Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

NEW ALLERGY MEMBER (ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ, ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΙΤΗΡΑ)

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΑΣ

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 5,5 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ, ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΙΤΗΡΑ

ΚΡΕΜΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ SYNLAC ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ

ΒΑΒΥ ΒΟΟΜ

Διαφημίσεις

:shock: 5.5 μηνών κι έχει φάει όλες αυτές τις τροφές?????

ΑΥΓΟ????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγελαδινό γάλα????????????????

Τι να σου πω ειλικρινά δεν γνωρίζω... ξέρω όμως ότι το αυγό το παιδί τρώει τον κρόκο μόνο στον 10ο μήνα και το ασπράδι μετά τον χρόνο....

Το δε αγελαδινό γάλα μετά τον 8 αν έχεις προοδευτικό γιατρό, αλλιώς μετά το χρόνο....

είναι πιθανό να σου παρουσίασε αλλεργία γιατί δεν κάνει να φάει τέτοιες τροφές τόσο μικρό

Dog, φανταζομαι οτι θηλάζεις, ε? Και μεσα απο το δικο σου γαλα περνάνε όλες αυτες οι τροφες? Γιατι αν τα εφαγε το παιδι όλα αυτα, οπως λέει και η ωριομανα, έχεις ποοολυ προοδευτικό γιατρό.

Λοιπον αν ειναι απο θηλασμο, welcome to the club. Εχουμε εδω θεματάκι:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2335&postdays=0&postorder=asc&start=0

Πως σου εκανε την αλλεργια? Με εξανθηματα μόνο ή εχει και αιμα στα κακάκια του? Το τι την πειραζει ακριβως το καταλαβες επειδη αντιδρουσε αφου ειχες φαει κατι ή εκανε τεστ? Κουραγιο, ευτυχως συνηθως οι αλλεργιες περνάνε μεχρι τον χρονο.

GwASp3.png

ΑΒΓΟ;;;;;;;

Αγελαδινο;;;;;;

5,5 μηνών;;; Λογικό να βγάλει αλεργίες το μωρό, ακόμα δεν έχει φτιάξει το στομάχι του και θα ήθελα πάρα πολύ να μου στείλεις πμ το όνομα του γιατρού. Είναι σοβαρός; 5,5 μηνών μόνο μήλο έτρωγε η μικρή μου και αυτό 5-6 κουταλίτσες μία φορά την ημέρα. Αν αυτά στα πρότεινε γιατρός να τον αλλάξεις κοριτσάκι μου μην πάθει καμμιά ζημιά το μωράκι σου και τρέχεις.

Βρε κορίτσια... μήπως η κοπέλα θηλάζει και έχει καταλάβει ότι το πειράζουν το μωρό από αυτά που εκείνη τρώει... δε μπορώ να φανταστώ άλλη εξήγηση...!!! :?

Διαφημίσεις

ναι μάλλον αυτό θα είναι

εγώ δεν το σκέφτηκα καθόλου αλλά η έμπειρη Αφροδίτη αμέσως το έπιασε :D

κορίτσια,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι η κοπέλα θηλάζει! :lol: Ακριβώς το ίδιο αντιμετωπίζω και γω με την 5 μηνών κορούλα μου,αλλεργία στα γαλακτοκομικά και αίμα στα κακάκια.Η παιδίατρος μας είπε πως 5,5 μηνών ξεκινάμε απογαλακτισμό με φρούτα κτλ.Να δω τί θα τρώει η μπεμπα μου,διότι εγώ προς το παρόν δεν έχω και πολλές διατροφικές επιλογές ,καθότι οι πιο πολλές τροφές περιέχουν ίχνη γάλακτος και αυγού.Δράμα! :(
.png

Η παιδίατρος μας είπε πως 5,5 μηνών ξεκινάμε απογαλακτισμό με φρούτα κτλ.Να δω τί θα τρώει η μπεμπα μου,διότι εγώ προς το παρόν δεν έχω και πολλές διατροφικές επιλογές ,καθότι οι πιο πολλές τροφές περιέχουν ίχνη γάλακτος και αυγού.Δράμα! :(

Γιάννα να σου ζήσει! :)

Μην ανησυχείς! Τα φρούτα και τα λαχανικά δεν έχουν ίχνη ούτε γάλακτος ούτε αυγού, το κρέας το ίδιο! Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσεις κάτι άλλο για αρκετούς μήνες οπότε μην ανησυχείς!

