Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διαφημιση του mega για το σιριαλ Νησι

Recommended Posts

Εδω και μια εβδομαδα το συγκεκριμενο καναλι προβαλει το διαφημιστικο σποτ για τα νεα επισοδεια του σιριαλ....εχεται προσεξει την τελευταια σκηνη????:shock:....θεωρω απαραδεκτο που την δειχνουν και μαλιστα ολες τις ωρες της ημερας απο το πρωι...μεχρι και το βραδυ.....ωρες δλδ που τυχαινει να βλεπουν και τηλεοραση παιδακια.....κριμα γιατι την συγκεκριμενη παραγωγη την ειχα σε μεγαλη υπόληψη.:?..και δεν νομιζω να χρειαζοταν να προβαλει τετοιου ειδους σκηνες για να διαφημιστει περισσοτερο.....ειναι ειδη στα τοπ της τηλεθεασης....

Κριμα.:?..δεν ξερουμε πια πως να προστατευσουμε τα παιδια μας...εγω προσωπικα το πηρα χαμπαρι οταν σε καποια στιγμη που ηταν ανοιχτη η τηλεοραση αρχισε η διαφημιση και βλεπω τα παιδια μου να τρεχουν απο τα δωματια τους που διαβαζαν και...στρωνονται μπροστα στην τν....και παθαινω σοκ....και οταν τους ρωτησα πως το ηξεραν οτι διχνει τετοιου ειδου σκηνη μμου απαντησαν οτι τους το ειπαν οι συμμαθητες στο σχολειο....οποτε απο εκεινη την ημερα απαγορευεται να βλεπουν mega....και οταν βλεπουν την παττυ ειναι με δικια μου επιβλεψη και με το χερι στο τηλεκοντρολ...να προλαβω...!!!!:roll:

Διαφημίσεις

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Προσωπικά θεωρώ ότι η Πάττυ είναι πιο "επικίνδυνη" από την συγκεκριμένη σκηνή...χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι και συμφωνώ με την προβολή του συγκεκριμένου σπο σε ώρες που παρακολουθούν παιδιά.

Προσωπικά θεωρώ ότι η Πάττυ είναι πιο "επικίνδυνη" από την συγκεκριμένη σκηνή...χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι και συμφωνώ με την προβολή του συγκεκριμένου σπο σε ώρες που παρακολουθούν παιδιά.

το θεμα με την παττυ εχει συζητηθει σε αλλο τοπικ΄...και εχω πει την αποψη μου....οτι ειναι ενα εφηβικο σηριαλ...λιγο βλακωδες για τα δικα μου γουστα....αλλα δεν διχνει σκηνες σεξ και γυμνου....ουτε εχει σεξουαλικα υπονοουμενα ....απλα προβαλει τα πρωτα ερωτικα σκηρτιματα των εφηβων...και προσωπικα το θεωρω καπως καλυτερο απο οτι αλλο προβαλει η τν......τα απογευματα...αληθινες ιστοριες,τουρκικα..κτλ....γιατι ειναι η μοναδικη ωρα της ημερας 6 με 7 που βλεπουν λιγο τα παιδια τν....

Κλάρα συμφωνώ μαζί σου για την συγκεκριμένη σκηνή.

Πάντως κάνε ένα κόπο και προσεξε λίγο τα απογευματινά σήριαλ, θα δεις κάτι σκηνές και φρασεολογία που θα σου φύγει το μάτι.

Πάντως ένα τρόπος που έχω βρει να το "αντιμετωπίζω" εγώ σε σχέση με το παιδί όταν με ρωτάει κάτι, είναι να μην του κλείνω (τουλάχιστον άμεσα) την τηλεοραση για να μη το θεωρήσει κακό.

Μετάθα γίνει το σώσε με τα υπόλοιπα πιτσιρίκια, ξέρεις τι συζητάνε μεταξύ τους τα κούτσικα?

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

Πάντως ένα τρόπος που έχω βρει να το "αντιμετωπίζω" εγώ σε σχέση με το παιδί όταν με ρωτάει κάτι, είναι να μην του κλείνω (τουλάχιστον άμεσα) την τηλεοραση για να μη το θεωρήσει κακό.

Μετάθα γίνει το σώσε με τα υπόλοιπα πιτσιρίκια, ξέρεις τι συζητάνε μεταξύ τους τα κούτσικα?

