Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τιμές σπερματεγχυσης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 100
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• paraskeuh

paraskeuh 11 δημοσιεύσεις

• Sunty

Sunty 8 δημοσιεύσεις

• Evg

Evg 5 δημοσιεύσεις

• cat76

cat76 4 δημοσιεύσεις

Κορίτσια εγώ έχω κάνει μέχρι τώρα 3 στο Ιασώ. Όλες ίδια τιμή: 136 (αν θυμάμαι καλά) το σπέρμα με απόδειξη και 200 ο γιατρός "μαύρα".

Και για την ιστορία, η 1η αρνητικό, η 2η θετικό αλλά παλλίνδρομη, η 3η θα φανεί οσονούπω...

s-age.png

pAfOp2.png

Evg σου εύχομαι καλή επιτυχία και να ξεμπερδεύεις με σπερματέγχυση που είναι άλλωστε και η πιο "εύκολη" διαδικασία από τις μεθόδους εξωσωματικής.

Την έκανες σε Δημοσιο Νοσοκομείο και σου στοίχησε 450; Αν ναι, είναι πολλά για δημόσιο. Εμένα τόσο μου στοίχησε την τελευταία φορά σε ιδιωτικό κέντρο.

Πω-πω, το έχω γράψει σε άπειρα τόπικ αλλά θα το ξαναπώ. Ναι, σε δημόσιο. Είναι η 2η φορά. Την πρώτη έκανα ένα αγοράκι κ τώρα πάμε για το 2ο. Είχε προηγηθεί εξωσωμ σε ιδιωτικό χωρίς επιτυχία. Στο δημόσιο έμεινα πολύ ευχαριστημένη γι'αυτό κ ξαναπήγα.

gZufp3.png

1fKrp2.png

Διαφημίσεις

Evg σου εύχομαι καλή επιτυχία και να ξεμπερδεύεις με σπερματέγχυση που είναι άλλωστε και η πιο "εύκολη" διαδικασία από τις μεθόδους εξωσωματικής.

Την έκανες σε Δημοσιο Νοσοκομείο και σου στοίχησε 450; Αν ναι, είναι πολλά για δημόσιο. Εμένα τόσο μου στοίχησε την τελευταία φορά σε ιδιωτικό κέντρο.

Τόσο σου στοίχισε μαζί με αίμα-υπέρηχους; Σε ποιο κέντρο;

gZufp3.png

1fKrp2.png

Evg μπορείς να μου στείλεις και εμένα Pm για το κέντρο?

εγώ έχω κάνει 5 σπερματεγχύσεις 5χ310=1550euro και περίπου 2 επισκέψεις στο ιατρείο για την παρακολούθηση των ωοθυλακίων 5χ60=300 euro.

περίπου 1800 euro .

μήπως έπρεπε να επιλέξω εξωσωματική?

Εμενα μου ειπε 400€ κ ειμαι ευχαριστημενη γιατι δε ενοιοσα ουτε μια φορα οτι με βλεπει σαν € (εχω ξανακανει εκει,πριν 3χρονια με 300€ κ με τη 2η σπερμ. εχω τωρα ενα αγορακι και παμε για το 2ο τωρα),ειναι γνωστο κεντρο στην Αθηνα.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Εμενα μου πηρε ο γιατρός 200 ?, 80? για παρακολουθηση κύκλου και το κέντρο μου πηρε 300 ? για επεξεργασία...απ' ότι διάβασα παραπάνω μάλλον πολλά έδωσα. Τι να πω. Ο καθενας ζηταει διαφορετικα ποσα.εκμεταλλεύονται..

Ο γιατρος μου πηρε 200 ευρω και 120 το κεντρο για επεξεργασια σπερματος .

Για την παρακολουθηση κυκλου δεν μου πηρε λεφτα . Εκανα τον υπερηχο κ εφευγα ...

Live like it is heaven on earth ..!

