Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

διαφορα ηλικιας..

Recommended Posts

ειμαι 16 και ειναι 21. με τν πρωτη ματια τ ξερω φαινεται υπερβολικο. αλλα μην βιαστειτε να κρινετε και να κολλησετε σε στερεοτυπα. ειμαστε 8 μηνες μαζι και δν εχουμε προχωρησει. οχι δεν εχουμε ολοκληρωσει ουτε καν τα προκαταρτικα. γιατι? επειδη δεν θελω. το σεβεται και δεν με πιεζει καθολου. με προσεχει και με νοιαζεται πολυ. δεν με παρασερνει πουθενα. βαζει πανω απ ολα τα μαθηματα μου, μου λεει οτι εχω ονειρα και να διαβαζω. ειναι παρα πολυ καλος.

εκτος αυτου και εγω ειμαι παρα πολυ ωριμη για την ηλικια μου. εχω τους στοχους μου οι οποιοι ειναι αρκετα υψηλοι και προσπαθω να τους πραγματοποιησω. δε θα κανω τιποτα που δεν θελω και δεν θα καταστρεψω το μελλον μου.ξερω ποτε να λεω οχι και ποτε να λεω ναι. το θεμα εινα οτι εκανα το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ να εμπιστευτω τους γονεις μου. το ειπα στην μανα μου και μ ειπε οτι αν δεν χωρισουμε θα παει στην αστυνομια θα γινει χαμος. κατι τετοια.δεν ξερω τι να κανω. πραγματικα δεν μπορει να με καταλαβει. ανησυχει το καταλαβαινω δεν την κρινω αλλα οχι και να παει στην αστυνομια. το ειπε και στον πατερα μ. ακομα πιο χαλια. και δεν ξερω τι να κανω? δεν θελω να χωρισουμε, οχι γι αυτον τον λογο. αν ηταν επειδη δεν ηθελε εκεινος ή εγω θα το δεχομουν. αλλα δεν θα μας χωρισουν οι γονεις μ. τι λετε εσεις? μπορουν οντως να πανε στην αστυνομια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 72
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• miladyD

miladyD 24 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 7 δημοσιεύσεις

• Lucy

Lucy 7 δημοσιεύσεις

• fenaki

fenaki 6 δημοσιεύσεις

χμ...δυστυχώς λόγω του ότι είσαι ανηλικη και εκείνος όχι μπορούν να πάνε στην αστυνομία...

απο κει και πέρα φαίνεσαι πολύ ώριμη για την ηλικία σου...

Η μαμά σου τι πρόβλημα έχει, που είσαι σε σχέση ή με την ηλικία του αγοριού...?

Και σιγά τη διαφορά βρε παιδί μου δεν είναι και κανένας μεσήλικας χα χα 21 χρονών παλικάρι...

Δεν σου γράφω πως πιστευω ότι πρέπει να το χειριστείς διότι δεν γνωρίζω το λόγο που αντέδρασε η μαμά σου...

τα ξαναλέμε

ειμαι 16 και ειναι 21. με τν πρωτη ματια τ ξερω φαινεται υπερβολικο. αλλα μην βιαστειτε να κρινετε και να κολλησετε σε στερεοτυπα. ειμαστε 8 μηνες μαζι και δν εχουμε προχωρησει. οχι δεν εχουμε ολοκληρωσει ουτε καν τα προκαταρτικα. γιατι? επειδη δεν θελω. το σεβεται και δεν με πιεζει καθολου. με προσεχει και με νοιαζεται πολυ. δεν με παρασερνει πουθενα. βαζει πανω απ ολα τα μαθηματα μου, μου λεει οτι εχω ονειρα και να διαβαζω. ειναι παρα πολυ καλος.