Αυτο ακριβως....αφου την ειδαμε την σκηνη και την κατανοησαμε....καλα....:shock:.....απλα τους ειπα οτι οκ την ειδατε ...και δεν χρειαζεται να την ξαναδειτε...μια φορα ειναι αρκετη....τι νατην κανουν την επαναληψη????!!!!:?..τωρα για το τι σηζητανε στο σχολειο....αστο καλυτερα....ειναι να μην ξερεις που να κρυφτεις....:oops:

κλαρα μου καλημερα!η γνωμη μου δεν πολυμετραει,γιατι ειμαι εξαρτημενη με το νησι κ δεν θελω να πω κακο λογο!!!:-P:rolleyes:ειμαι κατακολλημενη!!!χαχαχα!!!!τα παιδια μου δεν εχει τυχει να δουν τη διαφημιση,αλλα νομιζω ειναι κ μικρα να καταλαβουν η' να το συζητησουν!!!

επισης πιστευω οτι μια σκηνη διαφημισης,ειναι απλα μια λεπτομερεια μπροστα σε ολο αυτο το βουρκο της τηλεορασης!!αντε κ δεν ειδαν αυτη τη διαφημιση,ειναι ετσι κ αλλιως λιθοβολημενα απο τοσα αλλα!!!!ποτε η τηλ δεν ειναι καταλληλη για ''ανηλικους''!σε οποιοδηποτε καναλι κ να το βαλεις,πρεπει αν εχεις τα ματια σου 14 για να προλαβεις μην τυχον κ δουν τιποτα!!!κ δεν ειναι μονο το νησι τωρα,στο σταρ δειχνει σκηνες απο ταινιες του σκ που φυσικα εχουν ασχημες στιγμες,οι ειδησεις εχουν υλικο σκληρο για τα απιδια,ολο σκοτωσαν ,εκλεψαν,πυροβολησαν,αυτοκτονησαν ακουμε,οπως κ ολα τα σιριαλ εχουν διαφορες σκηνες !το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τρεχουμε ν'αλλαζουμε καναλι!!

δεν ξερω τι να πω.....φυσικα η διαγφημιση αυτη δεν χρειαζεται να διαφημιζεται συνεχεια,αλλα νομιζω οτι υπαρχουν κ χειροτερα!!:roll:

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Εγώ πάλι όταν είδα τη διαφήμιση είπα: Ποιος άνθρωπος έκανε αυτό το εκπληκτικό και εμπνευσμένο μοντάζ;;; Είναι τέλειο!!!!!!!! Φυσικά έχεις δίκιο ότι δεν θα έπρεπε να το προβάλλουν πριν τις 9 το βράδυ... Αλλά σα σποτ είναι εμπνευσμένο!

Αυτό μας πείραξε μωρέ.Υπάρχει και το ιντερνετ και εκει μπορούν να δουν πολλά και διαφορά και πολύ χειρότερα!!Δεν δείχνει ούτε τα απόκρυφα κανενός ούτε το παρουσιάζει με κάποιο πρόστυχο τρόπο.Όταν απογορεύεις κάτι σε κάποιο παιδί το κάνεις να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο!!!Απλά εξηγησέ του κάποια πράγματα δεν είναι κάτι κακο ;)

Κι εγώ βρίσκω την Παττυ πιο επικίνδυνο!!!Στο νησί είναι μόνο μια σκηνή απο ένα τρέιλερ ενώ η Πάττυ παίζει κα8ημερινά και σε απογευματινή ώρα!Είναι δυνατόν να μας πειράζει μια σκηνή που διαρκεί 2κλάσματα του δευτερολέπτου και δεν μας πειράζει στο απογευματινό που το σκάνε ζευγαράκια 13χρονα ερωτευμένα επειδή οι γονείς τους,τους έπιασαν να φιλιούνται.Η να μα8αίνουν πως να νικήσω την αχώνευτη συμμα8ήτρια μου και να πάρω τον 20χρονο γκόμενό της!(το βλέπει η μάνα μου και τυχαίνει όποτε ήμαστε μαζί να παίρνω μάτι καμία σκηνή).Σε αυτό όλα επιτρέπονται επειδή είναι εφηβικό?

