Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι γινεται με τα κινεζικα???

Recommended Posts

εγω επειδη ειχα αρνηθει να πληρωσουμε του κοσμου τα λεφτα για πακετο βαπτισης καθως το θεωρω αισχροκερδια ειχα παει και ειχα ψωνισει το κοστουμι του γιαννη απο ενα ιταλικο μαγαζι με παιδικα ρουχα στο παλαιο φαληρο.ηταν ενα φρακο απιστευτο το οποιο κοστισε 55 ευρω.ειχε παντελονι το φρακο ενα πουκαμισο παπιγιον και ζωνη-φουλαρι.μολις το ειδαμε το ερωτευτηκαμε.το αγορασαμε το σεπτεμβρη.παμε λοιπον τη προηγουμενη τεταρτη ενα τετραγωνο πιο κατω απο αυτο το μαγαζι οπου υπαρχει ενα κινεζικο μαγαζι με ρουχα.απο εκει ειχα ψωνισει πολλα φορεματακια και μπλουζες οταν ημουν εγκυος τα οποια με ειχαν καταβολεψει.αν τα επερνα ολα αυτα απο μαγαζι για εγκυους θα ξοδευα μια περιουσια!ετσι οπως τριγυρνουσα στο μαγαζι κοιταω στα παιδικα και βλεπω φατσα καρτα το φρακο!!!!!τα επαιξα!!!ηταν ακριβως το ιδιο!οχι παρομοιο,το ιδιο ακριβως!!!!κοιταω την ταμπελιτσα απο μεσα,made in italy,κοιταω και τη τιμη 18 ευρω!!!!!!καλα μας δουλευουν??:roll::roll:απο που τα πηραν?και καλα αυτοι αλλα το ιταλικο το καταστημα??μας εκμεταλευονται δηλαδη?ποσο να το αγορασε ο κινεζος για να το δινει 18 ευρω και να βγαζει και κερδος?σκεψου ποσα θα βγαζει το ιταλικο καταστημα δηλαδη!!!!

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

εγω επειδη ειχα αρνηθει να πληρωσουμε του κοσμου τα λεφτα για πακετο βαπτισης καθως το θεωρω αισχροκερδια ειχα παει και ειχα ψωνισει το κοστουμι του γιαννη απο ενα ιταλικο μαγαζι με παιδικα ρουχα στο παλαιο φαληρο.ηταν ενα φρακο απιστευτο το οποιο κοστισε 55 ευρω.ειχε παντελονι το φρακο ενα πουκαμισο παπιγιον και ζωνη-φουλαρι.μολις το ειδαμε το ερωτευτηκαμε.το αγορασαμε το σεπτεμβρη.παμε λοιπον τη προηγουμενη τεταρτη ενα τετραγωνο πιο κατω απο αυτο το μαγαζι οπου υπαρχει ενα κινεζικο μαγαζι με ρουχα.απο εκει ειχα ψωνισει πολλα φορεματακια και μπλουζες οταν ημουν εγκυος τα οποια με ειχαν καταβολεψει.αν τα επερνα ολα αυτα απο μαγαζι για εγκυους θα ξοδευα μια περιουσια!ετσι οπως τριγυρνουσα στο μαγαζι κοιταω στα παιδικα και βλεπω φατσα καρτα το φρακο!!!!!τα επαιξα!!!ηταν ακριβως το ιδιο!οχι παρομοιο,το ιδιο ακριβως!!!!κοιταω την ταμπελιτσα απο μεσα,made in italy,κοιταω και τη τιμη 18 ευρω!!!!!!καλα μας δουλευουν??:roll::roll:απο που τα πηραν?και καλα αυτοι αλλα το ιταλικο το καταστημα??μας εκμεταλευονται δηλαδη?ποσο να το αγορασε ο κινεζος για να το δινει 18 ευρω και να βγαζει και κερδος?σκεψου ποσα θα βγαζει το ιταλικο καταστημα δηλαδη!!!!

:confused::confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock::shock:

Μάλλον το ανάποδο συνέβη. Τα αγόρασαν αυτοί από το κινέζικο και το έδωσε όσο ήθελε.

μαρια-γιαννης,

Εχω παρει το 1999 παντελονι naf naf 20,000 δραχμες (τεραστιο ποσο για την εποχη του), και το βρισκω στη λαικη, οχι παρομοιο οπως λες....ΤΟ ΙΔΙΟ!!!! 5000 δρχ.

Τα ρουχα τα πληρωνουμε χρυσο! Αυτο ειναι δεδομενο. Αρκει να δεις τιμες που εχει το mothercare στην Ελλαδα και τιμες που εχει στην Αγγλια (μπες στο site και θα δεις οτι κατω απο τη μιση τιμη τα ιδια πραγματα).

