Ποιος? Οι γονείς σου? Αν είναι δυνατόν...Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά μιλάμε για το παιδί ΣΟΥ...

Και Στέλλα και λοιπές φίλες... Μιλάει για τους γονείς ΤΗΣ! Όχι για τα πεθερικά...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Αν ο άνδρας μου επενέβαινε σε τέτοιου είδους "συζήτηση" ανάμεσα στους γονείς μου και εμένα θα τον έβαζα στην άκρη εκείνη τη στιγμή. Που δεν θα το έκανε αλλά λέμε τώρα...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Απαράδεκτο από όλους. Από που και ως που η μάνα δεν έχει αποφασιστική δύναμη στο που θα πάει το παιδί της ? Από που και ως που πετάγονται όλοι ? Από που και ως που αποφασίζουν άλλοι ? Νοn estamos buen.

Έχω γίνει και εγώ σκύλα, κακιά, παράξενη, ιδιόρυθμη, υπερπροστατευτική, ας βάλουν όποια ταμπέλα θέλουν. Σκασίλα μου μεγάλη.

Ακόμα και αν είχαν το παιδί όπως ήθελες εσύ, πάλι δεν πρέπει να ακυρώνουν τον ρόλο σου. Είσαι η μάνα και ορίζεις τις κινήσεις του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για κάποια χρόνια. Κανείς άλλος, μπορώ να σου πώ ούτε ο μπαμπάς. Έχουμε ρίξει ματσάκια για τέτοια εμείς. Στην αρχή ερχόμουν σε δύσκολη θέση. Μετά έγινα στρίντζω και έλεγα σταθερά όχι. Παράξενη και κακίστρω θεωρούμαι αλλά να και να......

Και στους γονείς μου και στα πεθερικά, ένα παραπάνω. Αφού αυτοί δεν λαμβάνουν υπόψη την θέλησή σου, γιατί να την λάβεις εσύ ?

Δεν αφήνω τα παιδιά ούτε στην μάνα μου, για να βγώ π.χ. βράδυ. Αφού δεν μπορώ, δεν βγαίνω.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

να εξηγησω τι εννοω??? por favor amiga!

εγω γενικως ειμαι τσαμπουκας ανθρωπος, μιλαω πολυ, βριζω δεν ειμαι δλδ καμια ντροπαλουλα ΟΚ??? απο τη μερα που γεννησα τον πρωτο δεν ξερω τι θα πει εξοδος, καφετερια, βολτα κλπ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ θελω να ειμαι με τα παιδια μου παρατησα δουλεια, τα παντα και χαιρομαι τοσο οταν τα εχω και τα δυο αγκαλια που δε μου λειπει κανενας καφες, ηπια αρκετους ως τα 29 μου ΟΚ????

με τα πεθερικα τρωω τρελλο κολλημα! λες και καταπινω τη γλωσσα μου! κανω προβες, λεω θα πω αυτο, κι αν πουν ετσι, θα απαντησω ετσι, κι αν κι αν κι αν...και στο τελος το μουγκωνω!

παθαινω κατι ρε παιδια δεν ξερω τι ειναι.....οχι φοβος, μια συστολη, μια φαση που και να εχω συμφωνησει κατι με τον αντρα μου οταν αρχιζουν να με κοιτανε παρακαλητα λεω αντε ας παει και το παλιαμπελο......ΚΟΜΠΛΑΡΩ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ποιος εγω η γλωσσου!!! ειλικρινα δεν εχω λογο να σας πω ψεμματα ανωνυμοι ειμαστε ολοι εδω....καθε φορα λεω θ αβαλω ταξη και το παιδι εφτασε 4 κι εγω παλι τους λυπαμαι καθε φορα

το μονο που καταφερα ειναι να μην κοιμαται εκει η να μην μενει ωρες ατελειωτες....ενα προσφατο παραδειγμα της ανεπαρκειας μου.....προχτες που εγινε η φαση και αφησε ο πεθερος το παιδι μονο ατο αυτοκινητο λογικα εγω επρεπε να τον σκοτωσω!!! ειχαμε πει θα το παιρνανε για 3 ωρες....και θα το επεστρεφε ο αντρας μου οταν σχολουσε...παιρνει τηλ η πεθερα "τι για 2 ωρες μονο εγω νομιζα θα τον ξενυχτουσαμε!!!!!!!!" βρε που να σε ξενυχτησουν 4.....