yqVVp2.pngms8nrdk5f.png

Διαφημίσεις

Αυτό μας πείραξε μωρέ.Υπάρχει και το ιντερνετ και εκει μπορούν να δουν πολλά και διαφορά και πολύ χειρότερα!!Δεν δείχνει ούτε τα απόκρυφα κανενός ούτε το παρουσιάζει με κάποιο πρόστυχο τρόπο.Όταν απογορεύεις κάτι σε κάποιο παιδί το κάνεις να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο!!!Απλά εξηγησέ του κάποια πράγματα δεν είναι κάτι κακο ;)

Συμφωνώ απόλυτα!!! Ακόμη και στα περίπτερα τα ''ροζ'' περιοδικά τα έχουν σε θέα! Τί δηλαδή, θα απαγορεύσουμε στα παιδιά να πηγαίνουν στο περίπτερο;;;;):P

iyuNp3.png4hNCp3.png

αντε ησυχασα τωρα,γιατι νομιζα οτι θα με κραξετε με την απαντηση μου!,οτι δεν εγινε κ τιποτα τρομερο!!απο παντου υπαρχουν κινδυνοι!!

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

κι εγω το προσεξα, θεωρω οτι το τελευταιο "εσταντανε", θα μπορουσε να λειπει.. απλα ειναι και στο τελος και σου μενει αυτη η εικονα.. και στο κατω κατω η συγκεκριμενη σειρα δεν εχει να κανει με τετοιες σκηνες.. γιατι να υπαρχει στο τρειλερ?

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Κι εγώ βρίσκω την Παττυ πιο επικίνδυνο!!!Στο νησί είναι μόνο μια σκηνή απο ένα τρέιλερ ενώ η Πάττυ παίζει κα8ημερινά και σε απογευματινή ώρα!Είναι δυνατόν να μας πειράζει μια σκηνή που διαρκεί 2κλάσματα του δευτερολέπτου και δεν μας πειράζει στο απογευματινό που το σκάνε ζευγαράκια 13χρονα ερωτευμένα επειδή οι γονείς τους,τους έπιασαν να φιλιούνται.Η να μα8αίνουν πως να νικήσω την αχώνευτη συμμα8ήτρια μου και να πάρω τον 20χρονο γκόμενό της!(το βλέπει η μάνα μου και τυχαίνει όποτε ήμαστε μαζί να παίρνω μάτι καμία σκηνή).Σε αυτό όλα επιτρέπονται επειδή είναι εφηβικό?

συμφωνω απολυτα....

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Γιατί ''Η ζωή της άλλης'' (ό,τι χειρότερο έχει να δείξει η ελληνική τηλεόραση, μετά τα μεσημεριανά και τα reality) όποτε το πετύχω, δείχνει αυτή την αλογομούρα με τη περούκα να κάνει σεξ! Και μάλιστα σε prime time ζώμη, που πολλά παιδάκια δε κοιμούνται...

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Αλλο σεξ και αλλο πορνο!!!Παντου υπαρχει σεξ τι να κανουμε.Και τα περισσοτερα παιδια εχουν δει πολλες τετοιες σκηνες.Απλα εξηγεις στα παιδια σου τι ειναι αυτο που βλεπει!!Με την αρνηση θα το κανεις να ψαξει μονο του και να ενημερωθει λανθασμενα!!Εμενα η ξαδερφη μου πρωτη γυμνασιου περσι και ειχαν μαζευτει σε ενα κενο ολα τα παιδια και βλεπαν στο λαπτοπ την γνωστη ταινια της τζουλιας!!Τα παιδια ξερουν πολυ περισσοτερα απο οτι νομιζετε και αυτην την εποχη μπορουν να τα βρουν χωρις να παρετε μυρωδια!!!

ουτε εγω βρισκω κατι επιληψημο που να αξιζει να το κανω θεμα ουτε στο νησι ουτε στην πατυ

εμενα με απασχολουν μονο οι σκηνες βιας στην τηλεοραση και υπαρχουν παντου σχεδον σε ολες τις ταινιες ακομα και στις παιδικες σειρες winx π.χ

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Εχεις απολυτο δικιο!!Εγω μεγαλωσα με μικρο μ πονυ και στρουμφακια.Τωρα τα παιδικα αυτης της γενειας ειναι κυριως με μαχες και βιαιοτητες!!

