Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας.

 

Πηγε η αδερφη μου σημερα στο ΗΡΑ και μας πηρε δωρο κατι φορμακια αξιας 93 περιπου ευρω. Επειδη ομως δε μας εκαναν πηγα να τα αλλαξω. Μου ειπε η υπαλληλος οτι δε μπορω να παρω τιποτε αλλο εκτος απο ρουχα! Ουτε φανελακια, ουτε εσωρουχακια, ουτε τιποτα αλλο. Τη ρωτησα γιατι αυτο, μου ειπε οτι ειναι τακτικη της εταιρεας. Της λεω...ενημερωνετε γι'αυτη τη τακτικη σας πριν γινει η αγορα? Γιατι κατοπιν εορτης....ειναι λιγο αργα. Μου ειπε οτι αυτη ειναι η τακτικη. (Ευγενεστατη δε μπορω να πω...)

Τους λεω, μπορω να τα αφησω και να μου πιστωσουν το ποσο? Να παρω κατι την ανοιξη. Μου λεει οχι.

 

Εχω στειλει μειλ στα κεντρικα τους να μου δωσουν μια επισημη απαντηση, να δω αν οντως ισχυει αυτο, ή αν ειναι "τρελα" του συγκεκριμενου υποκαταστηματος. Θα μιλησω και με το ΙΝΚΑ παντως, γιατι αυτο που λενε ειναι πρωτακουστο.

 

Σημειωση: Τα ρουχα δεν ηταν σε προσφορα.

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλησπερα..το εχω ξανακουσει..για το συγκεκριμενο..και ειχε γινει ξανα θεμα και το ειχα επιβεβαιωσει με το καταστημα της περιοχης μου!δυστυχως!κανε μια αναφορα γιατι ειναι λαθος ολο αυτο να συμβαινει!

Link to comment
Share on other sites

Αν μου απαντησουν οτι αυτη ειναι η τακτικη τους, θα τους κανω αναφορα στο ΙΝΚΑ. Δε ξερω ρε παιδια τι γινεται σε αλλες πολεις...αλλα εδω σε κανενα καταστημα (ειτε τοπικο, ειτε αλυσιδα) δε γινεται αυτο....Δλδ τι? Πρωτα παιρνουν τα λεφτα καλα καλα, και μετα περα βρεχει?

 

 

Link to comment
Share on other sites

ναι κ εγω ειχα κανει αλλαγη κ μου ειχαν πει ακριβως το ιδιο... ειχα παρει ρουχαλακια τελικα!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 4 εβδομάδες μετά...

Έχεις δίκιο... παρεπιπτόντως το ΗΡΑ έχει πολύ κακή ποιότητα στα φανελάκια του, την έχω πατήσει!!!

Ζουνάκι,είσαι η αγάπη μου.... (7.12.07)

... τώρα έχω και άλλη αγάπη... το αγοράκι μου! (27.6.10)

Link to comment
Share on other sites

βρε κοριτσια...παραξενευομαι!!!

Εγω δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα καμια φορα...

Την πρωτη φορα μου εφεραν δωρο φορμακια για το νεογεννητο απο το Ηρα της Πατρας αλλα επειδη ηταν τεραστια δεν της τα φορεσα.Μετα απο 1.5 μηνα πηγα στα Ηρα στην πολη μου και μια χαρα μου τα αλλαξαν και πηρα τα ιδια μεγαλυτερα.

Αλλη φορα πηγα για αλλαγη δωρου που το ειχαν παρει απο την εκπτωση και παρολαυτα για να καλυψω το ποσο πηρα και ρουχα και καλτσακια και πανακια απο τα κανονικα,οχι απο την προσφορα!!!Κι επισης μου ειπαν οτι μπορω να παρω οτι αλλο θελω....

Οσο για την ποιοτητα οτι πηρα ειναι καταπληκτικο!!!

 

Ραννια,παντως αν το κανουν ειναι πολυ κριμα γιατι δεν ειναι και φτηνα-μια χαρα πανακριβα ειναι!!!Κανε αναφορα!!