"οχι μαμα, θα ερθει να τον παρει ο μπαμπας του" ειπα το μεγαλο ΟΧΙ

παιρνει ο αντρας μου το απογευμα και μου λεει "ας κατσει ρε εγω θα παω για μπασκετ τι θα κανεις με δυο μωρα μονη σου?" και καθεται.............ποιανου εγινε το χατηρι?????????

βεβαια εγω εχω προβλημα υγειας γι αυτο το ειπε ο αντρας μου ΟΚ

αλλα αντε εβαλα ολη μου τη δυναμη και ειπα το ΟΧΙ ε και??????????????????

οταν γυρισε ο αντρας μου και του ειπα το περιστατικο με το αυτοκινητο επαθε σοκ γιατι περυσι ενα γνωστο μας παιδακι σκοτωθηκε επειδη το αφησαν οι παππουδες στο αμαξι και βγηκε μονο του 2 χρονω

και αρχιζει ο αντρας μου "θα τον σκισω, δεν θα το ξαναπαρει το παιδι, δεν θα παμε το Πασχα δεν θελω να τον δω, κηδεια θα ειχαμε σημερα, ειναι το παιδι μου ειναι ανευθυνος πως ειναι δυνατον να το αφησε μονο του" και ουρλιαζε ως το πρωι

εγω τι εκανα ?????????????? "ελα μωρε, μη μαλωνουμε ειναι γιορτες, μη χαλασουμε το Πασχα των ανθρωπων, αμαρτια ειναι, αφου δεν εγινε τιποτα, θα του το πουμε ηρεμα δε θα το ξανακανει, το αγαπαει το παιδι μην το λες αυτο......."

θα μου πειτε οτι δεν αγαπαω το παιδι μου???? οταν καταλαβα οτι το ειχε αφησει μονο του στο αυτοκινητο μπηκα μεσα απο το μπαλκονι και επεσα πανιασμενη στην καρεκλα καλα που ηταν η καθαριστρια και με επιασε........τα παιδια μου ειναι ο μονος λογος που ζω.....απλα εχω μια αδυναμια στο να μιλαω σα στρατηγος

αντι λοιπον να μας ριχνετε ευθυνες και να μας "μαλωνετε" σας εκλιπαρω, πειτε μας πως καταφερνετε και το κανετε να το κανουμε κι εμεις

εδω μεσα ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον οχι για να κανει ο ενας τον κριτη και ο αλλος τον υποδεεστερο

αληθεια θελω τη βοηθεια σας αληθεια

πως τα καταφερνετε κι οταν συνεχιζουν να παρακαλανε τι λετε

γιατι καλοκαιρι ερχεται και θα εχουμε παλι παρατραγουδα........αν μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμησω..........

Τώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Ηρέμησε και σκέψου πως σε δύο μέρες θα είσαι εκεί.Ο άντρας σου δεν ξέρει την κατάσταση;Μου φαίνεται περίεργο να το ξέρει και να συμφώνησε να πάει η μικρή.

byhrp3.png

Δικοί σου γονείς είναι- δεν πρεπει να απαιτείς από τον σύζυγο να λέει όχι - εσύ πρεπει να πεις (εσυ θα είσαι πάντα το παιδί τους και όπως και να το κάνουμε όσο και να στραβώσουν μαζί σου πάλι θα γίνετε εντάξει)

Αλλη φορά να επιμείνεις. Και αμα δεν θέλεις να πληγώσεις την μαμά σου πες απλώς ότι "Δεν μπορώ να μείνω 2 μέρες χωρίς τα παιδιά μου". Στην ηλικία που είναι τα παιδιά δεν είναι παράλογο. Δεν μπορουσες και εσυ να πας πιο νωρίς?

