Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καθησμα αυτοκινητου(spin-mothercare)

Recommended Posts

Kοριτσια μου γεια σας,ο μικρουλις μου ειναι 1,5 μηνων κ εχουμε το καροτσι spin της mothercare ,ειναι πολυκαροτσι εχει πορτ μπεμπε κ καθησμα αυτοκινητου,το προβλημα μου ειναι το καθησμα αυτοκινητου ειναι απο 0 ως 13 κιλα κ στις οδηγιες λεει απο νεογγενητα.....οταν το εβαλα το μωρακι μεσα να δω πως ειναι ,ηταν σαν να καθοταν δλδ ειναι κανονικο καθησμα,το μωρακι καθετε,νομιζα οτι θα ειναι πιο ξαπλωτο,ενω αυτο καθετε.....Δεν ξερω ετσι πρεπει να ειναι?Δν υπαρχει προβλημα?

Διαφημίσεις

Κοίταξε να δεις .. όλα τα βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου συνήθως έχουν δύο σκάλες που κουμπώνουν.. μην νομίζεις όμως πως ξαπλώνουν τελείως πίσω... έχουν απλώς μία ελαφριά κλίση... μέχρι τριών μηνών που συνήθως γίνεται και η αλλαγή καθίσματος έχε υπόψη σου ότι για λόγους ασφαλείας το κάθισμα μπαίνει αναποδα.. δηλ. το μωρό κοιτάζει προς τα πισω

elenip μηπως ομως δν κανει να καθετε??κ γω οσα εχω δει δν ειναι τελειως ξαπλωτα....για το καθησμα που μπαινει αναποδα το ξερω.....σιγουρα μπορω να το βαλω/?μηπως να παρω τηλ στην εταιρια να ρωτησω...θα σκασω....δν το εχω χρησιμοποιησει ακομα....

μήπως τότε δεν έχεις πάρει το βρεφικό που ξαπλώνει λίγο προς τα πίσω? γιατί και εμείς το επόμενο κάθισμα που πήραμε μετα το βρέφικο έχει και αυτό μία κλίση προς τα πίσω... το δικό σου δεν ξαπλώνει καθόλου προς τα πίσω?? μίλα πάντως για σιγουριά με την εταιρεία να σου πει...

Διαφημίσεις