Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιέρες και προσκλητήρια (κείμενα ευχες φωτο)

BIZELI

Recommended Posts

τα φωτα σας παρακαλω!! ετοιμαζω την βαπτιση του μπεμπη μου με θεμα το αεροστατο! λεω να κανω μονη μου τα προσκλητηρια και τις μπομπονιερες! ειδα στι diva στην λεωχαρους πολλα ωραια πραγματα και θα φτιαξω ενα μπρελοκ.... ομως προσκλητηριο;; θα το φτιαξω μονη μου και θα το τυπωσω σε φωτοτυπαδικο! ομως δεν ξερω τι διασταση;;; μονοπτυχο ή δυπτιχο;;; αν το κανω μονοπτυχο που θα γραψω τα ονοματα των καλεσμενων;;; την βοηθεια σας παρακαλω!!!!! εχω πελαγωσει!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω κοριτσια βαφτιζω την μικρη μου τον αυγουστο.....οσα κειμενα και να εχω διαβασει δεν μου αρεσει κανενα.....ειναι ολα τα ιδια και τα ιδια....(εγω ειμαι η περιεργη?) θελω κατι πρωτοτυπο..επισης δεν εχω αποφασισει αν θα κανω θεμα...μονο κατι μπομπονιερες που μου αρεσαν βρηκα....για πειτε μου την γνωμη σας παρακαλω.....

http://www.lovetales.gr, μπομπονιερες κρεμαστες -νεραιδα με σμαλτο.....sorry αλλα δεν μπορω να το κανω αντιγραφη....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

• 2 months later...
  • 4 εβδομάδες μετά...
  • 2 months later...

Καλησπέρα σας...Κατέληξα (νομίζω) με προσκλητηρίο, και θέλω να μου πείτε ιδέες για μπομπονιέρες παιδικές (που να μπορώ να τις κάνω μόνη μου) για βάφτιση που θα γίνει τον Οκτώβρη.. Πείτε ρε παιδιά και κόλλησα:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας...Κατέληξα (νομίζω) με προσκλητηρίο, και θέλω να μου πείτε ιδέες για μπομπονιέρες παιδικές (που να μπορώ να τις κάνω μόνη μου) για βάφτιση που θα γίνει τον Οκτώβρη.. Πείτε ρε παιδιά και κόλλησα:D:D:D

οι μπομπονιέρες σου μπορεί να έχουν το ίδιο θέμα με το προσκλητήριο. αν ας πούμε το προσκλητήριο έχει πεταλούδες. Μπορείς παρεις μία εντυπωσιακή κορδέλα και ενα κορδονι(τα χρώματα μπορεί να ταιριάζουν με το προσκλητήριο) να τα διπλώσεις στη μεση κι αφήνοντας ενα δαχτυλο κενό να κανεις ένα κόμπο.Έτσι θα δημιουργήσεις μια θηλειά για να μπορείς να τις κρεμασεις κάπου. μετά μπορείς να κρεμάσεις πάνω στην κορδέλα κάποια πεταλούδα (υπάρχει μεγαλη ποικιλία σε υλικα και χρώματα) στα κορδόνια μπορείς να κρεμάσεις όσα κουφέτα θες. τυλίγοντάς τα ένα ένα με λίγο τουλι.

• 4 months later...

Κοπέλες γεια σας!

Θα βαφτίσω το αγοράκι μου την Τρίτη του Πάσχα και θα ήθελα μερικές ιδέες για τα λόγια στο προσκλητήριο. Το θέμα μας θα είναι το Πάσχα!!

:?::?::?::?:

• 7 months later...

Αποφασίσαμε λόγω περιορισμένου κόστους, καλεσμένων αλλά κυρίως χρόνου να στείλουμε την πρόσκληση με μέιλ. Ξέρετε πού μπορώ να βρω να κατεβάσω δωρεάν προσκλήσεις?

• 11 months later...

καλησπερα σας

θα ηθελα την βοηθεια σας.θα βαφτισω την μικρη μου κορη και θα ηθελα να βρω ενα ποιημα το οποιο να αναφερεται και στην μεγαλη μου κορη η να ειναι σαν να το λεει η μεγαλη μου...