Συμφωνώ απόλυτα!!! Ακόμη και στα περίπτερα τα ''ροζ'' περιοδικά τα έχουν σε θέα! Τί δηλαδή, θα απαγορεύσουμε στα παιδιά να πηγαίνουν στο περίπτερο;;;;):P

αν και δε θυμαμαι τι σκηνη ειναι αυτη που λετε αλλα επειδη μαλλον καταλβα.. θα συμφωνησω.δεν ειναι τοσο τραγικο. ασε που γενικα σαν θεμα και σαν διαφημηση τουλαχιστον τα δικα μου ουτε που τηνκοιτανε. χθες βρηκε ο αντρας μου κατι σαν ταινια η δοκιμαντερ δε ξερω στο ιντερνετ με θεμα σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση. θα το κατεβασουμε και αν ειναι οκ θα το δειξω στα παιδια. οταν λεω οκ. να μην εχει σκηνες ακαταλληλες η να λεει κατι χυδαιο εστω και σαν υπενηγμος αλλα να εξηγει με απλα και ''αθωα'' λογια πως εχουν ταπραγματα. και ναι μη φρικαρετε! τα παιδια μου ειναι 4 και 6 χρονων αλλα προτιμω να ξερουν παρα να τους εχω φτιαξει ενα παιδικο αθωο κοσμο και χτυπα ξυλο να σκορπισει μετα ανωμαλα ο κοσμος τους...

1-2-3MPOMPIRES!!!

δεν ειπα οτι ειναι οτι το καλυτερο αλλα ειναι αυτο που λεμε ...μοδα....ολα τα παιδακια γυρω στα ;10 με 12 χρονων και κυριως τα κοριτσια το βλεπουν....μετα απο πολυ φασαρια τους επιτρεπουν να το δουν....αφου γενικα δεν βλεπουν τν....αλλά οταν μιλαμε για λιγο πιο μεγαλα παιδια γυρω στα 10 με 12...δεν μπορεις να τους αρνηθεις καπιοα πραγματα....

τωρα για το θεμα με το τρειλερ...ειμαι και εγω φαν της σειρας....και δεν μου αρεσε καθολου η συγκεκριμενη σκηνη που προβαλεται ολες τις ωρες της ημερας....τα παιδια μου γνωριζουν για το σεξ....και οτι με αυτον τον τροπο γινονται τα παιδια...και αλλα βασικα πραγματα...τα εχουμε συζητησει γιατι τωρα ειναι 11 χρονων...αλλά οχι και να τους επιτρεπω να το βλεπουν...καθε φορα που πεζει το τρειλερ...σαν να μην συμβαινει τπτ........!!!!

αν και δε θυμαμαι τι σκηνη ειναι αυτη που λετε αλλα επειδη μαλλον καταλβα.. θα συμφωνησω.δεν ειναι τοσο τραγικο. ασε που γενικα σαν θεμα και σαν διαφημηση τουλαχιστον τα δικα μου ουτε που τηνκοιτανε. χθες βρηκε ο αντρας μου κατι σαν ταινια η δοκιμαντερ δε ξερω στο ιντερνετ με θεμα σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση. θα το κατεβασουμε και αν ειναι οκ θα το δειξω στα παιδια. οταν λεω οκ. να μην εχει σκηνες ακαταλληλες η να λεει κατι χυδαιο εστω και σαν υπενηγμος αλλα να εξηγει με απλα και ''αθωα'' λογια πως εχουν ταπραγματα. και ναι μη φρικαρετε! τα παιδια μου ειναι 4 και 6 χρονων αλλα προτιμω να ξερουν παρα να τους εχω φτιαξει ενα παιδικο αθωο κοσμο και χτυπα ξυλο να σκορπισει μετα ανωμαλα ο κοσμος τους...

..Δεν κολλανε γιατι οπως ειπες ειναι 4 και 6 ετων....τα δικα μου ομως που ειναι 11 και 9 τρεχουν να το δουν γιατι ξερουν πως στο τελος εχει σκηνη με σεξ...γιατι το συζητησαν και στο σχολειο....και θελουν να το δουν και αυτοι οπως και οι συμμαθητες τους

..τα δικα μου ομως που ειναι 11 και 9 τρεχουν να το δουν γιατι ξερουν πως στο τελος εχει σκηνη με σεξ...γιατι το συζητησαν και στο σχολειο....και θελουν να το δουν και αυτοι οπως και οι συμμαθητες τους

σ'αυτο εχεις δικιο!!το συζητησαν,καταλαβαν οτι μαλλον θα ειναι κατι ''καλο'' κ τρεχουν να το δουν να μπορουν κ αυτα να πουν εντυπωσεις στους φιλους τους ,οπως λενε κ οι αλλοι!!!