εκτος αυτου και εγω ειμαι παρα πολυ ωριμη για την ηλικια μου. εχω τους στοχους μου οι οποιοι ειναι αρκετα υψηλοι και προσπαθω να τους πραγματοποιησω. δε θα κανω τιποτα που δεν θελω και δεν θα καταστρεψω το μελλον μου.ξερω ποτε να λεω οχι και ποτε να λεω ναι. το θεμα εινα οτι εκανα το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ να εμπιστευτω τους γονεις μου. το ειπα στην μανα μου και μ ειπε οτι αν δεν χωρισουμε θα παει στην αστυνομια θα γινει χαμος. κατι τετοια.δεν ξερω τι να κανω. πραγματικα δεν μπορει να με καταλαβει. ανησυχει το καταλαβαινω δεν την κρινω αλλα οχι και να παει στην αστυνομια. το ειπε και στον πατερα μ. ακομα πιο χαλια. και δεν ξερω τι να κανω? δεν θελω να χωρισουμε, οχι γι αυτον τον λογο. αν ηταν επειδη δεν ηθελε εκεινος ή εγω θα το δεχομουν. αλλα δεν θα μας χωρισουν οι γονεις μ. τι λετε εσεις? μπορουν οντως να πανε στην αστυνομια?

το λενε πιο πολυ για να σε φοβισουν, δεν νομιζω να το κανουν. μπορεις να τους πεις οτι τους εμπιστευτηκες κατι και οτι σε απογοητεουν με την συμπεριφορα τους. δειξτους τι πραγματικα νιωθεις, εξηγησε τους οτι δεν προκειται να αφησεις στους στοχους σου, ενημερωσε τους οτι δεν σε παρασερνει πουθενα...αν δεις οτι δεν ακουνε κουβεντα,εδω ειμαστε!

χμ...δυστυχώς λόγω του ότι είσαι ανηλικη και εκείνος όχι μπορούν να πάνε στην αστυνομία...

απο κει και πέρα φαίνεσαι πολύ ώριμη για την ηλικία σου...

Η μαμά σου τι πρόβλημα έχει, που είσαι σε σχέση ή με την ηλικία του αγοριού...?

Και σιγά τη διαφορά βρε παιδί μου δεν είναι και κανένας μεσήλικας χα χα 21 χρονών παλικάρι...

Δεν σου γράφω πως πιστευω ότι πρέπει να το χειριστείς διότι δεν γνωρίζω το λόγο που αντέδρασε η μαμά σου...

τα ξαναλέμε

και νομιζα οτι επειδη ειμαι πανω των 16 απο τη στιγμη που θα δωσω συγκαταθεση σε οσα γινουν δεν υπαρχει προβλημα..:(

η μητερα μ δεν τον παει επειδη δεν εχει την ιδια μορφωση ας το πω ετσι. δεν εχει παει λυκειο. φοβαται μην γινει πο σοβαρο. δεν θελει λεει τι θα πει ο κοσμος. επεισης φοβαται μην μεινω εγκυος μην καταληξω με καμια αρρωστια. λες και αυτα δεν μπορουν να γινουν και με εναν συνομηλικο μ.

πραγματικα σιγα την τρομερη διαφορα. εμενα μ συμπεριφερεται αψογα αυτο μετραει.

απο τη μια ειναι λογικο να αντιδρουν οι γονεις ετσι. ειδικα αν ειναι η πρωτη σχεση που τους αναφερεις. οσο μπντερνοι ναναι η πρωτη τετοια ειδηση τους φρικαρει καπως. περι ηλικιας δε σχολιαζω τιποτα ειναι μια χαρα. ειναι πολυ καλο που δε προχωρατε βιαστικα. λεει πολλα αυτο. τωρα οσο για αυτα που σου λενε και γω πιστευω ειναι για να φοβηθεις. τον ξερουν? τον εχουν γνωρισει? θαταν καλο να τον γνωριζαν ετω αν ερχοταν να σε παρει πχ. βεβαια στην παρουσα φαση δε νομιζω να γινοταν. το πολυ πολυ να τον περιμενε ο πατερας σου με το δικανο στην πορτα. αχχ ταχουμε περασει και μεις. προσπαθησε να τους κρατας ηρεμους. μη δινεια αφορμες να μαλωνετε. και κυριως μην αλλαζεις εσυ. του τυπου μην εισαι ουτε λυπημενη ουτε νευριασμενη και κυριως νασαι σωστη στο σχολειο. ωστε να τους δειξεις πως εισαι καλα και ακομα καλητερα με αυτην τη σχεση.εγω για να τους αποδειξω αυτα εγινα η καλητερη μαθητρια!χαχα αυτα απο μενα. οτι χρειαστεις εδω ειμαστε

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

η μητερα μ δεν τον παει επειδη δεν εχει την ιδια μορφωση ας το πω ετσι. δεν εχει παει λυκειο. φοβαται μην γινει πο σοβαρο. δεν θελει λεει τι θα πει ο κοσμος.