Κορίτσια καλησπερα,

Είμαι έξαλλη! Έξαλλη με τους γονείς μου και τον άντρα μου εν μερει! Έχω τρία παιδιά 9χ. 21 μηνών και 8 μηνων. Την Τρίτη θα παμε για Πασχα στο χωριό μου όλοι μαζί. Σημερα το πρωι λοιπον, ήρθαν από εδω οι γονείς μου για να φάνε και μετά να φύγουν για το χωριο για να κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασιες. Κι εκεί που καθόμασταν... αρχίζει ο πατερας μου... να λέέι στη μικρή (21 μηνών). Θα έρθεις μαζί μας στο χωριό;; Όχι. απαντώ εγώ! Συνεχίζει εκείνος το ίδιο τροπάριο, ακολουθει και μάνα μου, και τέλος πετάγεται κ ο αντρούλης μου! Έλα μωρέ βάλτης δυο ρουχαλάκια κ σε δυο μέρες θα πάμε κι εμείς! Εγώ εξακολουθώ κ λέω όχι αλλά με αγνοούν. Τους εξηγώ ότι είναι πολύ μεγάλη ευθύνη ένα παιδί 21 μηνών αλλά αρχίζει η μάνα μου ... και τί είμαι εγώ χαζή; εσάς πώς σας μεγάλωσα;; κ άλλα τέτοια... Κ τελικά... το παιδί έφυγε μαζί τους αφού έβαλε ο άντρας μου το καθισματάκι στο αυτοκίνητό τους κ ενεργοποίησε τις παιδικές ασφάλειες στις πόρτες τις οποίες οι γονείς μου δε θεωρούσαν απαραίτητες! Και θα μου πειτε, πού είναι το προβλημα;;; Στη μάνα μου είναι που επιμένει να αφήνει τα απορρυπαντικά χύμα στο μπάνιο, που αφήνει τηγάνια κ κατσαρόλες με τα χερούλια προς τα έξω, που παρατάει μαχαίρια στο τραπέζι της κουζίνας κ που ειναι βέβαιη ότι θα το βλέπει πάντα το παιδί κ θα το προλαβαίνει! Που πριν χρόνια επνιξε το μεγάλο μυ γιο κάνοντας τον μπάνιο κ το παιδί εκανε 4 χρονια να ξεπεράσει τη φοβια που έπαθε με το νερό! Που πριν 4 μήνες στο χωριό πήρε τη μικρή στην αυλή κ σε πεντε λεπτα την έφερε μέσα καταγρατσουνισμένη στο προσωπο γιατί της επεσε στις τριανταφυλλιες! Προφανώς έκανε κάποια δουλεια κ δεν την πρόσεχε! Πού τάιζε με το μπιμπερό το 2 μηνών τότε μωρό, της πνίγηκε κ το σήκωσε ορθιο κ το κοιτούσε κ βγήκα από το μπάνιο κ της το άρπαξα κ το γύρισα τελειως ανάποδα γιατί είχε γινει μπλε κ σχεδόν είχε χάσει τις αισθήσεις του! Και πολλά πολλά άλλα! Από την ώρα που έφυγαν κλαιω κ ευχομαι μην πάθει κάτι το παιδί μου... με τον άντρα μου δε μιλάω γιατί ξέρει οτι δε θέλω να αφήνω τα παιδια κ δε με υποστήριξε...

Βρε STELLA 7778, νομίζεις ότι εγώ είμαι καμιά πολύ ετοιμόλογη ? Απλά, με την εμπειρία έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα περιστατικά. Π.χ. όταν ακούω κάποια φοβερή κακία, παίρνω αναπνοή και ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΑ μη σου πω και χαμογελαστά, ρωτάω 'ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ?'. Εκεί μπλοκάρουν, γιατί υποθέτουν ότι θα κομπλάρω με την κακία. Όταν τους ζητάς όμως να σου εξηγήσουν αυτό που λένε, τι να κάνουν ? Να εξηγήσουν την κακία ? MISSION IMPOSSIBLE.

Τώρα ως προς τα παιδιά, εγώ γενικά δεν τα αφήνω, εσύ έχεις 3 βέβαια, άλλο νταλαβέρι, άλλο ζόρι. Η μικρή δεν έχει μείνει ποτέ στα πεθερικά. Αφού ξέρω ότι θα την 'χαλάσουν' και δεν θα τη συμμαζεύω μετά, μέχρι να βρω τι έχουν πει στο παιδί και να το ισιώσω, θα μου βγεί η πίστη. Για ποιό λόγο ?

Στην περίπτωση που αναφέρεις, επειδή την έχω πάθει και εγώ έτσι και βρέθηκα απολογούμενη για κατάσταση που δεν είχα σχέση, θα άφηνα τον άντρα μου να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Γιατί πας εσύ να ισιώσεις τα θεόστραβα ? Εν τέλει, τα πεθερίδια δεν θα καταλάβουν ότι ενοχλήθηκες από το θέμα και θα περάσει ανέπαφο στην ιστορία. Γιατί ?

