Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΛΗΤΩ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ

Recommended Posts

Γραμμάτια ξέρετε εαν ειναι αφικτο ρωταω για να ξέρω εαν δεν εχεις μετρητα δεν εχεισ πιστωτικεσ κλπ σου κανου ευκολίες τυπου με γραμματια ρωταω γιατι το εχω ξανακουσει!!

ff033a3307.png

Διαφημίσεις

BABE ΜΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ, Ο ΙΔΙΩΤΗΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500,00? ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΧ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ. ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ.

Ρωτάω για να ξέρω εαν δεν εχεις αλλη δυνατοτητα πληρωμης να μπορουν να σε διεκολυνουν με γραμματια τυπου δόσεων !

δηλαδη πεσ οτι δεν εχεις να πληρωσεισ τι κανουν σε τετοιεσ περιπτώσεις?

ff033a3307.png

Ρωτάω για να ξέρω εαν δεν εχεις αλλη δυνατοτητα πληρωμης να μπορουν να σε διεκολυνουν με γραμματια τυπου δόσεων !

δηλαδη πεσ οτι δεν εχεις να πληρωσεισ τι κανουν σε τετοιεσ περιπτώσεις?

Πάρε τηλ στο Λητώ να ρωτήσεις...εμείς τί άλλο να σου πούμε???:confused::confused:

Διαφημίσεις

αυτο το ξέρω την γνωμη ηθελα και αν καποιος ηξερε προτου παρω μην εισαι επιθετικη συγνωμη κιλασ αλλα αυτο διακρινω!

ff033a3307.png

Δεν ξερω στην Αθηνα τι παιζει,εμεις παντως που ρωτησαμε σε μαιευτηριο της Θεσσαλονικης πριν 2 χρονια για επιταγη,μας ειχαν πει οτι δεχοταν μονο επιταγη ημερας και οχι παραπανω.Τωρα με την ολη κατασταση δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.Δεν χανεις κατι να κανεις μια ερωτηση.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Συγνώμη κιόλας αλλά γιατί δεν πας σε δημόσιο;

Γιατί να χρεωθείς για μια γέννα;

Και μη μου πεις για το γιατρό "σου"

Γιατρούς έχουν και τα δημόσια.

Συγνώμη κιόλας αλλά γιατί δεν πας σε δημόσιο;

Γιατί να χρεωθείς για μια γέννα;

Και μη μου πεις για το γιατρό "σου"

Γιατρούς έχουν και τα δημόσια.

Δεν θελω να πιστεψω οτι θεωρεις τη γεννα ενος ανθρωπου δουλεια που γινεται στο ποδι. Σαφως η κοπελα εχει κανει το πλανο της και θελει να κανει και το οικονομικο της κουμαντο. Κακο ειναι; Κι εγω το ιδιο εκανα. Κι οσον αφορα το γιατρο σιγουρα υπαρχουν κι εφημερευοντες αλλα δεν νομιζω καποια γυναικα να αποφασιζει αβασανιστα να τη ξεγεννησει καποιος που δεν ξερει ουτε το ονομα του, θα πρεπει να υπαρχει σοβαρος λογος για να παιρνει αυτη την αποφαση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

Διαφημίσεις

Δεν θελω να πιστεψω οτι θεωρεις τη γεννα ενος ανθρωπου δουλεια που γινεται στο ποδι. Σαφως η κοπελα εχει κανει το πλανο της και θελει να κανει και το οικονομικο της κουμαντο. Κακο ειναι; Κι εγω το ιδιο εκανα. Κι οσον αφορα το γιατρο σιγουρα υπαρχουν κι εφημερευοντες αλλα δεν νομιζω καποια γυναικα να αποφασιζει αβασανιστα να τη ξεγεννησει καποιος που δεν ξερει ουτε το ονομα του, θα πρεπει να υπαρχει σοβαρος λογος για να παιρνει αυτη την αποφαση.

Και στην τελική, η κοπέλλα θα γεννήσει όπου θέλει αυτή. Κουμάντο στην τσέπη της θα κάνουμε? Έλα Παναγία μου. Αμέσως να στην πούνε. Άμα θέλει-και της το εύχομαι-να γεννήσει και σε σουίτα. Άμα πιά. Κάνουν λές και τους τα παίρνεις απο την τσέπη τους.

Εχω ακουσει αλλη μια φορα για γραμματιο σε ιδιωτικο μαιευτηριο!Στο Ιασω, δεν ξερω αν γινεται κατι αναλογο και στο Λητω.Καλο θα ηταν πριν πας, οπως νομιζω κανουμε ολες, να κανεις αυτες τις διευκρινιστικες στο γιατρο σου ή στο Λητω!Αν και μεταξυ μας επειδη και εγω εκει γεννησα καλυτερα ρωτα το γιατρο σου γιατι εμεις πληρωσαμε ακριβως το ποσο που μας ειχε πει αυτος και οχι οι πληροφοριες του Λητω!Αν σε βοηθα 3κλινο φτ ειχα δωσει για δωματιο και εξετασεις μωρου περιπου 2000!Τωρα αν κρατησεις βλαστοκυτταρα ειναι 240 εξτρα!Η κολλητη μου γεννησε στο Ελενα και εδωσε περιπου 1000 τον Ιανουαριο...φυσικα δε θελω καν να θυμαμαι αυτα που ειδα εκει μεσα!Δεν εχω κατι με τα δημοσια...το Αττικο ειναι μια χαρα ας πουμε!Ελπιζω να βοηθησα καπως...με το καλο!!!:D

KETsp3.png

το πιο πιθανο ειναι να μπορεις να πληρώσεις με δόσεις!Στο ιασω σου έβγαζαν μια πιστωτικη καρτα της εθνικης και έβαζες εκει τις δοσεις!Αλλά ακομα κι αν δε γινεται μπορεις να παρεις καταναλωτικο δάνειο και να δινεις τις δοσεις στην τραπεζα!Το ιδιο ειναι σχεδον!

Διαφημίσεις