Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΛΙΚΝΟ Η ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ;


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΜΑΔΕΣ! ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ :)

ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΛΙΚΝΟ Η ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΑΣ;

5om2p2.png

 

sCPfp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 1 year later...

Εμείς είχαμε και έχουμε παρκοκρέβατο, δεν είναι καθόλου άσχημη λύση, εγώ έχω της Mothercare και είναι πολύ καλό. Το μωρό θα το έχεις στο πάνω επίπεδο και με το που θα κινείται θα κάνει ένα ελαφρύ κούνημα που θα το βοηθάει να αποκοιμιέται. Είναι καλό σε περίπτωση που θα χρειαστεί να μετακομίσεις. Λίκνο δεν πείρα αλλά μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα γιατί είναι άκρως βολικό εάν θέλεις να έχεις το μωρό ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι σου και να απλώνεις το χεράκι και να το κουνάς για να το βοηθάς να κοιμηθεί ενώ μετακινείται πολύ εύκολα μέσα στο σπίτι. Το μωρό για τον πρώτο καιρό πρέπει υποχρεωτικά να είναι στο δωμάτιο των γονιών. Είναι πολύ σημαντικό. Τώρα εάν σκέφτεσαι να το έχεις στο κρεβάτι σου είναι άκρως επικίνδυνο αφού τα μωρά δεν μπορούν να γυρίσουν μόνα τους και μέχρι να γίνει 6 μηνών δεν στο προτείνω με τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Εμείς έχουμε λίκνο, καλαθούνα, κούνια, ρηλάξ και παρκοκρέβατο. Τελικά προς το παρόν βολευόμαστε στην καλαθούνα. Το λίκνο είναι πολύ επίπεδο και χρειάζεται να είναι λίγο σηκωμένος για τις γουλίτσες. Η καλαθούνα ανεβάζει ελάχιστα την πλάτη και κοιμάται υπό γωνία. Το ρηλάξ είναι πολύ μαλακό για να κοιμάται εκεί (μας είπε η παιδίατρος), το παρκοκρέβατο πολύ μεγάλο για να το έχουμε δίπλα στο κρεββάτι μας και η κούνια είναι στο παιδικό και δεν μεταφέρετε άνετα.

Η καλαθούνα βολεύει γιατί όπου και αν είναι τον μεταφέρεις και ας κοιμάται.

Link to comment
Share on other sites

Γειά σας μανούλες!

Σε δύο το πολύ μήνες γεννάω και γω και τρέχω απο τώρα να αγοράσω τα περισσότερα γιατί μετά θα μου είναι δύσκολο.Αγόρασα το σετ κούνια- συρταριέρα για το δωμάτιό του και τώρα θα δώσω παραγγελία για δύο ραφιερίτσες γαι να συμπληρωθεί το σετ.Το πρώτο εξάμηνο όμως θα τον έχουμε στην κρεβατοκάμαρα γι αυτό πήραμε ένα λίκνο που έχει ροδάκια να το πας και σε άλλα δωμάτια και παράλληλα σύστημα γαι να λικνίζεται όταν θέλεις.Επειδή έχουμε διώροφο σπίτι και αρκετές ώρες πρέπει να είμαι κάτω αγόρασα ένα διώροφο παρκοκρέβατο με αλλαξιέρα για να το έχω στον ίδιο χώρο και να επιτηρώ καλύτερα το μωρό.Κάτι άλλο δεν πήρα προς το παρόν...θα δούμε και τα δωράκια.Νομίζω οτι έκανα καλή επιλογή.Θα φανεί βέβαια η χρησιμότητα στην πράξη.Φιλιά και καλές αγορές!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

γεια σας.εγω σκεφτομαι να αγορασω κραβατακι τησ mothercare το οποιο εχει ρυθμιζομενο υψος στο στρωμα και σιγουρα θα αγορασω λικνο και οχι καλαθουνα.εχετε προσεξει ποσο σκληρες ειναι???

πριν 12 χρονια που γεννηθηκε η κορη μου κοιμοταν σε καλαθουνα και σε καποια φαση δεν μπορουσε να κοιμηθει και εκλαιγε μεχρι που καταλαβα οτι το μωρο ειχε πιαστει ...

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα εγω για την αρχη ειχα λικνο με ροδακια με βολεψε παρα παρα πολυ τον ειχα συνεχεια μαζι μου,το βραδυ διπλα μου την ημερα στο σαλονι μεχρι 3,5 μηνων μετα τον εβαλα στο δωματιο στην κουνια του.στην αρχη σιγα σιγα τον εβαζα μονο την ημερα κ αφου δεν ειχε προβλημα τον εβαλα κ το βραδυ αφου κοιμοταν ολη την νυχτα ησυχος....παρκοκρεβατο πηραμε οταν ηταν 5,5 μηνων για να το εχουμε στην μαμα μου η στον πεθερο μου...στο λικνο χωρανε μεχρι 6 μηνων μετα ειναι για μαζεμα!!!!!!!!

φιλια πολλα καλη επιτυχια στις επιλογες σου!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...