:evil::evil:

τι να πω...υπάρχουν ακόμη τετοιες απόψεις?

είχα και'γω μια φίλη όταν ήμασταν στην ηλικία σας που είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με'σένα...

Μην της ξαναπείς τίποτα για τη σχέση σου και ζήσει όπως νιώθεις....

Άπλά ενημέρωσε τη μαμά σου πάνω σε άσχετη συζήτηση ότι τα πανεπιστημιακά πτυχία δεν φέρνουν καμία ευτυχία...μα καμία...

Τον σύζηγο μου τον ερωτευτηκα στα 16, τελείωσε γυμνάσιο και μια τεχνική σχολή 2 χρόνων...Εχουμε κάνει πολλά πράγματα, επαγγελματικά,οικονομικά και πάνω απ'όλα μια ευτυχισμένη οικογένεια

ειναι κριμα να νομιζει οτι το πτυχιο ή ενας ανθρωπος με πανεπιστημιακη μορφωση σημαινει και αυτοματα πετυχημενος γαμος και ανθρωπος!!! σημασια εχει να ειναι καλος μαζι σου, να σε κανει να γελας, να ειναι διπλα σου οταν τον χρειαστεις...τωρα αν εχει πτυχιο, ποσως να σε ενδιαφερει!!! ξερω οτι ειναι μαμα σου και ειναι λιγο ασχημο, αλλα δεν σκεφτεται σωστα...

Εσύ το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις απέναντι στους γονείς σου είναι να ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ...όπως σου είπε η supermamma να συνεχίσεις να τα πας καλά στο σχολείο και ακόμα καλύτερα, και να μην υποκύψεις σε οτιδήποτε δεν θέλεις εσύ η ίδια..

νομίζω ότι αδικείται λιγο τη μαμά της. στα δικά μου μάτια δεν έχει να κάνει το πτυχίο καθεαυτό ή η μόρφωσή του εν γένει (μια χαρά μπορεί ναν την κολλήσει κάτι ή να την αφήσει έγκυο και με πτυχίο) αλλά τα ενδιαφέροντα που μπορεί να έχουν ή να μην έχουμ κοινά, ο δρόμος που έχει επιλέξει ο καθένας για τον εαυτό του και οι προτεραιότητες που θέτουν. Ντάλια δεν νομίζω να έκανες οικογένεια στα 16 σου αλλά ακόμα και αν έγινε έτσι δεν είναι απαραίτητο να θέλει αυτό και μια μητέρα για την κόρη της. αγαπουλίνι αυτά που λες΄σαφώς και έχουν μεγαλύτερη σημασία αλλά στα 16 οι στόχοι είναι ακαδημαικοί και όχι στο πως θα θέσεις τις βάσεις για μια πετυχημένη σχέση. αν χάσεις σε αυτή την ηλικία το τραίνο του σολείο δύσκολα θα έρθει άλλο, άντρες δόξα το θεό θα έρθουν.

δεν λέω ότι δεν πρέπει να έχεις καμία σχέση αφού ερωτεύτηκες, καλά θα κάνεις να το ζήσεις, μην αφήσεις όμως αυτή τη σχέση να γίνει τροχοπέδη γαι το μέλλον σου. οι γονείς είναι γονείς και θα αντιδράσουν, κατά κάποιο τροπο αυτός είναι ο ρόλος τους ή έτσι ξέρουν να το χειριστούν, εσύ σα νέος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες και ανοιχτό μυαλό απόδειξέ τους ότι δεν έχεις επαναπροσδιορίσει τους στόχους σου λόγω της σχέσης σου και ότι δεν έχουν λόγο να ανυσηχούν...

vyLxp3.pngG7Azp3.png

απόδειξέ τους ότι δεν έχεις επαναπροσδιορίσει τους στόχους σου λόγω της σχέσης σου και ότι δεν έχουν λόγο να ανυσηχούν...

