Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ


STAUROULA

Recommended Posts

Καλημερα,

 

φετος θελουμε να παμε με τον αντρα μου ενα τριημερο η τετραημερο καπου μονοι μας χωρις τον μπεμπη μας, επειδη γεννησα περσι το καλοκαιρι δεν πειγαμε πουθενα και με τοσα ξενυχτια φετος εχουμε κουραστει πολυ και λεμε να παμε καπου τα δυο μας να χαλαρωσουμε λιγο και να χαρουμε ο ενας τον αλλον.

 

Το ζητημα ειναι που? γιατι εγω δεν θελω καπου πολυ μακρια γιατι εχω και τον φοβο του μωρου.

 

Αυτο που θελω ειναι ενα νησι με ωραιες παραλιες για να σαπησω στον ηλιο (μιας και περσι δεν εκανα μπανια) και ενα καλο ξενοδοχειο.

 

Καμμια προταση?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Είναι πολύ καλή η ιδέα σου και το ίδιο συζητούσα κι εγώ με τον άντρα μου, αλλά για 2-3 μέρες ίσως γιατί θα πάμε και οικογενειακές διακοπές. Μια ιδέα που είχαμε ήταν να πάμε στη Τζια, όμως δεν έχω καθόλου πληροφορίες. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι γραφική κι ότι αν έχεις και μηχανή τη γυρνάς όλη και βλέπεις ωραίες παραλίες. Τα άλλα κοντινά στην Αθήνα νησιά μου φαίνονται λίγο συνηθισμένα(Αίγινα, Πόρος), ενώ σήμερα έμαθα ότι στην Ύδρα για να κάνεις μπάνιο πληρώνεις 10 ευρώ είσοδο στις παραλίες. Δε λέει!

.png.png
Link to comment
Share on other sites

Ωραιο μερος καταπρασινο και γραφικο ειναι το Πορτο Χελι. Κοντα στην Αθηνα, αλλα με ολα αυτα που σε κανουν να νιωθεις και μακρια ταυτοχρονα. Επισης εχει μερικα πολυ ωραια ξενοδοχεια με υπεροχη θεα και ειναι και κοντα στις Σπετσες, αν θελησετε και γευση απο νησακι.

Link to comment
Share on other sites

Αν εχετε να αφησετε το παιδι καπου που εμπιστευεσαι οτι δε θα σε γυρισουν πισω αρων-αρων γιατι δεν εφαγε ολη την κρεμα του σημερα και μοιαζει κ λιγο χλωμο, μην αγχωνεστε κ πατε οπου θελετε. Εμεις 3 μηνων την αφησαμε για μια εβδομαδα κ πηγαμε εξωτερικο και παλι πριν μια βδομαδα γυρισαμε απο τετραημερο παλι εξω.. Ολοι χρειαζομαστε ενα διαλειμμα που κ που κ ιδιως εμεις οι μαμαδες που τραβαμε κ το πιο ζορυ.. Κ βεβαια κ το ζευγαρο θελει μια ανανεωση. Οποτε πατε οπου αποφασισετε κ μην σκεφτεσαι αν ειναι κοντα στην Αθηνα ή οχι. Εχουμε τοσα ωραια νησια...διαλεξτε ενα κ καλη διασκεδαση!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...