Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καθαρή Δευτέρα

eliana_1976_

Recommended Posts

Εχει καμμιά κοπέλα καμμιά ιδέα μέρη προς βόρεια προάστια (άλσος, πάρκο κτλ) για να πάμε τον μικρό την Καθαρά Δευτέρα που να μην γίνεται ΟΟΟΟ ΧΑΜΟΣΣΣΣ ?

Σκέφτηκα άλσος βείκου αλλά θα γίνεται χαμός. Σκέφτηκα Πεδίον Άρεως τώρα που το έφτιαξαν. Που αλλού?

Διαφημίσεις

εμείς σκεφτόμαστε για πάρκο στρατού, στο γουδί, αν έχει καλό καιρό ίσως πετάξουμε χαρταετό!

και στον Πύργο Βασιλίσσης πρέπει να είναι καλά, αλλά είναι προς τα δυτικά, κι εμάς δε μας βολεύει

1FdQp2.png

μια καλη ιδεα ειναι στο παρκο αντωνη τριτση, βεβαια ειναι αγιους αναργυρους δεν ξερω αν σας βολευει αλλα ειναι πολυ μεγαλο και εχει απλα!

καλα να περασετε οπου κι αν πατε!

rPs2p2.png

μια καλη ιδεα ειναι στο παρκο αντωνη τριτση, βεβαια ειναι αγιους αναργυρους δεν ξερω αν σας βολευει αλλα ειναι πολυ μεγαλο και εχει απλα!

αυτό εννοώ πάρκο βασιλίσσης, απλά το ξέρω με το παλιό όνομα, όντως είναι πολύ ωραία, έχει και λίμνη με παπιούλες, ακόμη δεν έχουμε πάει με τον μικρό, μας φαίνεται λίγο μακριά , πάντως είναι ότι πρέπει για παιδάκια, με άπλετο γρασίδι για τρεχάλα και μπάλα

1FdQp2.png

Διαφημίσεις

αυτό εννοώ πάρκο βασιλίσσης, απλά το ξέρω με το παλιό όνομα,

δεν ηξερα καν αυτο το ονομα!

οντως μακρυα, αλλα δες το και σαν ημερησια εκδρομη...

rPs2p2.png

Κορίτσια έχω πάει την μικρούλα εκει και ήταν τέλεια λύσσαξε έκανε κουνιές ΄κυλύθηκε στο γρασίδι βρήκε και κάτι τραμπολίνο και δεν έλεγε να κατέβει αρκεί να είναι καλός ο καιρος γιατι δύσκολα τα πράγματα αλλιώς.

Και εμεις για παρκο Τρίτση σκεφτομαστε ή Πάρνηθα μιας κ μενουμε εκει κοντα! Το θέμα είναι οτι πολυ πιθανον να μην εχει καλο καιρο... πολυ κριμα γιατι την μικρη μου με τις τοσες ιωσεις μια εγω μια η μικρη μια ο μπαμπας εχω ΠΟΛΥ καιρο να την βγάλω εξω...:cry:

Ajnwp2.png

Και το Αλσος Συγγρου ειναι μια ωραια λυση για τα βορεια. Και εχει κ απλα κ ειναι κ προσεγμενο μεσα

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

To πάρκο βασιλίσσης πρώτη φορά το ακούω αν και δούλευα χρόνια ολόκληρα στην βαρυμπόμπη. Το άλσος Τρίτση το έχω ακουστά αλλά δεν ξέρω καν που είναι. Με το gps βέβαια όλα τα βρίσκεις. Το θέμα είναι ότι ακουσα πολύ άσχημο καιρό και δεν βλέπω ούτε βόλτα να πηγαίνουμε, εκτός αν δεν θα είναι τόσο δραματικά τα πράγματα και για άλλη μια φορά απλά θα μας φοβήσουν...

Το άλσος Συγγρρού είναι πολύ κοντά μου. Το θέμα είναι που παρκάρεις και από που μπαίνεις ?? Από Κηφισίας ?

το παρκο βασιλισσης ειναι το παρκο Τρίτση..:P!Για το αλσος Συγγρου λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σε κατατοπισω!:lol:

Μακαρι να εχει καλο καιρο!!

Ajnwp2.png

To πάρκο βασιλίσσης πρώτη φορά το ακούω αν και δούλευα χρόνια ολόκληρα στην βαρυμπόμπη. Το άλσος Τρίτση το έχω ακουστά αλλά δεν ξέρω καν που είναι. Με το gps βέβαια όλα τα βρίσκεις. Το θέμα είναι ότι ακουσα πολύ άσχημο καιρό και δεν βλέπω ούτε βόλτα να πηγαίνουμε, εκτός αν δεν θα είναι τόσο δραματικά τα πράγματα και για άλλη μια φορά απλά θα μας φοβήσουν...

Το άλσος Συγγρρού είναι πολύ κοντά μου. Το θέμα είναι που παρκάρεις και από που μπαίνεις ?? Από Κηφισίας ?