αυτο νομιζω ειναι το πιο βασικο. ολα τα αλλα αστα να τσουλισουν..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

απο τη μια ειναι λογικο να αντιδρουν οι γονεις ετσι. ειδικα αν ειναι η πρωτη σχεση που τους αναφερεις. οσο μπντερνοι ναναι η πρωτη τετοια ειδηση τους φρικαρει καπως. περι ηλικιας δε σχολιαζω τιποτα ειναι μια χαρα. ειναι πολυ καλο που δε προχωρατε βιαστικα. λεει πολλα αυτο. τωρα οσο για αυτα που σου λενε και γω πιστευω ειναι για να φοβηθεις. τον ξερουν? τον εχουν γνωρισει? θαταν καλο να τον γνωριζαν ετω αν ερχοταν να σε παρει πχ. βεβαια στην παρουσα φαση δε νομιζω να γινοταν. το πολυ πολυ να τον περιμενε ο πατερας σου με το δικανο στην πορτα. αχχ ταχουμε περασει και μεις. προσπαθησε να τους κρατας ηρεμους. μη δινεια αφορμες να μαλωνετε. και κυριως μην αλλαζεις εσυ. του τυπου μην εισαι ουτε λυπημενη ουτε νευριασμενη και κυριως νασαι σωστη στο σχολειο. ωστε να τους δειξεις πως εισαι καλα και ακομα καλητερα με αυτην τη σχεση.εγω για να τους αποδειξω αυτα εγινα η καλητερη μαθητρια!χαχα αυτα απο μενα. οτι χρειαστεις εδω ειμαστε

δεν καταλαβες δυστυχως.. δεν τιθεται θεμα αν θα ειμαι μαζι του ή οχι. δεν θελουν να τον γνωρισουν αν και τους το εχω πει. θελουν να χωρισω. τελεια αυτο. να συνεχισω στα κρυφα? τι να κανω?

:evil::evil:

τι να πω...υπάρχουν ακόμη τετοιες απόψεις?

είχα και'γω μια φίλη όταν ήμασταν στην ηλικία σας που είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με'σένα...

Μην της ξαναπείς τίποτα για τη σχέση σου και ζήσει όπως νιώθεις....

Άπλά ενημέρωσε τη μαμά σου πάνω σε άσχετη συζήτηση ότι τα πανεπιστημιακά πτυχία δεν φέρνουν καμία ευτυχία...μα καμία...

Τον σύζηγο μου τον ερωτευτηκα στα 16, τελείωσε γυμνάσιο και μια τεχνική σχολή 2 χρόνων...Εχουμε κάνει πολλά πράγματα, επαγγελματικά,οικονομικά και πάνω απ'όλα μια ευτυχισμένη οικογένεια

και εκεινη τον πατερα μου στα 16 τον γνρισε και παντρευτηκαν στα 24 25. αυτο φοβαται οτι μπορει να σοβαρεψει τοσο και η δικια μου σχεση. ναι αποφευγω να της αναφερω το θεμα. και οτι ειστε ευτυχισμενοι με τον αντρα σου ειναι πολυ ωραιο. ετσι να ειστε παντα!

ειναι κριμα να νομιζει οτι το πτυχιο ή ενας ανθρωπος με πανεπιστημιακη μορφωση σημαινει και αυτοματα πετυχημενος γαμος και ανθρωπος!!! σημασια εχει να ειναι καλος μαζι σου, να σε κανει να γελας, να ειναι διπλα σου οταν τον χρειαστεις...τωρα αν εχει πτυχιο, ποσως να σε ενδιαφερει!!! ξερω οτι ειναι μαμα σου και ειναι λιγο ασχημο, αλλα δεν σκεφτεται σωστα...