Link to comment
Share on other sites

Κι εμένα μου το είχαν πει αυτό το κουλό... Μας είχαν φέρει ένα φορεματάκι στη βάφτιση της και όταν πήγα να το αλλάξω - μια και ήταν το 83ο φορεματάκι που της είχαν φέρει - με ενημέρωσαν ότι μπορούσα να κάνω αλλαγή μόνο με ρούχο και τελικά της είχα πάρει κάτι για του χρόνου. Πάντως κάτι σαλιάρες που της είχα πάρει - υποτίθεται αδιάβροχες - χάλια ήταν. Αν βρεχόταν το κεντηματάκι που είχε πάνω, η υγρασία πέρναγε αμέσως πίσω. Βλέπετε το κέντημα είχε γίνει αφού είχε μπει το αδιάβροχο υλικό από πίσω με αποτέλεσμα να το αχρηστεύει εντελώς.

Link to comment
Share on other sites

εμενα αυτο το ηρα στο λαιμο μου κάθετε.

οποτε μου φερνουν δωρο απο εκει μου γυρνάνε τ αντερα.

 

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Link to comment
Share on other sites

Τελικα να σας πω τι εγινε με το θεμα.

 

Πηρα τηλεφωνο στην εταιρεια (στα κεντρικα της Αθηνας) και μου λεει πως λεγεστε? Ταδε της λεω. Ωραια, παιρνω τηλεφωνο τωρα και μπορειτε να πατε να παρετε ο,τι θελετε...οπως και εγινε....

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

πρεπει να εχεις ωραιο ονομα κ εσυ βρε ραννια :mrgreen:!

καλα θα μας τρελανουν...και μετα λεμε γιατι επιλεγουμε τα μη ελληνικα..επισης τα ηρα θυμαμαι 2 χρονια πριν, δεχονταν αλλαγες σε καθημερινη κ μονο πρωι!:mad: μια φορα ψωνισαμε...και δεν ξαναπηγαμε..:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Εμ γι' αυτο -εδω τουλαχιστον- δεν παταει ανθρωπος μεσα....και το χα απορια! Αλλα μου λυθυκε...οκ!

 

Κι εμενα ουτε προκειται να με ξαναδουν εννοειται!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Τι φανελακια και φορμακια ρε κοριτσια εγω πληρωσα πριν 2μιση χρονια το κρεβατακι της κορης μου χρυσο!!!!!!635 χωρις το στρωμα και καλα ξυλο οξιας και μ.....ες τουμπανα και το καλοκαιρι χωρις να το μετακινω χωρις να χοροπηδαει η μικρη τι να χοροπηδαει δλδ το βρεφος που ηταν πριν απο ουτε χρονο?εσπασε το κεφαλαρι απο την πατουρα.για να καταλαβετε το κεφαλαρι στηριζεται πανω σε ενα ποδαρικο.ακριβως στο ποδαρικο το ξυλο εσπασε ακριβως στην μεση λες και πηρες μαχαιρη και το εκοψες.αποτελεσμα?????εγινα κ...ς με το μαγαζι στην Καλλιθεα απο οπου το πηρα που να ηταν μαυρη η ωρα,ενω ειχε και καλα εγγυηση προσπαθουσαν να με πεισουν πως εγω εκανα κακη χρηση του κρεβατιου τους λεω θα με τρελλανεται ισα ισα που το σηκωνω για να βαλω σκουπα και υποτειθεται το πουλατα και ως την ηλικια των 7 ετων δλδ ενα παιδι 5-6 ετων που θα πηδαει πανω στο κρεβατι τι θα γινει?απαντηση δεν πρεπαι να το μετακινειται ουτε να το σερνεται μονο να το σηκωνεται.και της λεω της μανταμ, μιλατα σοβαρα τωρα δεν μου δωσατε οδηγιες χρησεις οταν το αγορασα. και για να μην τα πολυλογο αποτελεσμα πληρωσα το κεφαλαρι 80 ευρουλακια και μου το εφεραν και μετα απο ενα μηνα και δεν ηρθε καν ανθρωπος απο το εργοστασιο να το συναρμολογηση. το εκανε ο αντρας μου.δεν ειχα που να κοιμησω το παιδι!απαραδεκτοι ολοι η φιλοσοφια τους ουτε απο εξω δεν περναω οχι να ξαναψωνισω κιολας!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...