Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μνημοσυνο στην Αγγελικη

Recommended Posts

Πριν λιγο την ωρα που κοιμιζα τον μικρο μου, μου ηρθε στο μυαλο η εγκυος κοπελα που καηκε στην marfin τον περασμενο Μαιο, η Αγγελικη. Την σκεφτομαι μερικες φορες. Μαλλον γιατι εκεινη την περιοδο ημουν εγκυος και εγω.Κοιτουσα λοιπον τον μικρο μου που μου επιανε το χερι για να κοιμηθει και σκεφτηκα οτι η Αγγελικη δεν θα το ζησει ποτε αυτο.Σκεφτηκα οτι η ζωη ειναι πολυ αδικη μερικες φορες μετα ομως σκεφτηκα οτι αδικοι ειμαστε εμεις οι ανθρωποι και οχι η ζωη.Τεσπα, επειδη πιστευω οτι οι ψυχες πεθαινουν οταν τις ξεχναμε σκεφτηκα να μνημονευσω την Αγγελικουλα αποψε...

Αγγελικουλα να εισαι καλα και εσυ και το μωρακι σου εκει ψηλα και παρακαλα τους αγγελους να φυλανε ολα τα μωρακια και τις μανουλες του κοσμου!:cry:

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Διαφημίσεις

Δυστυχώς κάποιοι άλλοι αποφάσισαν για τη ζωή άλλων....Μαζί με την Αγγελική "έφυγε"και ο άντρας της,πώς να παρηγορηθεί αυτός ο άνθρωπος;;;

Απογοήτευση και οργή νιώθω γι'αυτά τα ζώα που κατέστρεψαν μια ευτυχία!!!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Κι εγώ την σκέφτομαι πολύ συχνά την Αγγελική και στενοχωριέμαι πολύ.

Κάνω τις ίδιες σκέψεις με σένα και αισθάνομαι άσχημα που δεν μπορώ να κάνω κάτι για να μην υπάρχει τόση αδικία.

Χθες το βράδυ την μελέταγα την Αγγελική και έλεγα στον άντρα μου για αυτήν και το μωράκι της.

Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι, που δεν ξεχνάνε.

Αγγελική εύχομαι να είσαι κάπου καλά κι εσύ και το μωράκι σου και να δίνεις κουράγιο στους δικούς σου πονεμένους ανθρώπους.

Διαφημίσεις

πολλες φορες την φερνω στο νου μου... ειχα συγκλονιστει απο το θεμα των τριων παιδιων στη Μαρφιν...Αγγελικη καλο παραδεισο μαζι με το αγγελουδι σου! κριμα.. δεν εχω λογια... ας ειναι αναπαυμενη η ψυχουλα σου...

Εγω το εζησα λιγο πιο εντονα το θεμα γιατι δουλευω στον ομιλο, ημουν εγκυος τοτε, παρακολουθουσα το θεμα με συναδελφους που καποιοι απο αυτους γνωριζαν τα παιδια και το ιδιο απογευμα ειχα βρεθει σε νοσοκομειο του ομιλου οπου εφθαναν τραυματιες. Σκεφτομουν τη κοπελα που δεν θα βιωνε τη χαρα της μητροτητας που βιωσα εγω, τον αντρα της που θελησε να κανει οικογενεια αλλα εμεινε μεσα σε μια στιγμη μονος, τους γονεις του που δεν θα αγκαλιαζαν το εγγονακι τους και θα επρεπε να βοηθησουν το παιδι τους στο δραμα του και τους γονεις της Αγγελικης που εκτος απο το εγγονακι δεν θα αγκαλιαζαν ποτε ξανα τη κορη τους.

Τελευταιες μου σκεψεις για το αγγελουδι που δεν προλαβε να ζησει κι αναρωτιομουν τοτε αν ενιωσε εστω και μια στιγμη τον κινδυνο, αν εκανε προσπαθειες να κρατηθει στη ζωη...

Συγκλονιστικη στιγμη οταν ανεφεραν πως η Αγγελικη ηταν κατω απο το γραφειο και στην προσπαθεια να σωσει το μωρο της κρατουσε τη κοιλια της...