συμφωνω απολυτως μαζι σου. τι μετραει να εισαι με εναν μεγαλογιατρο, μεγαλοδικηγορο και να συζητε απλα χωρις να νιωθετε κατι μεταξυ σας ή να εισαι με καποιον που σε αγαπαει περα ολων των αλλων. και δεν λεω οτι θα ειμαι με αυτον τον ανθρωπο για παντα. αλλα τωρα που αγαπιομαστε να μας αφησουν να ειμαστε μαζι.

νομίζω ότι αδικείται λιγο τη μαμά της. στα δικά μου μάτια δεν έχει να κάνει το πτυχίο καθεαυτό ή η μόρφωσή του εν γένει (μια χαρά μπορεί ναν την κολλήσει κάτι ή να την αφήσει έγκυο και με πτυχίο) αλλά τα ενδιαφέροντα που μπορεί να έχουν ή να μην έχουμ κοινά, ο δρόμος που έχει επιλέξει ο καθένας για τον εαυτό του και οι προτεραιότητες που θέτουν. Ντάλια δεν νομίζω να έκανες οικογένεια στα 16 σου αλλά ακόμα και αν έγινε έτσι δεν είναι απαραίτητο να θέλει αυτό και μια μητέρα για την κόρη της. αγαπουλίνι αυτά που λες΄σαφώς και έχουν μεγαλύτερη σημασία αλλά στα 16 οι στόχοι είναι ακαδημαικοί και όχι στο πως θα θέσεις τις βάσεις για μια πετυχημένη σχέση. αν χάσεις σε αυτή την ηλικία το τραίνο του σολείο δύσκολα θα έρθει άλλο, άντρες δόξα το θεό θα έρθουν.

δεν λέω ότι δεν πρέπει να έχεις καμία σχέση αφού ερωτεύτηκες, καλά θα κάνεις να το ζήσεις, μην αφήσεις όμως αυτή τη σχέση να γίνει τροχοπέδη γαι το μέλλον σου. οι γονείς είναι γονείς και θα αντιδράσουν, κατά κάποιο τροπο αυτός είναι ο ρόλος τους ή έτσι ξέρουν να το χειριστούν, εσύ σα νέος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες και ανοιχτό μυαλό απόδειξέ τους ότι δεν έχεις επαναπροσδιορίσει τους στόχους σου λόγω της σχέσης σου και ότι δεν έχουν λόγο να ανυσηχούν...

το ξερω μα δεν προκειται να με επηρεασει στις σπουδες μου. εχω ονειρα και δεν τα χαλαω για κανεναν. αν ειχα διαπιστωσει οτι προσπαθει να με "τραβηξει" προς τα κατω θα ειχαμε χωρισει απο καιρο. και δεν κατηγορω την μητερα μου γιατι δεν περιμενα να μου πει "νταξει κοριτσι μου κανε ο,τι θες". να με φρεναρει αλλα οχι με το να απειλει τον αλλον. να με συμβουλεψει, αλλα να ειναι διπλα μου στις αποφασεις μου. να με στηριζει και οχι να το λεει στον πατερα μου. εχει κανει και αλλα που δεν εχω αναφερει. η συμπεριφορα της ειναι αδικαιολογητη. εγω την εμπιστευτηκα και εκεινη προδιδει την εμπιστοσυνη μου. μπορει να εχει τις αποψεις της αλλα δν εκανε ουτε μια προσπαθεια να δει τα πραγματα απο τη δικη μ οπτικη γωνια.