.. σας ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

• 5 χρόνια μετά...

Παιδιά μια μικρή βοήθεια! Ετοιμάζω τη βάφτιση της μικρής και δε ξέρω να υπολογίσω αριθμό στις μπομπονιέρες. Αν τις στείλω με προσκλητήριο πάει μια μπομπονιέρα ανά οικογένεια, σωστά; Αν τις δώσω στην εκκλησία υπολογίζω  μια μπομπονιέρα ανά καλεσμένο; Στο γάμο εν τω μεταξύ είχαν ξεμείνει πολλές γιατί είχα πει χονδρικά το νούμερο και δε κάθισα να σκεφτώ. Έχουμε και τον κορονοιο που όλο ανατροπές είναι και στο τέλος φοβάμαι μην δεν μπορούμε να καλέσουμε τα άτομα που υπολογίσαμε

2 minutes ago, Annitamik said:

Παιδιά μια μικρή βοήθεια! Ετοιμάζω τη βάφτιση της μικρής και δε ξέρω να υπολογίσω αριθμό στις μπομπονιέρες. Αν τις στείλω με προσκλητήριο πάει μια μπομπονιέρα ανά οικογένεια, σωστά; Αν τις δώσω στην εκκλησία υπολογίζω  μια μπομπονιέρα ανά καλεσμένο; Στο γάμο εν τω μεταξύ είχαν ξεμείνει πολλές γιατί είχα πει χονδρικά το νούμερο και δε κάθισα να σκεφτώ. Έχουμε και τον κορονοιο που όλο ανατροπές είναι και στο τέλος φοβάμαι μην δεν μπορούμε να καλέσουμε τα άτομα που υπολογίσαμε

Δεν μένεις Αθήνα? Στην Αθήνα απ'όσο ξέρω δεν είθιστε να τις στέλνουμε με προσκλητήριο. Στην εκκλησία ανά άτομο θα υπολογίσεις , και σίγουρα παραπάνω γιατί κυρίως στις βαφτίσεις παίρνουν πολλές ( έχουν μεγαλύτερο πέραση οι παιδικές). Και εμάς μας έμειναν πολλές αλλά καλύτερα από το να μη φτάσουν. Με το καλό!

πρίν από 5 λεπτά , Yovanna είπε:

Δεν μένεις Αθήνα? Στην Αθήνα απ'όσο ξέρω δεν είθιστε να τις στέλνουμε με προσκλητήριο. Στην εκκλησία ανά άτομο θα υπολογίσεις , και σίγουρα παραπάνω γιατί κυρίως στις βαφτίσεις παίρνουν πολλές ( έχουν μεγαλύτερο πέραση οι παιδικές). Και εμάς μας έμειναν πολλές αλλά καλύτερα από το να μη φτάσουν. Με το καλό!

Ευχαριστώ πολύ! Όχι δεν μένω Αθήνα.  Τώρα τα τελευταία χρόνια βλέπω όλοι στέλνουν πακέτο με το προσκλητήριο. Μου είχε φανεί περίεργο στην αρχή αλλά το σκέφτομαι μήπως το κάνουμε και εμείς έτσι αυτή την φορά στη βάφτιση. Στο γάμο είχαμε υπολογίσει ανά καλεσμένο όπως λες και είχαμε πάρει αρκετές. Από την άλλη αν έχουμε θέμα με τα μέτρα και περιορίσουν πολύ τον αριθμό των καλεσμένων ούτως ή άλλως θα έδινα μπομπονιέρες σε αυτούς που θα ήθελα να έχω στη βάφτιση. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα είναι καλά

8 ώρες πρίν, Annitamik είπε:

Τα τελευταία χρόνια ειδικα στους γάμους τις στελνουνε με το προσκλητήριο,αλλά τώρα τελευταία έτυχε να μας καλέσουνε σε δύο βαφτίσεις όπου μαζί με το προσκλητηριο είχανε  και την μπομπονιερα.Εκανα βάφτιση πέρισυ το καλοκαίρι,είχα παραγγείλει 150 μπομπονιέρες,λίγο πριν τη βάφτιση αλλάξανε τα μέτρα και βάλανε όριο 50 άτομα με αποτέλεσμα να μου μείνουνε πάρα πολλές μπομπονιέρες.Απλα αν αποφασίσεις να πάρεις μπομπονιέρες για τον κάθε καλεσμένο να έχεις στο μυαλό σου το ενδεχόμενο των έκτακτων μέτρων και την μείωση ατόμων.