Ο αντρας μου τις επομενες μερες περασε απο το σημειο και τραβηξε φωτογραφιες. Το τι δακρυ εριξα οταν σε ενα χαρτι που εγραφαν τα ονοματα των παιδιων διπλα σε αυτο της Αγγελικης ειχαν ζωγραφισει ενα εμβρυο, δεν λεγεται.

Ας αναπαυθει η ψυχη σου Αγγελικουλα μου κι εσενα η δικη σου Αγγελουδι μου. Καλη δυναμη στον αντρα της και στους ανθρωπους τους. Καλο Παραδεισο και στους δυο σας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

Κι εγω τη σκεφτομαι.....

Αλλα δεν εχω λογια, δεν μπορω να γραψω τιποτα γι' αυτη την τραγωδια...

Μακαρι να υπαρχει 2η ζωη κι εκει να ζησει ηρεμη και χαρουμενη με το μωρακι της....

:cry::cry::cry:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Μπράβο στην κοπέλα που άνοιξε αυτό το θέμα,ο θάνατος της Αγγελικής μας αφορά όλες.Η ψυχούλα της είναι στον παράδεισο μαζί με του μωρού της.Ντροπή σε όσους προκάλεσαν αλλά και σε όσους βεβήλωσαν το θάνατό της.

Μακάρι η κοπέλα να είναι καλά εκεί που είναι με το παιδάκι της. Και ΔΥΝΑΜΗ στον σύζυγο της που έμεινε πίσω :cry:

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

• 3 months later...
- Απολογείται σήμερα ο ένας για παραβίαση του νόμου περί όπλων

- Και οι τέσσερις θα καταθέσουν ανωμοτί μέσα στην εβδομάδα

- Η αστυνομία αναζητά ακόμη τέσσερα άτομα, μεταξύ τους και μία νεαρή γυναίκα

Προσωρινά ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις από τους προσαχθέντες χθες για την φονική επίθεση στη Marfin κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι, μεταξύ τους και μία γυναίκα που περίμενε να γίνει μητέρα.

Κρατείται ακόμη μόνο ένας 36χρονος, για τον οποίο αναμένεται να συνταχθει κατηγορητήριο βάσει του νόμου περί όπλων, μέχρι να δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα και στη συνέχεια να αφεθεί επίσης προσωρινά ελεύθερος. Στο σπίτι του βρέθηκε γκλομπ, ένα τόξο και μία σφεντόνα σύμφωνα με πληροφορίες.

Από τους συλλήφθέντες, οι δύο προσήχθησαν ως ύποπτοι για τη δολοφονία της Marfin και οι άλλοι δύο για τον εμπρησμό και τις φθορές στον “Ιανό” που βρίσκεται απέναντι, ωστόσο θεωρείται ότι οι δύο ομάδες συνδέονται.

Οι προσαχθέντες ηλικίας 36, 32, 27 και 21 χρόνων θα καταθέσουν ανωμοτί μέσα στην εβδομάδα στην αστυνομία και βάσει των καταθέσεων αυτών και αξιολογώντας και άλλα στοιχεία ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα διωχθούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμη τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση - μεταξύ τους και μία γυνάικα - τα οποία αναζητούνται, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να μαζέψει στοιχεία εναντίον τους.

Πληροφορίες του Newsit αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει στη διάθεσή της οπτικό υλικό με τα άτομα αυτά πριν την επίθεση και μετά αλλά όχι τη στιγμή της επίθεσης. Ωστόσο υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να καταθέσουν ότι είδαν τα άτομα αυτά και στην επίθεση.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=75678&catid=4

Την Κυριακή, ανήμερα Πρωτομαγιάς, στις 11.15ʼ το βράδυ στο Mega, οι «Πρωταγωνιστές» «επιστρέφουν» στις μεγάλες και δυναμικές κινητοποιήσεις της 5ης Μάη του 2010 που διακόπηκαν με τον θάνατο της Παρασκευής Ζούλια, του Επαμεινώνδα Τσακάλη και της εγκύου Αγγελικής Παπαθανασοπούλου.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπαθώντας να δώσει απάντηση σε δύο ερωτήματα - ποιοι το έκαναν και ποιοι κάηκαν - συνομίλησε με διαδηλωτές και άλλα πρόσωπα που βρέθηκαν εκείνο το μεσημέρι έξω από την τράπεζα στη Σταδίου καθώς και με συγγενείς των θυμάτων.