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου! Ακου τωρα κ εγω ειχα παρομοιο προβλημα με εσενα. Τον αντδρα μου τον γνωρισα 15 χρονων με το που το εμαθε οι μαμα μου (τυχαια μας ειδε στο δρομο) εγινε χαμος ! δν ηθελε με τιποτα! Μιλησε με τον μπαμπα ο, μπαμπας ομως ηρθε συζυτησε μαζι μου κ καταλαβε οτι θα προσεχα κ θα διαβαζα κτλ. κ απο τοτε με εκρυβε οταν ηθελα να βγω μαζι με τον αντρα. Η μητερα ομως επαιξε αλλιως μαζι μου , αντι να μου λεει χωρισε τον , αρχισε τα υποσυνυδυτα δηλ, οι αντρες ειναι μα***κες δες το μπαμπα σου , κοιτα τι ωραιος ειναι αυτος , εχει κ μορφωση, ο αλλος ειναι ψηλος, πετυχημενος, ο δικος σου θα σε παρατηση γιατι δν δινεσε αναλογα (μινι κ κτλ) κ διαφορα. Δν με ενοιαζε τιποτα απο ολα αυτα που ελεγε αλλα σιγα σιγα μου εμπαινε ιδεα οτι μπορει να μην με θελει τοσεσ γυρω εχει οτι καλυτερα να κοιταξω τα μαθηματα μου . Κ οντως τον χωρισα ( !) Μονο κ μονο να ειναι ευτυχισμενοι η μαμα μου.... με το που χωρισαμε εγω ηδη επασχα απο ανορεξιες κ διαφορα απο ηλικια 13 χρονον επεσα εντελως... σε σημειο να νοσηλευομαι για 2 χρονια στο νοσοκομειο !! Χωρις φιλους, συγγενης, χωρις αυτον, μονο με την μαμα μου οι οποια δν βοηθησε . Του εστειλα ενα μηνυμα απαντησε, ηρθε κ του εσπασε οι καρδια με το που τα εμαθε ολα.... απο τοτε με προσεχει τοσο πολυ! (που πολλες φορες νιωθω σαν το μπεμπι μας ¨) κ η μαμα καταλαβε οτι καλυτερα ετσι παρα εγω στο νοσοκομειο, βγηκα απο της αρωστιες χαρη σε αυτον ! Ειχα λογο να πολεμησω καποιος με περιμενε να με κανει ευτυχισμενοι ! κ σημερα εγω εχω δυο αντρες για να τους τα ανταποδοσο!

Μην επιτρεψεις ΠΟΤΕ να μπει ΚΑΝΕΝΑΣ στη σχεση σου , στα ονειρα σου , στα θελω σου Εσυ εισαι ΕΣΥ! κανεις δν προκεται να ζησει την ζωη σου ουτε να νοιωση τα λαθη σου. λεω να την προσεγγησης πιο φιλικα πες της να μιληση κ αυτη για την ηλικια οπου κ αυτη ηταν μικροι δειξε της οτι ναι εσυ εισαι οι μαμα εγω το παιδι εχω καποιες υποχρεωσεις κ αφου της κανω καλα τοτε? καντε μια συμφονια! κ δως της λιγο χρονο.... το θελουνε πολλες μαμαδες, ξερεις για μερικους δν παει το κεφαλι οτι εισαι μεγαλοι πια..... Ολα εχουνε το τροπο τους. Κ μην ξεσηκωνεσε γιατι μονο κακο θα σου κανει (θα σκεφτουν οτι φταιει το αγορι).

Να εισαι καλα! κ χαιρομαι που εισαι εξυπνη κοπελα . Να σε εχει καλα ο Θεος!

Μην επιτρεψεις ΠΟΤΕ να μπει ΚΑΝΕΝΑΣ στη σχεση σου , στα ονειρα σου , στα θελω σου Εσυ εισαι ΕΣΥ! κανεις δν προκεται να ζησει την ζωη σου ουτε να νοιωση τα λαθη σου.

Τα πιο σημαντικά λόγια...;)