Για το Αλσος Συγγρου μπαινεις απο Κηφισιας.Μπορει να εχει κ αλλη εισοδο αλλα η κεντρικη ειναι εκει. Για παρκαρισμα, δεν εχει parking απ οσο ξερω αλαλ στην απεναντι πλευρα της Κηφισιας κ στους γυρω δρομους θα βρειτε.

Καλα Κουλουμα!!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

οσες θα πατε στο παρκο τριτση θα κοιταζετε τις υπολοιπες μαναδες και θα λετε... "βρε λες να ειναι αυτη στο παρεντς??" χεχεχε ;)

καλο τριημερο να εχετε και μακαρι να κανει καλο καιρο γιατι εχω κανονισει και ταξιδι!

Διαφημίσεις

κορίτσια θα έχει πολύ κρύο ίσως και χιόνι λένε, κούλουμα στο σαλόνι προβλέπω.

:cry::cry::cry: standard σαλονακι!

Salvia κ εγω αυτο σκεπτόμουν.. θα κοιταζόμασταν κ θα αναρωτιόμασταν...:lol::lol:

Καλό ταξίδι να εχεις!

Ajnwp2.png

:cry::cry::cry: standard σαλονακι!

Salvia κ εγω αυτο σκεπτόμουν.. θα κοιταζόμασταν κ θα αναρωτιόμασταν...:lol::lol:

Καλό ταξίδι να εχεις!

:D σ ευχαριστω πολυ!! να περασετε καλο τριημερο!!!

Koρίτσια πού ακριβώς είναι το πάρκο Αντώνη Τρίτση? Στους Αγ. Αναργύρους πού περίπου? Δεν έχουμε και gps.. Δυτικά μένουμε, από Κηφισό να πάμε? Για να πηγαίναμε το μικρό αύριο, στην (εντελώς απίθανη) περίπτωση που δε θα χιονίσει.. Αλλιώς να το έχουμε υπόψιν για άλλη φορά..

EkcAp3.png

Περνώντας τους Αγίους Αναργύρους, πηγαίνοντας προς Καματερο, και συγκεκριμενα την πλατεία που εχει κ μια εκκλησια κ ενω εισαι πανω στην Λεωφόρο Φυλής στα περιπου 1,5 χιλιομετρα θα δεις στο δεξι σου χερι μια μεγαλη αλανα κ μπαρες τραινου.. (πρεπει να εχει κ πινακιδα προς Περιβαντ. Πάρκο Α.Τρίτση) . Εκει μπορεις να αφησεις το αυτοκινητο κ να ξεκινησετε τον περιπατο σας απο την αρχη του Παρκου. Λεω αρχη γιατι υπαρχει κ αλλη εισοδος απο οπου μπορεις να εισελθεις στο παρκο.

Απο την Λεωφόρο Δημοκρατιας στο υψος των Αγ. Αναργυρων πας ολο ευθεια και μολις συναντησεις το carefur στο αριστερο σου χερι κανεις αριστερα στο φαναρι ... παρκαρεις το αυτοκινητο στο παρκινγκ του carefur ή του Escape c enter (πολυχωρος με σινεμα , καφε, εστιατορια). Η εισοδος για το πάρκο ειναι ακριβως απεναντι απο το Λουνα Παρκ (θα δεις μια αλανα με ελιες).

Εαν πατε καλα να περασετε!:-P

Ajnwp2.png

Περνώντας τους Αγίους Αναργύρους, πηγαίνοντας προς Καματερο, και συγκεκριμενα την πλατεία που εχει κ μια εκκλησια κ ενω εισαι πανω στην Λεωφόρο Φυλής στα περιπου 1,5 χιλιομετρα θα δεις στο δεξι σου χερι μια μεγαλη αλανα κ μπαρες τραινου.. (πρεπει να εχει κ πινακιδα προς Περιβαντ. Πάρκο Α.Τρίτση) . Εκει μπορεις να αφησεις το αυτοκινητο κ να ξεκινησετε τον περιπατο σας απο την αρχη του Παρκου. Λεω αρχη γιατι υπαρχει κ αλλη εισοδος απο οπου μπορεις να εισελθεις στο παρκο.

Απο την Λεωφόρο Δημοκρατιας στο υψος των Αγ. Αναργυρων πας ολο ευθεια και μολις συναντησεις το carefur στο αριστερο σου χερι κανεις αριστερα στο φαναρι ... παρκαρεις το αυτοκινητο στο παρκινγκ του carefur ή του Escape c enter (πολυχωρος με σινεμα , καφε, εστιατορια). Η εισοδος για το πάρκο ειναι ακριβως απεναντι απο το Λουνα Παρκ (θα δεις μια αλανα με ελιες).

Εαν πατε καλα να περασετε!:-P

Σ' ευχαριστώ για τις σαφείς πληροφορίες!:)

EkcAp3.png