Στην εκπομπή μιλούν:

- Ο Χρήστος Καραπαναγιώτης, σύζυγος της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου και η Σίσσυ Παπαθανασοπούλου, αδελφή της Αγγελικής. Ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε με πολλούς ανθρώπους στην Αθήνα και την Πάτρα σε μια προσπάθεια σκιαγράφησης της προσωπικότητας της Αγγελικής που για κάποιους φίλους της είχε το προσωνύμιο «η χαμογελαστή».

- Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο εμβληματικός Κάιν των Εξαρχείων, που υπογράφει πια ως «μεμονωμένο άτομο από το αναρχικό κίνημα». Ο Κάιν εξηγεί γιατί ο ίδιος όπως και άλλοι αναρχικοί θεωρούν τους τρεις καμένους της Σταδίου αδέλφια τους. Η εκπομπή παράλληλα θα παρουσιάσει συνοπτικά τις θέσεις για «τα γεγονότα της 5ης Μαΐου» των περισσοτέρων αναρχικών και αντιεξουσιαστικών ομάδων της χώρας.

- Ο δημοσιογράφος Γιάννης Κορωναίος, αυτόπτης μάρτυρας του εμπρησμού, ο οποίος και περιγράφει ποιοι χτύπησαν την τράπεζα και πώς ξεπήδησαν μέσα από την πορεία.

- Ο Βασίλης Χατζηιακώβου, διευθυντής του Ιανού, που εξηγεί ποιοι επιτέθηκαν με μολότοφ στο βιβλιοπωλείο και τι του είπαν.

Στους «Πρωταγωνιστές» επίσης μιλούν:

- Ο Χρήστος Τριανταφυλλίδης που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κατάστημα «Στρογγυλός» που είναι ακριβώς δίπλα από τη Μαρφίν.

- Οι τραυματιοφορείς Βασιλική Κονταξή και Χρήστος Γκιουλέκας που στάλθηκαν πρώτοι από το ΕΚΑΒ στη «φωτιά της Σταδίου».

- Ο Πέτρος Κωνσταντίνου που ηγείτο του μπλογκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τη στιγμή της επίθεσης με τις μολότοφ βρισκόταν στη Σταδίου.

- Ο φωτορεπόρτερ Ιάκωβος Χατζησταύρου που οι εικόνες του από ʽκείνη την ημέρα έκαναν τον γύρο του κόσμου.

- Ο Βασίλης Κουφόπουλος, δημοσιογράφος του ραδιοφώνου του Σκάι που ήταν παρών στον απεγκλωβισμό τον υπολοίπων εργαζομένων της Μαρφίν από την Πυροσβεστική.

- Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, που βρισκόταν έξω από τον Ιανό, ανάμεσα στους διαδηλωτές.

- Ο δημοσιογράφος Ηλίας Προβόπουλος που επίσης φωτογράφιζε τα όσα συνέβησαν εκείνο το μεσημέρι στη Σταδίου.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.prwtagwnistes&id=826

banner?webspace=2619&dfl=yes&js=no

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Harlow σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση, ανυπομονώ να δω την εκπομπή. Ως προς την απόδοση δικαιοσύνης εύχομαι αυτοί που θα προσαχθούν ενωπιόν της να είναι εκτός από εκτελεστές και οι ηθικοί αυτουργοι των φόνων αν και έχω τις αμφιβολίες μου.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Ηταν 23 Μαρτίου και μιλούσαμε στο τηλέφωνο για θέματα της δουλειάς, οταν με αστειάκια και υπονοούμενα αποκαλύψαμε η μία στην άλλη τις εγκυμοσύνες μας. Το κρατούσαμε κρυφό από τον ευρύτερο κύκλο μας για τον επόμενο μήνα. Μόνο με τηλεφωνήματα και σύντομα e-mail μαθαίναμε για τα γλυκά καθημερινά συμβάντα της εγκυμοσύνης μας. Με ρώταγε ως άπειρη μανούλα κάποιες απίθανες ερωτήσεις που με έκαναν να χαμογελώ και να νοιώθω ως σοφή γιαγιά.