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

twinmama συγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση αλλά που έκανες την σπερματέγχυση; είναι πάρα πολύ καλά τα λεφτά που πλήρωσες. έγω πλήρωσα σχεδόν τα τριπλάσια.

Διαφημίσεις

εμεισ παντωσ καναμε 2 σπερματεγχυσεισ (1 καθε μηνα) και διναμε 300 ευρω στο γιατρο και απο το γενεσισ παιρναμε αποδειξη των 100εωρω, αρα τα 200 τα επαιρνε στην τσεπουλα του ο γιατροσ!

την τριτη φορα καναμε διπλη σπερματεγχυση! (500) ευρω και πηραμε αποδειξη των 150 ευρω απο την κλινικη.

καμμια φυσικα δεν πετυχε!!! και ενω 4 μηνεσ μετα απογοητευμενοι σκεφτομασταν την εξωσωματικη λογω αδυναμου σπερματοσ... απτο πουθενα μας ηρθε μια εγκυμοσυνη!!!

το συμπερασμα μου ειναι οτι δεν θελει αγχος και πολλεσ σκεψεισ !!!

καλη επιτυχια σε ολεσ!!!:P

• 3 εβδομάδες μετά...

ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΔΥΣΠΙΣΤΗ ....ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο - Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ..ΑΠΕΤΥΧΕ ..ΚΑΙ ΞΣΑΝΑΕΛΑ? ΔΛΔ ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΩΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΣΚΑΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ....

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΑΠ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ..ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ..

ΟΠΩΣ ΠΧ ...ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΘΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΜΕ ..ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ..ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ...ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ...ΟΧΙ ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...

ΦΙΛΙΚΑ ..ATH_GAL1

Η φήμη όμως ενός γιατρού εξαρτάται και απο τις επιτυχίες του και απο τη πορεία του τοκετού...

Ένας γιατρός θα κοιτάξει να σε εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα (όσον αφορά τις φορες π.χ της σπερματέγχυσης) για να μείνεις ευχαριστημένη και να του φέρεις και άλλη πελατεία. Δε νομίζω να ακούγεται καλός ένας γιατρός που προσπαθεί π.χ με σπερματεγχύσεις και δε πετυχαίνουνε απλά και μόνο για να παίρνει τα λεφτά!

εγω πάντως έκανα χθες την 1η (ελπιζω και μοναδικη) σπερματεγχυση και πλήρωσα μονο 110ευρω στο νοσοκομειο, ο γιατρος μου με παρακολουθει χρονια και δεν μου πηρε χρηματα ουτε για την παρακολουθηση της ωορηξιας ουτε για τη σπερματεγχυση

• 6 months later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

εγω πληρωσα 100 για το σπερματοδιαγραμμα (αν θυμαμε καλα ετσι λεγεται) και 100 πηρε ο γιατρος μου.

εχω κανει 3 σε συνολο...αποτυχιμενες δυστηχως... τη τριτη φορα ο γιατρος μου πηρε 80 ευρω.

Εμενα μου ειπε 400? κ ειμαι ευχαριστημενη γιατι δε ενοιοσα ουτε μια φορα οτι με βλεπει σαν ? (εχω ξανακανει εκει,πριν 3χρονια με 300? κ με τη 2η σπερμ. εχω τωρα ενα αγορακι και παμε για το 2ο τωρα),ειναι γνωστο κεντρο στην Αθηνα.

μπορεις να μου στειλεις σε παρακαλω το κεντρο?

• 4 εβδομάδες μετά...

κοριτσια καλημερα. την δευτερα εκανα την πρωτη μου σπερματεγχυση. δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξη. την εκανα στο ιασω με τον γυναικολογο μου ο οποιος ομως δεν ειναι ειδικος στην υπογονιμοτητα. μπορειτε να μου προτεινετε καποιον αλλο για την επομενη. θα προτιμουσα καποιο κεντρο με επιτυχιες. ευχαριστω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...