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, Annitamik είπε:

Εμείς εδώ που μένουμε την μπομπονιέρα την δίνουμε μαζί με το προσκλητήριο. Στην εκκλησία δίνουμε ατομικά γλυκά πχ προφιτερόλ, τσιζκεικ κλπ που τρώγονται με κουταλάκι. Εσείς δεν το έχετε εκεί?

Στην Αθήνα δίνουν μαζί και μπομπονιέρα και το γλυκό που λες ή παστάκι. Από όταν ήμουν μωρό μέχρι πρόσφατα. Πριν καμιά δεκαετία ήρθαν στη μόδα τα καροτσάκια παγωτού και τα τελευταία χρόνια τα candy bar. Εμείς κάναμε αυτό που λες, προφιτερόλ/τσιζκεικ (και μπομπονιέρα) γιατί είχαμε τραπέζι. Αν κι έχω πάει και σε βάφτιση με τραπέζι που είχε και candy bar 

Μέχρι πριν πέντε χρόνια που άρχισα να πηγαίνω πιο συχνά σε βαφτίσεις( λόγω του κύκλου μου που άρχισε να κάνει παιδιά), και εγώ ήξερα αυτό που λέτε εσείς. Μπομπονιέρα ανά καλεσμένο και παστακι. Μετά τραπέζι. Τα τελευταία χρόνια candy bar και όχι τραπέζι.  Και μπομπονιέρα με προσκλητήριο. Καλά τραπέζι δε θέλω να κάνω, δεν υπάρχουν χρήματα. Επίσης, σκέφτομαι να δώσω και εγώ μπομπονιέρα με προσκλητήριο γιατί θα μου βγει πιο οικονομικά. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται για αυτό ρώτησα. Αλλά από ότι βλέπω εξαρτάται και που μένεις και τι έχεις συνηθίσει στον κύκλο σου

14 ώρες πρίν, Annitamik είπε:

Μέχρι πριν πέντε χρόνια που άρχισα να πηγαίνω πιο συχνά σε βαφτίσεις( λόγω του κύκλου μου που άρχισε να κάνει παιδιά), και εγώ ήξερα αυτό που λέτε εσείς. Μπομπονιέρα ανά καλεσμένο και παστακι. Μετά τραπέζι. Τα τελευταία χρόνια candy bar και όχι τραπέζι.  Και μπομπονιέρα με προσκλητήριο. Καλά τραπέζι δε θέλω να κάνω, δεν υπάρχουν χρήματα. Επίσης, σκέφτομαι να δώσω και εγώ μπομπονιέρα με προσκλητήριο γιατί θα μου βγει πιο οικονομικά. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται για αυτό ρώτησα. Αλλά από ότι βλέπω εξαρτάται και που μένεις και τι έχεις συνηθίσει στον κύκλο σου

Εγω δν το έχω ξανακούσει αυτό σε γάμο ή βάφτιση. Ούτε στην Αθήνα ούτε στο νησί, όπου βέβαια υπάρχει υπερπληθώρα κερασμάτων έξω από την Εκκλησία. 

Εγώ νομίζω εδώ το είχα ξαναδιαβάσει το μπομπονιέρα με προσκλητήριο. Μάλλον συνηθίζεται σε κάποια συγκεκριμένα μέρη. Αν δεν ήμουν σε αυτά τα μέρη ώστε να συνηθίζεται, δεν θα το έκανα, μου αρέσει περισσότερο να δίνεται μετά η μπομπονιέρα ως αναμνηστικό.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι αυτές οι μπομπονιέρες που δίνουν ανά οικογένεια με το προσκλητήριο δεν είναι οι απλές μπομπονιέρες του 1-2 ευρώ που δίνουν ανά άτομο, αλλά κάτι πιο grande.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...