Η αμνιοπαρακέντησή μου με καθήλωσε στο κρεβάτι καθώς υπήρχαν υποψίες για απώλεια αμνιακού υγρού. Εκλαιγα και προσευχόμουν όλη την ημέρα, δεν ήθελα να πολυμιλάω με κανέναν εκτός από τους δικούς μου. Εκείνη δεν με ξέχναγε. Οταν είχα ραντεβού με τον γιατρό, μου τηλεφωνούσε για να μάθει τι μου είπε. Στο τελευταίο της μήνυμα μου είχε πει οτι όλα θα πάνε καλά.

Τελικά είχε δίκιο για μένα, αλλά όχι για τον εαυτό της. Είχαμε την ίδια μέρα και ώρα ραντεβού με τους γιατρούς μας. Εγώ πήγα. Εκείνη όχι.

Προσπάθησε να προστατεύσει τον εαυτό της, το μωρό της. Δεν τα κατάφερε, τους κατάπιαν οι καπνοί.

Αγγελικούλα μου λείπεις. Δεν έχω πιστέψει οτι δεν πρόκειται να σε ξαναδώ ποτέ, ούτε να πάμε, όπως λέγαμε τα μωρά μας βόλτα στο πάρκο.

Παρασκευή και Νώντα σας σκέφτομαι.

Μανούλες κάντε μια προσευχή για αυτές τις ψυχούλες που χάθηκαν βίαια και πρόωρα από πράξεις και παραλείψεις κάποιων δολοφόνων.

1ciWp3.pngnEMKp3.png

Τραγικο γεγονος, τραγικος κ ο τροπος που ξεχαστηκε το θεμα...

Καλο παραδεισο κ στους 4 ανθρωπους που χαθηκαν για παντα.

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

καθε φορα που περναω απο το σημειο ανατριχιαζω κ βουρκωνω...δυστυχως ηταν 'ενα ακομη' απαισιο περιστατικο μεσα στην κατρακυλα της υπερβιαιης κοινωνιας μας.....

κουραγιο σε αυτους που εμειναν πισω κ κυριως στον ανθρωπο της.......

elisaki θελω να πιστευω, δεν ξεχαστηκε....

Διαφημίσεις

Κρίμα για τον άδικο χαμό αυτών των ανθρώπων. Επειδή δουλεύω σε τράπεζα, μας ήρθε ενημέρωση ότι αύριο η marfin θα είναι κλειστή λόγω ειδικής άδειας. Και αναρωτιέμαι, πέρσι που ήταν η πορεία γιατί η διοίκηση της τράπεζας δεν άφησε τους εργαζόμενους της να φύγουν; Επρεπε δηλ. να γίνει αυτό για να κλείσει μια μέρα η τράπεζα;

s-age.pngs-age.png

ηταν αδικο και για τους 4,αυτη η ψυχουλα δεν προλαβε να αντικρισει τον κοσμο και εφυγε,τουλαχισοτν εκει θα ειναι ευτυχισμενοι...:(

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Δεν μπορω να σκεφτω και να φανταστω το κενο που θα νιωθει μεσα του ο συντροφος της:-(:-( ειναι απο τα χειροτερα που μπορουν να συμβουν στη ζωη ενος νεου ανθρωπου, η κοπελα δεν χαρηκε τιποτα στη ζωη της..ας ειναι καλα εκει που βρισκεται..

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

τι κριμα σε καιρο ''ειρηνης'' να χανονται τοσο αδικα νεοι ανθρωποι...καλο ταξιδι στους αγγελους....

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

ειχα σοκαριστει εκεινη τη μερα που εδειχνε συνεχεια η τηλεοραση το μακελειο.....4 ανθρωποι χαθηκαν βιαια κ αδικα....προσευχομαι ο θεουλης να αναπαυσει τις ψυχουλες τους κ να τους εχει ευτυχισμενους...κουραγιο σ'αυτους που εμειναν πισω!:cry::cry::cry::cry:

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!