Κοριτσι μου! Ακου τωρα κ εγω ειχα παρομοιο προβλημα με εσενα. Τον αντδρα μου τον γνωρισα 15 χρονων με το που το εμαθε οι μαμα μου (τυχαια μας ειδε στο δρομο) εγινε χαμος ! δν ηθελε με τιποτα! Μιλησε με τον μπαμπα ο, μπαμπας ομως ηρθε συζυτησε μαζι μου κ καταλαβε οτι θα προσεχα κ θα διαβαζα κτλ. κ απο τοτε με εκρυβε οταν ηθελα να βγω μαζι με τον αντρα. Η μητερα ομως επαιξε αλλιως μαζι μου , αντι να μου λεει χωρισε τον , αρχισε τα υποσυνυδυτα δηλ, οι αντρες ειναι μα***κες δες το μπαμπα σου , κοιτα τι ωραιος ειναι αυτος , εχει κ μορφωση, ο αλλος ειναι ψηλος, πετυχημενος, ο δικος σου θα σε παρατηση γιατι δν δινεσε αναλογα (μινι κ κτλ) κ διαφορα. Δν με ενοιαζε τιποτα απο ολα αυτα που ελεγε αλλα σιγα σιγα μου εμπαινε ιδεα οτι μπορει να μην με θελει τοσεσ γυρω εχει οτι καλυτερα να κοιταξω τα μαθηματα μου . Κ οντως τον χωρισα ( !) Μονο κ μονο να ειναι ευτυχισμενοι η μαμα μου.... με το που χωρισαμε εγω ηδη επασχα απο ανορεξιες κ διαφορα απο ηλικια 13 χρονον επεσα εντελως... σε σημειο να νοσηλευομαι για 2 χρονια στο νοσοκομειο !! Χωρις φιλους, συγγενης, χωρις αυτον, μονο με την μαμα μου οι οποια δν βοηθησε . Του εστειλα ενα μηνυμα απαντησε, ηρθε κ του εσπασε οι καρδια με το που τα εμαθε ολα.... απο τοτε με προσεχει τοσο πολυ! (που πολλες φορες νιωθω σαν το μπεμπι μας ¨) κ η μαμα καταλαβε οτι καλυτερα ετσι παρα εγω στο νοσοκομειο, βγηκα απο της αρωστιες χαρη σε αυτον ! Ειχα λογο να πολεμησω καποιος με περιμενε να με κανει ευτυχισμενοι ! κ σημερα εγω εχω δυο αντρες για να τους τα ανταποδοσο!

Μην επιτρεψεις ΠΟΤΕ να μπει ΚΑΝΕΝΑΣ στη σχεση σου , στα ονειρα σου , στα θελω σου Εσυ εισαι ΕΣΥ! κανεις δν προκεται να ζησει την ζωη σου ουτε να νοιωση τα λαθη σου. λεω να την προσεγγησης πιο φιλικα πες της να μιληση κ αυτη για την ηλικια οπου κ αυτη ηταν μικροι δειξε της οτι ναι εσυ εισαι οι μαμα εγω το παιδι εχω καποιες υποχρεωσεις κ αφου της κανω καλα τοτε? καντε μια συμφονια! κ δως της λιγο χρονο.... το θελουνε πολλες μαμαδες, ξερεις για μερικους δν παει το κεφαλι οτι εισαι μεγαλοι πια..... Ολα εχουνε το τροπο τους. Κ μην ξεσηκωνεσε γιατι μονο κακο θα σου κανει (θα σκεφτουν οτι φταιει το αγορι).

Να εισαι καλα! κ χαιρομαι που εισαι εξυπνη κοπελα . Να σε εχει καλα ο Θεος!

πρωτα απ ολα χαιρομαι που εισαι μαζι με τν ανθρωπο π αγαπας και να σας ζησει τ παιδακι σας:) δυστυχως η μητερα μ σε αυτο τ θεμα δν δεχεται αντιρρησεις. δν θελει να τον γνωρισει, δεν με αφηνει να της μιλησω γι αυτον. ή χωριζω ή παει στν αστυνομια, με κλεινει στ σπιτι, δν με αφηνει να βγω εξω κτλ. εγω της εχω συμπεριφερθει παρα πλ ωριμα, ουτε της εχω θυμωσει ουτε τιποτα. αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. δεν θελω να χωρισω εξαιτιας της.

εσύ τι πιστευεις?

η μαμα σου θέλει το κακό σου?

πώς θα την χαρακτηριζες? (ζει εκτος πραγματικοτητας ειναι οπισθοδρομική ή μήπως την κοβει αρκετά και όντως βλέπει καποια πραγματα που ενας ερωτευμενος δε βλεπει?)