Αν το μωρό σου έχει προδιάθεση για αλλεργίες τότε ίσως δεν θέλει τις στερεές τροφές τόσο νωρίς. Η Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιατρικής προτείνει την εισαγωγή των στερεών τροφών αφού κλείσει ο 6ος μήνας και αναφέρει ότι μερικά μωρά τα πάνε πολύ καλά με αποκλειστικό θηλασμό ακόμη και 8 μήνες!

Απογαλακτισμός είναι η διαδικασία διακοπής της γαλουχίας. Η προσθήκη των στερεών τροφών (complementary feeding στα αγγλικά) δεν σημαίνει απαραίτητα διακοπή ή μείωση της γαλουχία γιατί οι τροφές αυτές είναι συμπληρωματικές του θηλασμού. :wink:

Για να μαθαίνει η παιδίατρος ορολογία (που δυστυχώς χρησιμοποιείται συχνά λάθος...). :wink:

Η παιδίατρος μας είπε πως 5,5 μηνών ξεκινάμε απογαλακτισμό με φρούτα κτλ.Να δω τί θα τρώει η μπεμπα μου,διότι εγώ προς το παρόν δεν έχω και πολλές διατροφικές επιλογές ,καθότι οι πιο πολλές τροφές περιέχουν ίχνη γάλακτος και αυγού.Δράμα! :(

Γιάννα να σου ζήσει! :)

Μην ανησυχείς! Τα φρούτα και τα λαχανικά δεν έχουν ίχνη ούτε γάλακτος ούτε αυγού, το κρέας το ίδιο! Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσεις κάτι άλλο για αρκετούς μήνες οπότε μην ανησυχείς!

Αν το μωρό σου έχει προδιάθεση για αλλεργίες τότε ίσως δεν θέλει τις στερεές τροφές τόσο νωρίς. Η Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιατρικής προτείνει την εισαγωγή των στερεών τροφών αφού κλείσει ο 6ος μήνας και αναφέρει ότι μερικά μωρά τα πάνε πολύ καλά με αποκλειστικό θηλασμό ακόμη και 8 μήνες!

Απογαλακτισμός είναι η διαδικασία διακοπής της γαλουχίας. Η προσθήκη των στερεών τροφών (complementary feeding στα αγγλικά) δεν σημαίνει απαραίτητα διακοπή ή μείωση της γαλουχία γιατί οι τροφές αυτές είναι συμπληρωματικές του θηλασμού. :wink:

Για να μαθαίνει η παιδίατρος ορολογία (που δυστυχώς χρησιμοποιείται συχνά λάθος...). :wink:

σ'ευχαριστώ Αγλαια μου,ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα γιατί εγώ έχω μείνει μιση επειδή έχω κόψει πάρα πολλές απο τις τροφές που έτρωγα (είμαι εδώ και 2 μήνες κάτω απο τα κιλά που είχα ξεκινήσει όταν έμεινα έγκυός),και η Ελίνα μου δείχνει μια αυξανόμενη λαιμαργία,τρώει και απο τα 2 στήθη για να χορτάσει ,παρόλο που απο το μεσημέρι και μετά τη θηλάζω και πιο συχνά!Δεν θέλω να πάει κάτι στραβά με το θηλασμο ,δεδομένης και της αλεργίας της,και κατα καιρους παιρνω μέχρι και μαγια στις δόσεις που είχα διαβάσει που είχες γράψει,ως βοήθεια.
.png

ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΔΙΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 3ο ΜΗΝΑ ΕΝΩ ΕΨΑΧΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΙ

ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΕOCATE (EIΔΙΚΟ ΓΑΛΑ) KAI EXEI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΙΤΗΡΑ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ SINLAC KΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ

ΕΧΟΥΜΕ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΕΝΤΟΝΗ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕ ΦΑΓΟΥΡΕΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΟΥΜΕ Π.Χ ΓΥΡΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΛΠ

ΑΠ' ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ 6ο ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΒΑΒΥ ΒΟΟΜ

Διαφημίσεις