Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ;;;;

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια,ειναι κατι που το εχω εδω και λιγο καιρο,ηθελα να σας ρωτησω γιατι ντρεπομουν στο γιατρο μου....και τωρα σκεφτομαι πως να το θεσω αλλα εειδη συνεχιζεται δεν ξερω αν πρεπει να ανυσηχησω....

λοιπον,εδω και λιγο καιρο οταν πηγαινω τουαλετα εχω παρατηρησει κατι...δεν εχω ιδιαιτερη δυσκοιλιοτητα εως καθολου,πηγαινω σχεδον καθε μερα,αντε να τυχει μια στο τοσο να μην εχω παει μια μερα...παρολα αυτα ειδα οτι καποιες φορες τα.......ειναι πολυ μαυρα....συγνωμη βρε κοριτσια αλλα αγχωθηκα λιγο...

εκανα την προηγουμενη εβδομαδα β επιπεδου και εκανα εξετασεις αιματος,δεν ξερω αν επρεπε να δειξουν κατι....εσεις τι λετε;;;:(:(

Διαφημίσεις

υποθέτω ότι παίρνεις σίδηρο ε?

μήπως φταίει αυτό? γιατί γίνεται αυτό λόγω σιδήρου!

ρώτα όμως και το γιατρό σου καλέ, δεν είναι καθόλου ντροπή!

μου ειχε δωσει αλλα το επερνα οποτε θυμομουν...ωσπου στην εξεταση τωρα απο 41 αιματοκριτη ειχα 33....και μου διπλασιασε την δοση και μου ειπε να το παιρνω σιγουρα...λες να ειναι απο αυτο;σε ευχαριστω παντως...:P

Διαφημίσεις

μου ειχε δωσει αλλα το επερνα οποτε θυμομουν...ωσπου στην εξεταση τωρα απο 41 αιματοκριτη ειχα 33....και μου διπλασιασε την δοση και μου ειπε να το παιρνω σιγουρα...λες να ειναι απο αυτο;σε ευχαριστω παντως...:P

Εγω παντως και με ενα που περνω, ακομη, την ημερα, μ ια απο τ αιδι αμε εσενα. Μην ανησυχεις καθολου...;)

είναι μια από τις κλασσικές "παρενεργειούλες" του σιδηρου. το λέει και στο χαρτάκι με τις οδηγιες

γενικά ο σίδηρος ένα σκέτο πρόβλημα είναι!

Διαφημίσεις

είναι μια από τις κλασσικές "παρενεργειούλες" του σιδηρου. το λέει και στο χαρτάκι με τις οδηγιες

γενικά ο σίδηρος ένα σκέτο πρόβλημα είναι!

μ΄αρεσει που το ειχα διαβασει κιολας.....γιατι οτι παιρνω διαβαζω πριν....εδω δεν το προσεξα μαλλον

σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια τοσο αμεση απαντηση ουτε απο το γιατρο δεν θα ειχα....:P:p:p

Τίποτα! :P

εχω δυο μπουμπουκακια

να μην ανησυχείς καθόλου, παίρνω σίδηρο σχεδόν απο πάντα λόγω στίγματος μεσογειακής αναιμίας...το πρώτο πράγμα που κάνει ο σίδηρος είναι τα μαύρα κατράμι κοράκι κακάκια!

κανονικά προκαλεί και δυσκολία στην τουαλέτα αλλά με λίγο ακτινίδιο και ξερά δαμάσκηνα τα προσπερνάς!

μην ανησυχείς!

χιχιχιχχι!

ακριβως ετσι ενιωθα τοτε κ γω οταν πρωτοπηρα το σιδηρο !

Κ δεν ηξερα πως να το πω στο γιατρο..... ωσπου πηγε ο αντρας μου απο κει μια μερα για την αδεια κ του το ειπε !!! χαχχαχ!! Γελασε κ κεινος !Κ του ειπε να μην κοιταω τη λεκανη !!!!

Ειναι 1000% απο το σιδηρο καλη μου μη φοβασαι τιποτα !

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

Διαφημίσεις

Ρώτα κι εμένα που έπαιρνα σίδηρο πάνω από 10 χρόνια και όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα κάνει ούτε μια φυσιολογική εκκένωση.... μια ζωή μέσα στην μαυρίλα έιχα ξεχάσει πως είναι το φυσιολογικό χρώμα. Καλά σου είπε ο γιατρός, μην κοιτάς συνέχεια την λεκάνη!

foxfoxard20110920_-6_My+child+is.png