Υπάρχει παρόμοιο θέμα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=85798

δεν καταλαβες δυστυχως.. δεν τιθεται θεμα αν θα ειμαι μαζι του ή οχι. δεν θελουν να τον γνωρισουν αν και τους το εχω πει. θελουν να χωρισω. τελεια αυτο. να συνεχισω στα κρυφα? τι να κανω?

μια χαρα καταλαβα. οχι δε λεω να σινεχισεις ακριβως στα κρυφα. απλα να δοκιμαζες να μη δινεις αφορμες, να πας λιγο με τα νερα τους και προπαντων να εισαι καλη στο σχολειο κατι που σιγουρα το δινουν σημασια. αν δεις και επιμενουν τοτε ξαναπροσπαθησε να τους εξηγησεις.. στην τελικη μια απλη σχεση ειναι. και ειναι φυσικολογικο στην ηλικια σου. αυτο να καταλαβουν.

1-2-3MPOMPIRES!!!

και εκεινη τον πατερα μου στα 16 τον γνρισε και παντρευτηκαν στα 24 25. αυτο φοβαται οτι μπορει να σοβαρεψει τοσο και η δικια μου σχεση. !

τοτε μια καλη στιγμη και τρυφερη που θα βρεις με τη μαμα σου καθηστε και μιληστε. δωστης να καταλαβει πως δε μιλησε κανεις για γαμο. (ασχετο αν προκυψει μετα απο χρονια) αυτο δε ο ξερει κανεις. πες της πως θελεις να ζησεις τον ερωτα οπως αρμοζει στην ηλικια σου. και αν δεν ειναι αυτος μπορει ναναι καποιος αλλος. να μη φοβατε και οτι θελεις την υποστηριξη της.

δε θελω να μπω στα οικογενειακα σας αυτο αν θελεις απαντησε το μονη σου. αλλα και γιατι να μη θελει εφοσον τοκανε και η ιδια? εχει μετανιωσει για κατι?....

1-2-3MPOMPIRES!!!

ο μπαμπας σου ηταν 24 και η μαμα σου 16 και τωρα κανουν κυρηγμα σε εσενα?:evil: αυτοι εκαναν χειροτερα.αν το αγορι σου πρεπει να παει στην αστυνομια(πραγμα που δεγινεται γιατι εισαι πανω απο 13 ετων εκτος και αν σε ειχε με εκβιασμο!!)τοτε τον μπαμπα σου θα πρεπει να τον στειλουν στην κρεμαλα.

τι κανουν μερικοι γονεις?τι να πω ειναι για πολλες μπατσες.και εγω στα 16 γνωρισα τον αντρα μου και αυτος ηταν 18 και μου κανανε ολοκληρο σκινηκο οτι ειναι μεγαλος!!εντωμεταξυ οι γονεις μου οταν τα φτιαξανε η μανα μου ηταν 17 και ο μπαμπας μου 27!και τοτε του μπαμπα μου του ελεγα αν ο 18 ειναι ανωμαλος που βγαινει μαζι μου τοτε εσυ εισαι παιδεραστης

το να μη θέλουν να γνωρίσουν το φίλο σου είναι δικαίωμά τους, δεν είναι υποχρεωμένοι να θέλουν, όπως και εσύ δεν είσαι κατά κάποιο τρόπο υποχρεωμένη να χωρίσεις... επειδή όμως είσαι ανήλικη και μέχρι να ενηλικιωθείς έχουν δικαίωμα να σου λένε διάφορα (και μετά θα το έχουν αλλά δεν είναι της παρούσης) ακολούθησε τη συμβουλή των κοριτσιών: πήγαινε λίγο με τα νερά τους και κράτα χαμηλό προφίλ για να αποφύγεις συγκρούσεις. ενημέρωσε και το φίλο σου για ότι συμβαίνει για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων και παρακάλα να περάσει σύντομα η μπόρα. δυστυχώς ή ευτυχώς όταν τα παιδιά θέλουν να κάνουν κάτι, οι γονείς μπορούν απλά να επιλέξουν αν θέλουν να το ξέρουν ή όχι...

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...