Και με τους γονείς μου, όποτε υπάρχει διαφωνία για κάτι με τα παιδιά, σηκώνω φωνή και δεν με νοιάζει. Έχω πεί στην μαμά μου - που την λατρεύω τρελά - μην μιλάς, μην ανακατεύεσαι.

Με τον συζυγάτο μου έχουμε πεί, ο καθένας θα αναλάβει τους γονείς του. Διαφορετικά ακούγεται κάτι όταν το λέει η νύφη ή ο γαμπρός και διαφορετικά όταν το λέει το παιδί τους. Εμείς βέβαια, επειδή ο σύζυξ δεν είναι και πολύ του 'βάζω τα πράγματα στην θέση τους', εξ ού και ότι θέμα προκύψει, του έχω πει ότι εντάξει, αφού δεν αναλαμβάνεις, θα απαντώ και εγώ ορθά κοφτά, θα αποφασίζω εγώ και τέρμα. Δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος. Δεν πάει έτσι ρε φίλε.

Και ξαναλέω, δεν είμαι ούτε ιδιαίτερα ετοιμόλογη, ούτε ιδιαίτερα γλωσσού. Αναγκάστηκα να γίνω από τις καταστάσεις και για να προστατέψω την οικογένειά μου, με όποιο τρόπο θεωρώ ότι είναι ο σωστός.......:rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

αν λες εμενα δυο παιδια εχω.....

και οσες φορες ειπα κατι η εγω η ο συζυγος γινεται ακριβως το εξης

πχ δε θα παμε στην ανασταση γιατι εγω δεν περπαταω και εχει τρελλη ανηφορα η εκκλησια μας ασε που τα μωρα καθε χρονο ροχαλιζουν και φοβουνται πολυ τα πυροτεχνηματα....

λεω λοιπον

"δε θα παμε θα παμε το πρωι να κοινωνησουμε και το βραδυ σπιτι"

την αλλη μερα ερχεται ο πεθερος φερνει δυο λαμπαδες εμενα κ τον αντρα μου

πεφτει πρωτο τηλ πεθερας

την ανασταση τι θα τα βαλεις τα παιδια?

δε θα παμε μαμα θα παμε μονο το πρωι

την αλλη μερα το απογευμα

θα κανουμε και ανασταση και πασχα....γιατι δεν ερχεστε σε μας ανασταση?

μαμα δεν περπαταω ξερεις εχω προβλημα στα τρια βηματα ειμαι δε γινεται

καλα καλα καντε οτι θελετε εσεις να ειστε καλα κι ευτυχισμενοι κι εμεις.......

την αλλη μερα τηλ

την ανασταση θα ερθουμε απ το σπιτι σας μονο για να τσουγκρισουμε και θα φυγουμε

βρε μαμα την αλλη μερα το πρωι θα ερθουμε τα μωρα θα κοιμουνται

καλα καλα θα ερθουμε κατω στην αυλη δε θα ανεβουμε πανω

ρε μαμα δεν μπορω να κατεβω τη σκαλα δεν περπαταω !!!!!!!!

καλα καλα καθηστε σπιτι αλλα εμεις θα ερθουμε στην εκκλησια σας!!!!!

και ηρθαν στην ενορια μου, και μαζεψα τα κομματια μου, και πηγα σερνοντας και με κρατουσαν 4......τα μωρα ψοφοκρυωσανε, την αλλη μερα ειχαν πυρετο......

αυτα περυσι........

γιατι φετος ειμαι πολυ χειροτερα στην υγεια μου και δεν ξερω τι θα μου κανουν παλι!!!!!!!!

Συγνωμη ρε μπουμπούλα αλλά ΕΣΥ φταις.

Αφού είναι έτσι η μάνα σου, να μην της αφήνεις ποτε τα παιδια σου, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Το ξερω πως ειναι μεγαλη βοήθεια να κραταει καποιος τα παιδια σου, αλλά αφου τους ξερεις τους γονείς σου τι σοι είναι, ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Οσο για τον άνδρα σου, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕΣ αφου δεν εχεις εμπιστοσύνη στη μανα σου.

