Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κολυμβητήριο : Βοηθάει στις ιώσεις ή το αντίθετο?

Recommended Posts

Παιδιά εγώ πάντα άκουγα οτι το κολυμβητήριο βοηθάει στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικου... Η κορη μου όμως όσες φορές δοκίμασε να ξεκινήσει (4-5 έως τώρα, δηλ. κάθε άνοιξη και φθινώπορο), πάντα αρρώσταινε και το σταματουσε. Τώρα πλησιάζει πάλι ο καιρός... Δεν ξέρω τι να αποφασίσω. Εκείνη το ζητάει πάντως...

Διαφημίσεις

Λογικα θα εχει σχεση με το νερο.Αν δηλ.ειναι θαλασσινο η γλυκο με χλωριο.Με την παιδιατρο που συζητουσαμε για τη θαλασσα το καλοκαιρι ειπε οτι αυτο που κανει τη διαφορα ειναι τα συστατικα του θαλασσινου νερου που βοηθαει το ανοσοποιητικο.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Διαφημίσεις

Thanks Ελενικ αλλά δεν αναφέρομαι σε κλειστό. Κυρίως γιά τα ανοιχτά.

Οι ιωσεις δεν εχουν σχεση με τη θερμοκρασια, οποτε το ανοιχτο/κλειστο δεν παιζει λογικα ρολο. Η γυμναστικη ειναι που δυναμωνει το ανοσοποιητικο, και η κολυμβηση ειναι ισως ο τελειοτερος τροπος εκγυμνασης του σωματος. Εγω θα την πηγαινα, ιδιαιτερα επειδη το ζηταει. Το οτι αρρωσταινε ειναι πιθανως συμπτωση, μαλλον απ'το σχολειο κολλαει ιωσεις κι οχι απ'το κολυμβητηριο

Οι ιωσεις δεν εχουν σχεση με τη θερμοκρασια, οποτε το ανοιχτο/κλειστο δεν παιζει λογικα ρολο. Η γυμναστικη ειναι που δυναμωνει το ανοσοποιητικο, και η κολυμβηση ειναι ισως ο τελειοτερος τροπος εκγυμνασης του σωματος. Εγω θα την πηγαινα, ιδιαιτερα επειδη το ζηταει. Το οτι αρρωσταινε ειναι πιθανως συμπτωση, μαλλον απ'το σχολειο κολλαει ιωσεις κι οχι απ'το κολυμβητηριο

Οι αναθυμιασεις του χλωριου στο κλειστο δεν βοηθανε τα αναπνευστικα (μαλλον το αντιθετο)

Το 2ο λινκ που σου ειχα βαλει ειναι ενα ποστ που εχει συζητηθει αρκετα το θεμα . Οπως εχω ξαναγραψει εκει http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1828037&highlight=%EA%EF%EB%F5%EC%E2%E7%F4%E7%F1%E9%EF#post1828037 θεωρω οτι το κολυμβητηριο βοηθησε απιστευτα τον γιο μου στο αναπνευστικο.:D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!