Ολα τα ρουχα,δε, φτιαχνονται κινα-ταιβαν.μαλαισια...ακομα και τα επωνυμα...δες τα ταμπελακια σε NIKE πχ....οποτε καταλαβαινεις τι τους στοιχιζει .... τιποτα!

ραννια το ξερω ειχα μπει στο site και ειχα παθει σοκ!!αλλα ρε παιδια μιλαμε για ενα τετραγωνο αποσταση!εγω δεν ειμαι της μαρκας πολυ πολυ δηλαδη το θεωρω βλακεια να παρω μια τσαντα prada να τη πληρωσω 500 ευρω στη καλυτερη και να μην εχω 1 ευρω να βαλω μεσα!!!προτημω φθηνοτερα ρουχα,αλλα να δω το ιδιο πραγμα στο κινεζικο μαγαζι ε δε το περιμενα ρε παιδια!!!ετσι μου ηρθε να το παρω να παω στο ιταλικο και να τους το τριψω στη μαπα!!δε με πειραξαν τα 37 ευρω παραπανω που εσκασα,με πειραξε η κοροιδια!!!

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

Πάντως πρέπει να λάβεις υπόψη και τη διαφορά εποχής. Κι εγώ είχα αγοράσει από τη Raxevsky ένα φόρεμα 90 ευρώ στην αρχή της σαιζόν και τώρα το είδα να πουλιέται 45ευρώ με 50% έκπτωση. Αναγνωρίζω όμως ότι είναι τέλος σαιζόν, έχουν μείνει λίγα νούμερα, δεν θέλουν να τους μείνει στοκ, κ.λπ.

Όχι ότι δεν βγάζουν τεράστια ποσοστά κέρδους στα ρούχα, βγάζουν.:roll: Απλά υπάρχει και ο παράγοντας μόδα, σαιζόν, κ.λπ. που μπορεί να κατεβάσει την τιμή στα τάρταρα όταν ένα ρούχο έχει μείνει στοκ.:wink:

Α και περί ποιότητας - τιμής ιταλικών ρούχων, έχω αγοράσει πάμφθηνα ιταλικά ρούχα από υπαίθριο παζάρι στην Φλωρεντία (σε στυλ λαϊκής) και αποδείχθηκαν πιο καλοραμένα και ανθεκτικά από ακριβά και επώνυμα ελληνικά ρούχα. Το made in italy δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο έμπορος το έχει αγοράσει ακριβά.:rolleyes:

.....δε νομίζω τάκη....

Επίσης το made in Italy δε σημαίνει ότι φτιάχνονται εκει.το είχα ακούσει παλαιά στις ειδήσεις ότι φτάνει το καράβι στην Ιταλία απο Κίνα κ βάζουν τα ταμπελακια ότι είναι ιταλικά κ τα μεταπωλουν στην Ελλάδα.

δηλαδη το συμπερασμα ποιο ειναι?οτι μας δουλευουν κανονικα!παντως για την αλλαγη της σεζον που ειπε η κοπελα πιο πανω το ξερω οτι ισχυει στα μαγαζια αλλα εδω μιλαμε για διαφορετικο μαγαζι,αλλη κατηγορια το καθενα με το ιδιο ρουχο απλα σε διαφορετικη τιμη.

qcKmp2.png

Μα σχεδόν όλα τα ρούχα στα κινέζικα made in italy γράφουν!και αλλού να πωλούνται όταν δεις made in italy λες καλό θα είναι και τελικά είναι κινέζικα!

Μπήκα πριν μια βδομάδα σε κινέζικο μαγαζί και τα μισά του ρούχα ήταν "made in Italy" !! :shock:

Αφού με έπιασε η περιέργεια και χάζεψα κάμποσα ταμπελάκια για να δω τι γίνεται..... Τελικά το συγκεκριμένο κατάστημα είχε πολλές "παρτίδες" με Ιταλία! :lol:

Ωραία πραγματάκια.... αλλά όχι στο νούμερό μου.... :? Κρίμα το χάζεμα από τα ταμπελάκια!! :-P

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

• 4 years later...

Δυστυχως υπαρχου καταστηματα οπου στοχος τους ειναι το κερδος-αισχροκερδια με αποτερο σκοπο τη κοροιδια του καταναλωτη.

Αλυσιδα καταστηματος edit admin διαθετει ρουχα απο την ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ καθως και απο τις εκει γυρω οδους οπου το χονδρεμποριο ρουχων (παρανομο πανω απο ολα οργιαζει).Ετσι λοιπον εχουμε τους μαγκες επαγγελματιες να παιρνουν κινεζικα απο εκει που προανεφερα με τιμες τσαμπα αλλα η τιμη στο καταναλωτη να ειναι αυξημενη.

5ευρώ ας πουμε και να το αγοραζουμε εμεις ακομη κ 30 ευρω.

Το συγκεκριμενο λοιπον μαγαζι που προανεφερα αυτο κανει καθως το εχω διασταυρωσει.