Εχω και γω μανα που δεν προσεχει το παιδι μου καλα. (βεβαια οχι σε τετοιο βαθμο που περιεγραψες).

ΟΠΟΤΕ Και γω αποφασισα να ζωριστω εγω και να την κραταω εγω, παρα να συγχίζομαι και να με τρωει το ανχος και η αγωνια πως θα μου προσεχει το παιδι η μανα μου τις ώρες που λείπω.

Και μενα πεταει κατι εξυπνα όταν είναι τα πεθερικα μου εδω να την στειλει στο χωριο το καλοκαιρι αλλα ας γινομαι κακια, ουτε με νοιαζει.

Και το ΟΧΙ καλο ειναι καπου καπου.

433965qzur0la2nd.gif

αν λες εμενα δυο παιδια εχω.....

και οσες φορες ειπα κατι η εγω η ο συζυγος γινεται ακριβως το εξης

πχ δε θα παμε στην ανασταση γιατι εγω δεν περπαταω και εχει τρελλη ανηφορα η εκκλησια μας ασε που τα μωρα καθε χρονο ροχαλιζουν και φοβουνται πολυ τα πυροτεχνηματα....

λεω λοιπον

"δε θα παμε θα παμε το πρωι να κοινωνησουμε και το βραδυ σπιτι"

την αλλη μερα ερχεται ο πεθερος φερνει δυο λαμπαδες εμενα κ τον αντρα μου

πεφτει πρωτο τηλ πεθερας

την ανασταση τι θα τα βαλεις τα παιδια?

δε θα παμε μαμα θα παμε μονο το πρωι

την αλλη μερα το απογευμα

θα κανουμε και ανασταση και πασχα....γιατι δεν ερχεστε σε μας ανασταση?

μαμα δεν περπαταω ξερεις εχω προβλημα στα τρια βηματα ειμαι δε γινεται

καλα καλα καντε οτι θελετε εσεις να ειστε καλα κι ευτυχισμενοι κι εμεις.......

την αλλη μερα τηλ

την ανασταση θα ερθουμε απ το σπιτι σας μονο για να τσουγκρισουμε και θα φυγουμε

βρε μαμα την αλλη μερα το πρωι θα ερθουμε τα μωρα θα κοιμουνται

καλα καλα θα ερθουμε κατω στην αυλη δε θα ανεβουμε πανω

ρε μαμα δεν μπορω να κατεβω τη σκαλα δεν περπαταω !!!!!!!!

καλα καλα καθηστε σπιτι αλλα εμεις θα ερθουμε στην εκκλησια σας!!!!!

και ηρθαν στην ενορια μου, και μαζεψα τα κομματια μου, και πηγα σερνοντας και με κρατουσαν 4......τα μωρα ψοφοκρυωσανε, την αλλη μερα ειχαν πυρετο......

αυτα περυσι........

γιατι φετος ειμαι πολυ χειροτερα στην υγεια μου και δεν ξερω τι θα μου κανουν παλι!!!!!!!!

Τιποτα κουκλιτσα μου, να μεινεις το σπιτακι σου και να κοιταξεις τα παιδακια σου και τον ανδρουλη σου και ας λυσσανε οι αλλοι να λενε τα δικα τους!

Εμενα με ετρεχε στο χωριο ο άνδρας μου λεχωνα, να ερχετε η σαρα και η μαρα να μεινει στο σπιτι της πεθερας μου, εγω να εχω νευρα απο την λοχεια να θελω την ησυχια μου και ο καθενας το μακρυ και το κοντο του με αποτελεσμα να βγαινω και η ΚΑΚΙΑ ΝΥΦΗ!

Οσπου που αρχισα να λεω ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ και σε οποιον αρεσε. Τα αγαπαω τα πεθερικα μου αλλα δεν μπορω να τρεχω καθε τρεις και λιγο στο χωριο και να κουβαλαω ενα σορω προικα και να ακουω και τις βλακεις περι μεγαλωματος της μικρης....

Ασε δεν θα παρω και ευτυχως ξερω τι θελω και πως να το πω και σε οποιον αρεσει.

Την υγεια σου να κοιτας κουκλα μου, περαστικα σου και σου ευχομαι τα καλύτερα. Κα ασε τους αλλους να λένε. :wink:

433965qzur0la2nd.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...