Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοηθεια αναμεσα σε 2 μοντελα!!!!

Recommended Posts

Καταρχας γεια σας και καλως ηρθα στο φορουμ σας που μεχρι τωρα μου εχει δωσει πολλες πληροφοριες και συμβουλες σαν αναγνωστης.

Περιμενουμε το πρωτο μας μωρακι το οποιο θα γεννηθει με το καλο τοο αργοτερο αρχες Ιουλιου,οποτε νομιζω οτι ειναι η καταλληλη στιγμη για να κοιταμε για καροτσακι και σχετικα.

Μετα απο ψαξιμο στα καταστηματα της Θεσ/νικης μιας και κατοικουμε στην περιοχη της Μακεδονιας καταληξαμε αναμεσα σε 2 καροτσια τα οποια θα σας φανουν και πιθανον αρκετα ομοια.

Το πρωτο ειναι το concord neo ενα καροτσι πολυ ομορφο και αρκετα καλο και σε πιο ανωμαλα εδαφη οπως πετρα,ξυλο,καλντεριμι

Σας παραθετω ενα link οπου μπορειτε να το δειτε

Η τιμη του λιγο αλμυρη 700 και κατι το καροτσι μαζι με το καθισμα αυτ/του και το πορτ μπεμπε φτανει στα 1325 με 10% δωροεπιταγη απο τα Λητω

Το δευτερο καροτσι και εξισου καλο που μας αρεσε το ειδαμε στα prenatal στο νεο καταστημα τους κοντα στο ΙΚΕΑ,ειναι ενα μοντελο της JANE(ισπανικη εταιρια)Ξεκινησαν να τα εισαγουν μαζικα πλεον στην Ελλαδα μιας και μεχρι τωρα κυριως δουλευαν καροτσακια για διδυμα

Το μοντελο ονομαζεται jane rider formula matrix light(ταμαμ ισπανικο ονομα)

Ειναι μοντελο του 2011 αποτελειται απο το καροτσι και σου δινει μαζι και πορτ μπεμπε το οποιο με μια κινηση μετατρεπεται σε καθισμα αυτοκινητου(οταν γινεται καθισμα αυτ/του ειναι συγκριτικα μεγαλυτερο σε σχεση με οσα καθισματακια αυτ/του εχουμε δει)

http://www.youtube.com/watch?v=tP_m4qJquLw&feature=relmfuhttp://

το βιντεο απο το καροτσι και εδω το καθισμαhttp://www.youtube.com/watch?v=Ew201wwQi_Ihttp://

πολυ καλη συμπεριφορα και αυτο σε ανωμαλα εδαφη,ελαφρυ και με μια τσαντα που δινουν μεσα στην τιμη γινεται πιο πρακτικο

Η τιμη του 810 ευρω με 20 % δωροεπιταγη για αγορες μεχρι 5 Απριλιου,κοντα δηλαδη στα 650 ευρω τελικη

Θα ηθελα τις αποψεις σας ποιοι απο εσας εχετε χρησιμοποιησει καποια απο τα 2 καροτσια,αν ειχατε καποια προβληματα και τι μας συμβουλευετε να κανουμε

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλως ηρθες!

Για το 2ο καροτσι δεν εχω αποψη, δε το εχω δει ποτε.

Το concord το εχει η αδερφη μου και το εχω "οδηγησει" κι εγω πολλες φορες. Ειναι απλα αψογο! Δεν εχω να παρατηρησω κανενα μειονεκτημα. Πιθανως να ειναι το πιο καλο καροτσι που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στην αγορα. Και design και εργονομια. Εγω εχω το Quinny, που επισης το θεωρω καρυφαιο (και πιο ωραιο απο το concord)αλλ νομιζω οτι το concord ειναι πιο στοιβαρη κατασκευη.

Παντως, το δευτερο μου κανει για αντιγραφη του concord

Καλημερα και καλως ηρθες!

Για το 2ο καροτσι δεν εχω αποψη, δε το εχω δει ποτε.

Το concord το εχει η αδερφη μου και το εχω "οδηγησει" κι εγω πολλες φορες. Ειναι απλα αψογο! Δεν εχω να παρατηρησω κανενα μειονεκτημα. Πιθανως να ειναι το πιο καλο καροτσι που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στην αγορα. Και design και εργονομια. Εγω εχω το Quinny, που επισης το θεωρω καρυφαιο (και πιο ωραιο απο το concord)αλλ νομιζω οτι το concord ειναι πιο στοιβαρη κατασκευη.

Παντως, το δευτερο μου κανει για αντιγραφη του concord

Καλημερα και ευχαριστω για την γρηρορη αποκριση

Επειδη και εγω ειχα αυτην την αποψη οταν το πρωτοειδα ειναι σαν αδερφακια,η εταιρια αυτη ειναι αρκετα γνωστη στην ευρωπη και ιδιως στη Γερμανια,ισως γι αυτο και η εντονη ομοιτητα με το γερμανικο concord,να παρει τμημα των πωλησεων του

Παντως δεν εχουν καθολου ευκαταφρονητη διαφορα στην τιμη περιπου 600 και ευρω,με αυτα τα χρηματα αγοραζεις το κρεβατακι του μωρου

Διαφημίσεις

τελικα αποφασισαμε αν και δεν βοηθηθηκαμε ιδιαιτερα στο καροτσι της jane.1329 ευρω για το καροτσι της concord ειναι παρα πολλα στις μερες μας

• 3 weeks later...

Καλημέρα,

θα ήθελα την γνώμη σου τελικά για την αγορά του καροτσιού JANE.

Έχω ακριβώς τις δικές σου σκέψεις και προσανατολίζομαι στο JANE RIDER MATRIX.

Ευχαριστώ

• 1 month later...