εμενα κοριτσια δεν εχουν δει τη διαφημιση,αλλα γενικα οποτε ακουνε νησι,τρεχουν να δουν τι ειναι κ μου λενε ''μαμα αυτο ειναι το νησι που σ'αρεσει να βλεπεις??''!!!χιχι!!!κ γω οποτε ακουω νησι τρεχω!!!:mrgreen:

αφου στα πρωτα 2 επεισοδια ειχα κολλησει τοσο,που επλενα τα πιατα κ ακουγα το τραγουδι της σειρας μεσα στ'αυτια μου!κανονικα σας λεω!κ ετρεχα πανικοβλητη να δω τι δειχνει!!αλλα φυσικα δεν εδειχνε τιποτα,ο παραλογισμος μου ηταν!!!:rolleyes::-P:mrgreen:

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Γιατί ''Η ζωή της άλλης'' (ό,τι χειρότερο έχει να δείξει η ελληνική τηλεόραση, μετά τα μεσημεριανά και τα reality) όποτε το πετύχω, δείχνει αυτή την αλογομούρα με τη περούκα να κάνει σεξ!

ασχετο με το τοπικ αλλα γελαω πολυ με την περιγραφη σου!!

κατα τα αλλα....ο,τι και να πουμε για την τηλεοραση ειναι λιγο.εγω μονο dvd τον αφηνω και βλεπει... Βρε παιδια και κομμωδια να βλεπεις, ξαφνικα βγαινει ενας πιστολερο και σπερνει το θανατο! χαλι μαυρο...

σ'αυτο εχεις δικιο!!το συζητησαν' date='καταλαβαν οτι μαλλον θα ειναι κατι ''καλο'' κ τρεχουν να το δουν να μπορουν κ αυτα να πουν εντυπωσεις στους φιλους τους ,οπως λενε κ οι αλλοι!!!

εμενα κοριτσια δεν εχουν δει τη διαφημιση,αλλα γενικα οποτε ακουνε νησι,τρεχουν να δουν τι ειναι κ μου λενε ''μαμα αυτο ειναι το νησι που σ'αρεσει να βλεπεις??''!!!χιχι!!!κ γω οποτε ακουω νησι τρεχω!!!:mrgreen:

αφου στα πρωτα 2 επεισοδια ειχα κολλησει τοσο,που επλενα τα πιατα κ ακουγα το τραγουδι της σειρας μεσα στ'αυτια μου!κανονικα σας λεω!κ ετρεχα πανικοβλητη να δω τι δειχνει!!αλλα φυσικα δεν εδειχνε τιποτα,ο παραλογισμος μου ηταν!!!:rolleyes::-P:mrgreen:[/quote']

...και εγω φανατικη οπαδος δεν λεω...δεν εχω χασει επεισοδιο...αν και ηθελαν τα παιδια μου πολυ να το δουν δεν τους αφησα γιατι το θεωρησα αρκετα στεναχωρο...και δεν ηθελα να τους βαλω στην διαδικασια να σκεφτουν πως και αυτοι μπορει καποια στιγμη να μεινουν μονοι τους χωρις την μαμα τους....οτι δλδ μπορει καποιος απο την οικογενεια να παθει κατι κακο....ειναι η ηλικια βλεπεις αυτη....που καταλαβαινουν πολλα πραγματα...και απλα δεν ηθελα να τους βαλω σε αυτη την σκεψη...δεν βρισκλω το λογο....

...και για να τους ληθει η απορια για την ιστορια και την σπιναλογκα...ειδαμε μαζι το ντοκυμαντερ που ειχε δειξει καποια στγμη το μεγκα για τους λεπρους....την αρρωστια και τον τροπο ζωης τους...οποτε λυσαμε τις αποριες μας...

κ τα παιδικα ομως εχουν χαλασει κατα πολυ!!!

δεν ξερω αν εχετε δει καθολου benten!ο γιος μου ειναι τρελαμενος!για τα χριστουγεννα ηθελε δωρο το ρολοι του μπεν!μου ελεγε ''μαμα θελω ο αη βασιλης να μου φερει το ρολοι του μπεν τεν με τις μπουρμουληθρες,για να σκοτωνω τους κακους''!:shock::shock:

τιποτα δεν ειναι πια αθωο στην τηλεοραση κ καταλληλο για αθωες ψυχουλες!!!

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!